Új Netflix 2019. augusztus kiadás

4 évvel ezelőtt augusztus volt a történelmi idő a Netflix történetében, amikor Narcos debütált. Azóta sok megváltozott. A Netflix növekszik az eredeti tartalom előállítása során. Ez azonban nem minden. Minden hónapban különféle új kiadásokkal kezelünk minket és 2019. augusztus nem különbözik egymástól. Készítse el tollát vagy mobiljegyét. Ebben az útmutatóban, Mindent felsorolok, amely 2019 augusztusában érkezik a Netflix-hez, Feltétlenül írja le őket, ez egy szar lesz (Netflix és Chill) tapasztalat. Gyerünk.


A Netflix 2019. augusztus kiadása

A Netflix 2019. augusztus kiadása

Netflix 2019. augusztus érkezés

A streaming szolgáltatás drámaian megnöveli az eredeti és exkluzív filmek kibocsátását. Ezért vagyok azért, hogy segítsek neked a átfogó útmutató arról, hogy mi jön a Netflixhez augusztusban. Ilyen módon figyelemmel kell kísérnie a kiadásait anélkül, hogy saját magának a kutatásnak minden gondját át kellene néznie..

Augusztusban sok új Netflix Originals szerepel, és amint tudjuk, a Netflix új lendületet adott a játékának. Láttad a múlt hónap Jinnjét? Szerettem. Egyébként is, íme, mi jön a Netflixbe 2019. augusztusban.

Augusztus 2

 • Másfajta (film)
 • She-Ra és a hatalmi hercegnő (3. évad)
 • Kedves fehér emberek (3. évad)
 • Derry Girls (2. évad)
 • Kérdezd meg a Storybotokat (3. évad)
 • Hazafisági törvény Hasan Minhaj-val (4. kötet)

Augusztus 8.

 • Meztelen rendező (film)

Augusztus 9.

 • Sintonia (1. évad)
 • Cable Girls (4. évad)
 • Glow (3. évad)
 • A hold árnyékában (2019)

Augusztus 21.

 • American Factory (dokumentumfilm)

Augusztus 22.

 • Szerelem riasztás (film)

Augusztus 30.

 • A sötét kristály: az ellenállás kora (1. évad)

Személyes legjobb válogatás

Sok új kiadást kapunk ebben a hónapban. Egyetértek azzal, hogy minden, amit a Netflix kap, haszontalan, de ha matematikai, akkor a címek egy része nagyobb figyelmet igényel, mint mások. Megkapjuk „A sötét kristály” srácok, ha ez nem tölti be a hétvégét, akkor nem fogok mit tenni. Kiválasztottam néhány címet a listából, hogy kissé megvilágítsam, mit várhat tőlük. A sorozatok egy részének, amelyekről beszélek, már van korábbi évadja. Abban az esetben, ha figyeltél ezekre az évszakokra, ez egy nagy (Spoiler Alert). Tehát nézzük meg?

Kedves fehér emberek (3. évad)

Láttad már az School Daze-t? Mi a helyzet Grow-ish-lel? Nos, ha igen, keverd össze a kettőt, és kapsz Dead White People-t. A hit sorozat harmadik évadja visszatér a streaming óriás platformjára Augusztus 2. Az összes szereplőből várhatóan meg fogja lepni szerepét. Ha annyira izgatott vagy, mint én, megnézem, milyen az élet Sam Sam és osztálytársai számára a harmadik részletben, akkor írja le a dátumot.

Látta a tavalyi idegesítő sziklacsempészt? Nos, megpillantottunk egy X rend tagját. De mi lesz a következő? Amint láttam a pótkocsiban, Esposito valóban karakter lesz az új szezonban. Azok számára, akik pontosan azon gondolkodnak, hogy mi az ügye, a várakozás (majdnem) véget ért: Őt már az első kredit utáni helyszínen mutatják be. Legalábbis ezt mondta Simien egy Banff World Media Festival-on:

„Nem kell egy másodpercnél tovább várnia. Az első jelenetben van.

A probléma itt az, hogy a Netflix nagyon titokban tartja a show-t. Csak annyit tudunk, hogy a szereplőkre vonatkozik. Úgy tűnik, hogy az összes főszereplő visszatér a Kedves Fehér Emberek 3. évadjára. Logan Browning meg fogja lepni Sam White szerepét. John Patrick Amedorit Gabe-ként, Ashley Blaine Feathersont Joelle-ként, Marque Richardsont Reggie-ként, DeRon Hortont Lionelként és Brandon P. Bell-t Troy Fairbanks-ként látjuk. Ne felejtsd el hangoljon be augusztus 2-án, és nézze meg a Dead White People 3. évadját.

Glow (3. évad)

A Glow debütálása óta nagyon népszerű show a Netflix-en. A múlt szezonban azt hittem, hogy a show húzza az utolsó lélegzetét, de a Netflixnek nyilvánvalóan vannak más tervei. Mi, a lányok, merészkedtünk a Sin Citybe, hogy élő birkózó show-t tegyünk a rövid életű TV sorozatuk visszavonása után. Ha viszont követed őket a Twitteren, a visszatérést a show hivatalos számlája erősítette meg augusztusban.

A klasszikus rajongója vagy? Mit mondanál, ha ezt mondom neked Geena Davis (AKA Thelma Thelmából és Louise-ból) csatlakozik a válogatáshoz Sandy Devereaux St. Clair-ként, a Fan-Tan Hotel és Kaszinó szórakoztató igazgatójává, ahol a nők a birkózó show-t rendezik? Nos, ez igaz és csodálatos lesz.

A harmadik évad a 10 epizód fut. Meglátjuk, hogy a hölgyek történelmileg ihlette vándorlásukat Los Angelesből Las Vegasba indítják. Szerinted milyen jól fogja túlélni birkózó karrierjük? Csak várjunk és lássuk. Többet a Glow 3. évadról ebben a besurranó pillantásban.

 

A sötét kristály: az ellenállás kora (1. évad)

A Sötét Kristály: Az ellenállás kora egy közelgő Netflix eredeti sorozat, amely a The Sötét Kristály előzményeként fog szolgálni. A szalag bejelentette, hogy minden 10 epizód a „Sötét kristály: az ellenállás korszakáról”,”, Amelyet a Jim Henson készített.

Végül visszatérünk Thra világába az 1982-es film bevezetésével. Amikor Taron Egerton, Anya Taylor-Joy és Nathalie Emmanuel három Gelfling-hős felfedezte a szkerek hatalmának hátborzongató titkot. Hősünk a lázadás útjára indul, hogy megmentse világát.

Thra világa haldoklik. Az igazság kristálya Thra középpontjában áll, amely a meg nem mondott hatalom forrása. De megsérült, megsérült a gonosz Skeksis, és betegség terjed az egész földön. Hogyan fogják hősünk uralkodni ebben a sorozatban?? Hívja be augusztus 30-án, és megtudja.

Az alábbi pótkocsiban láthatja, milyen hűvösek a vizuális effektusok. Nézze meg, és ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

 

Hozzon létre egy Netflix fiókot

Mire jó, ha tudod, mi kezdődik a Netflixnél, ha nincs fiókod? Ha még nem ismeri a szolgáltatást, és fel akar fizetni a világ egyik legjobb streaming platformjára, Íme, hogyan csinálod:

 1. Menj tovább A Netflix hivatalos weboldala és válassza a „Próbálja ki a 30 nap ingyenes” gombot.
  Iratkozzon fel ingyenes próbaverzióra
 2. A következő oldalon válassza a lehetőséget „Lásd a terveket”.
 3. A Netflix rendelkezik 3 előfizetési terv. Választhat a lehetőségek között Alapvető (8,99 $), Alapértelmezett12,99 USD), vagy Prémium ($ 15.99).Válasszon egy tervet
 4. Nos, a te e-mail és jelszó szükségesek.Netflix Küldje el e-mailjét
 5. A Netflix számos fizetési módot választhat. Fizethet a következővel: Visa, Mastercard és még PayPal.
  Válassza a Fizetési mód lehetőséget
 6. Az utolsó lépés a kattintás Indítsa el a tagságot. Kattintson erre és folytassa tovább.

Netflix mindenhol

Mielőtt belemerülne a Netflix augusztusban felkészülő tartalmába, egy dolgot ki kell emelnem. A Netflix tartalma régió-kiválasztva, ami azt jelenti minden ország megkapja a saját címkészletét, amelyhez hozzáférhet. Kérdezze meg külföldön, különösen az USA-ban élő barátait. Csak kérdezd meg, vannak-e Csillag keresztbe. A válaszuk igen. Ha azonban az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, akkor a CW kiállítást bárhol nem fogja megtalálni. Lát?

Nagyon bosszantó, de lehet megkerülve egy VPN-sel. Most beszéljünk erről. Nem minden VPN fér hozzá a Netflixhez külföldön. Látja, a A csatorna képes azonosítani a proxykat és a blokkolókat. Ez akkor történik, amikor a legtöbb esetben ingyenes VPN-be fektet. Néhány prémium versenyző is áldozatul esett a blokknak, beleértve a hasonlókat is IPVanish. 

Amikor használtam TunnelBear egy ideje megpróbáltam felszabadítani a Netflix amerikai könyvtárát. Ehelyett ezt kaptam:

Csak egy jó hírű VPN-re van szüksége hozzáférés az USA Netflixhez a világ körül. Ne menj ingyen, csak azért, mert a „szabad” szó túl csábító ahhoz, hogy továbbadja. Töltsön el néhány fillért és kap egy teljesen új címsort, amely megéri a pénzét. Ó, nem tudja, melyiket válassza. Talán a a legjobb VPN-k a Netflix számára segíthet neked.

A Netflix 2019. augusztus kiadása – Összegzés

Ideje kezdeni előretekintést augusztusra és az újdonságokra TV-műsorok, filmek és a Netflix Originals a következő hónapban indul a Netflixbe. Kissé elképzeltem, hogy mi hivatalosan megerősítésre került. A lista többi részét július hónapban kell hozzáadni. Ne felejtsd el használja a VPN-t a Netflixben elérhető összes cím feloldásához. Milyen műsorral várja a legjobban? Ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map