Hogyan lehet feloldani a Twitch-t egy VPN-sel

A Twitch feloldása egy VPN segítségével? Az online és különösen a többjátékos játékok az elmúlt években óriási népszerűséget szereztek. Az olyan játékok, mint a Fortnite, a PUBG és a H1Z1, epikus csatákba vonultak a játékosokat, és mindenféle küldetésre elindították őket. A sok játék növekedésével felmerül az igény, hogy ügyes játékosokká váljanak, és mi lehet jobb módszer a tanulásra, mint a nézés? Ha csak lenne mód arra, hogy a játékosok megnézhessék egymás játékát?


Ó, várj, van, és Twitchnek hívják. Ez a streaming szolgáltatás lehetővé teszi az odaadó játékosok számára, hogy rögzítsék a felvételeiket, majd megosszák azokat a világgal. Tehát most a Twitch segítségével megnézheti és megoszthatja az Ön vagy mások által játszott játék felvételeit. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a Twitch közvetlenül összekapcsolódik az online játékkal, valószínűleg blokkolható lesz a munkahelyi környezetben és az iskolákban. Blokkolva van tehát mi? Ez nem azt jelenti, hogy nem fér hozzá. Hatékonyan megkerülheti a Twitch és a Twitteren bevezetett korlátozásokat figyelje a Twitch feloldását VPN használatával a számítógépen, Mac, Andriod, iOS operációs eszközökön, Fire TV, Chromecast, Xbox és PS4.

A Twitch feloldva van egy VPN-sel

A Twitch feloldva van egy VPN-sel

Mi a Twitch??

A Twitch egy élő streaming video-platform, amely alapvetően az „összes játékra” elkötelezett. Élő közvetítést kínál több száz játékossal játszó játékos számára, valamint lehetőséget arra, hogy velük élőben kommunikáljon. A Twitch ingyenesen követheti kedvenc műsorszolgáltatóit, vagy feliratkozhat csatornáikra. A Twitch bizonyos vonzerejét az adja, hogy különféle személyiségeket hoz ki a világba. Néhány ember csak szeretné megnézni, hogy mire készülnek kedvenc műsorszolgáltatók / játékosok. Ennél is érdekesebb, hogy a ventilátor és a szerpesztő között nincs határ vagy határ. Ráadásul a Twitch és az Esports már régóta kapcsolódik egymáshoz. Ennek oka az, hogy a Twitch olyan megtekintési mutatókat kínál, amelyek megkönnyítik a szponzorokkal folytatott tárgyalásokat.

Hogyan lehet feloldani a Twitch-t egy VPN-sel

Semmi, amelyet a VPN nem képes feloldni, ideértve a Twitch szolgáltatást. Ha olyan országban él, ahol nagy cenzúrát hajtanak végre, akkor a Twitch nem biztos, hogy elérhető. Az ilyen szociális média platformokat blokkolják, mert a kormány nem tudja ellenőrizni a kiállított és megosztott tartalmat. Nehéz lehet a Twitch feloldását iskolában, főiskolán, munkahelyen stb. Néznie. Ez főleg azért van, mert ezek a szervezetek belső hálózatokat használnak, amelyek nem képesek kezelni a túl nagy sávszélességet.

Most, ha olyan szerencsés tagok közé tartozott, akik már hozzáférnek a Twitch-hez, és valamilyen okból elzáródnak, akkor a Twitch IP-blokkjának áldozatai lehetnek. A Twitch gyakorlatilag betiltja azoknak a játékosoknak az IP-címét, akik megsértették szolgáltatási feltételeiket. Előfordulhat, hogy nem is blokkolnak. Lehet, hogy az internetszolgáltató csak fojtja a Twitch élményt, és egy kicsi sebességmérő teszttel ezt megbizonyosodhat. Ha el akarja kerülni ezeket a Twitch-vel kapcsolatos problémákat, javasoljuk, hogy használjon VPN-t. Íme hogyan használ VPN-t a Twitch feloldásának figyelésére.

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál (javasoljuk az ExpressVPN-t).
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra az eszközre, amelyen játékot szeretne nézni.
  3. Indítsa el az alkalmazást.
  4. Csatlakozás bármilyen VPN szerverhez.
  5. Hagyja, hogy a Twitch online játékot hozzon a képernyőre.

A legjobb VPN a Twitch feloldásához

Számos VPN áll rendelkezésre, amelyek versenyeznek a jogszerű helyükért a piacon. A VPN-szolgáltatók mindegyikének sajátosságai vannak, amelyek megkülönböztethetővé teszik őket. A Twitch zökkenőmentes működéséhez elengedhetetlen a megbízható, gyors és biztonságos VPN. Itt van a Twitch három legjobb VPN-je. Most, ha ezeknek nem volt elegendő, tekintse meg a lenti VPN-szolgáltatók táblázatát. Ha mindegyik VPN-re mélyreható elemzést keres, ellenőrizze a Legjobb VPN Twitch-áttekintést.

ExpressVPN

ExpressVPN az egyik legjobban teljesített és legmegbízhatóbb szolgáltatás a piacon, és ez a legjobb VPN a Twitch számára. Soha nem nyújtanak megbízható és minőségi szolgáltatást. A gyors sebesség, a kemény titkosítások és a magas biztonsági intézkedések teszik ki az ExpressVPN jelentését. Nem is beszélve, a korlátlan sávszélesség-szolgáltatás, amely az ExpressVPN-t tökéletes VPN-szolgáltatóvá teszi az online játék streamingjéhez.

NordVPN

A NordVPN bizonyította magát a legbiztonságosabb VPN-szolgáltatóként. Nagyon komolyan veszik a titkosítást, és ezért van egy „DoubleVPN” titkosítási rendszerük. Beszéljen az extra biztonságról. Az online játék még soha nem volt biztonságosabb a NordVPN segítségével, ami nagyszerű VPN-t jelent a Twitch számára.

IPVanish

IPVanish nagy sebességet kínál, soha nem esik le a 10 MB / s sebesség alá, ami segíti a felhasználókat a zavarok és késések nélküli streaming játékban. Nagyon könnyű a terméket az optimalizált szerverekkel konfigurálni, hogy a lehető legjobb Twitch élményt nyújtsa. Az IPVanish lenyűgöző funkciókat kínál, amelyek ideálissá teszik a játékosok számára, ideértve a PC, Mac, Android, iOS, valamint az Amazon FireStick VPN alkalmazásokat..

Nézze meg a Twitch feloldását

A játékosok a Twitch segítségével megnézhetik, kapcsolatba léphetnek velük és megoszthatják azokat a szerencsejáték-közösség többi tagjával. A szolgáltatás közösségi hálózati aspektusa miatt a Twitch a mai sikeres platform lett. A tartalom és a szolgáltatások sokfélesége elegendő mindenféle játékos figyelméhez, és ha a Twitch ezt tartja fenn, akkor meghaladja a 2 millió havi műsorszolgáltatóját és a 100 millió nézőt. Nem kell aggódnia az ISP fojtása vagy az IP blokk miatt, ha VPN-je van. Vigyázzon a Twitch feloldására az iskolában, ebéd órában, a munkahelyen és bárhol, ahova a francot szeretné.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me