Hogyan lehet javítani a letöltési sebességet az Xbox One-on

Az Xbox One-mal egy ideje nagyon lassú volt a letöltési sebesség, ami elfogadhatatlan volt. Gyorstesztet futtattam, és észrevettem, hogy ez sokkal lassabb, mint amit a számítógép és a telefon működött. Ne aggódjon, most már javítva van. A legjobb csatlakoztathatóság rendkívül javítja az Xbox One élményét. Íme néhány mélyreható tipp a konzol hálózati beállításának javításához.


Hogyan lehet javítani a letöltési sebességet az Xbox One-on

A letöltések felgyorsítása az Xbox One-on

Mielőtt megpróbálna javítani valamit a lassú letöltésekkel kapcsolatban, nem akarja tudni, mi a valójában a probléma? Nagyon javaslom, hogy bármilyen kísérlet előtt ellenőrizze a kapcsolat állapotát az Xboxon keresztül. Legalábbis megismerheti mind a kapcsolat sebességét, mind stabilitását. Tehát, mielőtt elkezdenénk, ellenőrizze a hálózat részleteit:

 1. Nyissa meg az Xboxon Beállítások.
 2. Keresse meg a Hálózat lap
 3. Nyisd ki Hálózati beállítások
 4. választ Részletes hálózati statisztikák.
 5. Végül megkapod ezt.Hálózati beállítások

Most már ebből az útból folytathatjuk azt, hogy miként növelheti letöltési sebességét az Xbox One-on. Ennek többféle módja van. Feltétlenül olvassa el jól és találja ki, melyik megfelel a legjobban.

1. Használja az Ethernetet

Az Xbox 360 nagyjából ugyanazokkal a problémákkal néz szembe, mint a számítógép. A probléma megoldásához egyszerűen csatlakoztassa a konzolt közvetlenül az útválasztóhoz.

Ethernet-kábel használata vezeték nélküli hálózat helyett erősen ajánlott lépés, ha csatlakozási problémákkal szembesül.

Az Ethernet port az Xbox One hátulján, a jobb oldalon található.

Ethernet az Xbox One-on

2. Kerülje a csúcsidőket

Rossz ötlet lehet az Xbox One indítása, mihelyt hazaért a munkából vagy az iskolából. Ilyen csúcsidőben alacsonyabb letöltési sebesség tapasztalható, mivel mindenki ugyanazt csinálja, mint te.

Az ilyen idők nagy igényt keltenek a szolgáltatás iránt. Bár ehhez nem sok tennivaló (nem egyszerűen elmenni, és felszólítani az embereket, hogy jelentkezzenek ki), mindig megpróbálhatja tölteni a tartalmat egy csendesebb napszakban..

3. Változtassa meg a DNS-beállításokat

A domain névrendszer beállításai a böngészés hatalmas részét képezik. Lefordítják a webtartományokat IP-címükre.

Az internetszolgáltató szolgáltatója automatikusan hozzárendel az alapértelmezett DNS-beállításokhoz. Lehet, hogy nem is annyira rossz, a jobb átvitelhez jó ötlet lehet egy harmadik féltől származó DNS-szolgáltatásra váltás. Az olyan szolgáltatások, mint a GoogleDNS és az OpenDNS, ismertek, hogy nagyon hasznosak az Xbox One számára.

Az alábbiak szerint módosíthatja az Xbox One DNS-beállításait.

 1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazás az Xbox One-on
 2. Menj tovább a Hálózat lap
 3. Kattintson Hálózati beállítások
 4. választ További beállítások
 5. Választ DNS-beállítások
 6. választ Kézikönyv új cím kézi beírásához
 7. Megjelenik egy képernyő, amelyben megad egy címet. Íme néhány példa:
  • Nyissa meg a DNS-t, írja be 208.67.222.222 (Elsődleges) és 208.67.220.220 (Másodlagos).
  • Google DNS, írja be 8.8.8.8 (Elsődleges) és 8.8.4.4 (Másodlagos)

Bármikor bármikor visszatérhet az alapértelmezett DNS-beállításokhoz. Egyszerűen kapcsolja vissza a DNS-beállításokat automatikusra.

4. Zárja be a háttérben lévő játékokat és alkalmazásokat

Kerülje az összes alkalmazás futtatását, amíg a letöltés be nem fejeződik. A letöltés megkezdése előtt feltétlenül zárja be az összes futó alkalmazást és játékot. Így teheti meg ezt:

 1. megnyomni a Xbox gomb.
 2. Keresse meg a futó játékokat vagy alkalmazásokat, és válassza ki őket egyenként.
 3. megnyomni a Menü gomb három sorral. Ez további lehetőségeket biztosít Önnek.
 4. választ Kilépés és nyomja meg a gombot A a vezérlőn.
 5. Minden kész.

5. Kapcsolja ki az automatikus frissítést

Az automatikus frissítés nagyon kényelmes az Xbox One működtetésekor. Egyes frissítések azonban meghaladhatják az 50 GBs-ot. Az Xbox One frissítéseinek korlátozása sok adatot takaríthat meg. Oké, önnek saját kezűleg kell elindítania a frissítéseket, de ez megakadályozza a nem kívánt frissítéseknek a háttérben történő alattomos letöltését. Képzeljen el egy nem kívánt frissítést, amely felbukkan a letöltés közben, anélkül, hogy észrevenné. Az egy probléma. Csak annyit kell tennie, hogy engedélyezze az Xbox One energiatakarékos módját. Kövesse az alábbi lépéseket, és tanulja meg, hogyan kell aktiválni az energiatakarékosságot:

 1. Nyisd ki Beállítások.
 2. Keresse meg a Teljesítmény üzemmód & üzembe helyezés.
 3. Változtassa meg a konzol energiaellátási módját Energiatakarékos.

Ha alternatívát akar, akkor csak távolítsa el a nem kívánt alkalmazásokat, hogy megakadályozza a frissítéseket, amelyekre még nem is törődött.

6. Szüneteltesse és folytassa a letöltést

A letöltés szüneteltetése, majd a folytatás folytatása olyan, mint az Android telefon vagy iOS újraindítása. Ez a letöltési sebesség enyhe növekedését eredményezheti. Ha a letöltés túl sok időt vesz igénybe, akkor ez egy módja annak, hogy egy bevágást felrúgjon.

Könnyű megállítani a jelenlegi letöltést vagy telepítést. Itt van, hogyan:

 1. Tiéden itthon képernyőn, nyitott Saját játékok és alkalmazások.
 2. választ sorban áll.
 3. Jelölje ki az aktív letöltést vagy telepítést.
 4. megnyomni a Menü gombot a vezérlőn.
 5. választ A telepítés szüneteltetése és akkor Folytassa a telepítést.

7. Kerülje az online játékot

Az online multiplayer játékok sok sávszélességet fogyaszthatnak, és lelassíthatják a folyamatban lévő letöltéseket. Láthatja, hogy a folyamatban lévő letöltés sorba állt. Ennek oka az, hogy túl sok sávszélességet használ, miközben online játszik, és a konzol nem tudott navigálni a kettő között.

A probléma megfelelő megoldása az, ha legalább várja meg a letöltés befejeződését és elkezdi az online játékot. Ez nagyban növeli a letöltési sebességet.

8. Indítsa újra a konzolt

Lehet, hogy valami valójában nincs rendben a konzollal. Annak érdekében, hogy minden rendben legyen, próbálkozzon az újraindítással, és ellenőrizze, sikerül-e az újraindítás, hogy a játék gyorsabban letölthető legyen.

Az Xbox One újraindításához tegye a következőket:

 1. Görgessen balra a kezdőképernyőn a Útmutató.
 2. választ Beállítások.
 3. Menj Indítsa újra a konzolt.
 4. választ Igen megerősítéséhez.

Amint az Xbox újrafut, a letöltéseket szüneteltetettként kell megjelölni. Utána szüneteltetnie kell őket.

9. Várjon egy csendes kapcsolatot

Otthon egynél több személy fogja használni a Wi-Fi-t. Ez drasztikusan befolyásolja a kapcsolatot, és csökkenti a letöltési sebességet. Azt javaslom, hogy várjon, amíg senki sincs közelében az internet használatához és a letöltés megkezdéséhez. A meglehetősen gyors kapcsolat lehetővé teszi a letöltést.

10. Használjon VPN-t

Ha túl sok sávszélességet használ, az internetszolgáltatók maguk vállalják, hogy csökkentsék a kapcsolat sebességét. A virtuális világban ezt az ISP fojtásnak hívjuk. A VPN használatával azonban megkerülheti ezt a problémát.

Röviden: a virtuális magánhálózat, ez az internetes eszköz elrejtheti az IP-címét, amely anonimizálja az internet-megközelítést, és elkerüli az internetszolgáltató figyelését. Ennek eredményeként az internetszolgáltatók többé nem tudják fojtani a kapcsolatot.

Másrészt az Xbox One közismert, hogy sok streaming szolgáltatás otthona. A Netflix-től Hulu-ig mindenki elérhető lesz, függetlenül attól, hol lakik. Ezek a szolgáltatások földrajzilag korlátozottak a saját régiójukra. A VPN segít megkerülni ezeket a korlátozásokat azáltal, hogy megváltoztatja az online tartózkodási helyét.

Az Xbox nem kompatibilis a VPN-kliensekkel. Ezért a VPN-kapcsolat előnyeinek teljesítéséhez ezt meg kell tennie telepítse a VPN-t az útválasztóra. Ezzel a hálózathoz csatlakoztatott összes eszköz extra biztonsági réteggel rendelkezik.

Nagyon ajánlom, ha a legjobb VPN-szolgáltatóról van szó ExpressVPN. Ha többet szeretne megtudni a legjobb VPN-k az Xbox One-hoz, akkor ez a táblázat itt van, hogy segítsen.

Növelje letöltési sebességét az Xbox One-on

Mennyi időbe telik az egyetlen letöltés befejezése? Nos, mostantól ez nem lesz probléma. Most már ismeri az alapvető lépéseket a letöltési sebesség növelésére az Xbox One-on. Folytassa, élvezze tökéletes Xbox One-élményét és élvezze.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me