Netflix titkos kódok – Mik azok és hogyan lehet őket használni

Minden készen áll a Netflix szórakoztatására, de nem tudja, mit néz. Ismerősen hangzik? Szinte az összes Netflix-felhasználó valamikor átjutott ebben a helyzetben. A Netflix számos előadással rendelkezik, de az általános kategóriák böngészése időigényes lehet. Szerencsére van egy egyszerű hack – Netflix titkos kód.


Netflix titkos kódok - Mik azok és hogyan lehet őket használni

Netflix titkos kódok – Mik azok és hogyan lehet őket használni

A Netflix kiterjedt filmekkel és rendezvényekkel rendelkezik, amelyek szépen mikro-műfajba vannak rendezve. Valószínűleg ajánlásoknak látta őket az otthoni képernyőn. A kategóriákra kattintva azonban nem könnyű elérni őket. Ezen a helyen hasznosak ezek a Netflix titkos kódok.

Mik a Netflix titkos kódjai??

Az olyan általános listákon túl, mint a vígjátékok, thrillerek és drámák, a Netflixnek végtelen számú pontos al-műfaja van. Bizonyos megbízható becslések szerint a streaming szolgáltatásnak több mint 70 000 mikro-műfaja van, amelyekről a legtöbb felhasználó még nem is tud.

A Netflix a gépi intelligenciát és az emberi intelligenciát is felhasználja tartalmának ilyen módon kategorizálására. A streaming szolgáltatás nyilvánvalóan felvette az embereket az összes műsor és film megtekintésére, osztályozására és címkézésére. Szinte mindenkit és mindent megcímkéztek a show-ban, a telektől a film végéig. Így a Netflixnek elképesztő mennyiségű metaadatot sikerült összegyűjtenie a tartalmáról.

Miután az adatokat összegyűjtötték, a mérnökök speciális algoritmusokat használtak, hogy számos al-műfajra vagy alt-műfajra oszthassák azokat..

Ezek az alt-műfajok lehetővé teszik a Netflix számára, hogy személyre szabott tartalmat kínáljon felhasználóinak a kezdőképernyőn. Nem kell feltétlenül várnia, hogy a Netflix javaslatot tegyen. Ha ismeri a titkos Netflix kódokat, bármikor hozzáférhet hozzájuk.

Hogyan juthat el a Netflix titkos kódjaihoz

Minden al-műfajnak van egy meghatározott kódszáma. Például a 6839 a dokumentumfilmek kódszáma. Ne feledje, hogy több tízezer műfaj van, mint például. Ha ismeri a számot, a Netflix használatának módja örökre megváltozik.

Ahhoz, hogy a következő hack működjön, a Netflix böngésző verzióját kell használnia, mert ehhez a webhely URL-jének néhány módosítását kell végrehajtania..

  1. Először jelentkezzen be a Netflix-fiókjába a böngészőjében.
  2. Adja meg a következő URL-t egy adott műsor- vagy filmkategória megnyitásához: http://www.netflix.com/browse/genre/***
  3. Itt *** egy adott alt-műfaj eléréséhez szükséges számjegyeket jelöli.
  4. Írja be az adott műfaj számkódját *** helyett
  5. Tehát például a dokumentumfilmek eléréséhez írja be:
  6. http://www.netflix.com/browse/genre/6839

Ez könnyűnek hangzik, igaz? Ne feledje, hogy a Netflix folyamatosan megváltoztatja algoritmusait, így a kódok időről időre változhatnak. Szerencsére felkeresheti a NetflixHiddenCodes.com webhelyet, és könnyen böngészhet a Netflix összes rejtett kategóriájában.

Bárhonnan elérhető az American Netflix

Ha szeretsz filmeket vagy televíziós műsorokat, a Netflix végtelen órányi szórakozást kínál Önnek. Tartalmuk azonban a világ minden részén nem érhető el. Még ha a Netflix elérhető az Ön országában is, csak az országspecifikus verzióhoz férhet hozzá. Például, ha Ausztráliában tartózkodik, nem férhet hozzá a Netflix USA-hoz. Ennek a kérdésnek a megkerülésére egy egyszerű módszer van, azaz a VPN-kapcsolat használata.

A VPN-k elrejtik az Ön valódi IP-címét. Lehet, hogy Olaszországban ül, de egy VPN lehetővé teszi, hogy idegen IP-cím segítségével böngészjen az interneten. A népszerű VPN-eknek számos országban vannak szervereik, amelyek lehetővé teszik, hogy bármelyik ilyen kiszolgálót kiválaszthassa az internetes böngészés közben. Tehát például, ha az Egyesült Államokban található szervert választ, akkor rendelkeznie kell egy amerikai IP-címmel. Ez az egyszerű trükk rázavarja a Netflixet abban, hogy azt hitte, hogy az USA-tól küldi meg a tartalmi kérelmet, míg valójában Olaszországban tartózkodik.

A VPN használatának számos egyéb előnye is van

VPN-kapcsolat használatával nemcsak a földrajzi korlátozásokról kerülhet ki, hanem tökéletesen névtelenül is böngészhet az interneten. Mivel a VPN elrejti a valódi IP-címét, senki sem tudja megtudni az Ön tényleges helyét vagy személyazonosságát. A VPN-k titkosítják az Ön adatait, és így még az internetszolgáltató sem tudja felfedezni, mit csinál online.

Ha olyan országban él, ahol az internethozzáférés korlátozott a kormányzati cenzúra vagy más kérdések miatt, a VPN korlátlan hozzáférést biztosít az interneten található összes tartalomhoz. Ezenkívül megóvják adatait a hackerektől és más számítógépes bűnözőktől.

Netflix titkos kódok – záró gondolatok

Visszatérve a Netflix-hez, bár egy VPN lehetővé teszi a teljes könyvtár elérését, a probléma az, hogy a Netflix tiltja a VPN-ket. Ha hozzáférni szeretne a Netflixhez, meg kell találnia egy olyan VPN-t, amely sikeresen megkerüli a streaming alkalmazás földrajzi korlátozásait. Mielőtt megvásárolná a VPN előfizetését, feltétlenül olvassa el annak véleményét és megtudja, megkerüli-e a Netflix földrajzi korlátozásait. A VPN használata a Netflix titkos kódjain kívül egy teljesen új szintű szórakozást nyithat meg.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me