Hogyan javítsunk ki az EA Anthem Lag-t

Az EA a legújabb játékával: Anthem, és reméljük, hogy megfelel az Apex Legends által elért sikernek. Ha azonban a késés és a késés továbbra is problémát jelent, a játékosok frusztrációja felülbírálja izgalmát. Ennek elkerülése érdekében tanulmányozza meg, hogyan javíthatja az EA himnusz késését ebben a cikkben.


Hogyan javítsunk ki az EA Anthem Lag-t

Hogyan javítsunk ki az EA Anthem Lag-t

A lemaradásról

Mindannyian tudjuk, hogy a késés lelassulás vagy csökkent reakcióképesség egy játék során. Számos tényező okozza a késést, ami önmagában rettegő problémát jelent. Technikai szempontból a lemaradás a számítógép vagy játékkészülék lassú reakciója, vagy a lassú számítógép / eszköz vagy a lassú internetkapcsolat miatt. Egyszerűen fogalmazva: a késések azok a szünetek, amelyek játék közben történnek.

Ez lehetetlenné teszi a játék élvezését. A játék lemaradása a sávszélesség felhasználásával függ össze egy normál ISP-kiszolgálón egy ezer felhasználó által egy adott időpontban. Ez azt jelenti, hogy a lassú és következetlen internetkapcsolat eredményeként a rendszer nem képes elegendő adat küldésére és fogadására. Ez általában a közös vezeték nélküli kapcsolat problémája.

Miért van szüksége VPN-re a himnuszhoz?

Amint azt fentebb tárgyaltuk, a lemaradás arra utal, hogy a játék nem reagált a bemeneti adatokra időben. Alapvetően ez a késés a játékos tevékenysége és a játék reakciója között. A VPN segítséget nyújthat a játékosoknak a késés legyőzésében és a komplikációk nélkül a játékban. Egy másik ok, amiért a VPN hasznos lehet, az, ha különböző országok játékosaival játszol.

Valószínűleg nagy lemaradást tapasztal. A probléma megoldásához csatlakoznia kell egy másik ország szerveréhez (pontosabban, ahol a többi lejátszó található), és egy VPN lehetővé teszi, hogy a földrajzi elhelyezkedése ellenére csatlakozzon az egyik nagysebességű szerveréhez. Most, ha még mindig tapasztal elmaradást, kétségbeesetten szüksége van egy játékra optimalizált VPN-re. Az egyik lehetővé teszi:

 • Játssz nagy sebességű hálózaton.
 • Vásároljon új játékcímeket korán más régiókból.
 • Csökkentse a késést és a késést.
 • Kihúzza az ISP fojtását.
 • Biztosítsa a biztonságot és az akadálymentességet.
 • Cserélje ki a Himnuszervert, amelyhez csatlakozik.
 • Kerülje a Himnusz előugró üzenetet.

Hogyan javítsuk ki a késést az himnuszban egy VPN segítségével

Két lépést kell követnie, hogy csökkentsék a himnusz lemaradását. Először meg kell határoznunk a jelenlegi ping-ot az Anthem szerverekkel kapcsolatban:

 1. Először meg kell határoznia az EA kiszolgálóinak ping-idejét. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:
  • Windows PC-n:
   • Kattintson a képernyő bal alsó sarkában található Keresés ikonra.
   • Írja be a „cmd”
   • Kattintson a „Parancssor” elemre. Egy kis fekete doboz jelenik meg.
   • Most írja be a „ping easo.ea.com” -t idézetek nélkül, és nyomja meg az Enter billentyűt.
  • Mac rendszeren:
   • Indítsa el a Spotlight kereső eszközöket a Mac számítógépen.
   • Írja be a „Network Utility” elemet, és nyomja meg az Enter billentyűt.
   • Válassza a „Ping” menüpontot.
   • A „Írja be a hálózati címet a ping-hez” mezőbe írja be az easo.ea.com címet
   • Kattintson a „Ping” gombra
 2. A ping eredményt milliszekundumban kapja meg. Vegye le őket.

Most, hogy tudja a ping-időket, itt az ideje, hogy javítsa meg a Himnusz késését. A következő teendők:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál. Győződjön meg arról, hogy VPN-szolgáltatója jelentős számú VPN-kiszolgálóval rendelkezik, amelyek szétszórva vannak a világon.
 2. Ezután állítsa be a VPN alkalmazást PC-jén, Mac, Android vagy iOS eszközén.
 3. Az alkalmazáson belül csatlakozzon a valódi tartózkodási helyéhez közeli VPN-kiszolgálóhoz.
 4. Miután a VPN kapcsolat létrejött, végezze el újra a korábban elvégzett ping tesztet.
 5. A ping-idejét drasztikusan csökkenteni kell.

Ha nem elégedett az eredményekkel, csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy másik VPN szerverhez. Minél közelebb van a VPN szerver az Ön valós helyéhez, annál jobb.

A legjobb VPN himnuszhoz

Val vel ExpressVPN, sokat javíthatunk a játék során. Ez a VPN kiváló szolgáltatásokkal és kiemelkedő teljesítményével bizonyította hatékonyságát és hatékonyságát. Ez lehetővé teszi, hogy megszakítások és komplikációk nélkül játsszon. Azt is megnézheti a A legjobb VPN az himnuszhoz Ha bizonytalan a választandó VPN-ről. További információt a piacon lévő más VPN-szolgáltatókról az alábbi táblázatban talál.

További tippek az himnusz késésének csökkentésére

Annak érdekében, hogy élvezze a késésmentes játékélményt, javítania kell a ping-ot és csökkentenie kell a késleltetést. Nézze meg az alábbi tippeket:

 • Ethernet hálózati kábellel csatlakoztassa a számítógépet az útválasztóhoz, ez stabilizálja az internetkapcsolatot. A vezetékes internet-kapcsolat általában jobb, mint a WiFi-kapcsolat, amikor az online játékokról van szó.
 • Zárja be a háttérfolyamatokat (mindkét Windows esetén & Mac játékosok), például az Antivirus frissítéseket, a Windows frissítéseket és a Torrent ügyfeleket és a Letöltési kezelőket.
 • Fontolja meg a QoS funkció engedélyezését az útválasztón, mert ez prioritást élvez a forgalom számára, hogy a fontosabb forgalom előbb áthaladjon.
 • Vegye fel a kapcsolatot az internetszolgáltatóval. Egyes internetszolgáltatók speciális készletekkel rendelkeznek az online játékok számára.
 • Indítsa újra a hálózati hardvert, húzza ki az útválasztót és a modemet 30 percre.
 • Lépjen a játékbeállításokba, és engedje le a Felbontás, az Alias ​​elleni védelem, az Árnyékminőség, a Textúra Minőség és a Virtuális szinkronizálás elemet.
 • Zárjon be olyan fájlokat vagy tevékenységeket, amelyek sok memóriát és sávszélességet igényelnek. Ha lehetséges, állítsa le a letöltéseket.
 • Csatlakoztassa le az egyéb eszközöket, például táblagépeket, mobiltelefonokat és más online eszközöket.
 • Változtasd a Nate-típusát a “Korlátozott” -ról “Mérsékelt” vagy “Nyitott” -ra. Ez óriási hatással van a letöltési sebességre és a játékélményre, különösen, ha PS4 vagy Xbox One-t használ.

Csökkentse a himnusz késését

A játékosok már panaszkodnak a túlterhelt szerverekkel, a képernyőzárak betöltésével és az első bemutató elmaradásával kapcsolatban. Ha az EA nem oldja meg ezeket a problémákat, akkor sokan nem vásárolnák meg a játékot. A késések minden játékos számára bosszantóvá teszik minden játékot. Bár az EA-nak még sok munkája van egy himnusz hivatalos megjelenése előtt, a játékosok mindig használhatnak VPN-t a lemaradás csökkentése érdekében. Reméljük, hogy ez a cikk hasznos volt, ossza meg velünk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map