A legjobb YouTube-csatornák a PUBG-hez

Nemrégiben nagyon érdekel a PUBG. Nem tudtam azonban, hogy merre megyek, amíg nem találtam néhány csodálatos Youtuber-t, aki valóban segített nekem néhány fantasztikus készség fejlesztésében. Szóval újszülött vagy? Olyan videókat szeretne nézni, amelyek segítenek a PUBG játékának kiemelésében? Rendben, akkor nézd meg a PUBG Youtube felső csatornáit, amelyeket követnie kell az alábbi útmutatóban.


A legjobb PUBG Youtube csatornák

A legjobb PUBG Youtube csatornák

PUBG és Youtube

A játék nagy népszerűségnek örvend a világ minden tájáról. A PUBG Mobile kiadásával nem talál senkit a kávézókban és a kávézókban fejjel felfelé. Mindegyik egy ejtőernyővel távoli szigetre vág egymást.

A kaland akkor kezdődik, amikor ejtőernyőz egy olyan területen, ahol nem tudja, merre szállsz. Meg kell keresnie bizonyos helyeket, amelyek lőszert és fegyvereket tartalmaznak, hogy túlélje. A játék célja az, hogy megölje az összes ellenséget, és túlélje azokat, akik vadásznak.

Ezen a szigeten csatát fog látni akár 100 játékos is. Mindent, amit fent kifejtettem, vezet az, hogy te utoljára állsz. A játék 30 percig tarthat, vagy akár egy órát is, ha a harcosok képzettek. Naponta kereshet jutalmakat. Ez történik, ha olyan tevékenységeket végez, mint például a napi bejelentkezés, a megadott ideig fennmaradás vagy egy bizonyos távolság megtétele. 

Tehát mi a legjobb PUBG-csatorna a YouTube-on? A legjobb egy nagyon nagy szó, amely leírja, mi itt van ebben a cikkben. A csatorna, amelyet megemlítek, a legjobb, de mindegyik eltérő tartalommal és stílusban nyújt Önnek. Ezért nem tudjuk megítélni, hogy mit kínálnak. Bármit is igényel a játékmenet, az egyik oldalt megtalálja. Mindazonáltal mindegyik bizonyos módon továbbítja az üzenetet, vonzóvá téve egy bizonyos közönséget.

A legjobb YouTube-csatornák a PUBG-hez

Mindenki azt akarja, hogy az emberek meglátják, hogyan zajlik a játék. Vagy dicsekedni kell arról, hogy mennyire jók vagy csak informatív. Azok a csatornák, amelyeket ebbe a listába vettem, mindent összefoglalnak, amire szüksége van a tanuláshoz, a játékhoz és a szórakozáshoz. Tehát, minden további nélkül, itt vannak a PUBG Youtube legnépszerűbb csatornái:

Szerencsejáték

Játékprofil

A szerencsejáték a szerencsejáték hivatalos csatornája. 81 millió előfizetővel rendelkezik, és minden, amire szüksége van az online játékokhoz. Tól től DOTA 2, A PUBG, a Fortnite, a League of Legends számára, minden élő esemény látható a csatornán.

Ez a csatorna legjobb része. Hangolhat élő versenyekre és játékokra, függetlenül attól, hogy hol tartanak. Természetesen szeretek napi rendszerességgel nézni a teljes Dota 2 játékot. Nem is beszélve arról, hogy minden hivatalos játékot közvetítő oktatóanyagot és mérkőzést közzétehet a csatornán. Ez lehetővé teszi minden odafigyelőnek, hogy megnézze a megnézhető játékot.

Nindzsa

Ninja profillogó

Ha valaha is hallottál róla Fortnite, valószínűleg ismered a Ninját, az online streaming jelenséget. Sportoló karrierje nagyon sikeres volt, de 2017-ben Blevins úgy döntött, hogy több időt szeretne tölteni a streamingre összpontosítva. Itt kezdte el játszani a PUBG-t, mivel ez volt a legnagyobb játék, amely rövid idő alatt túl sok sikert ért el.

Videói nagyon jól készültek. Ezek elsősorban a játékai legfontosabb elemeit tartalmazzák. Két vagy két dolgot megtanulhat, amikor nagyszerűen nézi a videóit. Csatorna gyors növekedése példátlanul értem, csaknem 22 millió előfizetőre gondolok. Ez nagy szám egy szerpentin számára, nem gondolja? Ez pontosan megmutatja, milyen jó ez a srác abban, amit csinál. Ne felejtsd el, hogy ő az egyik a legfontosabb szerpentin a Twitch-en.

szemfedő

Burkoló profil

A Shroud az egyik legnépszerűbb szerver a Youtube-on, amikor a PUBG-ra vonatkozik. Korábban CS: Go profi játékos volt, de most nyugdíjba vonult. A Shroud havonta több mint 100 000 dollárt keres az előfizetőktől. Azt hiszem, még mindig kapcsolatba lép a Cloud9 csapatával, de hivatalos szerpentinként. Leányvállalatával foglalkozik a Crunchyroll-szal, valamint a HyperX és az MSI szponzorálásával.

Képzelje el, hogy olyan jó a dolgában, amelyet csinál, és összehasonlít egy olyan legnagyobb játékossal, aki valaha sportolt. Videói lenyűgöző és vidám vicces. Nemrégiben néztem a „I Still Got It” videót, és nagyon szórakoztatott voltam. Van egy módja arra, hogy figyeljen, bár valószínűleg már nem érdekli a meccs. Igazi neve Michael Grzesiek, és több mint 4 millió előfizetője van a Youtube-on. Megmondhatod, milyen népszerű ő most. Nézze meg a videóit, nagyon jók.

Fugglet

Fugglet profil

Fugglet olyan játékos, aki először vált ismertté, amikor a PlayerUnknown Battlegrounds játékmenetét és supercikkeit elküldte több mint 470 000 YouTube-előfizetőnek. Nagyon szórakoztató nézni, amikor megmutatja, hogyan megy a játék a kezdetektől a végéig. A játék egyik legjobb aspektusa az élő reakció. A beszéd soha nem jobb, mint látni magad.

Pályafutása a YouTube-on kezdődött 2014 augusztusában. Három évvel később kezd majd rendszeresen videókat közzétenni. Most ő az egyik leginkább várt a YouTube-os streamerek számára a PUBG számára. Vágókészsége valójában nagyon jó. A „The Snake Dream” című videóban teherautó vezetése közben lőtt valakit. Nem is beszélve arról, hogy játék közben is a legviccesebb észrevételeket teszi.

PUBG TV

PUBG TV

A PUBG TV több mint 2 millió előfizetővel rendelkezik megfelelő listánkkal. A csatorna nem pontosan ismert, hogy készíti-e a videókat. Ez otthona a legfontosabb streamer-eseményeknek és stream-eknek. Még engedélyük van arra is, hogy videóikat feltöltsék, hogy a nyilvánosság közvetíthesse őket.

A PUBG TV-nek több mint 300 videója van a könyvtárában, ami a binge-megtekintést nagyon egyszerűvé és szórakoztatóvá teszi. Minden olyan játékos, akit a csatornán videókat nézel, profi. Nem csak ezt, de nagyon szórakoztató is látni őket játszani. Vegyük példaként Shroudot, ő egy csodálatos játékos, akinek humorral van a legfontosabb része.

Aculite

Aculit profil

Ha még nem láttad ezt a Youtuber-t, nagyon ajánlom megnézni a PUBG-videóit. Kiváló játékos, intelligens ösztönrel. Nyugodtan beszél, amikor gondolkodik, ellentétben más játékosokkal, akik időnként dobnak F-bombákat.

Az Aculite több mint 673 858 előfizetővel rendelkezik a Youtube csatornáin, elsősorban azért, mert ő a legjobb kommentár játék közben. Nagyszerű, ha egyedül játszik, mert pontosan elmagyarázza, miért csinál bizonyos dolgokat, amelyek őrülten hasznosak lehetnek, ha jobban játszik.

Van egy dolog, amit szeretnék, ha megteszi a jobb streaming élmény érdekében. Az Aculite inkább a szerkesztést részesíti előnyben, de szeretném, ha több nyers felvételt készítene. Ily módon többet megtudhatunk arról, hogy hogyan kapott egyes elemeket, és hogy pontosan mit csinál, anélkül, hogy egyenesen az akcióra kellene ugrani..

WackyJacky101

WackyJacky101

A WackyJacky célja, hogy minőségi játékvideokat készítsen (Útmutatók & Gameplays), amely inspirációt jelenthet a játékosok saját játékstílusa számára. A 32 dán játékos óriási rajongója volt a World of Warcraft rajongóinak. Ezután a barátai, akikkel szokott játszani Csatatér vele bemutatta a PUBG-nek. Most ez a fő játék, és folyamatosan videókat tesz közzé a játék felépítéséről. Több mint 390 686 előfizetője van a YouTube-csatornáin, amelyek minden egyes videóra várnak a napi játékaiban.

A feltöltött videók az Ön számára, hogy megtanulják, hogyan lehetne javítani a játékodat, ne a sajátját utánozni. Személy szerint azt mondta:

„Ne tedd azt, amit mások csinálnak, mert akkor valószínűleg lehetetlen lesz növekedni. VAGY van egy egyedülálló személyisége, amely arra készteti az embereket, hogy téged csak téged, és ne a játékot nézzék meg. ”

JackFrags

JackFrags

Ez a játékos elérte a híresség státusát, és őrült játékkészségéről és egyedi személyiségéről ismert. Egy videót néztem, amikor UZI-t használt. A srác nagyon vicces, és megjegyzései az ölött emberekről vidámak. Ő egy brit játék YouTuber, aki jelenleg Wolverhamptonban lakik, és több mint 2 millió előfizetője van a Youtube-on.

Az oldalán a legjobb dolog az ő és barátai közötti interakció. Minden vicce földelt, és egy csodálatos brit akcentussal, hogy cseresznye tetejére tegye. Nagyon élvezem a videóit. Nézze meg őket, és garantálom, hogy az első videóra kattint, amelyre kattint.

Dynamo Gaming

Dinamikus játékprofil

Adi Sawat, más néven: Dynamo Gaming, egy 24 éves játékos, Mumbaiból (Maharashtra). A Dynamo egy kemény profi PUBG Mobile az elmúlt szezonban. A Dynamo az egyik legnépszerűbb név a PUBG Mobile közösségben.

A játékkészség, a streaming kommentárja, a fejlövés pontossága vonzza a közönséget a Dynamo Gaming feliratkozásához. Nem csak, hogy ő nem minden üzleti vállalkozás, akit ismersz. Valójában élvezi a videóinak nézését, mivel nagyon szórakoztatóak. Talán ezért van több mint 3,5 millió előfizetője a Youtube-csatornán? Hogy őszinte legyek, azt a tartalmat tekintve, amelyet láttam a csatornáján, feltételezem, hogy van egy a legjobb Gaming Youtube csatornák.

CarryisAlive

CarryisAlive

Ezen a csatornán olyan, mintha élőben játszik, miközben játékokat játszik és meghűti a közönséget. Sokat igényel a karizma, hogy sok nézőt vonzzon. Carryminati már nagyon népszerű YouTuber, több mint 1,9 millió követővel. Tehát egy dolog, amelyet ki kell emelni. Noha nagyon jó játékos, van néhány vicces és ostoba halála, ami miatt a szerpesztők megkérdőjelezik képességeit. Mindenki hibázik, legalább nevetünk belőle.

Kommentár még viccesebb, ami patakjait rendkívül népszerűvé teszi. Merem, hogy megnéz egy videót az övéből. Egy csatornán készítem el a csatornáján elérhető összes videót. Nagyon szórakoztató és nagyon informatív ugyanakkor.

A legjobb PUBG Youtube csatornák – Záró gondolatok

A Youtube csatornák tökéletes választ adnak minden új játékos imájára. Bármit is csinál, bármilyen választ igényel, meg fog találni egy bizonyos csatornát, amely megadja a kívánt megoldást. Ha elakad, hogy nem tudja, mit kell tennie, akkor áttekintéseket is talál, amelyeket mások tapasztalata mutat be. Most, ha PUBG-játékos vagy, adtam neked tíz legjobb szerkentyűt, akik figyelemmel kísérik. Nézze meg őket, és iratkozzon fel, bárki számára is megfelelőnek.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me