A / az PUBG Lag javítása

Otthon együtt kell élnünk a bátyám hangos sikolyáival és folyamatos gyermekszerű tantrumaival, miközben ő játszik. Tanúi vagyunk ennek a felrobbantásnak, amikor a PS4-en játszik a csatatéren. Amikor elkérdezik a veszteségéről, azt mondja: „Ez a hülye késés, hagyja abba az internetkapcsolatot.” És mivel fogalmam sincs, hogy ennek mi köze van bármihez, felnéztem, és ezeket találtam meg. Remélhetőleg el fogja olvasni ezt a cikket, és végre véget vethetünk a lemaradásnak és a sikoltozásnak egyszer és mindenkorra.


Hogyan javítsunk ki a PlayerUnknown BattleGrounds oldalát

A PlayerUnknown BattleGrounds javítása

Mi a lemaradás??

Ez a lemaradás észrevehető késés a játékosok és a videojáték szerverének tevékenységei között. Ennek oka vagy a lassú internet kapcsolat vagy a lassú számítógép / eszköz. A nagy forgalom szintje nyilvánvaló egy olyan multi-player játékban, mint a PUBG, a sávszélesség-fogyasztás miatt, figyelembe véve, hogy több ezer felhasználó játszik egyszerre. Tehát, ha a forgalom meghaladja a hálózat kapacitását, az adott hálózat késlelteti az adatok küldését vagy fogadását.

Miért van szüksége VPN-re a PUBG-hez?

Mivel a játékosok megpróbálják túlmásolni egymást egy halálos macska- és egérjátékban, a késés könnyen tönkreteheti rajzolási rendszerét. Az új PC-frissítés valószínűleg sok PUBG dadogást, lemaradást és a keretcsökkenést vezetett be, ezáltal a játékosok ezreinek dühös lett. Noha joguk van elégedetlenségüknek, a VPN telepítésekor is zavartalan játékélményt tudnak kezelni. Nagyon nagy szükség van a VPN-re a PUBG lejátszásakor, mindenekelőtt azzal kezdve, hogy hozzáférjünk a játékhoz.

A földrajzi korlátozások miatt a világ különböző részein élő játékosok nem férhetnek hozzá a játékhoz, és a VPN lehetővé teszi számukra. Csatlakozás a A VPN nagysebességű szerverei megengedi neked játszani PUBG bárhol a világon. A dolgok innen csak VPN-ként javulnak gondoskodik a késéssel kapcsolatos kérdésekről hogy a játékosok játszanak át. És csak ehhez szüksége lesz egy optimalizált VPN-re, amely:

 • Csökkentse a késést és a késést.
 • Hozzáférést biztosíthat a földrajzilag korlátozott játékokhoz.
 • Biztonság és névtelenség biztosítása.
 • Élvezze a nagy sebességű hálózaton való játékot.
 • Vásároljon új játékcímeket korán.
 • skála az ISP fojtása és javítja a ping.
 • Hozzon létre több és különböző kiszolgáló-helykapcsolatot.

Hogyan csökkenthető a Ping a PUBG-ben?

A PUBG-ban a késés minimalizálása két szakaszból áll. Mindenekelőtt meg kell határoznia az aktuális ping-ját ezeken a PUBG-kiszolgálókon. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:

 1. Látogassa meg ezt a weboldalt.
 2. Válasszon a kiszolgálók listájából az, amely a legközelebb van a valódi tartózkodási helyéhez.
 3. Kattintson a ‘Ping’ gombra.
 4. Jegyezze fel az eredményeket amit milliszekundumban kapsz.

Tehát, most már ismeri a PUBG ping-idejét. A következő lépés az lenne csökkentve őket.

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál egy nagy szerverhálózattal, mint például ExpressVPN.
 2. Töltse le a VPN alkalmazást a készüléken, függetlenül attól, hogy PC, Mac, Android vagy iOS.
 3. Az alkalmazáson belül, csatlakozzon egy VPN szerverhez közel a valódi tartózkodási helyéhez.
 4. Most, menjen a pubg.disquse.ru oldalra.
 5. Ismételje meg a ping tesztet. 
 6. Figyelembe kell vennie drasztikusan csökkent a ping idő.

Ha nem volt elégedett a kapott eredményekkel, ne mozogj körbe, amikor egyszerűen csak tudsz csatlakozzon egy másik VPN szerverhez. Ezért tanácsos, ha előfizet egy nagy szerverhálózattal. Így jutsz el csatlakozni bármely szerverhez a világ minden tájáról mert mindig van egy közeli, és minél közelebb, annál jobb.

A legjobb VPN a PUBG számára

Annak érdekében, hogy megszakítások és problémák nélkül lejátssza a PUBG-t, a következő segítségre lesz szüksége: szilárd és robusztus VPN. A PUBG egyik legjobb VPN-je fantasztikus sebességgel, rengeteg szerver hogy válasszon, magas biztonság, jó ügyfélszolgálat és több is ExpressVPN.

Vannak más VPN szolgáltatók is, amelyek javíthatják a PUBG játékélményt, és mindent elolvashatnak a legjobb VPN for PUBG ismertetőnkben.

Tippek a késés csökkentéséhez a PUBG-ban

A PUBG-vel kapcsolatos késleltetési problémák, vagy esetleg a tényleges földrajzi helyzete nem engedi, hogy a PUBG-hez a kívánt módon férhessen hozzá. Ez az oka annak, hogy alább készítettük ezt a listát, így Ön élvezze a késésmentes PUBG játékot.

 • Figyelemmel kíséri a számítógép stabilitását.
 • A kapcsolat stabilizálása érdekében csatlakoztassa a számítógépet az útválasztóhoz Ethernet hálózati kábellel.
 • Ne engedélyezze a túllépést.
 • Folyamatosan ellenőrizze a futó programokat.
 • Ellenőrizze, hogy a rendszerben nincs-e szűk keresztmetszet.
 • Zárja be az összes olyan fájlt vagy tevékenységet, amelyek sávszélességet fogyasztanak, és sok ramot igényel.
 • Ha lehetséges, állítsa le a letöltéseket.
 • Ne hagyja nyitva a háttérfolyamatokat, például az antivírus frissítéseket, a Windows frissítéseket és a letöltéskezelőket.
 • A játékbeállítások közül engedje le a Felbontás, az Alias ​​elleni védelem, az Árnyékminőség, a Textúra Minőség és a Virtuális szinkronizálás elemet.
 • Engedélyezze a QoS funkciót az útválasztón úgy, hogy a legfontosabb forgalom először haladjon át.
 • Válasszuk le a kapcsolatot más eszközökkel, például tablet PC-kkel és mobiltelefonokkal.
 • Egyes internetszolgáltatók speciális medencékkel rendelkeznek az online játékhoz, az nem árt, ha felveszi velük a kapcsolatot.
 • Húzza ki az útválasztót és a modemet 30 percre az újraindításhoz.
 • Változtasd meg a Nate típusát “Korlátozott” -ról “Mérsékelt” vagy “Nyitott” -ra..

Fix PUBG Lag

A PUBG az egyik legjobb harci royale játék reális katonai tájképe, jó térképei, járművei és pontosabb lövési mechanikája szempontjából. Ejtőernyővel indulhatsz a PUBG szétszórt térképeihez, akár 99 másik játékossal együtt, egyetlen zavar nélkül. Kínáltunk Önnek sok megoldás, amely segíthet elkerülni ezt a PUBG-késést, Mindez VPN-vel érhető el.

Annak ellenére, hogy a késés következtében könnyen visszatérhet a játékba, a VPN képes biztosítson hosszabb élettartamot alacsony késéssel. Akkor miért használja az esélyét? Látja, miért van szüksége VPN-re, amikor most játszani? Ha igen, ossza meg velünk gondolatait a legjobb VPN-ről, amelyet felhasználhat az online játékhoz, az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me