Kako nabaviti američki Netflix na Apple TV-u izvan SAD-a

Ako posjedujete an Apple TV i žive izvan SAD-a, možda ste primijetili da vaše Netflix knjižnica nije knjižnica koju ste dugo očekivali. To je zato što se prikazuje vaša knjižnica Netflix 10 puta manje sadržaja nego američka knjižnica Netflix.

Pa, što bi mogao biti bolji dodatak vašem Apple TV-u od strujanja američkog Netflixa na njemu? Iako to možete pomisliti Američki Nexflix je nedostupan izvan SAD-a, vi ste u krivu. Možete koristiti dva načina za dobivanje američkog Netflixa na svom Apple TV-u u inozemstvu, a ja ću vam reći sve o ova dva alata u nastavku.

U ovom ću vam članku objasniti kako možete promijenite svoju Netflix regiju da bi verzija SAD-a strujala na vašem Apple TV-u. 

Gledajte američki Netflix na Apple TV-u

Gledajte američki Netflix na Apple TV-u


Gledajte američki Netflix na Apple TV – The Intro

Da biste dobili Netflix US, svoj iTunes račun možete promijeniti u SAD. Ono što trebate učiniti je sljedeće:

 1. Idite na Postavke > Općenito > iTunes Store > Mjesto.
 2. Sada, promijenite svoju lokaciju u SAD.
 3. Pristupite Netflix-u i prenosite ga bilo gdje. 

Ako je vaša biblioteka Netflixa ograničena u svom sadržaju, to možete iskoristiti VPN ili pametni DNS. Dakle, ako odlučite promijeniti cijelu svoju iTunes lokaciju Apple TV u SAD, dobit ćete pristup nekim od sljedećih kanala navedenih u nastavku:

 • Netflix
 •  Channel History
 • WWE Mreža
 • Hulu
 • HBO Idi
 • Gledajte ABC
 • Disney Channel
 • MLB
 • NHL
 • NBA

Kako dobiti američki Netflix na Apple TV u inozemstvu

Slijedite ove upute da biste na Apple TV-u promijenili svoju Netflix regiju u SAD:

 1. Pronađite davatelja VPN usluga vrijedi vaše pretplate.
 2. Nabavite VPN aplikaciju na vašem PC, Mac, Android, iOS uređaju.
 3. Pokrenite VPN aplikaciju, i onda Prijaviti se.
 4. Sada, pretražite popis poslužitelja za američku.
 5. Spajanje na američki poslužitelj po vašem izboru.
 6. Konačno, posjetite Netflix web mjestu ili pristupite Netflix aplikaciji.
 7. Sada to možete struji Netflix US na Apple TV.

Najbolji VPN za Netflix US na Apple TV-u

ExpressVPN obuhvaća sve osnove iz brzina do sigurnosti. svoj mogućnosti deblokiranja su bez premca i može vam ponuditi bilo koji sadržaj koji želite bez obzira na vašu geolokaciju. ExpressVPN će vam vratiti novac bez postavljanja pitanja u roku od 30 dana.

Pružatelj usluga nudi impresivan broj poslužitelja strateški raspoređene lokacije. svoj velike brzine poslužitelja i pouzdana reputacija s Netflixom čine ovu uslugu vrijednom razmatranja. ExpressVPN nije toliko skupo kao što se čini. Razina usluga koju ExpressVPN pruža dokazuje da vaš novac neće trošiti.

Ako želite istražiti druge mogućnosti, ova će vam tablica pomoći kroz VPN pretraživanje.

Gledajte američki Netflix na Apple TV-u – VPN način

VPN, virtualna privatna mreža je ne podržava Apple TV, što znači da ga ne možete izravno konfigurirati na svom Apple uređaju. Ako želite primijeniti VPN metodu, morate imati usmjerivače s omogućenim VPN-om; dobar primjer bi bio DD-WRT. Ako ne znate što to znači, prijeđite na opciju Smart DNS u nastavku. U slučaju da znate o čemu govorim, evo više o VPN-u.

 • Možeš lako instalirajte i koristite VPN na značajnim uređajima poput “iPhone, iPod, Ipad, Android, Mac i PC”.
 • Softver je robustan i otporan na ISP ograničenja i inspekcije.
 • VPN vam odobrava visoka razina privatnosti i sigurnosti zbog pune enkripcije prometa.

Ako se odlučite s tim, usmjerite svoj usmjerivač s VPN postavkom. Proces varira od jednog davatelja usluga do drugog. Dakle, pročitajte dokumente i po potrebi se obratite njihovoj podršci. Sve u svemu, ne bi trebalo trajati više od 10 minuta. Dobra je stvar što jednom kad to učinite, više ne trebate mijenjati Apple TV.

Netflix US na Apple TV-u – The DNS Way

Postavljanje SmartDNS-a jednako je lako kao i brojanje do deset. Sve što trebate učiniti je napraviti promjene na DNS IP adresama i sve je spremno. Želite li učiniti što još Smart DNS proxy može ponuditi? Pročitajte popis u nastavku.

 • glupo postavljanje koji podržava većinu uređaja dostupnih na tržištu.
 • Možeš jednostavno prebacivanje između regija Netflix bez promjene postavki vašeg uređaja.
 • Nema kaznene širine propusnosti jer se samo mali podskup vašeg protoka protoka preusmjerava.
 • Jedan nedostatak a Pametan DNS jest da je na njega lako utjecati ISP-ova ograničenja kao što su transparentni proxyji i DNS otmica.

Ako ste na tržištu za pouzdan Smart DNS dobavljač, možda želite provjeriti Unlocator. Ovaj pružatelj usluga nudi preko 200 kanala, 7-dnevno besplatno probno razdoblje, i the najveće brzine DNS-a u industriji. Ne možete pogriješiti s ovim.

Američki Netflix na Apple TV-u izvan SAD-a – odblokiraj i gledaj

Dno crta je da li ste u Danskoj, Finskoj, Švedskoj, Irskoj, Velikoj Britaniji, Brazilu, Kanadi, Peruu, Meksiku ili Nizozemskoj, možete pristup i streaming američki Netflix. Iz osobnog iskustva mogu samouvjereno preporučiti ExpressVPN.

Dakle, ako želite gledati američki Netflix na svom Apple TV-u izvan SAD-a, možete ga koristiti VPN ili Pametan DNS. Volio bih znati o čemu ćete odlučiti, pa svoje izbore ostavite u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me