USA Netflix és ausztrál Netflix – jobb az amerikai verzió?

A Netflix a szórakozás globális forrássá vált. Elkötelezi magát olyan kiváló minőségű eredeti példányok létrehozása mellett, amelyek sehol másutt nem érhetők el. És szó szerint értjük. Noha a Netflix több mint 200 országban található, mindegyik verzió különbözik a másiktól. Mind a Netflix USA, mind a Netflix Australia tele van az elmúlt néhány évtized legjelentősebb címével, és rengeteg olyan címet büszkélkedhet, amelyek az Internet Movie Database (IMDb) besorolást a 8.0-nál vagy annál nagyobb tartományban tartalmazzák. Az engedélyezési problémák miatt ezek a filmek közül sok csak a szolgáltatások egyikén érhető el, mindkettő helyett. Mindezekkel gondolva hogyan alakul az USA Netflix és az ausztrál Netflix? Megtudhatja a különbségeket az alábbi cikkben.


Netflix USA vs Netflix Australia – Összehasonlító táblázat

Netflix USANetflix Australia
Indítási dátum1998. április2015. március
Költség$ 7.99 / hó$ 9.99 / hó
Filmek40521599
TV műsorok1580445
4K tartalomIgenIgen
HDR tartalomIgenIgen

Netflix Australia – Nagy üzlet?

A Netflix Australia és Új-Zéland indítása nyilvánvalóan csak a kezdet volt. Egy évvel később a streaming óriás közzétette a nemzetközi terjeszkedés célját. A Netflix Australia 2015. március 24-én indult, és gyenge könyvtárral indult, ám az idő során fejlődött. Azóta nőtt a nagyobb nemzetközi TV-és filmkatalógusok versenytársaként. 2018. januárban a Netflix könyvtára 114% -kal nőtt, 2400 tévé- és filmcímmel, szemben a 1120 címmel, amelyet kezdett.

Hogyan juthat el a Netflix Australia-hoz az Egyesült Államokban

Az amerikaiak nem férhetnek hozzá a Netflix Australia-hoz, azaz az amerikai felhasználók VPN-szolgáltató nélkül nem férhetnek hozzá. Ha a Netflix Australia-t szeretné megszerezni az Egyesült Államokban, regisztrálnia kell egy VPN-t. A VPN célja egy digitális alagút létrehozása, amelyen keresztül az eszköz hozzáfér az internethez. Ezután átirányítja a kapcsolatot egy ausztráliai kijelölt szerveren keresztül. Következésképpen ausztrál IP-címet kapunk Önnek. ami azt jelenti, hogy hozzáférhet az összes amerikai tartalomhoz, beleértve a Netflix Australia-t is. Kövesse a következő lépéseket a Netflix Australia beszerzéséhez az Egyesült Államokban.

  1. Először regisztrálnia kell egy VPN szolgáltatást.
  2. Most, hogy létrehozta a VPN-fiókját, töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra az eszközre, amelyen a Netflix Australia adatfolyamot szeretné közvetíteni..
  3. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon egy ausztráliai VPN-kiszolgálóhoz.
  4. Miután csatlakozott egy ausztrál szerverhez, átmenetileg kapnak egy felhasználót Ausztrál IP-cím így néz ki, hogy Ausztráliában található.
  5. Most, hogy rendelkezik ausztrál IP-vel, könnyen elérheti a Netflix Australia-t, mintha fizikailag Ausztráliában található.

Netflix USA – A legjobb Netflix régió?

Nem meglepő, hogy az American Netflix a könyvtárában 4052 filmmel és 1580 kiállítással vezetett a legjobb katalógushoz. A Netflix 1998. április 14-én indult, a világ első online DVD-kölcsönző üzlete, csupán 30 alkalmazottal és 925 címmel. Közismert tény, hogy a Netflix USA-nál mérföldre van a jobb könyvtár, főleg azért, mert a Netflix-et az USA-ban alapították, és az ország megvásárolta az összes műsorszórási jogot a legnépszerűbb tartalom számára. Az olyan filmek, mint a „Till Death Do Us Part, 101 dalmát, 89 és 13 kamera, csak az Egyesült Államok könyvtárában találhatók, és nem az ausztrál könyvtárban..

Hogyan szerezzük be a Netflix USA-t Ausztráliában?

A Netflix USA-t Ausztráliában ugyanolyan módon kaphatja meg, mint az ausztrál Netflixet Amerikában, VPN-vel. A virtuális magánhálózat a legbiztonságosabb módszer a globális tartalom feloldásához. Összekapcsolja a használt eszközt egy amerikai szerverrel. A VPN átirányítja a forgalmat ezen a szerveren keresztül, megadva egy amerikai IP-címet. Az IP-vel bármilyen amerikai alapú tartalomhoz hozzáférhet, beleértve a Netflix US-t is. A következő lépésekkel léphet be Netflix USA Ausztráliában.

  1. Először regisztrálnia kell egy VPN szolgáltatást.
  2. Most, hogy létrehozta a VPN-fiókját, töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra az eszközre, amelyen a Netflix USA adatfolyamot szeretné közvetíteni..
  3. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban.
  4. Miután csatlakozik egy amerikai szerverhez, átmenetileg kapsz Amerikai IP-cím így úgy néz ki, mintha az Egyesült Államokban helyezkedik el.
  5. Most, hogy van amerikai IP-je, könnyen elérheti a Netflix USA-t, mintha fizikailag Amerikában tartózkodik.

 Az ítélet

A Netflix előfizetői Ausztráliában sok exkluzív sorozatot és órát élveztek minőségi televíziót és filmet, ám ez nem teszi a Netflix Australia felette a Netflix USA-tól. Az ausztráliai szolgáltatás nem tökéletes és sok munkát igényel, mert hiányzik az USA Netflix könyvtárában elérhető számos tétel, a népszerű új műsoroktól az időtlen klasszikusokig. Nem mintha nehéz hívás lenne, de a Netflix amerikai törpék a Netflix Australia tartalmát és minőségi TV-jét tekintve. Gondolod, hogy helyesen döntöttünk? Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk, melyik véleménye szerint a legmegfelelőbb.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me