US Netflix vs UK Netflix – Koji ima bolji sadržaj?

Velika Britanija ili američki Netflix? To je pitanje! Iako obje države imaju svoj kvalitetan sadržaj i mnoštvo emisija i filmova, još uvijek traje rasprava o tome koja zemlja proizvodi najbolje. Što se nalazi u knjižnici Ujedinjenog Kraljevstva nije dostupno u američkoj knjižnici i obrnuto. Nisu, međutim, svi katalozi jednaki, što se može ublažiti VPN-om. Možete dobiti najbolje od oba svijeta pomoću VPN-a za pristup britanskim i američkim Netflixima. Ali još uvijek želimo znati koja verzija vrijedi našeg novca. Na temelju toga proveli smo ovu usporedbu kako bismo vam pokazali razlike između ova dva kataloga i vi odlučili koji je najbolji.


Netflix UK vs Netflix US

Netflix US vs Netflix UK

Netflix US vs Netflix UK Usporedna tablica

Pogledajte kako američki Netflix uspoređuje s britanskim Netflixom u pogledu cijene, sadržaja i datuma pokretanja.

Netflix USANetflix UK
Datum lansiranjaTravnja 1998Siječanj 2012
cijena$ 7,99 / mjesec£ 5.99 / mjesec
Filmovi40523616
TV emisije15801436
Sadržaj 4KDaDa
Sadržaj HDRDaDa

Netflix US – Je li zaista tako dobro?

Činjenica da je Netflix sam započeo u SAD-u znači da je sigurno dobio najveći komad torte. Američki Netflix ima puno više naslova u svom imeniku. U travnju 2018. američka je knjižnica imala 4052 filmova i 1580 prikaza. SAD imaju 10% više pojedinačnih serija od Velike Britanije. Ujedinjeno Kraljevstvo, međutim, zauzima drugo mjesto s više serija u svojoj biblioteci od 97% zemalja. Netflix je predstavljen 14. travnja 1998., kao prva svjetska internetska trgovina za iznajmljivanje DVD-a sa samo 30 zaposlenih i 925 naslova. Emisije poput Prekrižene zvijezde i Nova djevojka serije su koje su dostupne samo u američkoj knjižnici Netflix.

Kako nabaviti Netflix US u Velikoj Britaniji

Da biste u Velikoj Britaniji preuzeli Netflix US, trebat će vam davatelj VPN usluga. To je najbolji i najsigurniji način zaobilaženja ograničenja i pristupa blokiranom sadržaju. VPN stvara digitalni tunel kroz koji vaš uređaj pristupa internetu. Zatim preusmjerava vašu vezu putem određenog poslužitelja u SAD-u. Kao rezultat toga, dobit će vam američku IP adresu. što znači da ćete moći pristupiti svim američkim sadržajima, uključujući Netflix USA. Slijedite sljedeće korake za dobivanje Netflix SAD Velika Britanija:

  1. Prvo se morate prijaviti za VPN uslugu.
  2. Sada kada ste stvorili svoj VPN račun, preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na koji želite strujati Netflix UK.
  3. Pokrenite aplikaciju i povežite se na VPN poslužitelj u SAD-u.
  4. Nakon što se povežete s američkim poslužiteljem, dobićete privremeni Američka IP adresa zbog čega izgleda kao da se nalazite u SAD-u.
  5. Sada kada imate američki IP, možete lako pristupiti Netflixu SAD-a kao da ste fizički u Americi. Vaša postojeća UK Netflix pretplata, osim VPN-a, sve je što trebate za pristup američkoj Netflix inozemstvu..

Netflix UK – još uvijek zaostaje?

Doctor Who i večera u petak su klasične britanske TV serije koje se pojavljuju samo na UK Netflixu. U travnju 2018. britanski Netflix imao je 3616 filmskih naslova i 1436 prikaza, što je puno manje od američkih. Navodno pretplatnici Netflixa u Velikoj Britaniji ne dobivaju puno od onoga što traže u usporedbi s onima u Sjedinjenim Državama, Britanci plaćaju 7,49 funti kako bi dobili pristup do 3000 naslova, dok Amerikanci plaćaju samo 9 dolara mjesečno za 5600 filmova i TV emisija. Netflix UK pokrenut je u siječnju 2012. i od tada se njegova popularnost samo povećala.

Kako nabaviti Netflix UK u SAD-u

VPN je vaša najbolja šansa da deblokirate Netflix UK u SAD-u. Ono što bi VPN trebao učiniti jest povezati vaš uređaj s serverom koji se nalazi u Velikoj Britaniji i preusmjeravati promet putem tog poslužitelja. Na taj način dobit ćete britansku IP adresu i na taj način steći pravo pristupa britanskom sadržaju kao što je Netflix UK. Evo što trebate učiniti gledajte britanski Netflix u SAD-u:

  1. Prvo se morate prijaviti za VPN uslugu.
  2. Sada kada ste stvorili svoj VPN račun, preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na koji želite strujati Netflix UK.
  3. Pokrenite aplikaciju i povežite se na VPN poslužitelj u Velikoj Britaniji.
  4. Nakon što se povežete s britanskim poslužiteljem, dobićete privremeni IP adresa Britsih zbog čega izgleda kao da se nalazite u Velikoj Britaniji.
  5. Sada kada imate britanski IP, možete lako pristupiti Netflixu UK kao da ste fizički u Britaniji. Ne morate ponovno pretplaćivati ​​na Netflix u slučaju da već imate pretplatu na Netflix u SAD-u.

Najbolji VPN za Netflix

Iako na tržištu postoji mnogo pouzdanih VPN-ova, ExpressVPN je najpouzdaniji. Deblokiranje sadržaja specijalnost je ExpressVPN-a. Ovaj davatelj usluga ima ultra brze VPN poslužitelje u 94 zemlje. Što znači, za nekoliko minuta možete deblokirati sve web stranice, kanale, usluge i aplikacije. Možete i pogledati ostale davatelje VPN usluga koji vam mogu pomoći dobiti Netflix UK ili Netflix USA bilo gdje u svijetu..

Netflix US vs Netflix UK – presuda

Postoji razlog zašto gledatelji slijede američki Netflix i preferiraju ga druge verzije. Netflix USA nastavlja naguravati sve ostale zbog dublje biblioteke prepune originala i bogatog sadržaja. Istina je, moramo dobiti ovu pobjedu za Netflix US, međutim, to ne diskreditira sadržaj koji Netflix UK može ponuditi. Ako ste i dalje razdvojeni između koje se verzije trebate pretplatiti, pregledajte svaki katalog za emisije i filmove koje želite. I što je najbolji dio svega, možete dobiti bilo koju regiju Netflix, bilo da je to SAD ili UK, u bilo kojem dijelu svijeta s VPN-om..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me