A legjobb VPN az Xbox One-hoz

Olyan érzés, mintha egy valóságot hajtana végre a világ másik oldalán? Mi lenne a tartalom streaming több csatornáról? Minden, ami Xbox One tulajdonosával lehetséges. Azóta, hogy megkaptam egyet (megszerezted?), Tisztességesen élvezem a szórakozást. Ez azonban nem minden. Tudta, hogy egy VPN segítségével megteheti minél több csatornát szerezhet más régiókból, játékokat, és akár fel is gyorsíthatja a kapcsolatot? Igen ez igaz. Megmutathatom, hogyan kell ezt megtenni, és mely VPN-ekbe kell befektetni, ha akarod. Akkor rendben, kövesse ezt az áttekintést, és megtudja.


A legjobb VPN az Xbox One-hoz

A legjobb Xbox One VPN áttekintés

Az Xbox One-ról

Minden fiú gyermekkori álma egy pillanatban az volt, hogy birtokolja a legújabb játékkonzolt a piacon, és megtapasztalhatja a legmagasabb pontszámok felállításának izgalmát, és az elsőként nyitotta meg a játék szintjét, amelyet még nem értek el. bármelyik barátja.

Akkoriban ennyi volt ahhoz, hogy az egyik érzés a világ tetején felmerüljön. Manapság még élvezetesebb az élmény: a legmodernebb játékkonzol számára a legmodernebb grafika és a megnövekedett játékinteraktivitás a legmodernebb grafika és a megnövekedett játékinteraktivitás..

Lépjen be a Microsoft Xbox One-ba. Eltekintve a jól felépített játékmenet funkciók, A játékosok a világ minden táján lassan alkalmazkodnak az új beépített képességekhez, amelyek továbbra is beépülnek a piacra szállított konzol minden verziójába..

Például az Xbox One médiafunkciója lehetővé teszi, hogy ez az eszköz legyen az interneten keresztül történő kereséshez sztrámozható tartalom.

Megnézheti a kedvelt eseményeket Netflix és Youtube a konzolon. Ez a szolgáltatás azonban arra korlátozódik, amit az Ön országa kínál. Annak érdekében, hogy felszabadítsák a dolgokat, a VPN-nek a helyén kell lennie.

A VPN szolgáltatás használatának előnyei az Xbox One számára

Mit nyújt neked egy VPN, amelyet még nem kapott meg? Nos, az Xbox One remek konzol és minden, de még nem rejlik a teljes potenciáljában. Amikor VPN-kapcsolatot létesít az eszközön, a következő lehetőségeket élvezheti:

 • Megalapozhat olyan tartalmat, amely eredetileg nem volt elérhető a régiójában. Olyan korlátozott szolgáltatásokról beszélek, mint például USA Netflix, HBO Now, Hulu, és több.
 • Szerezzen játékokat a hivatalos kiadás előtt, mielőtt a régiójában megjelenik. Csatlakozzon egy szerverhez egy olyan országban, ahol elérhető a játék, és töltse le időben.
 • Védje online tevékenységeit és személyes adatait katonai titkosításokkal.
 • Ön biztosan ismeri DDoS támadások, ezek az esetek bizonyos online bajnokságok során fordulnak elő. A VPN segítségével megvédheti magát az ilyen kísérletektől.
 • ISP fojtás a VPN-sel való online játék során már nem kell félni. Miután csatlakoztatta, te vagy untrackable. Ez azt jelenti, hogy az internetszolgáltató nem fogja megváltoztatni a kapcsolat sebességét.

A legjobb VPN az Xbox One-hoz

A VPN használata lehetővé teszi titkosítsa az adatait és használja a Internet névtelenül. A megakonzolok, mint például a Netflix, HBO és Hulu, a játékkonzolon keresztül bárhová kerülhetnek, bárhol is lehet..

Játékosként megnézheti a regionális bemutatókat, a fejlesztés alatt álló játékok béta verzióit, és akár olyan különleges játékeseményeket is megnézhet, amelyekről egyébként fogalmam sincs..

Mint lelkes játékos, mindig nagyon aggódik, hogy milyen gyors a kapcsolat, hogy ezt lehetővé tegyék online játék. A VPN biztosítja megnövekedett játéksebesség rövidebb útvonalak biztosítása révén a világ különböző szerencsejáték-közösségei számára.

Ez a legjobb játék-VPN összegzés azok számára, akik már tisztában vannak a virtuális magánhálózatok játék közbeni előnyeinek sok előnyeivel. Az alábbiak részletes ismertetését megtalálhatja Az alábbiakban található VPN-szolgáltatók.

A VPN használata az Xbox One-on

Sajnos a VPN szolgáltatás használatával történő játékkonzoloknak nincs közvetlen támogatása. Az ajánlott alternatíva a VPN útválasztó, bár a virtuális útválasztó létrehozása a számítógépről vagy a Mac-ről szintén életképes lehetőség.

A második módszerrel kapcsolatban az egyetlen kérdés, hogy a biztonság és a sebesség nem olyan megbízható. Nem tudod, hogyan kell kapcsolja be a PC-jét vagy a Mac-ét virtuális útválasztókká? Ne aggódjon, az útmutatóim pontosan megmutatják, hogyan kell ezt csinálni.

Felismertem a kipróbálást a piacon található néhány VPN-szolgáltatóról, hogy jó ötlettel rendelkezzen az összehasonlítandó szolgáltatásokról. Remélem, hogy ez sokkal könnyebbé teszi a munkáját.

A legjobb VPN-k az Xbox One és a 360 számára – mélyreható áttekintés

Mégis azon töprengett, mi az a legjobb VPN az Xbox számára? Azonnal állítsa le. Az alábbiakban találja a teljes véleményt a legjobb Xbox VPN-ről:

ExpressVPN – A legjobb Xbox One VPN 2020-ban

ExpressVPN - A legjobb VPN 2017-re

Az Xbox VPN legfontosabb helye a következő ExpressVPN. A rendkívül népszerű VPN-szolgáltató már régóta jelen van a piacon, és a szolgáltatás minősége csak tovább javult.

Több mint 2000 szerver található a különböző országokban, az ExpressVPN által nyújtott szolgáltatás garantáltan gyors, megbízható és optimalizált online játékokhoz és streaminghez.

Kiváló a sebesség. Az Xbox One használata közben nem tapasztaltunk pufferolást vagy késést. De alternatívaként (ha a sebesség elmulasztja a játékélményt), a szolgáltatónak van egy speciális funkciója.

Az ExpressVPN a SmartDNS szolgáltatás. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi földrajzilag blokkolt tartalom közvetítése olyan csatornáktól, mint a Hulu és a Netflix, és egy második lehetőség lehet, amíg meg nem szerezi a VPN útválasztót.

Az előfizetés szempontjából szolgáltatásuk egy kicsit drága, de az 30 napos garancia közzétették bárki igényét, ha megbánják a szolgáltatás feliratkozását.

Előnyök

 • Több ezer szerverhez férhet hozzá.
 • Több mint 90 országot fed le.
 • Intelligens DNS-szolgáltatást, a MediaStreamer szolgáltatást nyújt.
 • Nincsenek naplók a felhasználói tevékenységekről.
 • Könnyen együttműködik az US Netflix-szel.
 • 30 napos visszatérítési politika.
 • Egyszerű útválasztó telepítési folyamat.

Hátrányok

 • Kicsit többet fizet, mint más szolgáltatók.

BulletVPN

BulletVPN - A legjobb MLB.TV VPN 2017

Ezután a listánkban valószínűleg az egyikünk van leggyorsabb VPNs az iparban, BulletVPN. Ez a VPN segítséget nyújt Önnek, függetlenül attól, hogy milyen szintű technológiát ismeri.

Ha még mindig kezdő szakaszban van, akkor mindig ellenőrizheti a telepítési útmutatót, mindent megtanul. Mivel az Xboxról beszélünk, amely nem kompatibilis a VPN-sel, webhelyük megmutatja hogyan kell beállítani egy útválasztón.

A BulletVPN a világ minden tájáról fontos helyszíneket fed le 51 ország. Ez azt jelenti, hogy válthat a játék szerverein, és bárhol a világon kihívást jelenthet az ellenfelekre.

Sőt, a szolgáltatás elég hitelesnek bizonyult, ha felszabadítottak olyan nagy streaming csatornákat, mint például Netflix, Hulu, Disney+, és még sok más.

Csatlakoztunk az egyik szerverükhöz az Egyesült Államokban, és az eredmények nagyon kedvezőek voltak. Ugyanakkor villámgyors eredmények jöttek létre, amikor csatlakoztunk az UltraHD támogatási szerverükhöz, amelyek csak a 6% -kal csökken a kapcsolatban.

Annak ellenére, hogy a VPN szolgáltatásaik használata közben gyorsak, a felhasználók konfigurálhatják az intelligens DNS-t is Xbox Egy azonnal. Mint már említettük, a BulletVPN mindent tartalmaz útmutatóval, tehát nem lesz olyan nehéz azok számára, akik nem annyira hozzáértőek.

Végül a BulletVPN tisztességes előfizetési terveket kínál. De ha új ügyfél vagy, akkor profitálhat az ügyfelekből 30 napos pénzvisszafizetési garancia és semmivel sem kockáztatja a folyamatot.

Előnyök

 • A szerverhálózat 51 országot takar.
 • Intelligens DNS-proxyt kínál.
 • Nem naplózási politika.
 • Kiváló sebesség.
 • Netflix-szel és más streaming csatornákkal működik.
 • 30 napos visszatérítési politika.
 • Útmutatók az Xbox telepítéséhez.

Hátrányok

 • A hálózati lefedettséget ki kell bővíteni.

Unlocator

Unlocator VPN borító

Unlocator intelligens DNS szolgáltatásként indult, de a közelmúltban kínál egy Virtuális magán hálózat is.

A szolgáltatónak megfelelő kiszolgálóhálózata van 41+ ország, amely segíti az Xbox felhasználókat a szerencsejátékok és a streaming során az egész világon.

Amikor kipróbáltuk a szervereiket feloldja a földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását, a szolgáltató nem csalódott. Csatlakozás nélkül képesek voltunk hozzáférni a top streaming szolgáltatásokhoz.

Ami a sebességet illeti, nem voltunk ilyen elégedettek. Egyes szerverek valóban lassúak voltak, mások, különösen a (Magassebesség) a jelöltjeik nagyon gyorsak voltak.

Ha a sebesség problémát jelent, akkor a felhasználók választhatják a Unlocator intelligens DNS szolgáltatását, amely zavartalanul ígéretet tesz a sebességgel és a világ több mint 230 csatornájához való hozzáféréssel..

Előnyei lehetnek az ő részéről 7 napos próbaverzió mindkét szolgáltatás ingyenes kipróbálása. Ha segítségre van szüksége a DNS konfigurálása az Xboxon, csak átugorjuk át őket útmutatók és jól leszel.

Amint a próba befejeződik, a felhasználók a 30 napos visszatérítési politika, ami több mint elegendő annak felméréséhez, hogy mit fizetnek fel.

Előnyök

 • Szerverek legalább 41 országban.
 • Intelligens DNS
 • Nulla forgalmi naplózás.
 • A felső streaming csatornák elérése.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 • 7 napos ingyenes próbaverzió.
 • Olcsó intelligens DNS-terv.

Hátrányok

 • A kiszolgálók nem túl gyorsak az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban.

NordVPN

NordVPN - Legjobb VPN 2017-es áttekintés

NordVPN tökéletes eszköz, ha lelkes játékos. Kínálnak dedikált szerver, amely kifejezetten a játékokat szolgálja és kínzó.

A NordVPN az iparág egyik legnagyobb szerverhálózatával rendelkezik. Büszkélkedhet 5000 szerver 62 országban.

Nagyszerű eredményeket mutatott, amikor megpróbáltuk felszabadítani az USA Netflix blokkolását a régiónkban. Nemcsak ezt, de a szolgáltatásnak sikerült megkerülnie a regionális korlátozásokat is, és elérni a hasonlókat Hulu és DAZN.

Speed-bölcs, nem minden szerver gyors, Szóval légy óvatos. Ez a szolgáltató egyik legfontosabb hátránya. A sebesség minden, amikor az online játékról és a streamingről van szó.

Más szerverek nagyon gyorsak voltak optimalizált az ilyen feladatokra, amelyek vegyes érzelmeket keltettek bennünket a szolgáltatás teljesítményével kapcsolatban.

Ha ez a helyzet veled, akkor az SmartPlay intelligens DNS A szolgáltatás remek alternatíva lesz. Ez feloldhatja a világ száz csatornájának feloldását minimális sebességveszteséggel.

A NordVPN a 30 napos készpénz időszak. Tehát ne aggódjon, ha a szolgáltatás nem felel meg az elvárásainak.

Előnyök

 • Hatalmas szerverhálózat.
 • A SmartPlay DNS szolgáltatás.
 • Nincs naplózási politika.
 • Feloldja az USA Netflix, Hulu és egyéb lehetőségeit.
 • 30 napos pénzvisszafizetési időszak.
 • Dedikált játékszerverek.

Hátrányok

 • Néhány szerver nagyon lassú.
 • Nem olyan olcsó.

Az Xbox One régió / ország megváltoztatása?

A korlátozott tartalom letöltése az Xboxra egyáltalán nem igényel erőfeszítéseket. Számos olyan alkalmazást használhat, amely csak más országokban érhető el, itt-ott néhány érintéssel. Csak annyit kell tennie, hogy váltsd át az Xbox One régióját és akkor jó menni.

A legjobb Xbox One VPN – Következtetés

A VPN-szolgáltatások játékkonzolokkal való használata luxusból szükségszerűséggé vált. Nem csak korai hozzáférést biztosít az új játékkiadásokhoz, a blokkolt tartalomhoz, a jobb ping-ekhez és a késleltetés javításához. Tehát most van egy ötlete, hogy milyen szolgáltatókra van szükség. Melyiket részesíti előnyben? Szeretnénk hallani a választást és azt, hogy mi volt a szolgáltatóval kapcsolatos általános tapasztalata. Nyújtson hozzánk, örömmel válaszolunk.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map