Hogyan lehet eltávolítani Fortnite IP Ban

A Fortnite IP Ban eltávolítása? Ezt az epikus csatát, amely mindenkit ragaszkodott a PS4-hez, 2018-ban az egyik legnépszerűbb és addiktívabb játéknak tekintik. A Fortnite világa zsákmányokkal, felfedezésre váró helyekkel és nyilvánvalóan erődökkel tele van. 40 millió dedikált játékos azonban nem lesz túl boldog, ha IP-jét blokkolják és csatáikat megszakítják.


Ez a tilalom logikus következménye annak, hogy megsértjük azokat a felhasználókat, akik nyilvánvalóan nem olvassák el jól a Általános Szerződési Feltételeket. Az ilyen tilalmak bevezetése a gyors tempójú túlélési játékra csökkenti a játékélményt, és csalódást okoz a játékközösség egészében. A tilalom megszüntetése és az optimális játékélmény fenntartása érdekében javasoljuk, hogy virtuális magánhálózatot használjon bármilyen PC-n, Mac-en, Androidon, iOS operációs rendszereken, Xboxon és PS4-en..

Hogyan lehet eltávolítani Fortnite IP Ban

Hogyan lehet eltávolítani Fortnite IP Ban

Miért tiltják az IP-ket a Fortnite-on??

„IP, VPN, gépe vagy csalása miatt eltávolítottak a mérkőzésből. Javasoljuk, hogy ne használjon VPN-t vagy proxy-szolgáltatásokat, miközben megpróbálja lejátszani a Fortnite-ot. ” Ez a fajta üzenet alapvetően összefoglalja a Fortnite tilalmának okát. A lassú internetkapcsolat vagy a hálózati késés miatt oka lehet annak a rettenetes felbukkanó üzenetnek. A tiltás tiltakozása értelmetlen, tekintve, hogy elfogadta a játék Általános Szerződési Feltételeit.

Világosan kijelentik, hogy „minden olyan játékos betiltásra kerül, aki úgy tekint, hogy a Fortnite-t valamilyen módon vagy olyan célokra játssza, amelyek jogellenesek vagy a Szolgáltatások tervezett felhasználásán kívül esnek”. Tehát az ok, amiért blokkolva vannak, valószínűleg ezek egyikével kapcsolatos. Az elégedetlen játékosok csalókról is beszámolnak, ami az IP-címek betiltásához vezet. Néha a blokk órákig, napokig tart, és néha határozatlan is lehet. Ez jelzi a felhasználók Fortnite játékának végét.

A játékfejlesztők megismerhetik a jogsértéseket és az illegális gyakorlatokat. Jobban tudnia kellett volna, mint hogy megsértette a játék bármely szabályát. Az Epic Games „jogosult bármilyen okból vagy ok nélkül megszüntetni az Ön szolgáltatásaihoz vagy azok egy részéhez való hozzáférését.” Ez mind van rajtad. Nem azért vagyunk itt, hogy a dolgok még rosszabbá váljanak, ha van valami, akkor azért vagyunk itt, hogy segítsünk újra visszatérni a játékba. Az egyik dolog, amelyre a játékosoknak figyelniük kell, az, hogy a játék szolgáltatási feltételei nem tiltják a VPN használatát. Tehát nem indokolt, ha az internetszolgáltatók blokkolják a VPN használatát.

Játsszon a Fortnite-t egy VPN-sel

A VPN magánhálózaton keresztül csatlakozik az internethez. Ez azt jelenti, hogy az összes forgalom és adat ezen a közvetítő eszközön megy keresztül, mielőtt elérnék az internetet. Ez a titkosítási eljárás nagyon hasznos lehet a Fortnite lejátszásakor, mert azt jelenti, hogy névtelenül játszol. Ha nem tudja, hogyan működik a VPN, engedje meg, hogy magyarázza meg. Miután elindította a VPN alkalmazást a szolgáltatótól, csatlakozhat bármely más ország szerveréhez.

Ez megadja az ország IP-címét akkor is, ha fizikailag nem ott tartózkodik. Ennek eredményeként a Fortnite szerverei nem fogják látni a valódi IP-címüket, amikor csatlakozik. Ehelyett a VPN szerver IP-jét fogják látni. A VPN használatával a Fortnite lejátszásakor még ennél is jobb az, hogy az Internet szolgáltatója nem látja, hogy online játszott. Tehát az internetszolgáltatók nem tudnak proaktív módon beállítani a kapcsolat sebességét. Az online szerencsejáték mindig vonzza a hackereket, akik tudják, hogy a játékosok értékes személyes adatokat nyújtottak be, ideértve a hitelkártya-adatokat. A VPN-feliratkozás egyetlen módja a káros támadásokkal szembeni védelmének.

Miért VPN a Fortnite számára?

  • Kerülje a Fortnite hiba előugró üzenetet.
  • Csökkentse a késést és a késést.
  • Biztosítsa a biztonságot és az akadálymentességet.
  • Cserélje ki a Fortnite szervert.
  • Nyisd fel az Fortnite blokkolását az iskolában.

Ha bármilyen kétség merül fel, azért vagyunk itt, hogy kizárjuk őket, és hangsúlyozzuk a hatékonyságát ExpressVPN. Ez a legjobb szolgáltató, amely bármilyen komplikáció nélkül lehetővé teszi a Fortnite játékát. Azt is megnézheti a A legjobb VPN a Fortnite számára ha továbbra is tétovázik, hogy melyik VPN-szolgáltatót kell választania. További információt a piacon lévő más VPN-szolgáltatókról az alábbi táblázatban talál.

Kerülje meg a Fortnite IP tilalmát

Ha a Fornite játékot akarsz játszani, akkor csak a vele járó feltételekkel kell foglalkoznod. Vagy ha valamiféle szabálysértő vagy, akkor nem kell átélnie mindazt a problémát, hogy felszabadítson egy epikus zsákmányt. Csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik egy VPN-szolgáltatóra. Tehát ha egy Fortnite játékos vagy, akinek pusztulása miatt blokkolja az IP-címét, akkor szerezzen VPN-t, mielőtt elveszíti a csatát a szörnyek felé. Építsd meg erődödet, és védd meg kívánt módon, bármilyen megszakítás, késés vagy blokkolás nélkül, VPN-előfizetéssel.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me