Kako nabaviti britanski Netflix u SAD-u, Kanadi ili Australiji?

Kako gledati britanski Netflix u SAD-u, Kanadi, Australiji ili bilo gdje drugdje izvan Ujedinjenog Kraljevstva? Sada znamo na što mislite, što bi Netflix UK mogao imati od toga da Netflix USA ne? Svakako, sve najpopularnije filmove i serije možete pronaći u knjižnici Netflix USA, ali ako pogledate ostale Netflix verzije, primijetit ćete da Netflix USA nema sav sadržaj. Pretplatnici Netflixa svjesni su da se zbog izdavanja licenci i distribucije njihove knjižnice razlikuju ovisno o državi u kojoj se nalaze..


Ono što se prikazuje u knjižnici Velike Britanije možda uopće ne postoji u verziji u SAD-u. Sve u svemu, 31% naslova u Velikoj Britaniji nije moguće pronaći u SAD-u. Nažalost, Netflix UK je blokiran i nepristupačan izvan Britanije, što znači da britanski emigranti u Australiju, Kanadu i SAD ne mogu pristupiti njemu. Ako žele gledati Netflix UK, morat će instalirati pružatelja VPN usluga. Taj VPN omogućit će im da zaobiđu geo ograničenja koja su nametnuta za Netflix UK, omogućavajući im pristup njihovom sadržaju bez obzira gdje se nalaze. Također mogu prenositi svoje emisije i filmove na PC, Mac, Android i iOS operativni sustav.

Kako nabaviti Netflix UK u Australiji, Kanadi i SAD-u

Kako nabaviti Netflix UK u Australiji, Kanadi i SAD-u

Kako deblokirati Netflix UK u SAD-u, Kanadi ili Australiji

Usporedbom knjižnica različitih zemalja, Ujedinjeno Kraljevstvo je zauzelo četvrto mjesto s 5.052 naslova, odmah iza SAD-a i Kanade. To nije previše mutno. To znači da britanska knjižnica može ponuditi izuzetno dobar sadržaj. S obzirom na ove statističke podatke, pretpostavljamo da bi britanski emigranti i putnici željeli zadržati pristup tome. Još uvijek mogu gledati gumu za žvakanje, Happy Valley i Robozunu izvan Velike Britanije, ali samo uz VPN.

Kako deblokirati Netflix UK u SAD-u, Kanadi ili Australiji pomoću VPN-a

Virtualna privatna mreža stvara tunel kroz koji vaš uređaj koristi pristup internetu. Podaci preneseni kroz taj tunel kriptiraju se na način da ih niti jedan davatelj internetskih usluga ili treća strana ne može dobiti. VPN također preusmjerava vašu vezu putem određenog poslužitelja u zemlji koju odaberete osiguravajući tako visoku razinu privatnosti i sigurnosti. A budući da vam IP adresa odaje lokaciju, morat ćete je promijeniti, uz VPN, naravno. Evo kako to učinite:

 1. Prvo se morate prijaviti za VPN uslugu. Preporučujemo VPN-ove poput ExpressVPN-a.
 2. Sada kada ste stvorili svoj VPN račun, preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na koji želite strujati Netflix UK.
 3. Pokrenite aplikaciju i povežite se na VPN poslužitelj u Velikoj Britaniji.
 4. Nakon što se povežete s britanskim poslužiteljem, dobit ćete privremenu Britsih IP adresu zbog koje će izgledati kao da se nalazite u Velikoj Britaniji.
 5. Sada kada imate britanski IP, možete lako pristupiti Netflixu UK kao da ste fizički u Britaniji.

Najbolji VPN za Netflix

Odabir pouzdanog VPN-a jedini je najvažniji korak postupka. Iako na tržištu postoje mnogi pouzdani VPN-ovi, ExpressVPN daleko je najbolji, posebno s deblokiranim sadržajem. Pomoću brzih VPN servera ExpressVPN-a u 94 zemlje možete odmah deblokirati sve web stranice, kanale, usluge i aplikacije koje volite. Pogledajte ostale pružatelje VPN usluga koji vam mogu pomoći dobiti Netflix UK u Australiji, Kanadi i SAD-u.

Prednosti VPN-a

Ako tražite način da dobijete sigurnost i privatnost, onda je VPN upravo ono što vam treba. VPN stvara ovu privatnu mrežu u kojoj se prenose vaši podaci. Vaši podaci šifriraju se i održavaju dok ste na mreži. Vi ste anonimni i neotkriveni na Internetu, što vam omogućuje da radite stvari koje nikad ne biste pomislili učiniti s vašom stvarnom IP adresom. Deblokiranje sadržaja jedna je od mnogih funkcija i prednosti VPN-a, a sada pogledajte ostale:

 • Sakrij aktivnost pregledavanja s lokalnih mreža i davatelja internetskih usluga.
 • Omogućuje bujicu i dijeljenje datoteka.
 • Imati VPN pomaže ljudima daljinski pristupiti datotekama, čak i od kuće ili s bilo kojeg drugog mjesta.
 • Zaobiđite internetsku cenzuru i zaobiđite vatrozidove.
 • VPN osigurava internetsku vezu i štiti vaše podatke od hakera i nadzora.
 • Uštedite novac korisnika kupovinama vezanim za granice.
 • VPN usluga koristi se kada grupa treba dijeliti datoteke tijekom dužeg vremenskog razdoblja.

Nabavite Netflix UK izvan Australije, Kanade i SAD-a

Iskoristite svoje Netflix iskustvo strujanja nakon povezivanja na VPN. Ne samo da možete dobiti britansku verziju Netflixa, već i sve ostale verzije izvan vaše zemlje. Brithih expats, Amerikanci, Australci i Kanađani mogu uživati ​​u emisijama poput nestalih i kukavicu čim pokrenu svoju VPN aplikaciju. To je najlakša stvar ikad. Javite nam kojem ćete VPN-u pribjeći da biste dobili Netflix UK izvan Britanije. Podijelite svoja iskustva u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me