Hogyan telepítsük a VPN-t a Belkin Routerre

Van egy DD-WRT villogó Belkin útválasztó? Talán megvizsgálja a router villogásának lehetőségét? Akárhogy is, fontolja meg VPN-kliens telepítése a villogó útválasztóra a hozzáadott funkcionalitásért. Az útválasztón lévő VPN-klienssel a VPN-kapcsolat összes funkcióját kiterjesztheti a hálózat összes csatlakoztatott eszközére. Kapcsolja be a VPN-kapcsolatot Apple TV, PS3, PS4, Xbox egy, Android TV, intelligens TV-k, Roku, Chromecast, és Amazon Fire TV könnyedén telepítheti a VPN-t a Belkin útválasztóra.


A VPN telepítése a DD-WRT villogó Belkin routerre

Hogyan telepítsük a VPN-t a Belkin Routerre

Mi a DD-WRT?

A DD-WRT firmware útválasztókhoz. Más szavakkal: ez egy olyan operációs rendszer, amelyet az útválasztók használhatnak, és egyedi funkciókkal rendelkezik. Az útválasztó eredeti firmware általában nem támogat sok konfigurálható funkciót. Ez az oka annak, hogy sok internetező úgy dönt, hogy az útválasztó firmware-jét kissé konfigurálhatóbbá változtatja, mint például a DD-WRT. Ha a DD-WRT-t telepíti a Belkin útválasztóra, akkor képes lesz:

 • Telepítsen egy VPN-t az útválasztóra. Miután a DD-WRT-vel villogta az útválasztót, könnyen konfigurálhat rá VPN-kapcsolatot. Ily módon a VPN biztonságát és magánéletét kiterjesztheti az összes csatlakoztatott eszközre. Itt megtekintheti a DD-WRT útválasztókkal használható legjobb VPN-ket.
 • Távolról elérheti otthoni hálózatát. A DD-WRT használatával lehetősége van arra is, hogy az útválasztót önálló VPN szerverré alakítsa. Amikor ez megtörténik, távolról könnyen elérheti otthoni hálózatának összes eszközét.
 • Növelje WiFi jelét. A DD-WRT lehetővé teszi az útválasztó WiFI jelének növelését a beállításai alapján. Választhat egy Wi-Fi-t is, amelynek nincs hosszú csatlakoztatott útválasztók listája, és felgyorsíthatja az internetkapcsolatot.

Hogyan kell villanni egy Belkin router DD-WRT-vel

A VPN-kliens telepítése előtt meg kell villannia az útválasztót a DD-WRT segítségével. Ez egy nagyon technikai lépés, és egy kis erőfeszítést igényel az ön nevében. Az útválasztó megfelelő villogásához a következőkre kell kitalálnia:

 1. Ha a Belkin útválasztója kompatibilis a DD-WRT-vel.
 2. A megfelelő DD-WRT firmware, amely megfelel az útválasztó modelljének.
 3. Függetlenül attól, hogy vissza kell-e állítania az útválasztót, miután felvillantotta.
 4. Ha vissza tud térni az eredeti firmware-hez, abban az esetben, ha nem találja a DD-WRT könnyen kezelhetőnek.

Más szavakkal, kutatást kell végeznie. Ez az útválasztó-modellekhez nagyon személyre szabott folyamat, ezért nem tudok segíteni ebben a konkrét feladatban. Miután kitalálta, melyik firmware-t használja, és ha az útválasztó DD-WRT-vel működik-e vagy sem, kövesse ezt az útmutatót az útválasztó villogásának befejezéséhez.

Hogyan telepítsünk egy VPN klienst a villogott Belkin routerre

A VPN telepítése a villogott Belkin routerre nagyon technikai jellegűnek tűnhet, de valójában nagyon egyszerű folyamat. Kétféle módon telepítheti a VPN-klienst: mindegyik módszer az alkalmazott firmware típusától függ. Mindkét folyamat ugyanakkor indul el. Az ExpressVPN-t használom a telepítési folyamat szemléltetésére, de ugyanazok a lépések vonatkoznak majdnem minden felső szintű szolgáltatóra.

 1. Jelentkezzen be ExpressVPN-fiókjába.
 2. Kattintson Beállítás több eszközön.
 3. választ Kézi konfigurálás a képernyő bal oldalán. Válaszd ki a OpenVPN fül a jobb oldalon. Mentsd a Felhasználónév és Jelszó valahol később könnyen hozzáférhet.
 4. Töltse le a .ovpn fájl vagy hely, amelyhez csatlakozni szeretne.
 5. A DD-WRT alapértelmezés beírásával lépjen be a böngésző vezérlőpultjába útválasztó IP-címe a böngésző címsorába. Az IP általában az 192.169.1.1.
 6. Kattintson a Szolgáltatások fület. Válaszd ki a VPN allapfülre.
 7. Engedélyezze a Indítsa el az OpenVPN klienst választási lehetőség. Látni fogja a következőként kitöltendő konfigurációs panelt.

Új DD-WRT firmware esetén: Felhasználó / jelszó hitelesítéssel

 1. Írja be a szerver IP-nevét (a korábban letöltött konfigurációs fájlban található) felhasználónevét és jelszavát a megfelelő mezőkbe. Az összes ilyen információt megkapta a fenti 3. lépésben.
 2. Ellenőrizze, hogy az oldal megfelel-e az alábbi képernyőképnek:

Régi DD-WRT firmware esetén: Felhasználó / jelszó hitelesítés nélkül

Ha a DD-WRT firmware verziója nem igényel felhasználónév / jelszó hitelesítést, akkor hagyja ki a fenti részt, és kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Keresse meg a További konfiguráció szövegmezőbe, és írja be a következő parancsot: “auth-user-pass / tmp / auth.txt„.
 2. A nyitott .ovpn fájl (nyitott szövegszerkesztővel, például a Jegyzettömb), keresse meg a “távoli” kiszolgáló fürtnevek és illessze be a Szerver címe terület.
 3. Illessze be a 4 számot, amelyet a távoli kiszolgáló-fürt után talál a Kikötő terület.

Konfigurálja a kulcsokat és a tanúsítványokat

 1. Menj Szolgáltatások > VPN > További konfiguráció mezőbe, és írja be a következőt:
 2. Menj nyíltra .ovpn fájlt, és másolja-illessze be a szöveget a és címkék a TLS Auth Key terület.
 3. Ugyanezt tedd és címkék, és címkék, és címkéket. Illessze be a szöveget a CA Cert terület, Public Client Cert mező, és Privát kliens kulcs mezőt.
 4. Kattintson Megment. Kattintson Alkalmaz beállítás a VPN-kapcsolat indításához.
 5. Ha DD-WRT-t használ felhasználó / hitelesítés nélkül, ugorjon a következőre Adminisztráció > parancsok és írja be a következőt:
 6. kettyenés Megment üzembe helyezés.
 7. Menj Adminisztráció > vezetés. kettyenés Indítsa újra a Router-t.

A kapcsolat ezen állapotát a következő címen ellenőrizheti: Állapot > OpenVPN.

A legjobb VPN a Belkin Router számára

Ha VPN-klienst keres a konfigurált Belkin-útválasztón, javaslom az ExpressVPN használatát. Az ExpressVPN az OpenVPN és az IPSec protokollokat egyaránt kínálja a sokoldalú konfigurációhoz. Széles körben is ismert, mint a legjobb VPN szolgáltató a piacon. Az ExpressVPN használatával a katonai titkosítások, az ingyenes intelligens DNS szolgáltatás, a több mint 94 országban működő 2000 szerver és a 30 napos „kérdés nélküli” visszatérítési politika előnyei lesznek..

Ellenőrizheti a következő kiemelkedő VPN-szolgáltatók egyikét is:

Ehhez csak annyit kell tennie, hogy VPN-klienst konfiguráljon egy DD-WRT villogó Belkin routernél.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me