Najbolji pametni DNS proxy za američki Netflix

Najbolji pametni DNS proxy za američki Netflix - Deblokirajte američki Netflix u inozemstvu


Najbolji pametni DNS proxy za američki Netflix – Deblokirajte američki Netflix u inozemstvu

 • Pametni DNS proxy – Prednosti
 • Najbolje pametne DNS usluge
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. SurfShark
  5. Unlocator
 • Smart DNS alternativa
 • Najbolji pametni DNS proxy za američki Netflix – Finalne misli

Prednosti Smart DNS-a

Prije nego što zađemo dublje u Smart DNS, trebali biste znati što je DNS poslužitelj. Sustav naziva domena je poput telefonskog imenika koji prevodi URL-ove koje unosite u vašem pregledniku u IP adrese. Možda to ne znate, ali računala ne komuniciraju putem pisama kao i mi, već djeluju na znamenkama – IP adresama. Jednom kada upišete ime web mjesta, vaše računalo šalje na DNS poslužitelj gdje se pretvara u IP. Tada se vraća na vaš uređaj gdje se stranica učitava. To je to.

Kanali za strujanje mogu odrediti vašu lokaciju u nekoliko sekundi. Ako se ne nalazite u njihovom području pokrivanja, blokira se na licu mjesta. To je gdje Pametan DNS Promijeni vašu lokaciju tako da vam se čini da pristupate kanalu iz svoje regije. To će je naterati da vam pruži puni pristup njegovom sadržaju.

Pametni DNS proxy kanalizira dio vašeg internetskog prometa koji je samo relevantan za pojavljivanje na drugom mjestu. Sve ostalo ostaje netaknuto, uključujući vašu IP adresu. Drugim riječima, ona mijenja dio URL-ova koji pomažu u utvrđivanju vaše stvarne lokacije. Na kraju, kada konfigurirate Smart DNS na svom uređaju, moći ćete strujati bilo koji kanal koji želite.

Nadalje, poznate su Smart DNS usluge po održavanju savršene brzine za streaming. Da i ne spominjemo da ćete i dalje pristupiti geo blokiranom sadržaju i dalje ćete moći gledati svoje lokalne kanale.

Prije nego što započnemo s pregledom, dopustite mi da osvijetlimo vrhunske Smart DNS usluge koje koristimo za američki Netflix.

Kako konfigurirati pametni DNS na svom uređaju

Postupak je vrlo jednostavan. Na web lokaciji vašeg davatelja naći ćete vodiče za postavljanje ovisno o uređaju koji koristite. Pokazat ću vam primjer kako promijeniti svoj DNS na Mac-u tako da ste dobili malu predstavu o tehnici konfiguracije. Evo kako to učinite:

 1. Prvo se prijavite za Smart DNS uslugu poput Unlocator.
 2. Nakon što stvorite račun, prijeđite na Moj račun.
 3. Bit će vam postavljene postavke DNS-a potrebne za obavljanje posla.
 4. A sada prijeđite na postavke sustava.Postavke Mac
 5. Kliknite na Mreža.Odaberite Mreža
 6. Odaberite ili Wi-Fi ili Ethernet, ovisno o metodi koju koristite. Uglavnom je Wi-Fi.
 7. Dodirnite Napredno.Napredne opcije
 8. A sad pogodite DNS.
 9. U donjem lijevom dijelu prozora naći ćete znak “+”. Kliknite na njega.
 10. Unesite DNS postavke koje nudi Unlocator i pritisnite na Apply.
 11. Uspješno ste promijenili postavke DNS-a.

Najbolji Smart DNS servis za američki Netflix

Na tržištu možete pronaći imena poput Overplay, Getflix, Unblock-US, SmartyDNS i UnoTelly. Bit ću iskren, ove su usluge prilično dobre. Međutim, nedostaje im ono što imaju na našem popisu. Morate odabrati Smart DNS uslugu koja vam može pružiti savršeno Netflix iskustvo strujanja. I ne samo to, već ako naiđete na probleme, usluga koju odaberete treba biti u mogućnosti popraviti je na jedan ili drugi način. Uz spomenuto, evo i vrha Pametne DNS usluge za američki Netflix.

ExpressVPN

ExpressVPN pregled

ExpressVPN jedan je od najboljih VPN pružatelja u industriji. Možda se pitate zašto se VPN nalazi na našem popisu kada pokrivamo usluge Smart DNS-a. Pa, većina imena na našem popisu su VPN-ovi koji nude izvrsne Smart DNS proxy. Uzmite ExpressVPN, ne samo da nudi više od 2000 poslužitelja širom svijeta, već i štiti vaš uređaj najnovijom sigurnosnom tehnologijom.

S druge strane, njegova Smart DNS značajka – MediaStreamer, bolja je od većine čistih Smart DNS proxyja vani. Omogućuje vam pristup stotinama kanala bez obzira gdje se nalaze. To je lako postavljanje zahvaljujući desecima vodiča za konfiguraciju na njihovoj službenoj web stranici. Čak i ako niste tehnički pametni, možete lako upravljati.

Ako tražite više, pogledajte ovo u cijelosti ExpressVPN pregled.

NordVPN

NordVPN pregled

Pristup lajkovima US Netflix je komad torte kada je riječ o davatelju poput NordVPN. VPN je jedan od rijetkih pružatelja usluga koji može zaobići Netflixove VPN blokove. S druge strane, VPN usluga jedna je od najsigurnijih. Nudi Double VPN na kojem podatke preusmjeravate preko dva poslužitelja umjesto jednog. Na taj način dobit ćete dvostruku enkripciju svog prometa koji vas štiti od raznih vrsta cyber prijetnji.

Sada, razgovarajmo o njihovoj usluzi Smart DNS, SmartPlay. Moći ćete se lako uključiti u Netflixov američki katalog, bez obzira gdje se nalazili. Samo nekoliko podešavanja DNS-a na vašem uređaju i vršit ćete streaming u bilo kojem trenutku.

U slučaju da se pitate je li Smart DNS siguran ili ne, uvijek možete koristiti njihovu VPN uslugu koja uključuje CyberSec. Na taj način vaš će uređaj biti zaštićen od virusa, zlonamjernog softvera ili bilo kojeg zlonamjernog softvera koji ikada postoji.

Da biste saznali više o ovom VPN-u, pogledajte naš NordVPN pregled.

BulletVPN

Pregled BulletVPN-a

BulletVPN je novi VPN dobavljač s pristojnom mrežom poslužitelja. Pronaći ćete više od 50 poslužitelja razbacanih u više od 30 zemalja širom svijeta. U usporedbi s ostalim, ovo je mala količina poslužitelja. Međutim, on ima pristup Netflixu unatoč naporima kanala da blokira VPN-ove.

BulletVPN nudi neusporedivu brzinu, što je presudan faktor kod razmatranja pretočnih podatkovnih usluga – mislite na HD video. Stoga se možete pretplatiti na Netflixov HD plan bez brige o međuspremnicima. Ovaj VPN nudi i 30-dnevno jamstvo povrata novca. Dakle, možete testirati njegove usluge i dobiti svoj novac za slučaj da ne ispuni vaša očekivanja.

Ovaj VPN provajder uvrstio ga je na naš popis jer uključuje i besplatni DNS proxy. Moći ćete otključati desetine kanala bez obzira na to gdje se nalazi. Samo slijedite vodiče na njihovoj web stranici i gledati ćete US Netflix gdje god da se nalazite. Za više informacija pogledajte našu BulletVPN cjelovita recenzija.

SurfShark

SurfShark VPN pregled

SurfShark VPN pregled

Neograničeni uređaji. To je prvo što plijeni vašu pažnju prilikom odjave SurfShark. Ovaj davatelj VPN usluga ostavlja jako dobar dojam kada pogledate njihovu web stranicu. Imaju prijateljsku korisničku podršku i više od 800 poslužitelja u 50 zemalja.

Kao što sam napomenuo, VPN vezu možete imati na neograničenom broju uređaja pomoću jednog računa. To je značajka koju niti jedan od najboljih pružatelja usluga ne nudi svojim korisnicima.

Nedavno je ovaj VPN lansirao svoju Smart DNS uslugu, što znači da možete pristupiti kanalima poput američkog Netflixa bez potrebe da prođete niskom internetskom brzinom zbog enkripcije. Međutim, čak i kao VPN, bio je jedan od rijetkih koji su mogli deblokirati američki Netflix u inozemstvu.

Zbog toga je ovaj VPN zaslužio poštovanje toliko streamersa koji su u početku sumnjali u novajlije. Uz to, nude jednostavne aplikacije za Windows PC, Mac, Android i iOS. Ako želite znati više, evo Kompletna recenzija SurfSharka.

Unlocator

Neovisni pregled

Unlocator je danska usluga Smart DNS koju pokreće Linkwork. Bili su čista usluga Smart DNS-a dok u posljednje vrijeme nisu dodali VPN uslugu. Njihov Smart DNS omogućuje vam prebacivanje vaše Netflix regije naprijed-nazad. Pomoću jednog Netflix računa možete pristupite američkim Netflixima u Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji, Njemačkoj i drugim zemljama u inozemstvu.

Ako to mislite promjena DNS-a na vašim uređajima može biti pomalo zastrašujuće, tvrdi Unlocator videozapisi i vodiči za postavljanje za sve uređaje za streaming da vam pomognem. On preusmjerava samo dio vašeg prometa. Stoga ćete doživjeti nultu gubitak brzine Interneta.

Sa preko 230 kanala, Unlocator ima najveći popis neblokiranih streaming usluga. Njihov popis uključuje Netflix, WWE Network, Hulu, Vudu, Sling TV, BBC Iplayer, HBO GO, CBS All Access.

njihov besplatno 7-dnevno probno razdoblje značilo da nemam što izgubiti. Stoga sam ih odlučio pokusati. Impresioniran sam njihovom uslugom iz više razloga. DNS kodovi Unlocatora rade na svim uređajima za streaming. Američki Netflix možete deblokirati na Androidu, iOS-u, PC-u, Mac-u, Xboxu, PS4, Chromecast-u, Apple TV-u, Fire TV-u i Roku-u.

Smart DNS usluga Unlocatora ne mijenja vašu IP adresu. Stoga ćete i dalje imati pristup svim lokalnim web stranicama i mrežnim uslugama. Provjeri Neizvjesni pregled i dajte mu probnu vožnju ako želite.

VPN za američki Netflix – Smart DNS alternativa

Neki ISP-ovi koriste DNS otmica ili transparentni proxy (Meksiko, Tajland i Singapur). Možete koristiti VPN davatelja kao što je ExpressVPN “30 dana bez pitanja tražena garancija povrata novca” umjesto Smart DNS-a za deblokiranje američkog Netflixa u inozemstvu. Upotreba VPN-a će vam povećati sigurnost, pa ćete jednim kamenom ubiti dvije ptice.

Da biste deblokirali američki Netflix samo klikom na američki poslužitelj. Nakon toga dobit ćete američku IP adresu koja vam omogućuje prijavu u Netflixovu američku biblioteku. Ne zaboravite, svi VPN-ovi na našem popisu dobro rade s Netflixom, tako da ne idite i odaberite besplatnu uslugu.

Neki od vas više se brinu za svoju internetsku sigurnost nego za streaming. Zbog toga koriste VPN uslugu. Je li Smart DNS siguran? Pa, to ne dodaje dodatni sloj zaštite, ali ugrožava vaše podatke? To je poput vašeg pristupa internetu bez VPN-a, to je sve. To samo sebi ne nanosi štetu.

Najbolji pametni DNS proxy za američki Netflix – Summing Up

Ono što Netflix nudi u nekim zemljama potpuno se razlikuje od onoga što daje svojim korisnicima u SAD-u. Svaka država ima svoj katalog sadržaja. Ali zašto bi se itko slagao s malim katalogom kad im uspije nabaviti najveći? Sve što trebate učiniti je konfigurirati Smart DNS pomoću jedne od usluga koje smo obuhvatili u ovom pregledu, a vi ste gotovi. Ako želite provjeriti je li radilo ili ne, potražite Star-Cross – CW seriju. Ako ste ga pronašli, uspješno ste deblokirali američki Netflix u vašoj regiji.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me