Hogyan csökkenthető a késés a Mortal Kombat 11-ben

Szó szerint elmondhatom, hogy mindannyian sok késést és késést tapasztaltunk, amikor online játszunk. Ez egy olyan probléma, amellyel szembesülünk, amikor olyan harci játékban vagyunk, mint például a Mortal Kombat 11. Senki sem akar bejutni a meccsbe, ahol többször kell előre lépnie, hogy Scorpion elengedhesse lándzsaját. Nagyon frusztráló. De ne aggódj. Van néhány saját játékunk. Így oldhatja meg az MK 11 késési problémáit.


A / az Mortal Kombat 11 Lags javítása

A / az Mortal Kombat 11 Lags javítása

Mortal Kombat 11 késések és késések

Kérd meg mindent, ami az internettel kapcsolatos? Láttál már valaha: „Az internetszolgáltatóm rendben van, bárhol vagyok. Nem tudom, mit tegyek ”? Igen, magam is a Mortal Kombat játékos vagyok, és őszintén elmondhatom, hogy tudom, hogy érzel. Jó MK-játékosként azt jelenti, hogy ismersz néhány hosszú kombót, igaz?

Nos, képzelje el magát egy kombó közepén egy online mérkőzésen, és megszakít egy késő kérdés? Mennyire őrült lenne, ha a mérkőzésbe kerülne? A probléma az, hogy nem magát a mérkőzést veszélyezteti, hanem rangsorolja a többi játékos között. Nem csak ezt, de ha elveszíti a kapcsolatát, az egész hírneve veszélybe kerülhet. Valójában „Minőségre” gondolok? Láttad már valaha??Quitality

Ez a legrosszabb dolog, amelyet egy online MK-játékos átélhet. Quitternek jelzi, csak azért, mert a kapcsolat sikertelen volt. Ennyi elég. Ma itt vagyunk, hogy megszabaduljunk a Mortal Kombat 11 késési problémáitól. Más szavakkal, itt vagyunk, hogy „befejezzük őket”..

A / az Mortal Kombat 11 Lag problémák kiküszöbölése

A PlayStation 4 felhasználók időről időre problémákkal szembesülnek a konzol lefagyásával vagy lemaradásával. Beszéltünk arról, hogy milyen bosszantó lehet, ha a Mortal Kombat 11 játékot játszik. Szerencsére nem kell többé elviselnie a lemaradások „brutalitását”. A Mortal Kombat 11 késleltetési ideje és a lemaradás rögzítésének fő módjai.

1. Szabadítson fel helyet

A kevés hely fontos tényező, amely drasztikus mértékben lelassíthatja a konzolot. Még akkor is, ha nem online játszottál, a játék időnként befagyhat. Ezért minden alkalommal, amikor felmerül a gondolat, menjen tovább, és szabadítson fel néhány nem kívánt adatot a konzolról. A PS4 alkalmazásban a következőket kell tennie:

 1. A főképernyőn lépjen a Beállítások menübe.
 2. Miután odament, menj tovább a Rendszertárkezelés.
 3. Most válassza ki a kategóriák bármelyikét további információk megtekintéséhez.A PS4 tárhely felszabadítása
 4. Most kiválaszthatja, hogy törölje-e, ha nem volt szüksége az adatokra.
 5. megnyomni a Opciók gombot, és válassza a lehetőséget Töröl
 6. Ha elkészült, rájössz, hogy a PS4 sokkal gyorsabb lett, mint korábban.

2. Építse újra az adatbázisát

Amikor hosszú ideje használja a PS4-et, az adatbázis kezd feltölteni anélkül, hogy észrevenné volna. Ezért kellene időnként újjáépítenie az adatbázisát. Ez nagymértékben növeli a konzol teljesítményét, és segítséget nyújt Önnek a későbbi problémák megoldásában. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Kapcsolja ki a PS4 készüléket a bekapcsológomb lenyomásával, amíg két sípolást nem hall. Ez azt jelzi, hogy a PS4 ki van kapcsolva.
 2. Most újra kell indítania a konzolt, de ezúttal csökkentett módba. Ezt megteheti a bekapcsológomb lenyomásával, amíg egy második hangjelzést nem hall.
 3. Biztonsági módban a vezérlő vezeték nélküli kapcsolaton keresztül nem fog működni. USB kábellel kell csatlakoztatnia.
 4. Menjen le, és válassza az Adatbázis újjáépítése lehetőséget. Adatbázis újjáépítése
 5. Ezt követően a PS4 átvizsgálja a meghajtót, és új adatbázist hoz létre az összes anyagból.
 6. Várjon, amíg a folyamat befejeződik, és gyors PS4 lesz, így maximálisan élvezheti a játékot.

Vegye figyelembe, hogy hosszú időbe telik a befejezés. Ez a meglévő adatelemek mennyiségétől és típusától függ.

3. Javítsa az internetkapcsolatot

Ezt többféle módon meg lehet tenni. Néhányuknak szüksége van bizonyos technikai készségekre, mások néhány centért fizetnek. Akárhogy is, segíteni foglak. Így javíthatja internetkapcsolatát a jobb játékélmény érdekében:

Ethernet használata: Az optimális teljesítményt akkor érheti el, ha vezetékes Ethernet kapcsolaton keresztül online játékot játszik. A vezeték nélküli kapcsolatok hajlamosak lelassulni és befolyásolni az online játék minőségét. Ha a PS4-et Ethernet-kábellel csatlakoztatja az internethez, akkor megtartja a tisztességes online játékhoz szükséges minimális sávszélességet..

DNS szerver: Az a szolgáltató, amelyet az internetszolgáltató automatikusan hozzárendel neked, amikor feliratkozik a szolgáltatásra, időnként sikertelen lehet. Könnyen megterhelhető a felhasználásokkal, különösen akkor, ha nem rendelkezik sok szolgáltatóval a lakóhelyén. Ha azonban Ön módosítsa a PlayStation DNS-beállításait, jobb összeköttetéssel járhat az MK 11 lejátszása késés nélkül.

A letöltés leállítása: Mielőtt elkezdené online játékot, győződjön meg arról, hogy minden otthoni eszköz nem tölt le semmit, beleértve a PS4-t sem. Lehet, hogy nem veszi észre, hogy frissítést tölt be a konzolra. Tehát ellenőrizze még egyszer, mielőtt egyenesen egy online csatára indul. Ez lesz javítsa a PlayStation 4 internet sebességét.

Gaming Router: Akár egyszerű, vesz egy játék-router. Az ilyen útválasztókat kifejezetten a játékosok számára tervezték, hogy segítsék a késleltetést. Nagyon sok megtalálja őket akár online, akár a szomszédság elektronikus áruházában. Ha segítségre van szüksége, próbálja ki a Neat Gear XR 500 Gaming Router eszközt.

4. Frissítse a konzolt

Még mindig ellenőrizte, hogy a PS a legújabb firmware-en fut-e? Naponta ezt kell tennie. Győződjön meg arról, hogy a PS4 a legújabb frissítéssel működik, hogy jobb teljesítményt érjen el. Ez jelentősen csökkenti az online játékokkal szembeni lemaradást, és elkerüli a befagyasztással kapcsolatos kérdéseket.

5. Használjon virtuális magánhálózatot

Amikor te telepítsen egy VPN-t a PlayStation 4-re, Ön képes lesz arra, hogy átkapcsolja a kiszolgálót, amelyen keresztülmegy. Más szavakkal, az Ön adatait a kiválasztott szerveren keresztül továbbítja. Kiválaszthatja azt, amelyben nem jelenik meg ping idő az MK 11 lejátszásának pillanatában. Csatlakozás VPN-vel is elkerüli az ISP fojtását, ami azt jelenti, hogy már nem fogja megsérteni az internetes sebességet.

Itt van a tennivaló:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál. Nagyon ajánlom az ExpressVPN-t.
 2. Mivel a VPN nem használható közvetlenül a PS-n, akkor ezt meg kell tennie állítsa be a VPN-t az útválasztón.
 3. Ezután jelentkezzen be a fiókjával, és csatlakozzon egy olyan szerverhez, amelyet Önnek a játékélményeihez igazít.
 4. Most indítsa el a Mortal Kombatot, és ne aggódjon újra a késések miatt.

Az ExpressVPN azon kevés VPN-szolgáltatók egyike, amelyek segíthetnek a jelen feladat elvégzésében. A világ minden tájáról kiszolgálók vannak, amelyek nagy sebességgel járnak. Láthat más listákat is legfontosabb VPN-ek a Mortal Kombat 11-hez az alábbi táblázatban.

Hogyan javítsuk ki az MK 11 késést – végső gondolatok

Amikor elkezdődik a játékon belüli késés, minden egyes mozdulat között néhány másodperc késéssel kell késnie. Az ellenfeled tökéletesen megüt minden egyes kombinációt, miközben ott állsz, és semmit sem csinálsz. Hiányzik a legegyszerűbb kombinációk, és elveszíti a játékot. Nem is beszélve arról a Minőségről, amely a leginkább megalázó. Néhány trükkövel itt és ott optimalizálhatja MK11 tapasztalatait. Nézze meg az Ön által nyújtott útmutatót, és hamarosan elkészíti őket.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me