A PS4 letöltési sebességének javítása

Mennyire bosszantó, ha a PS4 kapcsolatának sebessége rendkívül lassú abban az időben, amikor a digitális letöltések népszerűbbek? Megszoktam ezt a tényt, és felálltam a következő mottóval: „Ha digitálisan vásárolja meg játékait, jól érezze magát, és csak várjon.” Ennek ellenére unatkoztam, és végeztem egy kis kutatást. Ennek eredményeként megtaláltam a megoldást, és szeretném megosztani veletek másokkal. Tehát a következőképpen javíthatja meg a lassú PS4 letöltéseket.


Hogyan lehet növelni a letöltési sebességet a PS4-en

Hogyan lehet növelni a letöltési sebességet a PS4-en

Mielőtt elkezdenénk

Annak ellenére, hogy a PS4 a konzol, nem tud segíteni, de beismerni, hogy a lassú letöltési sebesség sújtotta a játékélményt. A játék sokkal nagyobb lett, mióta megismertük a játékplatformot. Nem csak ez, de a frissítés akár 3 GBs helyet is kitölthet. Csak egy frissítés, wow! A játék 40 GB-ot meghaladó képességet igényelhet.

Az internetszolgáltatótól függetlenül, valószínűleg örökre el kell töltenie az új játékot, amelyet a közelmúltban vásároltál a PSN-től. Ezért vagyunk itt. Meg kell javítanunk, hogy minden olyan módon élvezhessük a PS4-hez hasonló eszközöket.

Hogyan lehet növelni a PS4 letöltési sebességét

Tudom, hogy milyen csalódást okoz, ha csökken a letöltési sebesség. Szerencsére vannak módok a PS4 letöltési sebességének javítására. Néhány megoldás ideiglenesen növeli a letöltési sebességet, míg mások folyamatos fejlesztést kínálnak. Nézze meg őket alább.

1. Cserélje ki a DNS szervert

A DNS-kiszolgáló megváltoztatása az egyik leghatékonyabb módszer a PS4 letöltési sebességének növelésére. Az internetszolgáltató szerverei nem annyira megbízhatóak, mert mindig túlterheltek. Ez drasztikusan befolyásolja a letöltéseket. Ugyanakkor, ha megváltoztatja a PS4 DNS-beállításait, előfordulhat, hogy különböző szervereket kap, amelyek nem tele vannak a felhasználókkal. Íme néhány ingyenes DNS:

 • Google DNS: 8.8.8.8 az elsődleges DNS-ben és 8.8.4.4 a másodlagos DNS-ben.
 • Nyissa meg a DNS-t: 208.67.222.222 (Elsődleges mező); 208.67.220.220 (másodlagos mező)

2. Kerülje el egynél több elem letöltését

A kapcsolat sebessége itt két részre lesz osztva. Ezért kétszer is több időbe telik ahhoz, hogy az egyikvel elvégezzék. Állítsa be prioritásait, és töltsön le először egy elemet, majd menjen tovább, és szerezze be a másikat.

3. Ne játsszon online, amíg a letöltés folyamatban van

Az online játékok sokat fogyasztanak. Ha jó letöltési sebességet keres, akkor valószínűleg kerülnie kell az online játékok játszását, miközben megkap egy bizonyos elemet.

4. Szüneteltesse, majd folytassa a letöltést

Ezt egyenértékűnek tekintik a számítógép kikapcsolásához és bekapcsolásához. Ha a letöltés túl sok időt vesz igénybe, akkor a szünet és a folytatás megnövelheti a letöltési sebességet.

Kovesd ezeket a lepeseket:

 1. Keresse meg a Letöltések lap.
 2. Válassza ki a jelenleg letöltött játékot, és koppintson az X gombra.Letöltési képernyő
 3. választ Szünet.A letöltés szüneteltetése
 4. Ha a letöltés szünetel, várjon 5-10 másodpercet.
 5. választ Önéletrajz és figyelje, hogyan javul a letöltési sebesség.A letöltés folytatása

5. Ügyeljen arra, hogy a kapcsolat ne legyen túlzottan felhasználva

Ha bármely eszköz ugyanazon a hálózaton van – legyen az PC, Mac, telefon vagy konzol, akkor a letöltési sebesség lelassul. A probléma elkerülése érdekében próbálja meg letölteni, amikor senki más nincs otthon.

6. Használjon Ethernet kapcsolatot

Míg a PS4 rendelkezik hozzáértő vezeték nélküli internet-vevővel, a konzol közvetlenül az útválasztóhoz vagy a modemhez történő csatlakoztatása mindig növeli az internetkapcsolat sebességét. Ehhez Ethernet-kábelre lesz szüksége.

7. Töltse le nyugalmi módban

A pihenő mód segít elkerülni a háttéradatok és a teljesítményhasználat használatát, és a konzol erősségének nagyobb részét a játék letöltésére összpontosítja. Jelentések vannak arról, hogy a pihenő mód használata elősegítette a letöltési sebesség növekedését. Ha kipróbálni szeretné, íme, hogyan csinálja.

 • Menj Beállítások.
 • Menj oda Energiatakarékos beállítások.
 • Akkor a Funkciók beállítása elérhető Pihenő mód.
 • Most kapcsolja be az automatikus letöltést a rendszermenüben a [Rendszer] -ről > [Automatikus letöltések és feltöltések].

8. Frissítés a legújabb firmware-re

Még mindig ellenőrizte, hogy a PS a legújabb firmware-en fut-e? Ha nem, akkor kell. Menjen tovább az értesítési sávhoz, miközben természetesen csatlakozik. Ha a rendszer nem kéri a frissítést azonnal, görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a bejegyzés Rendszer szoftver.

9. Használjon VPN-t

Az internetes fojtás olyan rossz szokás, amelyet az internetszolgáltatók szeretnek rávenni a felhasználókra. VPN üzemeltetésekor azonban anonimizálhatja az internet-megközelítést, ha elrejti az IP-címét. Ez segít elkerülni az internetszolgáltató bármilyen fojtási kísérletét.

A PS4-k natív módon nem kompatibilisek a VPN-kliensekkel. Tehát ahhoz, hogy ezt megtegye, meg kell tennie telepítsen egy VPN-t az útválasztóra. Ez elősegíti az egész ház összeköttetésének biztosítását az összes jelen lévő eszközön.

Még egy dolog. A VPN segítségével hozzáférhet az amerikai Netflix, Hulu és még sok máshoz, ha külföldön él. Ennek oka a VPN-mel történt IP-változás. A streaming sokkal könnyebb lenne a PS4-en, ha a VPN-t használja.

Természetesen jobban szeretem használni ExpressVPN. Mélyebb pillantást vetve arra, hogy mi a legjobb VPN-k a PS4-hez esetleg ellenőrizze az alábbi táblázatot.

Hogyan javíthatjuk a PS4 letöltési sebességét

Remélem, hogy a fenti példák egyike segített javítani a letöltési sebességet. Nem írnék arról, ha nem voltam volna kipróbálva. Tehát próbáld ki őket, nem veszítesz semmit. Ha ez nem működik (biztos vagyok benne, hogy fog), akkor a legjobb megoldás az internetszolgáltató tervének megváltoztatása. Élvezze és játék be!!!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me