Hogyan telepítsünk VPN-t a NetDuma Routerre

Van NetDuma Router? Miért nem ad energiát a funkcióinak, ha VPN-ügyfelet telepít az útválasztóra? A VPN használatával az útválasztó kiterjeszti a VPN biztonságát az összes csatlakoztatott eszközre, lehetővé teszi bármely eszköz számára a földrajzilag korlátozott tartalom elérését, és az összes adatot titkosítja, típusától / méretétől függetlenül. Olvassa tovább, hogy megtudja Hogyan telepítsünk VPN-t egy NetDuma útválasztóra, lépésről lépésre.


Hogyan telepítsünk VPN-t egy NetDuma Routerre

Hogyan telepítsünk VPN-t egy NetDuma Routerre

Miért állítson be VPN-t a NetDuma Routerre

Annak megértéséhez, hogy egy VPN miért ad extra útválasztót az útválasztónak, meg kell értenie, hogy a VPN mit csinál.

A VPN rövidítése a virtuális magánhálózatnak. A VPN nagyon egyszerűen egy kiberbiztonsági eszköz, amely garantálja az Ön személyes adatait, biztonságát és névtelenségét az interneten. A VPN-ek a saját szervereik segítségével biztonságos és magán alagúton átirányítják a forgalmat. Ezután az összes adatot titkosítja, hogy senki ne férhessen hozzá. Más szavakkal, ha VPN-t használ, senki sem fogja ellopni az Ön adatait, vagy megfigyelni, hogy mit csinál online..

Amikor a VPN-t telepíti a NetDuma útválasztóra, mindezen funkciókat kiterjeszti az összes csatlakoztatott eszközre. Minden olyan eszközt, amely az Ön internetkapcsolatát használja, automatikusan a VPN fedezi, és azt még nem is vesszük figyelembe a kiosztott eszközkorláton. Még ki is használhatja a VPN IP-hamisítási képességeit a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához az összes eszközén, még a játékkonzolokon és az intelligens TV-ken is.

A legjobb VPN a NetDuma Router számára

Javasoljuk az ExpressVPN használatát NetDuma VPN-ként. Az ExpressVPN mind az OpenVPN, mind az L2TP / IPsec protokollokat támogatja, és sokféle útválasztón könnyen konfigurálható. Kifejezetten támogatja a NetDuma útválasztók telepítését is. Használhatja a felhasználóbarát adatvédelmi irányelveit és a 2000+ szervereket 30 napig, mielőtt valódi elkötelezettséget vállalna a 30 napos visszatérítési politikájával, kérdés nélkül.

Ha az ExpressVPN nem az a szolgáltató, amellyel dolgozni szeretne, akkor a legfelső szintű VPN-szolgáltatók bármelyike ​​működne:

A VPN telepítése a NetDumaRouterre – lépésről lépésre

A VPN telepítéséhez a NetDuma útválasztón ellenőriznie kell, hogy a használt VPN támogatja-e az OpenVPN protokollokat. Ebben az útmutatóban az ExpressVPN-mel fogok együttműködni, és megmutatom, hogyan kell telepíteni a NetDuma R1 útválasztóra (v 1.03.6g). Ha más VPN-sel vagy más NetDuma-modellel dolgozik, ez az útmutató továbbra is megmutatja az elvégzendő folyamatot:

Töltse le a VPN konfigurációs fájljait

 1. Lépjen az üdvözlő e-mailre, amelyet a VPN-feliratkozáskor kapott. kattintson az e-mailben található linkre, hogy belépjen a fiókjába.
 2. Jelentkezzen be, és kattintson a gombra Beállítás több eszközön.
 3. Kattintson Kézi konfigurálás a képernyő bal oldalán. Válaszd ki a OpenVPN fül a jobb oldalon. Itt lesz, látni fogod felhasználónév jelszó, és a OpenVPN konfigurációs fájlok.
 4. Mentse el ezt az információt (válassza ki a kiszolgálót, amelyhez csatlakozik, és mentse el annak címét.)
 5. Nyissa meg a OpenVPN fájl a szöveg szerkesztő. A Jegyzettömb működni fog.

A NetDuma Router konfigurálása

 1. Jelentkezzen be a NetDuma útválasztójába. Ezt megteheti az útválasztó IP megadásával (általában 192.168.88.1) a böngésző címsorába.
 2. Kattintson VPN a központban.
 3. Válassza ki azokat az eszközöket, amelyeket a VPN fedezi. kettyenés Beállít.
 4. A rendszer irányítja Önt Speciális VPN-kapcsolatok beállításai.
 5. Menj a OpenVPN konfigurációs fájl korábban nyitottál meg. Másolja a teljes szöveget.szöveg másolása
 6. Illessze be a szöveget a Konfigurációs mező. Távolítson el minden extra szöveget (redundanciák vagy extra kód a tanúsítvány befejezése után) ).
 7. Látni fogja a szót “Csatlakoztatva” egy zöld mezőben jelennek meg a VPN napló felett.
 8. A leválasztáshoz törölje a jelölést Engedélyezze és kattintson a gombra Alkalmaz.

Eszköz hozzáadása vagy eltávolítása a VPN-ből

Ha eszközt szeretne hozzáadni vagy eltávolítani a VPN által lefedett listáról, csak annyit kell tennie jelölje be vagy törölje a az eszköz neve melletti négyzet az útválasztó vezérlőpultján.

Telepítsen egy VPN-t a NetDuma Routerre – Végső gondolatok

Ez minden, amit tudnod kell egy VPN-ügyfél telepítéséhez a NetDuma útválasztón. A megfelelő telepítés garantálása érdekében mindenképpen kövesse a lépéseket. Ha újabb lendületet szeretne adni az útválasztó funkcióinak, gondoljon a DD-WRT vagy a Tomato firmware telepítésére, és szerezzen magának egy szuper útválasztót.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me