A 2020-as legjobb húzáscsíkok

Hallottál már valaha a semmiből származó sikertől? Nos, ha havonta 15 millió nézőt és több mint 100 látogatót keres, akkor ezt el kell mondania. Abban az esetben, ha nem tudta, miről beszélek, a Twitch a mai érdeklődésünk tárgya. A platform lehetővé teszi a játékosok számára, hogy csatlakozzanak és megmutassák képességeiket, miközben megpróbálják megtanítani az újszülötteknek, hogyan történik. Ugyanakkor követhetsz bárkit? Nem, ezért jelen útmutató bemutatja a 2020 legfontosabb Twitch szerpentinjeit, amelyeket érdemes átnéznie.


A 2019-es legjobb húzáscsíkok

A 2020-as legjobb húzáscsíkok

A 10 legfontosabb húzócsík

Az alábbiakban röviden bemutatjuk azokat a Twitch szerpentőket, amelyeket az alábbiakban fedünk fel:

 1. Nindzsa
 2. szemfedő
 3. TSM_Myth
 4. Summit1g
 5. TimTheTatMan
 6. DrDisRespectLIVE
 7. Szindikátus
 8. Imaqtpie
 9. NighBlue3
 10. Dalszövegek

Twitch – A játék streaming hajnala

Ha ismeri az Amazonot, akkor tudná, hogy mi az Amazon Prime Video igaz? Igen, ez a világ egyik legnagyobb streaming platformja. Az Amazon azonban kibővítette szolgáltatását azok számára, akik érdeklődnek egy olyan műfaj iránt, amelyről nem ismert, hogy televízióban működik, nem a Ready Player One srácokról beszélek.

Az Amazon megkapta a Twitch-et, és a mai világméretű jelenséggé változtatta. A platformot úgy tervezték, hogy olyan tartalmakat tartalmazzon, mint például az eSports sportversenyek, az egyes játékosok személyes közvetítései és a játékkal kapcsolatos beszélgetések. Van egy konkrét dolog, amely felhívta a figyelmemet. A Twitch tiszteletben tartja a közönséget, ami bebizonyosodik, amikor tájékoztatják Önt arról, hogy a videó megfelel-e korának vagy sem. Íme, amit megkapsz, mielőtt felnőtt nyelvű videót közvetíthetsz.Felnőtt figyelmeztetés

A Twitch 2011-ben látta a fényt, és szigorúan a videojátékok streamingére összpontosított. Nézheti a legjobb bajnokságokat és mérkőzéseket, függetlenül attól, hogy élőben vagy igény szerint.

Ez a tökéletes lehetőség arra, hogy a játékok feltöltsék tartalmukat, mások pedig megnézhessék, megtanulhassák vagy utánozzák játékstílusukat annak alapján, hogy a készségek hogyan befolyásolják a játékot. Sokan hasonló sikert találtak az oldalon, mint a a legismertebb YouTube-személyiségek.

Nem vagyok elfogult vagy ilyesmi, csak a webhelyen tapasztaltam tapasztalataimat. Én vagyok DOTA 2 ventilátor. A Twitch annyira megkönnyítette az élő játékok megtekintését a világ minden tájáról, találtam néhány játékot oroszul is, nem értettem valamit, de hé, nagyon jók voltak abban, amit csinálnak. Nem csak, hogy néhány játékos oktatóanyagokat ad neked arról, hogyan kell használni a hősöt és milyen tételeket szerezhet neki, ami főleg amire szükséged van, ha csak játékot indítasz.

A 2020-as legjobb húzáscsíkok

Tehát az igazi kérdés akkor merül fel, amikor azt kérdezzük, hogy melyik a legjobb Twitch szerpentin? Sajnálom, hogy senki sem tud válaszolni erre. Bár némelyiknek több követője lehet, mint a többinek, nem csak e tény alapján tudunk megítélni. Minden szerpesztő egy meghatározott közönséget céloz meg. Néhányan szeretünk videókat nézni a Fortnite-ról, másoknak legendák Ligája rajongók (bár nem én).

Minden Twitch szerpentin olyan típusú tartalommal rendelkezik, amely bizonyos emberek számára szükséges. Tehát az, hogy a legjobb vagyok, nem függ attól, hogy hány követőt keresel. Ó, egyébként, a szalagok némelyike ​​valóban vicces játék közben, ami még inkább elégedettebbé teszi a videóikat. Ennek ellenére itt vannak a legfontosabb Twitch Streamerek, amelyeket követnie kell a jobb játékélmény érdekében.

Nindzsa

Ninja profillogó

Ninja, a Twitch legnagyobb sztárja, több mint 11 millió követőjével és 3,5 millió millió nettó értékével.

Ismert, hogy hetente akár 80 órán keresztül is folyik. A srác még olyan hírességekkel is társult, mint például Drake egy ideje. Övé Fortnite a rapperrel folytatott stream-ek egy teljesen új szintre vitték a Twitch rekordjait, több mint 60000 néző bevonásával.

A legjobb dolgokon, amelyeket Ninja tett, az az, hogy 1 millió dollárt adományozott jótékonysági célokra. Ezenkívül egy 50000 dolláros nyereményt nyújtott a Fortnite Battle Royal versenyre egy ideje. 

Richard Tyler Blevins néven is ismert, a szerpentin családos ember is. A felesége szintén segíti őt a streamingben, mivel egyszer azt mondta az interneten, hogy napi több mint 8 órát játszik, és családjának kb. 4.

A Ninja élő közvetítése és a közösségi média promóciói segítettek az Apex Legends-nek vonzódásában 13,6 millió plusz Twitch-követői között. Ez 1 millió dollárt keresett neki cserébe.

szemfedő

Burkoló profil

Michael Grzesiek online szenzációvá vált a Twitch-ben a Counter-Strike szakmai előadása miatt. Ma második helyen áll a listánkon. Shroudnak több mint 4 millió követője van a webhelyen, és nettó értéke megközelíti az egymillió dollárt.

A kanadai online játékosok hetente több mint 40 órás játékmenetet váltanak. Ezek az órák különféle játékok között vannak elosztva, beleértve PUBG, Szivárványos hat, a zúzás és természetesen a Counter Strike.

Nem mondhatunk sokat a videoértékelésekről, mivel csak körülbelül 20 ezer megtekintés érhető el. Amikor azonban a speciális versenyek „élő” mérkőzései vannak, Michael milliókat vonz, akik szeretik nézni, ahogy játszik. ”

Mielőtt csatlakozott a Cloud9-hez, Shroud volt az Exertus, a Slow Motion és még Manajuma tagja. Most láthatjátok, hogy csatákba lép a Cloud9 csapattársaival.

TSM_Myth

TSM_Myth

Ali Kabbani 19 éves Youtube és Twitch streamer, aki sikert aratott a Fortnite játékában. Közismert, hogy a közösség egyik legjobb építője. Online neve Myth, a TSM az általa vezetett csapaton alapul – Team Solo Mid.

Ali 4 millió követővel és 35 millió megtekintéssel rendelkezik a „TSM_Myth” Twitch-fiókjában. A mítosz nettó értéke megközelítőleg egymillió dollár. Kicsi gyerek óta mindig is kedvelte a játékot. 2016-ban kezdte a streaming-et, és a Twitch egyik legnagyobb csillagává vált. Sikerült hatalmas online követést szereznie egy nagyon rövid idő alatt.

Még a Youtube-on is óriási népszerűsége van. A mítosznak több mint 3,7 előfizetője van a mega streaming csatornán. Nem is beszélve arról, hogy a világ minden tájáról szponzorokkal rendelkezik, köztük olyan márkákkal, mint Dr. Pepper, Chipotle, Vertagear és GEICO Gaming.

Summit1gSummit1G profil

Jaryd Lazar az egyik legelterjedtebb Twitch szerver, amikor az általa közzétett videók tartalmát veszi figyelembe. Mindig ad nekünk a Fortnite, a Counter-Strike játékmenetét, de ő a leghíresebb Call of Duty. Általában hetente 60-70 órán keresztül aktív, és ennélfogva az egyik legfontosabb Twitch szerpentin.

Nemrégiben a „Realm Royale” és az „Escape from Tarkov” játékot is játssza. A profiljában leírtak szerint Jaryd teljes munkaidős streamernek tartja magát. Nos, ez magyarázza a 3 millió követését és az egymillió dolláros nettó értékét.

2017-ben a Lazar csatlakozott a Mythic csapathoz, hogy versenyezzen az ESEA főosztályában. Amikor úgy gondolja, hogy elég volt, megtudhatja, hogy a Summit1gnek is van egy erős Youtube oldala, több mint 500 ezer előfizetővel..

TimTheTatMan

TimTheTatMan

Tim egy csodálatos szerpentin az Egyesült Államokban. Videókat tölt be számos játékról, beleértve a World of Warcraft és a Counter-Strike játékot. Néha a felesége csatlakozik hozzá, hogy segítse őt az élő közvetítésekben.

Először 2012-ben kezdte meg a streaming-et, és most egy Youtube csatornát is üzemeltet, több mint 700000 előfizetővel. Timnak több mint 2,5 millió követője van a Twitch-ben, és 1 millió dollárt ér.

Amellett, hogy a Twitch és a Youtube fiókkal rendelkezik, és mindkettő jövedelmet keresett, ő egy online üzlettel is rendelkezik, amelynek neve DesignByHumans.

DrDisRespectLIVE

DRDISRESPECTTV

Ha valaha is lát egy bajuszos és tükörlencsés napszemüveget viselő fickót, valószínűleg anélkül nézi a The Doc-ot, hogy nem tudná. Személyisége, miközben a videókat kommentálja, ki van ebből a világból. Vicces és jól ismert olyan játékokkal, mint például a PUBG és a Fortnite, valamint a League of Legends.

Kidolgozott térképeket olyan játékokhoz, mint a Horizon és a Solar, valamint díjnyertes játékos. Guy jövedelmének nagy részét a Twitchből és a Youtube-ból kapja. Több mint 2,5 millió előfizetője van a Twitch-n, és nettó értéke 500000 dollárra növekszik.

Csatorna a negyedik helyen áll a legtöbbet figyelt Call of Duty csatornák között, és a Twitch profiloldalán számos márkát hirdet, például a G FUEL, a Turtle Beach és a Razer..

Szindikátus

Szindikátum profil

A Syndicate nemcsak a játékok közvetítője, hanem talk show-kat és podcastokat is üzemeltet. Olyan játékokkal, mint például a Fortnite, ismert képességeiről, Minecraft, és a Call of Duty, 4 millió dollár nettó értékkel a Twitch egyik legfontosabb szervezõje lett..

2014-ben ő volt az első, aki elérte az 1 millió előfizetőt azoknak a videóknak, amelyeket a játékokról írt. Youtube-csatornája azonban több előfizetővel rendelkezik, mint a Twitch. Legfeljebb 10 milliót gyűjt.

Ráadásul a Syndicate nem csupán egy 2,6 követő oldalot működtet, hanem a saját ruházati üzletét, a SyndicateOriginal-t is. Karrierje csúcspontjaként a hatalmas szerpentin a Microsoftgal együttműködött, amikor a nap folyamán kiadták az Xbox One-ot.

Imaqtpie

Imaqtpie Profile

Ez a League of Legends harmadik csatornája a Twitch-en. Ez a Twitch streamer nem csak a játék előadásait jeleníti meg, hanem a játék előrejelzéseit, híreit és kérdéseit is megvitatja.

Michael segít a játékosoknak a játék javításában is a Twitch profilján. Floridában él, és nagyon fiatalon kezdett játszani. Szereti a League of Legends-t, amelyet az észak-amerikai szervernél elért az 1. helyre. Michael a flippers360 LAN verseny bajnoka is.

Azt mondhatjuk, hogy Michael teljes munkaidőben foglalkoztató szakemberek, csak egy vasárnap veszti fel feladatait. Naponta több mint 9 órát tölt, heti 6 napon keresztül a Twitch-en keresztül közvetítve. A lemezt sokat közvetíti a League of Legends-ről. Tehát, ha rajongó vagy, az ő oldala kötelező.

Az Imaqtpie-nek 2,3 millió követője és 1 millió dolláros Networth-je van. Jövedelmének legnagyobb részét bajnokságokon, valamint a Twitch-en keresik.

Nightblue3

Nightblue3 profil

Rabia Yazbek székhelye Michigan. Most már régóta játszik a LoL-n, és az egyik legjobb Junglers-nek tartják. Bár Twitch oldalának több mint 2 millió követője van, Youtube-jában több mint 2,6 millió előfizető van.

Ezt a népszerűséget azért kapta, mert nagyon alapos játékvezetőivel, kiemelt témáival és játék-montázsokkal foglalkozik. Csodálatos személyisége és remekül időt adhat videóinak nézése közben.

A G Fuel, az Curse, a Cyberpower PC és a PVP Live szponzora, Rabia oldala. Jövedelmet szerez a Twitch csatorna előfizetéseivel, valamint a termékmegjelölésekkel és a kapcsolt vállalkozások értékesítésével, így teljes nettó értéke közel 2,5 millió dollár lesz..

Dalszövegek

LIRIK profil

Saqib Zahid, akit az álneve, Lirik közismertebben ismert, amerikai szerpentin. A legnagyobb Twitch-követésekkel rendelkezik, több mint 2,3 millió követővel 2019-ben. Ezt a népszerűséget Steep, Fortnite és PUBG videók megmutatásával szerezte..

YouTube-csatornája, amely több mint 258 000 előfizetővel rendelkezik, szintén segíti azokat a szerpentőket, akik nem ismerik a Twitch-t (ami kétlem), különben több követője lenne ott, mint a Twitch-ben. Együttműködik a játék-óriással, az Ubisoft-val. A játék elõmozdítása érdekében Tom Clancy „Rainbow Six: Siege” című filmje. A játék kipróbálásánál a Saqib a rajongók összes kérdésére válaszolt, miközben a játékot egyszerre játszotta.

Zahid azt is szereti, hogy rajongóit bizonyos szerepjátékokkal szórakoztatja. Legfrissebb Grand Theft Auto V szerepjáték-közvetítéseivel látta el rajongóit – ez sok rajongót elragadtatott minden kiemelésével.

Legjobb Twitch Streamer 2020-ban – összegzés

Ezek a 2020 legjobb Twitch szerpentinjei, a világ minden tájáról származó rajongók, nézők és játékosok szerint. Mindegyik szerepet játszik a játékosok streaming-élményében. Mi a kedvenc játékod? Mit szeretsz látni profi játékosokként? Nem számít, bármi is legyen, a 10 közül az egyik ezt csinálja. Tehát válassza ki a kedvenc streamert, és tudjon meg többet azokról a játékokról, amelyeket szeretsz játszani.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map