Kako gledati američki Netflix u UAE (Dubai Abu Dhabi)

Netflix je upravo predstavljen na Bliskom Istoku i u Sjevernoj Africi. Arapske zemlje vole UAE, Saudijska Arabija, Egipat, Sirija, Libanon, Jordan, Morroco, Alžir i Tunis sada svi mogu pristupiti Netflixu. Međutim, nakon provjere filmova dostupnih na Netflix UAE, sa sigurnošću se može reći da trenutno odabrani film i TV serija za streaming mogu ostaviti najmanje za poželjeti. Srećom, postoji brzi popravak koji vam omogućuje promijenite regiju Netflix i deblokirajte američki Netflix u UAE. VPN i Smart DNS proxy nude rješenje koje vam omogućava prebacite svoju Netflix zemlju i pristup tisućama više filmova na Netflixu.

Kako deblokirati i gledati američki Netflix u UAE VPN DNS proxyju

Kako deblokirati & Pogledajte američki Netflix u UAE VPN DNS proxyju

Kako gledati američki Netflix u UAE s VPN-om

Prije nego što je Netflix pokrenut u UAE, dobit ćete poruku u kojoj stoji da Netflix još nije stigao u ovaj dio svijeta. Sada kada posjetite web stranicu Netflixa, možete se prijaviti za Račun Emirate Netflix. Isti račun se može koristiti za wpriključite ostale Netflix regije, uključujući SAD, Veliku Britaniju, Kanadu, Australiju ili Španjolsku. Do prebacite svoju Netflix regiju u američku, trebaš prevara / sakrivanje vaše internetske lokacije. To možete učiniti pomoću VPN-a. VPN omogućuje vam da deblokirate sve regije Netflixa.

 • Spajanje na američki VPN poslužitelj deblokirajte američke Netflix, HBO GO, Hulu, Showtime, Crackle, i drugi geoblokirani sadržaj.
 • VPN također deblokira druge web stranice koje mogu biti lokalno blokirane u Dubaiju ili Abu Dhabiju.
 • Da biste se vratili na Netflix UAE, jednostavno odspojite s VPN poslužitelja na koji ste povezani.
 • VPN se lako može instalirati na iPhone, iPad, Android, PC, ili ortak čak i ako niste baš tako pametni zahvaljujući VPN aplikacijama.

Da biste isprobali VPN, prijavite se sa ExpressVPN. ExpressVPN imaju VPN poslužitelji u 78 različitih zemalja uključujući SAD, Australiju, Kanadu i Veliku Britaniju, što znači da možete deblokirati sve ove Netflix regije. Ispod možete pronaći moja prva tri VPN pružatelja usluga deblokirajte američki Netflix u UAE.

RankVPN ProviderLink
rangVPN-usluga
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca
 • Neograničena propusnost
 • Aplikacije za sve svoje uređaje
 • Podrška uživo 24/7
 • Ekskluzivni popust od 49%!

Posjetite ExpressVPN

rangVPN-uslugaPosjetite BulletVPN
rangVPN-uslugaPosjetite NordVPN
4VPN-uslugaPosjetite Surfshark

Kako deblokirati američki Netflix u UAE pomoću Smart DNS proxyja

Ažuriraj: Unlocator više ne radi s američkim Netflixom. Upotrijebite ExpressVPN da biste umjesto njega dobili Netflix USA u UAE.

Promjena područja Netflix i deblokiranje web lokacija s ograničenim geološkim ograničenjem također se može obaviti pomoću Smart DNS proxyja. Regije Netflix, kao i ostali kanali za streaming koje možete deblokirati, određuju Smart DNS proxy uslugu koju koristite. Unlocator, na primjer, trenutno podržava deblokiranje 28 različitih Netflix regija.

 • Možeš prijavite se za besplatno probno razdoblje Unlocator – Nije potrebna kreditna kartica.
 • Nakon što stvorite svoj Unlocator račun, slijedite vodiče za postavljanje i videozapise da biste konfigurirali Unlocator DNS na svom streaming uređaju. Gotovo svi uređaji su podržani. Popis uključuje PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Apple TV, Amazon Fire TV, Chromecast, Roku, Smart TV, PS3, PS4 i Xbox.
 • Za razliku od VPN-a, vaš promet se ne šifrira kada koristite Smart DNS. Nagla je da je ni vaša brzina Interneta nepromijenjena.
 • Mnogi pružatelji internetskih usluga Emirate koriste otmicu DNS-a ili prozirne proxyje. To znači da možda nećete moći u potpunosti iskoristiti Smart DNS i bilo bi vam bolje da koristite VPN za deblokiranje američkog Netflixa u UAE.

Sve u svemu, možete otključati više od 218 streaming kanala Unlocator. Popis podržanih kanala uključuje Netflix, HBO GO, Showtime, Hulu, Crackle, ABC, BBC iPlayer, ITV i Sky GO.

Pogledajte američki Netflix u UAE s VPN vs Smart DNS proxy

S obzirom da većina davatelja internetskih usluga na Bliskom Istoku, uključujući Emirate, koriste transparentne proxyje, koristeći VPN do promijenite svoju Netflix regiju vjerojatno se više preporučuje. S obzirom na činjenicu Unlocator nudi besplatno 7-dnevno probno razdoblje, nemate što izgubiti ako želite pokušati deblokiranje američkog Netflixa u UAE pomoću Smart DNS-a.

Povezane objave

 • Kako instalirati ExpressVPN na Kodi Android TV Box

  Kako instalirati ExpressVPN na Android TV Box

  1 komentar | 12. listopada 2017

 • Kako gledati Telecinco izvan Španjolske

  Kako gledati Telecinco izvan Španjolske

  Nema komentara | 24. kolovoza 2018

 • Kako gledati J Sport izvan Japana

  Kako gledati J Sport izvan Japana

  Nema komentara | 10. kolovoza 2018

 • Kako instalirati Netflix na Kodi 17 Krypton

  Kako instalirati Netflix na Kodi?

  28 komentara | 27. ožujka 2017

O autoru

Charles

Streaming uređaji geek. Zanima me svaka sitnica koju treba znati o zaobilaženju regionalnih ograničenja. Strastveni vjernik u pravo na zaštitu privatnosti na mreži. Charles je također pregledao dosta pružatelja VPN usluga i zna kako odvojiti dobre jabuke od loših.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me