Hogyan csökkenthető a késés a 2. osztályban

Nyilvánvaló, hogy a lemaradás általános frusztráló körülmény, amely az online játékosokat arra a pontra hozza, hogy úgy érzik, hogy a tapasztalat már nem éri meg. Remélem, hogy a 2. osztály nem csatlakozik a többi játékhoz, amelyek szenvedik a szerencsétlen késést. Más jó hír szerint vannak módok a Divison 2 lemaradásának csökkentésére – ha létezik. Pontosan megismerheti az alábbi cikkben.


Hogyan lehet csökkenteni a 2. osztály késését?

Hogyan lehet csökkenteni a 2. osztály késését?

Mi a lemaradás??

A lemaradás általában a lassú mobil vagy a Wi-Fi kapcsolat eredményeként következik be. Számos alkalmazás letöltése a számítógépére vagy okostelefonjára szintén potenciális tényező lehet a későbbi válságban. A leggyakoribb típusú késést a hálózati teljesítményproblémák okozzák. A játék lemaradása a sávszélesség felhasználásával jár, több ezer felhasználó által, a szokásos ISP-kiszolgálón egy adott időpontban. Lehet, hogy a rendszer lassú és instabil internetkapcsolat miatt nem képes elegendő adatot küldeni és fogadni. Következésképpen a játék leáll, és ez feldühíti a lelkes játékosokat, akik támadást vagy egy küldetést teljesítenek közepén..

A lemaradás a játékos cselekedete és a játékot támogató szerver reakciója közötti késés. A magas ping szint megnehezítheti a játékos játékát a felmerülő negatív hatások eredményeként. Minél alacsonyabb a ping, annál kevesebb késést tapasztal a játékos. Ezzel szemben a magas ping arra a ping-ra utal, amely súlyos késést okoz. VPN beszerzése legjobb VPN a Divison 2 számára minden bizonnyal segít leküzdeni a késést és a lemaradási problémákat.

Miért van szükség a VPN-re a 2. osztályban??

A játék még mindig korai elérése alatt áll, és a szerverek még nem 100% -ban készen állnak. Ez magyarázza a lemaradást, a képátviteli sebesség csökkenését és a leválasztást. A játék lemaradása az Ubisoft szervereitől származik, mert amint mondtuk, ez a korai hozzáférés. Az 1. napi javítás elérhető a kiadás után, hogy a kérdést a jelenlegi helyzetben javítsuk. A hibákat és hibákat nem tartalmazó játék nem létezik. Ez elkerülhetetlenné teszi a lemaradást és a nemkívánatos stopposokat, akik összezavarják a játékélményt. Ez az a fajta technikai probléma, amely tönkreteszi a játékosok játékát, és elriasztja őket újra és újra játszani. A késés a játékba kerülhet azzal a játékkal, amelyben elindul, a megoldhatatlan késés és a lassú szerver miatt. A játékosok rendkívüli lemaradást, valamint a képkocka-sebesség csökkenését és az általános gyenge játékélményeket tapasztalhatják meg.

A játék nagyon lassan futhat ellentétben azzal, ahogyan állítanák, ami komoly időt jelenthet a játékosok számára. A játék megjelenésének hivatalos ideje ellenére más régiókban, például Ausztráliában és Új-Zélandon vannak kiszolgálók. Néhány túlságosan izgatott játékos egy VPN szolgáltatásait veszi igénybe annak érdekében, hogy úgy tűnik, mintha Ausztráliában vagy Új-Zélandon helyezkednének el, így korán elkezdhetik a 2. divízió játékát. Mint minden játéknál a dobban, a szerver túlterhelik, és a játék lejátszhatatlanná válik. Ebben az esetben a VPN hasznos lehet.

VPN a 2. divízióval

A VPN-feliratkozás lehetővé teszi az internetes forgalom elrejtését az internetszolgáltatóktól, megakadályozva ezzel, hogy a kapcsolat fojthatatlanná váljon, vagy blokkolja a játékkiszolgálókhoz való hozzáférést. A VPN lehetővé teszi, hogy könnyen csatlakozzon egyik nagysebességű szerveréhez, bárhol is van a világon. Az egyik lehetővé teszi a következőket:

 • Játssz nagy sebességű hálózaton.
 • Vásároljon új játékokat korán.
 • Csökkentse a késleltetési és késési szintet.
 • Kerülje meg és ne engedje, hogy az internetszolgáltató fojtsa az internet-kapcsolatot.
 • Biztosítsa a biztonságot és az akadálymentességet.
 • Váltás a szerverek között.

Hogyan javíthatjuk a 2. lemaradást a VPN segítségével

A 2. osztály késésének csökkentése érdekében két lépést kell követnie. Először meg kell határoznia a jelenlegi ping-ot a 2. osztály kiszolgálóival kapcsolatban:

 1. Először lépjen tovább erre a weboldalra.
 2. A régiók listájából válassza ki azt a régiót, amely a legközelebbi a tényleges tartózkodási helyéhez.
 3. Ha ez megtörtént, kattintson a „Ping” elemre..
 4. Milliszekundumban kap eredményt. Vegye figyelembe.

Most már tudja a ping-időket; itt az ideje, hogy kijavítsa a 2. osztály késését. A következő teendők:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál. Győződjön meg arról, hogy VPN-szolgáltatója jelentős számú VPN-kiszolgálóval rendelkezik, amelyek szétszórva vannak a világon.
 2. Ezután állítsa be a VPN alkalmazást PC-jén, Mac, Android vagy iOS eszközén.
 3. Az alkalmazáson belül csatlakozzon a valódi tartózkodási helyéhez közeli VPN-kiszolgálóhoz.
 4. Ismételje meg a korábban elvégzett ping tesztet.
 5. A ping-idejét drasztikusan csökkenteni kell.

Ha nem érte el a szükséges eredményeket, egyszerűen csatlakozzon egy másik VPN szerverhez. Általánosságban elmondható: minél közelebb van a VPN szerver az Ön valós helyéhez, annál jobb.

A legjobb VPN a Division 2 Lag 2 számára

expressVPN a VPN-k számára a végső választás, ha nagy késleltetési szintű játékokhoz használják. A társaság egyesítette VPN-szolgáltatását egy intelligens DNS-funkcióval, hogy megvédje magánéletét, és feloldja a hozzáférést a széles körű tartalomhoz az egész világon. A szoftvert futtathatja minden olyan platformon, mint a Windows, Mac, Linux, iOS, Android, az Amazon Fire TV és az útválasztó.

Az ExpressVPN optimalizált sebességének és gyors csatlakozásainak köszönhetően hatékonynak bizonyult. Az ExpressVPN telepítése után a Division 2-et bármilyen komplikáció vagy technikai nehézség nélkül lejátszhatja. Ha nem biztos benne, hogy melyik VPN-szolgáltatónál érdemes felkeresnie, tekintse meg az alábbi táblázatot, amely más VPN-beállításokat tartalmaz.

További tippek a késés csökkentésére

A késés nélküli Divison 2 játékélmény érdekében javítania kell a ping-ot és csökkentenie kell a késleltetést. Nézze meg az alábbi tippeket:

 • Ethernet hálózati kábellel csatlakoztassa a számítógépet az útválasztóhoz, ez stabilizálja az internetkapcsolatot. A vezetékes internet-kapcsolat általában jobb, mint a WiFi-kapcsolat, amikor az online játékokról van szó.
 • Lépjen a játékbeállításokba, és engedje le a Felbontás, az Alias ​​elleni védelem, az Árnyékminőség, a Textúra Minőség és a Virtuális szinkronizálás elemet.
 • Zárjon be olyan fájlokat vagy tevékenységeket, amelyek sok memóriát és sávszélességet igényelnek. Ha lehetséges, állítsa le a letöltéseket.
 • Fontolja meg a QoS funkció engedélyezését az útválasztón, mert ez prioritást élvez a forgalom számára, hogy a fontosabb forgalom előbb áthaladjon.
 • Vegye fel a kapcsolatot az internetszolgáltatóval. Egyes internetszolgáltatók speciális készletekkel rendelkeznek az online játékok számára.
 • Indítsa újra a hálózati hardvert, húzza ki az útválasztót és a modemet 30 percre.
 • Csatlakoztassa le az egyéb eszközöket, például táblagépeket, mobiltelefonokat és más online eszközöket.
 • Változtasd a Nate-típusát a “Korlátozott” -ról “Mérsékelt” vagy “Nyitott” -ra. Ez óriási hatással van a letöltési sebességre és a játékélményre, különösen, ha PS4 vagy Xbox One-t használ.
 • Zárja be a háttérfolyamatokat (mindkét Windows esetén & Mac játékosok), például az Antivirus frissítéseket, a Windows frissítéseket és a Torrent ügyfeleket és a Letöltési kezelőket.

Hogyan csökkenthető a 2. osztály késése – Következtetés

Mint minden játékban, a problémák elkerülhetetlenek annak ellenére, hogy a fejlesztők tesztelik és megelőzik őket. A teljesítménygel kapcsolatos kérdések a játékosok legrosszabb rémálma, mivel szörnyűvé teszik a játékélményt. A 2. osztály terhelése a képkockasebességgel és az optimalizálással kapcsolatos problémák, amelyek a túlterhelt szerverek eredményei. Valószínűbb, hogy ezeket a problémákat tapasztalja meg, mivel egyre több játékos fér hozzá a játékhoz. Ha el akarja kerülni mindezt, akkor csak annyit kell tennie, hogy kap egy VPN-t. Ha ezt mondják, melyik VPN-re fogsz menni? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me