Netflix VS Hulu: Melyik streaming szolgáltatás a legjobb?

A Netflix és a Hulu hosszú ideje létezik, elég hosszú ahhoz, hogy uralják a TV-nézést és a média streamingét. Sok kábelvágó elvágta a kábelt és a műholdat a két streaming szolgáltatás miatt. Az emberek elmozdulnak a hagyományos TV-től, és az online streaminghez közel ragaszkodnak. Kinek van szüksége kábelre, ha alacsonyabb költségek mellett hozzáférhet egy nagy tartalomtárhoz? Mielőtt elkezdenénk, tudnod kell, hogy mindkét szolgáltatás használható PC-n, Mac-en, Roku-on, PS4-en, Fire TV-n és Apple TV-n. Mindegyik szolgáltatásnak van bizonyos tulajdonságai, amelyek az ár, a tartalom, a kompatibilitás és az interfész szempontjából előnyt jelentenek a másikkal szemben. Ha vesztesége lenne arról, hogy melyik szolgáltatást kell választania, akkor valószínűleg el kell olvasnia ezt a cikket. Ez segít eldönteni a gondolatait. Vessünk egy pillantást a mi oldalunkra Netflix vs Hulu 2018 összehasonlítás.


Netflix Vs Hulu

Netflix Vs Hulu

Netflix Vs Hulu összehasonlító táblázat

Az alábbiakban röviden áttekintjük az egyes streaming szolgáltatások kínálatát.

NetflixHulu
ÁrKezdve 8 USD-tólKezdve 7,99 USD-tól
Ingyenes próbaverzió30 nap30 nap
Támogatott eszközökMinden nagyobb streaming eszközMinden nagyobb streaming eszköz
Régió elérhetőségeAz egész világonUSA és Japán
Élő tvNemIgen
Letölthető tartalomIgenNem
ReklámNemKorlátozott
4K elérhetőségIgenIgen
HDR tartalomIgenIgen
A visszatérítésekNemNem
Egyidejű áramlatokLegfeljebb 4Legfeljebb 2

Netflix vs Hulu mélység-összehasonlítás

Tehát hogyan alakul ki a Hulu a Netflix ellen a tartalom, az ár, az offline megtekintés és egyéb szempontok szempontjából?

Jelenlegi TV

A Hulu először streaming szolgáltatásként indult, hogy segítse az embereket felzárkózni kedvenc TV-műsoraihoz. Birtokolja a jelenlegi TV-műsorok legnagyobb könyvtárát és az egyetlen szolgáltatást, amely lehetővé teszi a TV-ben jelenleg sugárzott műsorok legújabb epizódjainak megtekintését. Nézheti a Birodalom legújabb epizódját, amint elérhető. Ez nem ugyanaz a Netflix esetében, mivel az epizódok megtekintéséhez egy évet kell várnod a show teljes szezonjára. Ha aktuálisan és naprakészen szeretné maradni a TV-vel, akkor a Hulu az Ön számára. Ha azonban inkább egy mindennapi embert húz, és hatalmas órát szeretne nézni a Birodalom teljes évadában, akkor a Netflix csak remekül fog csinálni.

Ár

Netflix

A Netflix alapvető, 7,99 dolláros havi terve számos előnyt kínál:

 • Megnézheti laptopját, TV-jét, telefonját vagy táblagépét
 • Egyszerre 1 készüléken nézheti meg
 • Korlátlan hozzáférés a TV-hez és a filmekhez
 • Bármikor törölheti

 A Netflix szokásos 9,99 USD havi terve a következőket tartalmazza:

 • HD nézet, ha elérhető
 • Egyszerre akár 2 képernyőn is megnézhetiA Netflix prémium 11,99 USD-s terve további funkciókat tartalmaz, mint például:
 • Ultra HD nézet, ha elérhető
 • Egyszerre akár 4 képernyőn is megnézheti

Hulu

A Hulu két egyszerű, de hatékony tervet kínál:

 • 7,99 USD havi terv, amely magában foglalja a reklámokat
 • 11,99 USD havi terv, amely kereskedelmi mentes

Régió elérhetősége

A Netflix ma már szinte minden országban elérhető a világon. Nézheti kedvenc TV-műsorait a Netflix-en, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Meg kell azonban jegyezni, hogy a rendelkezésre álló tartalom régiónként eltérő. Más szavakkal, a Netflix USA-n elérhető filmek és TV-sorozatok nem azonosak a Netflix UK-vel. Megváltoztathatja Netflix régióját egy VPN szolgáltatás, például a. Segítségével ExpressVPN.

A Hulu viszont csak az Egyesült Államokban és Japánban érhető el. Nyilvánvaló, hogy a Hulu amerikai változata fej és vállak feletti japán társa felett. A külföldön élő amerikai emigránsok szintén csak akkor férhetnek hozzá Hulu előfizetésükhöz, ha VPN-t használnak.

Kiegészítői

A Netflix használatával nincsenek tartalmi kiegészítők. Az, amit fizet, az az, amit kapsz, semmilyen tartalmat nem közvetíthetsz más csatornákból vagy szolgáltatásokból. Tehát ha olyan műsort szeretne, amely nem érhető el a Netflix-en, akkor letöltnie kell egy másik alkalmazást, és előfizetnie kell egy másik streaming szolgáltatásra annak megtekintéséhez. Nem lesz szüksége külön alkalmazásra a különféle szolgáltatások műsorának megtekintéséhez, mert a Hulu kiegészítőket kínál, sőt, három kiegészítő csatornát kínál: HBO, Cinemax és Showtime.

 • A bemutató idő havi 8,99 USD
 • A Cinemax havi 9,99 dollár
 • Az HBO havi 14,99 dollár

Originals

A Netflix átveszi a kezét, amikor az eredeti programozásról van szó. Több eredetik vannak, mint amennyit tud nyomon követni. Több mint 100 eredeti és nagyon sikeres műsorral rendelkezik, mint például az Stranger Things, az Orange Is The New Black, a Narcos és a Cards of Cards. Könyvtára alapvetően az eredetiknek van szentelve, és havonta folyamatosan változik. A Netflix folyamatosan frissíti tartalmát, és mindent megtesz a régi és az új lehetőségekkel kapcsolatban. A Hulu viszont nagyon alacsony az eredeti dokumentumok száma. Sikerült azonban hírnevet szerezni a már meglévő programjaikról, köztük a Harlotsról és a The Looming Tower-ről, valamint a közelgő Stephen King meta-adaptációról, a Castle Rockról és a Mindy Kaling négy esküvőjéről és a Funeraladaptációról..

Élő tv

Havi 40 dolláros fizetés esetén az első számú csatorna, például a sport és a hírek közvetítésére kerül a Hulu segítségével. Az új szolgáltatás miatt ez a streaming szolgáltatás érdekes ajánlatot tett azoknak a kábelvágóknak, akik nem akarják feláldozni képességüket élő tartalmak megtekintésére. A Hulu Live TV-n keresztül elérhető élő csatornák között szerepel az ABC, CBS, Fox, ESPN, Disney, Freeform és CNN..

Úgy tűnik, hogy a Netflix nem tervezi, hogy hamarosan bármilyen élő TV-funkciót hozzáadna. A Netflix vezérigazgatója, Reed Hastings a közelmúltban kijelentette: „Annyit szeretnénk tenni a környéken, tehát nem próbálunk másokat másolni, akár ez egy lineáris kábel, rengeteg olyan dolgot csinálunk, amit nem csinálunk. Nem élő híreket, hanem élő sportokat folytatunk. De amit csinálunk, nagyon jól próbálunk csinálni. ”

Tehát, ha kötelező az élő TV, akkor ebben a kategóriában csak egy nyertes van, és ez a Hulu.

Próba

A Netflix és a Hulu egyaránt kínál egy 30 napos ingyenes próbaverziót, amely bőséges időt biztosít a felhasználók számára, hogy kipróbálhassák őket, és válasszanak. Az ingyenes próbaidőszak élettartamát meghosszabbíthatja azáltal is, hogy hosszabb ideig kér fel ügyfélszolgálatot.

Offline szolgáltatás

Az offline opció használata tökéletes azoknak a hosszú repüléseknek, amelyekben nincs repülés közbeni szórakozás, vagy azok számára, akiknek nincs állandó WiFi-kapcsolatuk. A Netflix rendelkezik ezzel a lehetőséggel mind az iOS, mind az Android operációs rendszerek számára, ami nagy plusz a szolgáltatás számára. Előfizetői letölthetnek egyes filmeket és TV-műsorokat, és offline módban nézhetik meg őket. A Hulu várhatóan elindítja offline megtekintési opcióját filmkönyvtárához és TV-epizódjaihoz a 2018-19-es televíziós kezdő szezonban.

Reklám

A TV-nézésnél valószínűleg a leginkább bosszantó a minden percben felbukkanó kereskedelmi szünet. Az emberek okból megszabadultak a kábel- és televíziós műsorszolgáltatástól; az utolsó dolog, amire szükségük van, hogy üljön át a Walmart-on keresztül online streaming szolgáltatással. A Netflix tisztában van azzal, hogy az online streaming világának különböznie kell a szokásos TV-műsoroktól, és ezért mentes a reklámoktól. A Hulu esetén azonban további 4 dollárt kell fizetnie, hogy hirdetés nélküli streaming élményt kapjon. A Netflix eddig gyűjtötte a győztes pontokat ebben a csatában. Bár nem ártana, ha a Netflix a saját programozása érdekében hirdet. Valójában ez lehetőséget adna előfizetőinek, hogy felfedezzék az általa kínált tartalmat.

Tartalom

Ami a streaming-et illeti, a Netflix az uralkodó bajnok a legmélyebb és leggazdagabb könyvtár megszerzéséért. A népszerű dokumentumfilmektől kezdve a különlegességekig, a talk show-ig és a dráma sorozatokig a Netflix mindent megtesz. Annak ellenére, hogy a Hulu továbbítja az NBC, CBS, MTV, BBC, Comedy Central és FOX programokat, még mindig alacsony a programozás.

filmek

A Netflix filmek szopnak. Időszak. Ezúttal Hulu-nak kell adnunk, ez nyeri ezt a fordulót. Ez nem azt jelenti, hogy a Hulu filmjeinek meg kell halniuk, de a filmválasztásuk sokkal jobb, mint a Netflixé. A Netflix visszafordította a filmeket, mióta elkezdett befektetni az eredeti dokumentumokba. Most, hogy TV-orientáltabbá váltak, nem gondoljuk, hogy a filmek terjesztése hamarosan elindul.

Felület

A Hulu felhasználói felülete ügyes és nagyon egyértelmű, míg a Netflix elfoglalt és nagyon elárasztó. Ennek oka az, hogy a Netflix nagyon sok tartalommal rendelkezik, és nem engedheti meg magának, hogy hirdetjenek egymás felett. Minden műsorukról tisztességes képet szeretnének adni, lehetővé téve az előfizetők számára, hogy maguk választhassák meg. Mindezek mellett a Netflix megkönnyíti a felhasználók számára a műsorok keresését, böngészését és felolvasását bármilyen műsoron, mielőtt megnézné, nem is beszélve, javaslatokat kínál az általuk megfigyelt alapján. Hulu-val ellentétben, amely szépen felosztja a TV-műsorokat és filmeket legördülő kategóriákba. Először megjeleníti azt, amit az előfizetők utoljára néztek, majd felsorolja a többi véletlenszerű kategóriát. Mindkét streaming szolgáltatással a felhasználók sorozatokat, filmeket és epizódokat adhatnak a figyelési listájához. A Hulu felhasználók azonban megtekinthetik megfigyelési listájukat, amelyek értesítik őket egy új epizód megjelenéséről, vagy ha a show hamarosan lejár. És ezt a Netflix nem csinálja.

eszközök

Mind a Hulu, mind a Netflix támogatása mindenféle eszköz, például:

 • Intelligens TV-k.
 • Médialejátszók.
 • Játék konzolok.
 • Set-top dobozok.
 • Blu-ray lejátszók.
 • Okostelefonok & Tabletek.
 • PC & Laptop.

Nézheti a Hulu alkalmazást Android telefonokon és táblagépeken, Apple TV-n (4. generáció vagy újabb), Chromecaston, Fire Tableteken, Fire TV-n és Fire TV Stick-en, iPhone-on és iPad-en, LG TV-n (egyes modellek), Nintendo Switch, Roku és Roku Stick ( kiválasztott modellek), Samsung TV (egyes modellek), Xbox 360, Xbox One stb. Nézheti a Netflixet az Amazon Fire TV, az Android TV intelligens eszközök, az Apple TV, a Google Chromecast, a Nintendo Wii, az LG Electronics, a Philips, a Roku stb. Alatt. A lényeg az, hogy olyan eszközt vagy operációs rendszert találunk, amely nem támogatja az egyik ilyen szolgáltatás.

Hulu vagy Netflix?

Sokféle lehetőség van a video streamingre, például a Youtube, a Sling TV és az Amazon Prime. Mindegyikük célja, hogy elbűvölje és bekapcsolja a nézőket minőségi programozásukkal és csábító ajánlataival, ám ezek közül csak néhány emelkedik ki. Mint ki viccelünk? Mindannyian tudjuk, hogy Hulu és Netflix ellopta a show-t. Ez a két streaming szolgáltatás olyan hely, amelyet a TV-rajongók és a kábelvágók keresnek. Ezek továbbra is a legnépszerűbb szolgáltatások, és továbbra is küzdenek a helyükért a streaming szórakoztatás világában. Most, melyik szolgáltatás érdemel készpénzt … ez attól függ, hogy mely szolgáltatások megtalálják a legkényelmesebb és a legmegfelelőbbek. Mindkettő szuperversenyképes szolgáltatás, amely folyamatosan keresi az előfizetőinek kielégítését és a lehető legmagasabb streaming élményt nyújtja számukra. Tudod, mi rendezi ezt, Hulu és Netflix az. Ily módon megkapja a legjobbat mindkét világból. De melyik szolgáltatás ellenőrzi az összes négyzetet az Ön számára? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map