A 10 legjobb YouTube-csatorna 2020-ban

A YouTube játék a weboldal kultúrájának alapvető részévé vált. Úgy értem, hogy órákat töltünk azzal a nézegetéssel, hogy másoknak meg kell küldeniük csatornájukat, amikor játékkal, áttekintésekkel és áttekintésekkel kapcsolatosak. Néhányuk humorérzékkel érkezik, míg mások szigorúan üzleti. Ebben az útmutatóban megvilágítom azokat a legnépszerűbb játékcsatornákat, amelyeket feltétlenül követnie kell, ha véletlenül játékos vagy. Itt vannak.


A legjobb Youtube játékcsatornák

A legjobb Youtube játékcsatornák

Legjobb YouTube játékcsatornák – Gyorsnézet

Vegyünk egy gyors botrányt azoknál a játékcsatornákon, amelyekről a következő áttekintésben foglalkozunk:

 • Gaming (hivatalos Youtube-csatorna)
 • PewDiePie
 • Markiplier
 • Jacksepticeye
 • Dorkly
 • VanossGaming
 • A játék elméletei
 • UberHaxorNova
 • LazarBeam
 • DanTDM

Youtube + Gaming – tökéletes kombináció

A játék a életünk nagyon fontos részévé vált. Kiveszi az összes stresszt, és szórakoztató, egyszerű. Ha viszont olyan vagy, mint én, akkor frusztrálónak bizonyulhat, ha olyan szintre ragadsz, amelyet lehetetlen befejezni külső segítség nélkül..

Vegyél egy példát, órákat töltöttem a Pokemon Black 2-ben, és nem tudtam megtalálni, hol van Kyurem. Ez csak egy egyszerű példa, éreztem a vágyat, hogy menjek vissza és játsszam a Sonic R játékot – a gyermekkori játékomat. De akkoriban nem tudtam sokat. Csak akkor tettem, ha felveszem a Sonic-t, és fussam. Ma néhány Youtube játékcsatorna segítségével megtudtam, hogy valóban összegyűjtheti az összes Chaos Emeralds-ot és megszerezheti a Super Sonic-ot. Ha nem tudod, nem szégyenlős segítségért kérni. Most az igazi kérdés itt rejlik, mi az legjobb Youtube Gaming Channel?

Őszintén szólva, ezt rendkívül nehéz megválaszolni. Nem az ott felismerhető csatornák száma miatt, hanem az általuk kínált tartalom típusa miatt. Minden csatorna különféle tömegeket lát el, és különböző játékokat tekint át. Néhányan megpróbálják lefedni az összes műfajt, és végül egy vagy két hónap alatt kiégnek, ami annak a tartalomnak a puszta kimerültségéből fakad, amely a legtöbb számára nem fontos.

Ezen oldalak némelyike ​​csak szórakozásból készült, mások csak a témákba foglalkoznak. Nem hazudok, egyetlen videóban olyan csatornákat találsz, amelyek mindkét alapot lefedik. Az egyik legjobb Dota 2 csatornám egy ausztrál srácnak szól, amiről később beszélni fogok.

Legjobb Gaming Youtube csatornák – Teljes áttekintés

A játék éveiben megtanultaim alapján a megbízható játékcsatornák sokat kínálhatnak Önnek. Ebben az áttekintésben bemutatom a Youtube Gaming legjobb oldalainak néhány oldalát. Az elemzés nem az előfizetőkre, vagy az ilyen srácok hány megtekintésére alapszik. Minden attól függ, hogy milyen minőségű a tartalom, mennyire segít neked játékélményében, és attól, hogy szórakoztató-e nézni. Most, a többi játékos, hogy „feljebb álljon”, nézd meg a legjobb Gaming Youtube csatornák ezen áttekintését..

Gaming (hivatalos Youtube-csatorna)

Szerencsejáték az a hivatalos oldal a Youtube-on, amely az online játékokkal és élő közvetítésekkel foglalkozik. Szó szerint bármit megtalálhat, amire szüksége van a csatorna oldalán, függetlenül attól, hogy egy élő közvetítést keres, amelyet keresett, vagy a korábbi bajnoki mérkőzésekről. Szerencsejáték oldal

Mint láthatja, a Gamingnak 81 millió előfizetője van. Ennek oka az, hogy annyi tennivaló van a csatorna oldalán. Az élő közvetítések nagyon fontosak. Képzelje el magát, amire vár egy sportesemény bekövetkezése, igen, ez ugyanaz itt. Választhat játékot, és csatlakozhat a jelenleg zajló mérkőzésekhez. Nem kétséges, hogy az időzónának megfelelően kell időzítenie, de hé, mégis látni kell őket.

Hadd mutasson egy példát, ha választ DOTA 2 a Gaming csatornából élő mérkőzéseket közvetíthet, függetlenül attól, hogy hol vannak. Vessen egy pillantást arra, amit talál.Dota 2 élő közvetítés

Ez csak egy egyszerű példa arra, amit valójában láthat a csatornán. Megnézheted PUBG mérkőzések, valamint az egyik legjobb játékom, az Age of Empires.

PewDiePie

PewDiePie nagy hatást gyakorolt ​​a szerencsejáték-iparra, amikor a Youtube csatornáiról beszélünk. A srác csak 29 éves, és több mint 92 millió előfizetője van.

A svéd YouTuber komikus és játékos-kommentátor, akit a csatorna tartalmáról legismertebb. Felix Arvid Ulf Kjellberg nagyon népszerűvé vált, és ő lett a „South Park” epizód fő témája, ahol hangot adott magának.. PewDiePie

Felix elindította a csatorna áttekintő játékait. Most csatornája számos műfajra bővült, amely mindenféle tartalomra kiterjed, amely az interneten megtalálható. Még egy órát és harminc perces videót tett közzé róla, hogy játszik Fortnite (Először nyert). Tehát, ha lelkes játékos vagy, a PewDiePie YouTube-ja kötelező. Nézd meg.

Markiplier

Lehet, hogy ez az új YouTube megszállottsága. MarkiplierA videók vidám, hihetetlenül viccesek, de időnként mégis komolyok lehetnek. A filmben minden megtalálható a filmben. Szó szerint elmondhatja, hogy Mark Edward profi, és sok időt fordít munkájára, mielőtt elküldi a rajongóknak. 23,5 millió előfizetője van, ami nagyon nagy dolog, ha YouTube-feltöltő vagy. Markiplier

Egész nap hallgathatta volna a beszélgetést. Nagyon fülbemászó hangja van, és a jótékonysági tevékenységek csak melegítőek. Észrevettem, hogy Mark sokkal a horror műfajokra összpontosít. Valószínűleg ellenőrizze a Resident Evil 2 véleményét, ezek kiválóak. A GTA 5-et, a Minecraftot és a Red Dead Redemption 2-t is játszik.

Jacksepticeye

Az írországi 27 éves Seán William McLoughlin népszerűvé vált, miután más híres YouTuber PewDiePie megemlítette őt egyik videójában. Az ő oldala több mint 21 millió előfizetővel rendelkezik.

McLoughlin „YouTube legnépesebb videomegosztójává” nevezi magát. Nos, a nézett videók alapján egyetértek. Egyidejűleg játszik és beszél, ó, és sok eskü van benne. Nyilvánvaló, hogy az embereknek viccesnek bizonyulnak, ha közvetlenül reagálsz arra, ami „élőben” történik, vagyis önmagává válsz.

JackSepticEye

Sean játszott és átnézte kedvenc gyermekkori játékom, a Spyro the Dragon játékját. A nap folyamán a Sárkány éve volt. Most a PS4-n a Spyro újragyújtott. Valójában nem adhat túl sok hitelt ennek az embernek, ha nem nézi meg az ő videóit. Próbáld meg nekik.

Dorkly

Dorkly egy szórakoztató rajongói játék, amely filmeket, TV-ket, videojátékokat, képregényeket és még sok másot tartalmaz. Nem akarok elfogult lenni, és nem is leszek, de ez a csatorna annyira elképesztő. Fogalma sincs, milyen viccesek és mennyire kreatívak lehetnek, ha újraindít minden játékot, amelyet akkor gondoltál. Például, látnia kell, hogyan ábrázolják minden SEGA játékot, beleértve a Sonic-ot is, hogy egy eredeti történetet készítsenek belőle.

Dorkly

Amikor Sonic megpróbál munkát találni, vagy amikor Pokemon megfelel a fényes formáiknak, mindezt saját perspektívájukban animálják, és vicces belső viccekkel csak a játékosok tudják megérteni. Rendben, észreveszem, hogy oldalukra nincs annyi előfizető, mint korábban, ám ez az oldal érdemes időt bízni bennem. Csak ellenőrizze a csatornájukon lévő 2,8 millió ember kommentárját.

A Mortal Kombat minden generáció rajongói kedvence. Minden konzolon megtalálható, és újabbon is megtalálhatja, beleértve a PlayStation 4-et is. Ha azonban látja, mit tett Dorkly vele, akkor még jobban szeretni fogja a játékot. Nem fogok sokat mondani, magának kell látnod.

 

VanossGaming

Evan Fong egy vidám ember, aki montázs stílusú videókat tesz közzé a YouTube-on róla és más alkotókkal, akik különféle videojátékokat játszanak. Ő és barátai nevetségesen vicces, és szórakoztatóvá teszik őket, amikor egyszerre játszanak játékot és kommentálnak. Leírhatja őket úgy, mint egy baráti társaságot, akik együtt szórakoznak.

VanossGaming

Én személyesen néztem a videóit, és úgy tűnik, hogy egyáltalán nem mutatja meg magát. Nos, senkit sem érdekel, hogy néz ki, mindaddig, amíg jó az, amit csinál. Ön észreveheti, hogy Evan nem nyomja meg egyikét sem VanossGamingA 23 millió előfizetőnek mások kedvelése vagy meghívása van, és pusztán a hozzászóláson alapul. Ha feliratkozol a csatornájára, különféle játékok játékvideóival kezelik, például Fortnite, Call of Duty, Uno és GTA.

Ön automatikusan beleszeret a Call of Duty videók humorába. Emlékeztetett arra, hogy játszom a barátaimmal és minden kedves időnkkel, és most már átállt a számítógépes játékra, és a videók egyre jobbak.

A játék elméletei

Matthew Patrick 1986. november 15-én született Mediában, Ohioban. Ez a Youtuber a videojátékokról és az elméletek kidolgozásából nyerte el sikerét. Csatorna a videojátékokat elemzi, nem pedig azokat játssza és kommentálja. A tudományos tantárgyak felhasználásával támasztja alá a nézők oktatási tapasztalatait.

A játék elméletei

A videók itt Játékteoretikusok áll, hogy képeken és más videoklipeken keresztül beszél. A tényszerű bizonyítékok és kutatások felhasználása mellett a MatPat sok humorral is foglalkozik videóiban, általában humorával sokkal inkább eltúlozva, mint a valóságban. Találsz egy videót, amely a Fortnite, az Apex Legends, az Assasin’s Creed, a Pokemon és a Sonic the Hedgehog körül forog..

Csatornájának több mint 11 millió követője van rajongóinak, akik szeretnek többet megtudni és mélyebben belemerülni a játékba. Képzelje el, hogy más nézőpontból néz ki valamit, kivéve a Pokeball dobását egy mozgó elektromos egérre. A Mattew más utazásra vezet téged, amikor a játékmenetről van szó, és annak valódi oka, hogy valami a játékban fordul elő, és időnként egy-egy kuncogással együtt történik..

UberHaxorNova

James Richard Wilson Jr., online jobban ismert UberHaxorNova egy amerikai YouTube kommentátor, játékos és komikus. A komikus ember hangsúlyozása, a srác nagyon vicces, amikor egy játékot felülvizsgál.

Az utolsó videó, amelyet néztem, amikor először játszott a Megaman 11-en. Srácok, ha nem ismered őt, el kell kezdenie ezt a videót, mivel azonnal beleszeret.

UberHaxorNova

Elmondhatod, hogy nagyon földszintű, nagyon vicces és karizmatikus. Jó szórakozást nézni. Őrült személyisége és vidám freakoutai megéri az előfizetést. 

Jamesnek több mint 3 millió előfizetője van csatornáján. Ez főleg az olyan játékokról szóló véleménye miatt, mint a Resident Evil 2, a Megaman, a Hitman 2, a Pókember és Csatatér. Itt van a videó, amely arra késztette, hogy megszállhassam a csatornáját.

 

LazarBeam

Lannan Eacott, online jobban ismert LazarBeam, egy ausztrál YouTuber, leginkább a Fortnite: Battle Royale videóiról ismert. A LazarBeam korai YouTube-erőfeszítéseinek egyáltalán nem volt köze a videojátékokhoz. Nem volt kommentár egy játékról, amelyet játszott.

Oldala elindult, amikor videókat készített a népszerű Madden játékról. Most úgy döntött, hogy szélesíti hatókörét néhány különféle játékkal. És nem meglepő, hogy az egyik játék, amelyet ő választott, a Fortnite volt. LazarBeam

A LazarBeam csaknem 10 millió előfizetővel rendelkezik. Ennek oka elsősorban az, hogy több játéktartalmat kezdett el fedezni, hogy videói nagyobb közönséget érjenek el. Íme néhány játék, amelyet a LazarBeam fedez fel csatornáján:

 • Afterlife: A játék
 • Call Of Duty: Black Ops 3: Zombik
 • Fallout 4
 • Fortnite: Battle Royale
 • Grand Theft Auto 5
 • Madden 16
 • NBA
 • The Sims 4
 • Az osztály
 • WWE
 • Pokémon Go
 • Poly Bridge

DanTDM

Daniel Robert Middleton, online nevén DanTDM, egy brit YouTube személyiség és profi játékos. Több tucat játékot fed le csatornáján, de elsősorban a Minecraft. Több mint 21 millió előfizetője van, és a csatornát az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb listájára sorolták.

DanTDM

Dan oldalának érdekessége, hogy több műfajt fed le és minden korosztályt céloz meg. Nagyon érdekli azokat a nézőket, akik többnyire gyermekek. Semmi nem mondja, ami miatt a gyermek felléphet, és nem esküszik sokkal, hacsak egy idősebb korosztály számára készült videóban ez szerepel. Frissített videókat talál a Fornite, a Let’s Go Pikachu, a Spiderman és sok más játékról a különféle játékkonzolokon..

Van még más?

Több száz YouTube-t talál, amelyek rendelkeznek saját játékcsatornákkal. Néhányuknak azonban fokoznia kell a játékot, hogy elérje a csúcspontot. Például az egyik kedvenc játékosomat hívják Cayinator. Azóta több mint 11 éve játszom a Dotát, mióta a Dota 1 létezett, és soha nem érdekeltem a Techies játékot. Miután megnéztem ennek a srácnak a videóit, egész nap gyakoroltam annak alapján, hogy mit csinál egy játékban. Vicces, interaktív és lenyűgöző módon kommunikál a játék többi szereplőjével. Bízzon nekem, amikor elmondom neked, az oldalát érdemes megnézni. A többi YouTuberhez hasonlóan megtalálja a Rezendeevil, a TheWillyrex és a Vegetta777 kedvelőit. Ezek a srácok nagyon jók abban, amit csinálnak. Menj az oldalukra, és nézd meg magad.

Melyek a legjobb YouTube játékcsatornák? – Végső gondolatok

A YouTuberek megélhetést élveztek abból, amit a közösségi médiában tesznek közzé. A játékosok kihasználták a webhely előnyeit, hogy saját kommentárokat vagy játék-áttekintéseket tegyenek közzé. Nem számít, ha olyan népszerű játékokat fedél le, mint a Dota 2, a League of Legends vagy a Minecraft, akkor akár olyan lövöldözős játékokat is fedezhet, mint például a Call of Duty és a Fortnite, minden dolog az, hogy ez nagyszerű időt biztosít a nézők számára, és némi betekintés is. Adtam neked a YouTube legfontosabb csatornáit, amelyek szigorúan a játékosoknak szólnak, nézd meg őket, és élvezd.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me