Hogyan javítsunk ki az EA Anthem Lag-t

Az EA a legújabb játékával: Anthem, és reméljük, hogy megfelel az Apex Legends által elért sikernek. Ha azonban a késés és a késés továbbra is problémát jelent, a játékosok frusztrációja felülbírálja izgalmát. Ennek elkerülése érdekében tanulmányozza meg, hogyan javíthatja az EA himnusz késését ebben a cikkben.


Hogyan javítsunk ki az EA Anthem Lag-t

Hogyan javítsunk ki az EA Anthem Lag-t

A lemaradásról

Mindannyian tudjuk, hogy a késés lelassulás vagy csökkent reakcióképesség egy játék során. Számos tényező okozza a késést, ami önmagában rettegő problémát jelent. Technikai szempontból a lemaradás a számítógép vagy játékkészülék lassú reakciója, vagy a lassú számítógép / eszköz vagy a lassú internetkapcsolat miatt. Egyszerűen fogalmazva: a késések azok a szünetek, amelyek játék közben történnek.

Ez lehetetlenné teszi a játék élvezését. A játék lemaradása a sávszélesség felhasználásával függ össze egy normál ISP-kiszolgálón egy ezer felhasználó által egy adott időpontban. Ez azt jelenti, hogy a lassú és következetlen internetkapcsolat eredményeként a rendszer nem képes elegendő adat küldésére és fogadására. Ez általában a közös vezeték nélküli kapcsolat problémája.

Miért van szüksége VPN-re a himnuszhoz?

Amint azt fentebb tárgyaltuk, a lemaradás arra utal, hogy a játék nem reagált a bemeneti adatokra időben. Alapvetően ez a késés a játékos tevékenysége és a játék reakciója között. A VPN segítséget nyújthat a játékosoknak a késés legyőzésében és a komplikációk nélkül a játékban. Egy másik ok, amiért a VPN hasznos lehet, az, ha különböző országok játékosaival játszol.

Valószínűleg nagy lemaradást tapasztal. A probléma megoldásához csatlakoznia kell egy másik ország szerveréhez (pontosabban, ahol a többi lejátszó található), és egy VPN lehetővé teszi, hogy a földrajzi elhelyezkedése ellenére csatlakozzon az egyik nagysebességű szerveréhez. Most, ha még mindig tapasztal elmaradást, kétségbeesetten szüksége van egy játékra optimalizált VPN-re. Az egyik lehetővé teszi:

 • Játssz nagy sebességű hálózaton.
 • Vásároljon új játékcímeket korán más régiókból.
 • Csökkentse a késést és a késést.
 • Kihúzza az ISP fojtását.
 • Biztosítsa a biztonságot és az akadálymentességet.
 • Cserélje ki a Himnuszervert, amelyhez csatlakozik.
 • Kerülje a Himnusz előugró üzenetet.

Hogyan javítsuk ki a késést az himnuszban egy VPN segítségével

Két lépést kell követnie, hogy csökkentsék a himnusz lemaradását. Először meg kell határoznunk a jelenlegi ping-ot az Anthem szerverekkel kapcsolatban:

 1. Először meg kell határoznia az EA kiszolgálóinak ping-idejét. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:
  • Windows PC-n:
   • Kattintson a képernyő bal alsó sarkában található Keresés ikonra.
   • Írja be a „cmd”
   • Kattintson a „Parancssor” elemre. Egy kis fekete doboz jelenik meg.
   • Most írja be a „ping easo.ea.com” -t idézetek nélkül, és nyomja meg az Enter billentyűt.
  • Mac rendszeren:
   • Indítsa el a Spotlight kereső eszközöket a Mac számítógépen.
   • Írja be a „Network Utility” elemet, és nyomja meg az Enter billentyűt.
   • Válassza a „Ping” menüpontot.
   • A „Írja be a hálózati címet a ping-hez” mezőbe írja be az easo.ea.com címet
   • Kattintson a „Ping” gombra
 2. A ping eredményt milliszekundumban kapja meg. Vegye le őket.

Most, hogy tudja a ping-időket, itt az ideje, hogy javítsa meg a Himnusz késését. A következő teendők:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál. Győződjön meg arról, hogy VPN-szolgáltatója jelentős számú VPN-kiszolgálóval rendelkezik, amelyek szétszórva vannak a világon.
 2. Ezután állítsa be a VPN alkalmazást PC-jén, Mac, Android vagy iOS eszközén.
 3. Az alkalmazáson belül csatlakozzon a valódi tartózkodási helyéhez közeli VPN-kiszolgálóhoz.
 4. Miután a VPN kapcsolat létrejött, végezze el újra a korábban elvégzett ping tesztet.
 5. A ping-idejét drasztikusan csökkenteni kell.

Ha nem elégedett az eredményekkel, csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy másik VPN szerverhez. Minél közelebb van a VPN szerver az Ön valós helyéhez, annál jobb.

A legjobb VPN himnuszhoz

Val vel ExpressVPN, sokat javíthatunk a játék során. Ez a VPN kiváló szolgáltatásokkal és kiemelkedő teljesítményével bizonyította hatékonyságát és hatékonyságát. Ez lehetővé teszi, hogy megszakítások és komplikációk nélkül játsszon. Azt is megnézheti a A legjobb VPN az himnuszhoz Ha bizonytalan a választandó VPN-ről. További információt a piacon lévő más VPN-szolgáltatókról az alábbi táblázatban talál.

További tippek az himnusz késésének csökkentésére

Annak érdekében, hogy élvezze a késésmentes játékélményt, javítania kell a ping-ot és csökkentenie kell a késleltetést. Nézze meg az alábbi tippeket:

 • Ethernet hálózati kábellel csatlakoztassa a számítógépet az útválasztóhoz, ez stabilizálja az internetkapcsolatot. A vezetékes internet-kapcsolat általában jobb, mint a WiFi-kapcsolat, amikor az online játékokról van szó.
 • Zárja be a háttérfolyamatokat (mindkét Windows esetén & Mac játékosok), például az Antivirus frissítéseket, a Windows frissítéseket és a Torrent ügyfeleket és a Letöltési kezelőket.
 • Fontolja meg a QoS funkció engedélyezését az útválasztón, mert ez prioritást élvez a forgalom számára, hogy a fontosabb forgalom előbb áthaladjon.
 • Vegye fel a kapcsolatot az internetszolgáltatóval. Egyes internetszolgáltatók speciális készletekkel rendelkeznek az online játékok számára.
 • Indítsa újra a hálózati hardvert, húzza ki az útválasztót és a modemet 30 percre.
 • Lépjen a játékbeállításokba, és engedje le a Felbontás, az Alias ​​elleni védelem, az Árnyékminőség, a Textúra Minőség és a Virtuális szinkronizálás elemet.
 • Zárjon be olyan fájlokat vagy tevékenységeket, amelyek sok memóriát és sávszélességet igényelnek. Ha lehetséges, állítsa le a letöltéseket.
 • Csatlakoztassa le az egyéb eszközöket, például táblagépeket, mobiltelefonokat és más online eszközöket.
 • Változtasd a Nate-típusát a “Korlátozott” -ról “Mérsékelt” vagy “Nyitott” -ra. Ez óriási hatással van a letöltési sebességre és a játékélményre, különösen, ha PS4 vagy Xbox One-t használ.

Csökkentse a himnusz késését

A játékosok már panaszkodnak a túlterhelt szerverekkel, a képernyőzárak betöltésével és az első bemutató elmaradásával kapcsolatban. Ha az EA nem oldja meg ezeket a problémákat, akkor sokan nem vásárolnák meg a játékot. A késések minden játékos számára bosszantóvá teszik minden játékot. Bár az EA-nak még sok munkája van egy himnusz hivatalos megjelenése előtt, a játékosok mindig használhatnak VPN-t a lemaradás csökkentése érdekében. Reméljük, hogy ez a cikk hasznos volt, ossza meg velünk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me