Je li ES File Explorer siguran za upotrebu?

Je li Explorer File File mješovit blagoslov ili sasvim nesigurno koristiti? To je ono što i mi želimo shvatiti. Pročitajte da biste saznali je li ili ne ES File Explorer siguran je za upotrebu.


s ES File Explorer Siguran za upotrebu?

Je li ES File Explorer siguran za upotrebu?

Što je ES File Explorer?

ES File Explorer datoteka je sa cijelom značajkom (Slike, glazba, filmovi, dokumenti) za lokalnu i mrežnu upotrebu. To vam pomaže organizirajte telefon i datoteke na učinkovit i efikasan način bez naknade. Prije toga, ES File Explorer nekada je bio preglednik datoteka dok je Android još bio mlad.

U osnovi, služi kao sjajno sredstvo za upravljanje datotekama i programima. Uz to dolazi s velikim brojem dodatnih funkcija poput alata za ubijanje pokrenutih aplikacija, izravna pohrana u oblak, i an FTP klijent tako da ga možete koristiti i na svom mobilnom uređaju i na računalu.

Je li ES File Explorer siguran za upotrebu?

Softver za upravljanje datotekama smatra se jednom od najvažnijih aplikacija koje možete imati na svom uređaju. Dolaze mnogi Android uređaji aplikacije za upravljanje datotekama unaprijed su instalirane na njima. No nijedan od njih nije toliko bogat značajkama kao ES File Explorer. Na primjer, s ES File Explorerom možete pregledajte datoteke, pronađite preuzimanja, upravljajte svojim prostorom za pohranu, premještati stvari i tako još mnogo toga.

Sa preko 100 milijuna korisnika ES File Explorera, izgleda da preskaču upozorenja o upadu u privatnost. Ovaj softver za upravljanje datotekama je dodan sumnjivo dopuštenje na svoje ionako duge zahtjeve za dozvolom. Iako možda mislite da ES File Explorer traži pristup samo vašim datotekama, on traži stvari poput uređaja, informacije o uređaju i informacije o pozivu. Za pojašnjenje, upravitelj datoteka ne bi trebao tražiti nijednu od ovih podataka.

Prema Elliotu Andersonu, “svatko spojen na istu lokalnu mrežu može daljinski dobiti datoteku s vašeg telefona.” Potrebno je samo jednom pokrenuti ES Explorer Explorer.

S više od 100.000.000 preuzimanja ES Explorer Explorer jedan je od najpoznatijih #Android upravitelja datoteka.
Iznenađenje je: ako ste aplikaciju otvorili barem jednom, svatko spojen na istu lokalnu mrežu može daljinski dobiti datoteku s vašeg telefona https://t.co/Uv2ttQpUcN

– Elliot Alderson (@ fs0c131y) 16. siječnja 2019. godine

Također je dodao,

“Ovaj se poslužitelj lokalno otvara port 59777. Na ovom portalu napadač može poslati JSON korisnog tereta na cilj.”

ES File Explorer tvrdi da ga je gotovo 500 milijuna preuzimanja, što ga čini jednom od najčešće korištenih aplikacija do danas. Omogućuje vam pregledavanje datotečnog sustava Android telefona ili tableta za datoteke, podaci, dokumenti i još mnogo toga. Međutim, postoji mogućnost da je aplikacija pokrenuta mali web poslužitelj na uređaju. Ovo otvara cijeli Android uređaj za razne cyber prijetnje.

Da biste ostali na sigurnoj strani, najbolje je svoj Android uređaj zaštititi pomoću VPN-a.

Što je sa Pro verzijom?

Kad sam prvi put čuo glasine, pokušao sam se prebaciti na ES File Explorer Pro. Pro verzija softvera funkcionira na isti način kao i besplatna, minus oglasi.

To treba manje dozvola, zbog čega sam dvaput razmišljao o svom brige o privatnosti. U besplatnoj verziji dobijate puno obavijesti koje traže dozvolu.

Međutim, i dalje je to bila sigurnosna prijetnja. Zamislite da se to prepustite Pro aplikaciji ne traži dozvolu, što biste mogli kompromitirati? Sve ću vam reći!

ES File Explorer Pro može podnijeti teški zadaci poput komprimiranja i prijenosa ogromnih datoteka najvećom brzinom. Ako je tako jak i sigurnosna prijetnja je stvarna, ništa nije sigurno.

Google uklonio softver iz njezine trgovine s razlogom. Dakle, budite sigurni. Nemojte se zaobilaziti zabrljati sa “tehnikom” za koji znate da bi vam u skoroj budućnosti mogao nauditi.

ES File Explorer PRO košta 3 dolara, što je 3 dolara, preporučujem vam da uštedite.

No File Explorer – što je alternativa?

Dijeljenje datoteka s potpunom lakoćom jednostavno ne možete zaboraviti samo zbog pojedinačnih trula jabuka postoji. Kada je u pitanju dobivanje drugačije aplikacije za zamjenu ES File Explorer, ima ih dosta.

Ove su aplikacije certificirane od strane Googlea, što znači da su sigurne za upotrebu kao alternative. Uz spomenuto, evo ih 3 najbolje zamjene za ES File Explorer.

Astro File Explorer

Ovaj je softver besplatan – ali šokantno – besplatan je nije podržano na oglasima. To je sjajna stvar koju treba uzeti u obzir budući da većina nas zbog tih problema briše postojeće aplikacije. Ali najvažniji dio o odabiru ove usluge je taj Google ima svoje aplikacije na Google Playu.Astro File Manager

Astro je odličan paket. To je stvarno fleksibilan i jednostavan za upotrebu. Aplikacija vam omogućuje copy, premještanje i brisanje datoteka, kao i komprimirajte ih u “Zip i RAR” formate. Dakle, bez obzira na ogromne datoteke koje imate na svom uređaju, one se mogu skupiti na manje i poslati nevjerojatnom brzinom.

Kao dio svojih mogućnosti, aplikacija vam omogućava poredati datoteke prema svim vrstama varijabli. Jesam li spomenula da je bez oglasa? O da, jesam, ali vrijedi ponoviti. Da biste jednostavno pogledali softver, evo što Sučelje Astro File Managera izgleda kao.Sučelje za Astro File Manager

Amaze File Manager

Upravitelji datoteka vrlo su važni za svakog korisnika. Možete pregledavati datoteke, pronađite preuzimanja, upravljajte prostorom za pohranu, premještajte stvari, i puno više. Pa, to je jednostavan način, Amaze File Manager.

Aplikacija je prilično lite. To ne isprazni bateriju kao što to čine drugi, a ne zagađuje vaš mobitel dodatnim aplikacijama za rad. Jednostavno koristi zadane aplikacije.

Prije nego što razmotrimo aplikacije, provjeravamo ih ima li Google u svojoj trgovini. Da, Google to ima.Amaze File Manager Google

U slučaju da se pitate, ovo je ono što ćete dobiti s Amaze File Manager.Amaze File Manager

File Commander

File Commander još jedna je popularna aplikacija među Android korisnici. ES Explorer Explorer možete lako zamijeniti s ovim. Jeste li ikad čuli Uredsko odijelo? Ako je to slučaj, ovu aplikaciju razvija isti tim (MobiSystems).

Baš kao i prethodni, moramo se uvjeriti da je ovaj softver dostupno u Google Play Storeu, I to je. File Commander Google

U redu, pa zamjenjujemo ES File Explorer iz sigurnosnih razloga, zar ne? Pa, File Commander nudi a “Sigurni način rada” značajka, koja skriva vaše datoteke i šifrira njih od drugih korisnika.

Još jedna značajka dolazi u obliku “Storage Analyzer”. To prikazuje vam sve što se učitava na vašu SD karticu, što je korisno ako želite upravljati svojim prostorom za pohranu.

Na temelju njegovih značajki možda ćete pomisliti da je File Commanderu teško kretati. Baš suprotno, stvarno je jednostavno.File Commander

Je li ES File Explorer siguran za uporabu – presuda

Nisu svi uključeni u organizaciju datoteka, što znači da tim ljudima neće trebati ES File Explorer. Međutim, oni koji su željni toga upravljajući svojim stvarima na njihovim će se uređajima sigurno brinuti sigurnost ES File Explorera. Na osnovu gore navedenih informacija u vezi s pitanjem “Je li ES File Explorer siguran za upotrebu?” Odgovor je NE. Kakvo je vaše mišljenje o cijelom debaklu istraživača datoteka?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me