Kako preuzeti sadržaj Netflix za offline gledanje

Jesi li probao Netflixovo gledanje izvan mreže? Ako ne, trebali biste početi odmah jer vam štedi puno vremena i pomaže izbjeći nagle probleme s vezom tijekom strujanja. U slučaju da ne znate kako to, dopustite da vam pokažem kako možete bez problema preuzeti Netflix sadržaj.


Kako preuzeti sadržaj Netflix za offline gledanje

Kako preuzeti sadržaj Netflix za offline gledanje

Netflixovo gledanje izvan mreže – Brzi uvod

Ako to još ne znate, Netflix nam je predstavio novo opcija za offline gledanje. Ova značajka omogućuje vam da preuzmite svoje filmove ili TV emisije i kasnije ih gledajte izvan mreže.

Nažalost, ova značajka dolazi s nekoliko ograničenja jer vam nije dopušteno preuzimanje svih naslova koji su dostupni u knjižnici. Postoji nekoliko odabranih emisija i filmova koje podliježu preuzimanju, a ostale su dostupne samo za streaming.

Budući da su neke filmove i emisije koje nisu izvornici obuhvaćene ovom značajkom, kanal možda dodaje više naslova značajki za preuzimanje prije nego što mislite.

Još jedna stvar koju treba spomenuti je da filmove i TV emisije koje ste preuzeli neće biti dostupni za gledanje izvan aplikacije Netflix. To znači da si ti neće ih moći gledati na zadanom uređaju uređaja ili bilo kojoj trećoj aplikaciji.

Ako ste u vibraciji “Davanje”, neka vam to nažalost kažem, Netflix ne dopušta dijeljenje onoga što ste preuzeli s tvojim prijateljima. Čak i ako koriste aplikaciju, datoteke se ne pojavljuju u datotečnom sustavu i ne uključuju mogućnost dijeljenja.

Konačno, ova je točka vrlo važna ako se stalno preuzimate. Prioritetno preuzimanje nije primjenjivo u usluzi kanala. Pauziranje preuzimanja sve će zaustaviti. Ne možete odabrati samo jedno preuzimanje za pauziranje dok završite s drugim.

Kako preuzeti sadržaj Netflixa na svoj uređaj

Pomoću gumba ili dodira na zaslonu možete gledati svoje omiljene emisije i filmove bilo gdje, u bilo koje vrijeme. Ne trebate ni internetsku vezu da biste to učinili. Samo preuzmite Netflix naslov kući i idite gdje god želite s popisom zabavnih naslova za put. Ali ako ne znate kako to učiniti, kako ćete uživati ​​u izvanrednoj značajki Netflixa? Oh, zato ste ovdje na prvom mjestu. Pogledajmo kako možete preuzeti Netflix sadržaj za izvanmrežno gledanje.

iPhone / iPad

Imati iPad najbolja je opcija za strujanje preuzetog sadržaja Netflixa. Prvo, zaslon je pristojan za gledanje u avionu, automobilu ili bilo gdje drugdje. Osim toga, iPadi su dobro poznati po dugotrajnosti baterije. I iPad i iPhone dijele isti program s istim značajkama. Stoga je ovaj dio namijenjen za oba uređaja.

Sada možete preuzeti seriju i uživati ​​u cjenkanju gledajući Netflix originale na cesti. No prije nego što skočite pravo u zabavu, da vidimo kako prvo možete preuzeti sadržaj.

 1. Prvi, pokrenite aplikaciju Netflix na vašem iPadu ili iPhoneu i prijavite se na svoj račun. To je, naravno, ako niste već prijavljeni.
 2. Ovo će vas odvesti na glavnu stranicu Netflixa. Sada odaberite svoj film ili pokažite koji želite preuzeti.Netflix iPad
 3. Na desnoj strani naslova vidjet ćete znak “Preuzimanje datoteka” ikona. Kao strijela okrenuta prema jugu.
 4. Nakon toga započet će vaše preuzimanje. Zapamtite, ako je to TV emisija, ne možete preuzeti cijelu sezonu, samo jednu epizodu u isto vrijeme.
 5. Kad započne preuzimanje, a kotač za napredak će zauzeti mjesto strelice.Preuzmite na iPad
 6. Nakon dovršetka preuzimanja možete ga usmjeravati gdje god se nalazili bez potrebe za internetskom vezom.

Android

Za vrijeme korištenja Androida preuzimanje datoteka emisije jednako je jednostavna poput dodirivanja gumba za preuzimanje i dopuštanja Netflixu da upravlja s ostalim. Trebate samo internetsku vezu i valjanu pretplatu naravno. Ako imate Android i dalje se pitate kako se kretati kroz proces preuzimanja, evo što trebate učiniti:

 1. Prvi, pokrenite Netflix aplikaciju na svom uređaju. Ako ste već prijavljeni, ovdje ćete biti.Glavna stranica za Netflix Android
 2. Nakon toga, odaberite emisiju ili film koju želite preuzeti. U svom primjeru, koristit ću Lucifer.Netflix Select Show
 3. Sada pritisnite ikonu za preuzimanje to je epizoda koju želite da dobijete.Netflix pritisnite gumb za preuzimanje
 4. Konačno, Vaša se datoteka nalazi u odjeljak za preuzimanje.Vaša se stavka preuzima
 5. Pričekajte da se završi i možete gledati u izvanmrežnom načinu rada.

Windows PC

Možete gledati emisije izvan mreže na Windows računalu, ali ne i na pregledniku moji prijatelji. Iako je Netflix dostupan za strujanje putem web-preglednika, funkcija preuzimanja primjenjiva je samo unutar aplikacije. Bez obzira na situaciju, ovo je sjajna vijest za korisnike računala koji uživaju u njihovim serijama i filmovima na 14 ″ ekranu. Samo naprijed, nabavite Netflix Windows aplikaciju i slijedite moj potencijal jer ću vam točno pokazati kako preuzeti neke naslove za svoje nadolazeće putovanje:

 1. Ako već nemate aplikaciju, idite u Windows Store i preuzmite ga.
 2. Prijavite se svojim Netflix vjerodajnicama. Ovo će vas odvesti na glavni zaslon.Netflix WIndows
 3. Sada, odaberite naslov koju želite preuzeti. Prilično je jednostavno, ikona za preuzimanje bit će vidljiva izravno.
 4. Izabrao sam Podzemlje kao primjer, tu je gumb za preuzimanje.Netflix Windows Download
 5. Konačno, otvorite odjeljak izbornika u gornjem lijevom dijelu ekrana, odaberite Moje preuzimanja, i provjerite tijek preuzimanja.Kliknite Moje preuzimanja

Mac OS

Nažalost, nisu svi Appleovi proizvodi imali toliko sreće da nude takvu značajku s Netflixom. Problem je u tome aplikacija uopće ne postoji za preuzimanje na Mac uređajima. Kažem vam zašto točno za nekoliko sekundi. Za sada, evo što sam dobio dok sam tražio Netflix aplikaciju za svoj mac.Aplikacija Netflix Mac

Očito Netflix aplikacija pokriva samo iPhone, iPad i Apple TV kada su u pitanju Apple proizvodi. Teško je znati zašto, ali mogu pretpostaviti nekoliko razloga. Neki od njih mogu uključivati ​​ono što nazivamo licenciranjem proizvoda. Netflix vjeruje da svoj sadržaj štiti od piratstva. Možda to ne znate, ali strujanje sadržaja na Mac-u olakšava piratiranje sadržaja.

Ne morate čak ni skinuti emisiju da biste je gledali kasnije. Sve što trebate učiniti je postaviti snimak željenog videozapisa i on je sve vaš. U redu, znam da morate proći kroz cijeli videozapis da biste ga mogli imati, ali zar nije to sljedeća najbolja stvar? Nakon što nabavite savršen alat za snimanje vašeg videozapisa, možete ga spremiti i gledati kad god želite u izvanmrežnom načinu. Po mom mišljenju, to je razlog zašto Netflix ne dopušta korisnicima Mac-a da preuzimaju njihovu aplikaciju.

Ne ohrabrujem takvu akciju jer to ide protiv zakona o autorskim pravima. Dakle, ako ste korisnik Mac računala, jednostavno držite se Netflixove web stranice da biste legalno strujili.

Netflix Smart Download

Ovaj je samo za Android i iOS korisnike. Postoji značajka koja se zove Smart Downloads. Omogućivanje ove opcije omogućit će vam da automatski obrišete epizode s kojima ste završili. Možete postaviti određenu seriju i preuzet će se više epizoda bez sudjelovanja u procesu.

Sve što trebate učiniti je otići u Postavke aplikacije i pomaknite prekidač Smart Downloads na strani “Uključeno”. Smart Download

Predlažem da zadržite dio “Samo za Wi-Fi” jer Smart Download može preuzeti više epizoda ovisno o tome što ste gledali. Ako vas gledaju 3 epizode, sljedeći put kada se telefon poveže s internetom, više ih neće nestati, a 3 druge osobe započinju preuzimanje.

Koliko traje preuzimanje?

Ako mislite da je vlasništvo svijeta nakon završetka preuzimanja, razmislite ponovo. Netflixovi naslovi za preuzimanje imaju ograničeno vrijeme prije nego što isteknu iz vašeg odjeljka za preuzimanje. Uglavnom, timer će se pokrenuti kad ga imate manje od 7 dana gledati film ili predstavu.

To Netflix mora reći na svojoj web stranici:

“Nakon što preuzmete naslov na svoj uređaj, imate ga ograničeno vrijeme da ga gledate prije nego što istekne. Trajanje vremena ovisi o pojedinačnim licencama i može se razlikovati od naslova. Naslovi koji istječu s vašeg uređaja za manje od 7 dana prikazat će vrijeme koje vam je preostalo na stranici za preuzimanje aplikacije Netflix.

Neki naslovi istječu za 48 sati nakon prvog pritiska play. Nakon što započnete igrati jedan od tih naslova, vidjet ćete koliko je sati ostalo na stranici za preuzimanje. Možete pogledati preuzimani naslov onoliko puta koliko želite prije isteka. “

Još jedno pitanje koje nas progoni je: “Možete li gledati preuzete datoteke čak i ako vam je istekla pretplata?” Prilično sam siguran odgovor je ne. Za pristup aplikaciji vam je potrebno aktivno korisničko ime i zaporka. Bez aktivne pretplate, biti će vam uskraćene sve privilegije koje ste nekada imali.

Novo za Netflix? Nabavite pretplatu

Rijetki su ljudi koji danas nemaju Netflix račun. Međutim, ako ste jedan od takvih, evo kako možete stvoriti Netflix račun:

 1. Prvo idite na Službena web stranica Netflixa i pritisnite gumb “Isprobajte 30 dana besplatno”.Prijavite se na besplatnu probnu inačicu
 2. Nakon toga, kliknite na “Pogledajte planove” na sljedećoj stranici.
 3. Možete odabrati 3 plana. Svaki od njih ima svoje osobine. Možete izabrati iz Osnovni, temeljni ($ 8,99), Standard12,99 USD), ili Premija ($ 15,99).Odaberite plan
 4. Sada, pošaljite svoju e-poštu i zaporku za stvaranje računa.Netflix Pošaljite svoju e-poštu
 5. Odaberite način plaćanja. Imate nekoliko opcija, uključujući Kreditna ili debitna kartica (Visa, Mastercard, Amex ili Otkrivanje), PayPal, ili Netflix poklon kartica.Odaberite Način plaćanja
 6. Na kraju, dodirnite “Pokreni članstvo” i postat ćete najnoviji pretplatnik Netflixa.

Više naslova s ​​VPN-om

Pomoću Netflix računa možete uključiti široku paletu najboljih Netflix originala koji su ikada postojali. Međutim, s VPN-om morate doći pristupite punoj američkoj biblioteci Netflixa, bez obzira gdje se nalazili. Iako je usluga strujanja danas dostupna gotovo svuda, njegova biblioteka sadržaja varira od regije do regije. 

Drugim riječima, ono što dobijete u Velikoj Britaniji toliko je drugačije od onoga što biste mogli dobiti u Francuskoj. Za sada Američka regija dobiva ono najbolje što Netflix može ponuditi. Ali što ih čini boljima od tebe?

I vi biste trebali biti u mogućnosti gledati najbolje što postoji u streaming gigantu, kao i bilo koji drugi Amerikanac. Zbog toga vam je potrebna pomoć VPN-a za promijenite lokaciju i čini se da pregledavate web iz američke regije. Dakle, bez dodatnog divljenja, evo kako možete pristupite američkom Netflixu bilo gdje u svijetu:

 1. Da biste ga započeli, morate prijavite se putem VPN-a koji zapravo radi s Netflixom. Toplo preporučujem ExpressVPN.
 2. Nakon što se pretplatite, preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na kompatibilnom uređaju. Klijente ćete pronaći na Android, iOS, PC, Mac, kao i FireStick.
 3. Sada, prijavite se sa svojim VPN računom i pređite na popis poslužitelja.
 4. Pronađite američki poslužitelj i pritisnite Connect.
 5. lansiranje Netflixova web stranica ili njegovo namjenska aplikacija.
 6. Konačno, potraga za Prekriženim zvijezdama. Ako je naslov dostupan, sada imate američki Netflix.

VPN štiti vaš identitet dok pregledavate web skrivanje vaše IP adrese. I to ne samo to, nego kad ste povezani na VPN poslužitelj, na to ćete doći šifrirajte svoje podatke štiti ga od cyber napada koji može ciljati vaš uređaj. Još uvijek zbunjeni i ne možete shvatiti koji VPN davatelj koristiti? Ne brini, imam ti leđa. Da biste pristupili američkom Netflixu izvan SAD-a, morate koristiti jedan od njih top VPN-ovi za Netflix.

Kako preuzeti sadržaj Netflixa za offline gledanje – završne misli

Streaming sadržaja u pokretu nikad nije bio lakši sa Netflixom. Sada zapravo možete preuzeti filmove i emisije s Netflixa da biste gledali izvan mreže. Samo slijedite ovaj opsežni vodič i bit ćete na pravom putu. Uživati.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me