USA Netflix vs UK Netflix – melyik tartalmaz jobb tartalmat?

Egyesült Királyság vagy USA Netflix? Ez a kérdés! Noha mindkét nemzet saját minőségi tartalommal rendelkezik, és a show-k és filmek sokasága megoszlik, továbbra is vita folyik arról, hogy melyik ország termel a legjobb. Az Egyesült Királyság könyvtárában található információk nem érhetők el az Egyesült Államok könyvtárában és fordítva. Nem minden katalógust tesznek egyenlővé, azonban ezt a VPN segítségével csökkenthetjük. Mindkét világból a lehető legtöbbet hozhatja ki, ha VPN-t használ az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok Netflix eléréséhez. De továbbra is szeretnénk tudni, hogy melyik változat érdemes a pénzünkre. Ennek alapján elvégeztük ezt az összehasonlítást, hogy megmutassuk a különbségeket a két katalógus között, és eldöntheti, melyik a legjobb.


Netflix UK vs Netflix USA

Netflix USA vs Netflix UK

Netflix USA és Netflix UK összehasonlító táblázat

Vessen egy pillantást az American Netflix ár-, tartalmi és indítási dátumainak összehasonlítására a British Netflix-rel.

Netflix USANetflix UK
Indítási dátum1998. április2012. január
Költség$ 7.99 / hó£ 5,99 / hónap
Filmek40523616
TV műsorok15801436
4K tartalomIgenIgen
HDR tartalomIgenIgen

Netflix USA – Valóban olyan jó??

Az a tény, hogy a Netflix maga az Egyesült Államokban indult, azt jelenti, hogy megszerezte a pite legnagyobb darabját. Az American Netflixnek sokkal több címe van a könyvtárában. 2018 áprilisában az Egyesült Államok könyvtárában 4052 film és 1580 kiállítás látható. Az Egyesült Államokban 10% -kal több egyedi sorozat van, mint az Egyesült Királyságban. Az Egyesült Királyság ugyanakkor a második helyen áll, több könyvsorozattal, mint az országok 97% -a. A Netflix 1998. április 14-én indult, a világ első online DVD-kölcsönző üzlete, csupán 30 alkalmazottal és 925 címmel. A Star-Crossed és az New Girl műsorok olyan sorozatok, amelyek csak az USA Netflix könyvtárában érhetők el.

Hogyan juthat el a Netflix USA-hoz az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban a Netflix US beszerzéséhez VPN-szolgáltatóra van szüksége. Ez a legjobb és legbiztonságosabb módszer a korlátozások megkerülésére és a blokkolt tartalom elérésére. A VPN létrehoz egy digitális alagutat, amelyen keresztül az eszköz hozzáfér az internethez. Ezután újra irányítja a kapcsolatot az Egyesült Államokban kijelölt szerveren keresztül. Ennek eredményeként kap egy amerikai IP-címet. ami azt jelenti, hogy hozzáférhet az összes amerikai tartalomhoz, beleértve a Netflix USA-t is. A következő lépésekkel léphet be Netflix USA az Egyesült Királyságban:

  1. Először regisztrálnia kell egy VPN szolgáltatást.
  2. Most, hogy létrehozta a VPN-fiókját, töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást arra az eszközre, amelyen a Netflix UK-t streamálni szeretné.
  3. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban.
  4. Miután csatlakozik egy amerikai szerverhez, átmenetileg kapsz Amerikai IP-cím így úgy néz ki, mintha az Egyesült Államokban helyezkedik el.
  5. Most, hogy van amerikai IP-je, könnyen elérheti a Netflix USA-t, mintha fizikailag Amerikában tartózkodik. A meglévő brit Netflix-előfizetésed, a VPN mellett, minden, amire szükség van az amerikai Netflix külföldi hozzáféréséhez..

Netflix UK – még mindig lemaradt?

A Doctor Who és a Friday Night Dinner klasszikus brit TV-sorozatok, amelyek csak az UK Netflix-en jelennek meg. 2018 áprilisában az Egyesült Királyság Netflix 3616 film címe és 1436 show-ja volt, ami sokkal kevesebb, mint az Egyesült Államoké. Nyilvánvaló, hogy az Egyesült Királyságban a Netflix előfizetők nem sokat szereznek az általuk igényeltnél, összehasonlítva az Egyesült Államok britivel. 7,49 GBP-t fizetnek annak érdekében, hogy 3000 címet szerezzenek, míg az amerikaiak csak $ 9-t fizetnek havonta 5600 film és TV-showért. A Netflix UK 2012 januárjában indult, népszerűsége azóta csak növekedett.

Hogyan juthat el a Netflix UK-hez az Egyesült Államokban

A VPN a legjobb esélye a Netflix UK feloldásához az Egyesült Államokban. A VPN azt tenné, ha csatlakoztatja eszközét az Egyesült Királyságban található szerverhez, és átirányítja a forgalmat ezen a szerveren keresztül. Ily módon kap egy brit IP-címet, és így jogosulttá válik a brit alapú tartalmak elérésére, például a Netflix UK. Itt van, mit kell tennie nézni a brit Netflixet az Egyesült Államokban:

  1. Először regisztrálnia kell egy VPN szolgáltatást.
  2. Most, hogy létrehozta a VPN-fiókját, töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást arra az eszközre, amelyen a Netflix UK-t streamálni szeretné.
  3. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Királyságban.
  4. Miután csatlakozott egy brit szerverhez, átmenetileg kapsz Britsih IP-cím így néz ki, hogy az Egyesült Királyságban található.
  5. Most, hogy rendelkezik brit IP-vel, könnyen elérheti a Netflix UK-t, mintha fizikailag Nagy-Britanniában tartózkodna. Nem kell újból feliratkoznia a Netflixre abban az esetben, ha már rendelkezik USA Netflix előfizetéssel.

A legjobb VPN a Netflix számára

Noha sok megbízható VPN található a piacon, ExpressVPN a legmegbízhatóbb. A tartalom feloldása az ExpressVPN specialitása. Ennek a szolgáltatónak rendkívül gyors VPN szerverei vannak 94 országban. Ez azt jelenti, hogy néhány perc alatt feloldhatja az összes kívánt webhely, csatorna, szolgáltatás és alkalmazás blokkolását. Megnézheti a többi VPN szolgáltatót is, amelyek segítenek a Netflix UK vagy a Netflix USA elérésében bárhol a világon..

Netflix USA vs Netflix UK – A döntés

Van egy ok, amiért a nézők az American Netflix után járnak, és inkább más verziókhoz hasonlítják. A Netflix USA továbbra is trollozza a többit azért, hogy mélyebb könyvtár legyen, amely tele van eredeti és gazdag tartalommal. Igazat mondva: Meg kell adnunk ezt a győzelmet a Netflix USA számára, amely azonban nem diskreditálja a Netflix UK által kínált tartalmat. Ha még mindig szakadt az a verzió, amelyet fel kell fizetnie, akkor vizsgálja meg az egyes katalógusokat a kívánt műsorok és filmek között. És ami a legjobb az egészben, a Netflix bármely régióját – akár az Egyesült Államok, akár az Egyesült Királyság – a világ bármely részén megszerezheti VPN-sel.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me