USA Netflix vs kanadai Netflix – Mi a különbség?

Arra gondoltam, hogy a Netflix összes verziója minden országban azonos. Kiderült, hogy nem lehetek több tévedni. A pletykák szerint a Netflix USA a legjobbak közülük, és ezt én vagyok itt, hogy megtudjam és bebizonyítsam. Kezdje a Netflix verziók csata. Melyik verzió fogja eltűnni a másiktól? És mennyire különbözhetnek ez a két változat?


Fedezzük fel, hogyan A kanadai Netflix összehasonlítható a Netflix USA-val a következő cikkben. Befejezzem a győztest a vége felé.

Netflix USA és Netflix Kanada

Bármely Netflix előfizető megérti a küzdelmet, hogy át kell nézniük a nemzet katalógusait a kívánt műsorok és filmek számára.. Minden ország külön könyvtárat kínál köszönhetően az engedélyezési kérdéseknek. Szóval hol hagyja el a Netflix Kanada és a Netflix USA? A legfontosabb, hogy hogyan alakul ki a Netflix Canada az streaming világban? Ha azt gondolta, hogy a kanadai Netflix és az American Netflix ugyanaz, akkor rosszul gondolta.

Nem csak az Az USA Netflix sokkal jobb műsorokkal és filmekkel rendelkezik, hanem több ezer további műsorral és filmmel is rendelkeznek. A Netflix Canada kb 5460 film és összesen megjelenik, míg a Netflix USA kínál 5 609 cím. A két verzió azonosnak tűnhet, azonban a számok ellenkezőleg bizonyulnak. Most csak azt a választ kell megválaszolni, melyik verzió a jobb. Netflix USA és Netflix Canada, amely a győztes?

Netflix USA és Netflix Kanada – összehasonlító táblázat

Nézd meg, hogyan A Netflix USA különbözik tól től Kanadai Netflix az ár, a tartalom és az indítási dátum kategóriáiban az alábbi táblázatban:

Netflix USANetflix Kanada
Indítási dátum1998. április2010. szeptember
Költség$ 7.99 / hó8,99 $ / hó
Filmek43393998
TV műsorok13261462
4K tartalomIgenIgen
HDR tartalomIgenIgen

American Netflix – a legjobb Netflix verzió?

A Netflix US 7000 címet tartalmaz a könyvtárában. 1998. április 14-én elindult a Netflix, mint a világ első online DVD-kölcsönző boltja. A társaság mindössze 30 alkalmazottból áll, 925 címet kínálva.

2018 áprilisában az Egyesült Államok könyvtárában 4052 film és 1580 kiállítás látható. A Star-Crossed és az New Girl olyan sorozat, amelyek csak az amerikai Netflix könyvtáron találhatók meg. A hosszú ideje futó „Cheers” sitcom és annak ugyanolyan hosszú távú folytatása, a „Frasier” és a „Californication” az USA-ban elérhető, de Kanadában nem..

Hogyan szerezzük be a Netflix USA-t Kanadában

A kanadaiak sokáig panaszkodtak arról, hogy Netflix verziójuk nem felel meg az igényeiknek. Azoknak a kanadaiaknak, akik szeretnének egy darabot az amerikai Netflix által kínált lehetőségektől, VPN-t kell használni. A Netflix US feloldásához Kanadában meg kell tennie csatlakozzon egy VPN-szolgáltatóhoz. Messze a legjobb módszer a tartalom feloldására világszerte.

A VPN olyan eszköz, amely létrehoz egy biztonságos és titkosított alagút egy nem olyan biztonságos hálózaton keresztül, amely az internet. Tehát a VPN nemcsak védi az adatok áthaladását az egyik szerverről a másikra, hanem megváltoztatja az adatait is. Ahelyett, hogy úgy tűnik, hogy a fizikai helyről származik, úgy tűnik, hogy csatlakozik az internethez, ahonnan a kiszolgáló kapcsolódik.

A következő lépések végigvezetik a beszerzési folyamaton Netflix USA Kanadában:

 1. Először is meg kell iratkozzon fel VPN-szolgáltatásra.
 2. Most, hogy létrehozta a VPN-fiókját, töltse le és telepítse a VPN alkalmazást azon az eszközön, amelyen a Netflix USA adatfolyamot szeretné közvetíteni.
 3. Indítsa el az alkalmazást és csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban.
 4. Miután csatlakozik egy amerikai szerverhez, átmenetileg kapsz Amerikai IP-cím így úgy néz ki, mintha az Egyesült Államokban helyezkedik el.
 5. Most, hogy van egy Amerikai IP, tudsz könnyen hozzáférhet a Netflix USA-hoz mintha fizikailag Amerikában lennél.

Netflix Canada – Jó ez??

A Candian könyvtárban 3999 film és 1 462 műsor látható. A kanadaiak hozzáférhetnek olyan prémium tartalomhoz, amely az Egyesült Államokban nem érhető el. Például a „Csillagok háborúja VII: Az erő felébreszti” egy ideje csak a kanadai Netflix előfizetők számára volt elérhető..

A Netflix bővítette kanadai tartalmát. Összeállt a CBC-vel az „Anne” és az „Alias ​​Grace” együttes előállításáért, és folytatta a „Trailer Park Boys” című hosszú komédia című filmet.

Hogyan szerezzük be a Netflix Canada-t az Egyesült Államokban

A Candian emigránsok rendszeresen ellátogatnak az Egyesült Államokba, és bár rendelkeznek hozzáféréssel a Netflix amerikai verziójához, néhányuk inkább szülővárosi verzióját szeretné tartani. Akárcsak A Netflix USA földrajzi korlátozása az Egyesült Államokon kívül található, A Netflix Canda elérhetetlen Amerikában VPN nélkül.

A VPN úgy működik, hogy a felhasználók amerikai IP-címét egy kanadai IP-címre cseréli. A változtatás végrehajtása után a felhasználók internetszolgáltatói és a Netflix Canada csak a Kanadából érkező kérelmeket fogják észlelni. Ennek eredményeként az Amerikában található kanadaiak képesek kanadai tartalom elérése, beleértve a Netflix Canada-t. Ez az, amit tudatában kell lennie annak, hogy képes legyen nézni a Candian Netflix-et az Egyesült Államokban:

 1. Az első lépés, amit meg kell tenned szerezzen magának VPN-előfizetést.
 2. Következö, hozzon létre VPN-fiókját, majd töltse le a VPN alkalmazást.
 3. Most, indítsa el az alkalmazást bármilyen eszközön, amelyet választott.
 4. Keresse meg a VPN-t szerver Kanadában és csatlakozz hozzá.
 5. Ez a kapcsolat fog biztosítson egy ideiglenes Kanadai IP-cím.
 6. Ha úgy tűnik, hogy Kanadában tartózkodsz, akkor fogsz könnyen hozzáférhet a Netflix Canada-hoz.

Ne feledje, hogy nem minden VPN engedélyezi ezt elérheti a kanadai Netflix könyvtárat. Vessen egy pillantást a Netflix Canada legjobban ajánlott VPN-éire, hogy jobb képet kapjon arról, hogy melyiket regisztrálnia kell.

A legjobb VPN a Netflix számára

Mi rangsoroltuk ExpressVPN a VPN szolgáltatók listájának tetején a a legjobb VPN a Netflix számára. Ilyen versenypiacon ez a szolgáltatás sebesség, biztonság, és egyszerűség ami az ExpressVPN-t egyedivé és különlegessé teszi. Bár sok jó VPN-szolgáltató van odakint, az ExpressVPN megmarad a legjobb választás.

Az tud feloldhatja az összes tartalom blokkolását a világ minden tájáról és annak szupergyors szerverek 94 országban. Plusz ez a szolgáltató ideális streaming célokra. Más VPN-szolgáltatók keresése segíthet egy jobb ötlet megfogalmazásában azzal kapcsolatban, hogy mely VPN-t kell használnia szerezze be a Netflix Kanadát vagy a Netflix USA-t bárhol.

Netflix USA vs Netflix Canada – A győztes

A Netflix az Egyesült Államokban indult, majd más területeken is kibővült. Először Kanadába, majd néhány latin-amerikai országba érte el. Annak ellenére, hogy Kanada a Netflix verzió második címzettje, az American Netflixnek továbbra is jobb kiállítása van, és ennek mindennek a szerződésekkel és a szerzői jogokkal kapcsolatos kérdésekkel kell kapcsolatba kerülnie.

Ez önmagában előnyhöz juttatja a Netflix USA-t, és az összes többi verzió tetejére hozza. Ez egy lelkiismeretes, a nyertes a Netflix USA. Ön szerint ki a győztes? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me