Hogyan csökkenthető a Fortnite késése?

Volt már valaha olyan huskád, ahová akarsz, de hirtelen te vagy az, aki hirtelen hulla miatt hal meg? játék késés? Tudom, ott voltam. Még a probléma miatt is abbahagytam a Battle Royale játékát. Ezek bizonyos szünetek már több ezer Fortnite játékossal csalódottan húzták ki a hajukat, azon gondolkodva, mi okozhatja ezt a késést, és ami a legfontosabb hogyan tudják megjavítani?. Ne aggódj, amit keresel, az én van. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan lehet csökkenti a Fortnite késését.


Hogyan lehet csökkenteni a Fortnite késését?

Hogyan lehet csökkenteni a Fortnite késését?

Mi a lemaradás??

Időnként az Internet tökéletesen jól működik, és egy golyó van attól, hogy megöli az összes szörnyet, amikor a semmiből nem a játék, amit későn játszol. A lassú számítógépes válasz miatt elveszíti rangját.

Beszélgetési szempontból a játékkés az, ahol a a játék hirtelen megáll vagy csillog mid-akció. Lehet, hogy bármilyen gombot megnyom vagy cselekvési utasításokat ad, de semmi sem történik. A karaktered csak áll. 

Ennek két oka van. Valószínű, hogy van nagyon lassú eszköz vagy egyszerűen (az idő nagy részében), ez a kapcsolatod. A játékidők korrelálnak a egy szerver túlterhelése játékosok milliói által. 

Srácok, nem akarom elrontani az élményedet, de nem létezik olyan világ, ahol az online játékosoknak gyors számítógépeik vannak, és gyorsabb az internetkapcsolat sebessége. Egyik játékos sem olyan, mint a másik, mivel mindegyiknek van a más számítógépes rendszer és nyilvánvalóan a eltérő internetkapcsolat-sebesség. Ennek ellenére vannak módjai oldja meg ezt a késleltetési problémát és hamarosan megvilágítom a kérdést.

Miért szükséges a VPN a Fortnite-ban?

Egy olyan többjátékos játékban, mint például a Fortnite, ha egy játékos rendszere nem válaszol, a képernyőjén megjelenik egy üzenet, amely azt mondja:, “Várakozás a szerverre.” Míg a játék többi játékosa látni fogja “Várakozás a játékosra: [játékos neve].”

Ez a késés végül nem kívánt elhagyást eredményez. Látja, manapság az online játékok legtöbbje bünteti az elhagyásokat. Nem számít, szándékos-e vagy sem, büntetni fogsz.

A késés nagyobb valószínűséggel akkor fordul elő, ha a játékosok, akikkel szemben állsz, a különböző ország. Ha azonban a térségében elmaradás tapasztalható, ez még nem jelenti azt, hogy a saját régiójában van. Szerencsére itt van a Bejön a VPN.

Amikor VPN-t használ, eljuthat ehhez módosítsa a helyét úgy, hogy csatlakozik egy szerverhez ahol a játékosok találhatók. Így lesz jobb sebességet és sok más érdekes előnyt szerezhet:

 • Jobb gyors hálózat.
 • A régióban hivatalos megjelenésük előtt játékokat szerezhet.
 • A játék késések és késések megszüntetése.
 • Kerülje el az internetszolgáltatók fojtási kísérleteit.
 • Fokozza az eszköz biztonságát és kerülje el a DDoS támadásokat.
 • Csatlakozzon a kívánt Fortnite szerverhez.

Hogyan javítható a késés a Fortnite-ban egy VPN-vel?

Csökkenti ezeket a frusztráló késéseket a játék közepén szenvedni könnyű feladat. Csak meg kell tudnia, hogyan jár körül. Van azonban néhány lépés, amelyet meg kell tennie, mielőtt élvezheti a legjobb játékélményt. Nézzük meg őket.

1. lépés – Szerezd meg a ping-t

A folyamat elindításához meg kell tennie ellenőrizze a jelenlegi ping-ot amikor a Fortnite szerverekről van szó:

 1. Ha rúgni akarod, menj erre Fortnite ping azonosító.Fortnite ping teszt
 2. Ha alaposan megnézi, megtalálja a választható régiók listáját. Válassza ki azt, amely a legközelebb áll a jelenlegi tartózkodási helyéhez.
 3. Egyszer kész, kattintson a Ping gombra a teszt elindításához.Kattintson a Ping elemre
 4. Néhány másodperccel később a az eredmények megjelennek a képernyőn.Ping eredmények
 5. Jegyezze le a Ping-et, később szüksége lesz rá.

2. lépés – Csatlakozás VPN-hez

Ping idő, ellenőrizze. Végül csatlakozni kell egy VPN szerverhez, hogy megszabaduljunk a bosszantó Fortnite késésektől, menjünk:

 1. Első, válasszon egy hiteles VPN-szolgáltatót amelynek külön szerverei vannak az online játékok számára. Nagyon sokat talál az alábbi Legjobb VPN szakaszban.
 2. Iratkozzon fel a VPN szolgáltatással és töltse le alkalmazásukat azon az eszközön, amelyen a Fortnite-t játsszad. Ne feledje, hogy a VPN-k kompatibilisek a Windows PC-vel, Android, MacOS, iPhone és iPads.
 3. Most már csak annyit kell tennie, hogy közeli szervert választ a helyére. Minél közelebb van a szerver, annál gyorsabb a kapcsolat.
 4. Mielőtt folytatná, vegye át ezt IP-hitelesítő oldal hogy ellenőrizze, van-e kapcsolat.
 5. Ha kapcsolatot létesített, használja újra az 1. lépésben a Ping azonosítót.
 6. Végül drasztikusan csökkentette a ping-idejét.

Ha nem tetszett a sebességnek, ugyanazt megteheti egy másik szerverrel is. Még egy dolog, ha véletlenül a Xbox-on vagy a PlayStation-en játszik, tudnia kell, hogy a VPN nem natív módon kompatibilis ezekkel a platformokkal. Ebben az esetben kell telepítse a VPN-t egyenesen az útválasztóra és csatlakoztassa a készüléket ehhez.

A legjobb VPN a Fortnite számára

Sok VPN-szolgáltató állítja, hogy a leggyorsabb a világon. Mindazonáltal nem mindegyik képes biztonsági másolatot készíteni. Sokat teszteltem ezeknek az önálló állításoknak a világon a leggyorsabban, ám legtöbbjük nem jött át azzal, amit a weboldalakon közöltek..

Abban az esetben, ha kíváncsi lenne, tudtam fenntartani lángoló gyors sebesség a Fortnite segítségével ExpressVPN. Ennek a robusztus szolgáltatónak van dedikált szerverek csak a játékhoz és mások streaming.

Ha egynél több tag játszik a játékban, akkor megoszthatja az ExpressVPN fiókját 5 egyidejű eszköz. Ha azonban nem biztos benne, akkor kérheti visszatérítésüket, ők jóvoltából 30 napos készpénz-visszafizetési garancia és ellenőrizze a többi lehetőséget a legjobb VPN-k a Fortnite számára az alábbi listában.

További tippek a késés csökkentéséhez Fortnite-ban

A Fortnite játék közben más módon is biztosíthatjuk a zökkenőmentes játékmenetet. A VPN mellett sokkal gyorsabb sebességet érhet el könnyedén. Vessen egy pillantást további tippeket, amelyeket érdemes figyelembe vennie:

 • Ha csatlakoztatja a készüléket közvetlenül az útválasztóra, gyorsabb kapcsolatot fog elérni, mint a Wi-Fi szolgáltatás használatával. Szerezz egy hálózati kábel és csatlakoztassa közvetlenül a platformjára.
 • tudsz módosítsa a játék beállításait és engedje le néhány funkciót. A játékfelbontásról, a Virtuális szinkronizálásról, az álnevezés elleni védelemről, a textúra minőségéről és az árnyékminőségről beszélek.
 • Ha az eszköz működik automatikus frissítések, Azt javaslom, hogy ellenőrizze, ha valaki lépéseket tesz-e. Az oldalsó letöltések csökkentik a kapcsolat sebességét. Kapcsolja ki őket és jól leszel.
 • A ram és a sávszélesség nagyon fontosak az eszköz funkcionalitása szempontjából. Zárjon be minden, ami a háttérben található hogy megtakarítson a koson Fortnite játék közben.
 • Hallottál már valaha QoS? Ez irányítja az adatforgalmat a csomagvesztés csökkentése érdekében és a hálózaton. A szolgáltatás engedélyezése a routerén, és gyorsabb kapcsolatot fog kapni.
 • Adj ki egy internetszolgáltatót. Lehet, hogy tudnak segíteni, mivel ilyen esetekben néha külön medencék vannak.
 • Indítsa újra az útválasztót. Ehhez kb. 15 percig húzza ki a konnektorból. Az újraindítás után észrevehet bizonyos különbséget a teljesítményben.
 • Kapcsolja ki a Wi-Fi-t más eszközökön ha valamelyikük ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozik. Ily módon a sebesség nem oszlik meg.
 • Változtasd meg a Nate-t közepes értékre. Ez igazán segít, különösen, ha olyan játékszínplatformon működik, mint például PS vagy Xbox.

Hogyan lehet csökkenteni a Fortnite késését – Következtetés

A Fortnite játékosállománya hihetetlenül gyorsan növekedett az elmúlt években, és biztosak vagyunk benne, hogy a fejlesztők nem fogják értékelni a játékosok elvesztését egy a játék teljesítményének csökkenése. Megtettem a részem, és megadtam neked mindent, amire szüksége van javítsa Fortnite élményét. Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velem, ha ezek a tippek megadták neked azt, amire szüksége van.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map