Miért tiltotta meg a PUBG?

A szerencsejáték világában a PlayerUnknown Battlegrounds, más néven PUBG, jelenséggé vált.


A Tensent fejlesztette ki és 2017 végén indította el; a játékot eddig 200 millió letöltéssel töltötték le, és bevétele több mint 160 százalékkal nőtt.

Miért tiltotta meg a PUBG?

Miért tiltotta meg a PUBG?

Az online játékok az utóbbi években forradalom tanúi voltak. A PUBG olyan népszerűségre tett szert, amelyet egy idő alatt egyetlen más online játék sem tudott megtenni. A fejlesztő koreai, és a játékmenet különféle japán és koreai csatafilmek ihlette.

Harc a túlélésért

A Battle Royale játékok a túlélés, a pusztítás és a felfedezés témáján alapulnak, ahol a játékosoknak harcolniuk kell az ellenfelekkel a túlélés érdekében (olyan, mint a való élet). Ezekben a játékokban mindkét oldalon két játékos van, vagy egy kis csapat.

Amint egy játékos meghal, eltávolítják a játékból, és nem engedik újra a játékba. Ha szereti a ostoba filmeket, mint például a Hunger Games, akkor a PUBG minden bizonnyal vonzó lesz téged. 

Ebben a többjátékos játékban több millió játékos játszik, mind kezdők, mind profik. Az elmúlt néhány hónapban azonban, A PUBG több mint 30 000 fiókot tiltott meg csalás miatt. Ide tartoznak mind a kezdők, mind a játékosok, akik uralják a sorakat. A tilalom közvetlenül az új frissítés kiadása után jelentkezik.

Új biztonsági funkciók és algoritmusok segítségével a PUBG képes megtámadni azokat a játékosokat, akik etikátlan eszközöket használnak a játék nyerésére vagy pénzt keresésére. A társaság azt is megállapította, hogy ezeket a etikátlan módszereket használó játékosok elsősorban Európából vagy Észak-Amerikából származnak.

A PUBG Ban üzenet

Abban az esetben, ha tiltották Önt, akkor olyan üzenetet kaphat, amelyben valami olvassa a következő sorokat:

Ezt a fiókot ideiglenesen felfüggesztettük, mert túl sok illegális szoftver és szokatlan játéknaplók miatt felmerült panasz történt. A felfüggesztés után ismét játszhatsz, még akkor is, ha a nyomozást az adott időszakban nem fejezték be. Elnézést a kellemetlenségért és további információkért kérjük, keresse fel a terméktámogatást. ”

Miért tiltotta meg a PUBG?

A hivatalos weboldal szerint az ismeretlen játékosok „biztonsági okokból nem adnak pontos információkat / a tilalom indokait”. Ezen túlmenően “nem vonják le a fiókot, amely megsértette a feltételeket és a szolgáltatásokat”. Tehát búcsúzhatja a PUBG-t, ha végleges tilalmat kap. Ennek ellenére a tiltások különféle szinteket tartalmaznak, amelyek 1 naptól egészen a játékplatformig történő végleges felfüggesztésig terjedhetnek. Itt vannak a fő okok, amelyek miatt tilthatják Önt:

  • Szoftver, amely megkerüli a játék szolgáltatásait.
  • Programok, amelyek bármilyen módon megváltoztatják a játékot (még akkor is, ha nem csalás).
  • A játékból vagy szolgáltatásból származó információk figyelésére, stb. Megszerzésére használt programok.
  • Csalások, makrók stb. Más játékok számára, és nem a PUBG számára, továbbra is sértik a játék szolgáltatásait.

Ha a PUBG játékos vagy, és most azt akarja, hogy mi döntsön téged a platformon, akkor folytassa az olvasást.

1. VPN-k használata

A VPN használata biztonsági okokból valószínűleg nem tiltja Önt a platformon, de ha a PUBG-vel egy VPN-t használ az eredeti IP-cím elrejtésére és a helyének megtévesztésére, hogy növelje rangját vagy pontját, akkor minden bizonnyal tilthat. Bizonyos esetekben a PUBG lejátszók VPN-hez fordulnak, hogy csökkentsék a ping-idejüket; különösen, ha az internetszolgáltatók úgynevezett fojtószelepet használnak. 

Mielőtt a PUBG elindította az új biztonsági intézkedéseit, több játékos szokta virtuális magánhálózatát, hogy úgy tűnik, hogy egy másik régióban helyezkednek el, hogy pontokat szerezzenek és könnyebben nyerjenek. De mostantól kezdve csatlakozhat azokhoz a 30 000 tiltott számlához.

2. Jogosulatlan tartozékok használata

Ha telefonján játszik, vannak különféle olcsó kiegészítők, amelyek segítségével kicsit könnyebben nyerhet. De ha ezeket a kiegészítőket a PUBG Corp nem engedélyezi, és ha rájönnek, hogy Ön ezeket használja, akkor minden joguk megtilthatja számláját.

3. A szerzői jogok megsértése

Ha a PUBG Corp úgy találja, hogy megsérti a szerzői jogi törvényeket, akkor tilthatja a fiókját. Ez magában foglalhatja a fájl formátumának megváltoztatását vagy a csomagadatok vagy a szerverek megjavítását. Ha ezek valamelyikét megteszi, a cég örökre megtiltja a számláját, és soha többé nem fog tudni játszani a platformon.

4. A hibák és a hibák előnyeinek kihasználása

Mivel ez egy online platform, mindig hibákat és hibákat tartalmaz. Tudjuk azt is, hogy az okos játékosok manipulálják ezeket a hibákat, hogy egyszerű módszert találjanak a nyerésre vagy további pontok gyűjtésére. Ezzel azonban tilthatja Önt az egész életen át tartó platformról.

Hasonlóképpen, ha bármilyen más játékosról megtudja, aki kihasználja az ilyen hibák és a rendszer sebezhetőségének lehetőségeit, de nem jelenti be, akkor cselekedni fog.

Ezért minden alkalommal, amikor megtudja a rendszer sebezhetőségét, feltétlenül jelentse azt a vállalatnak, és ne használja ki azt.

5. Másoknak sértő

A PUBG platformon többféle módon támadhat meg. Rendelkezhet becenévvel, amely nemzetiség, faj, kaszt, hitvallás vagy szín alapján sérti a többi országbeli játékosokat.

Ha a beceneved bármilyen sértő vagy szexuálisan kifejezett szót tartalmaz, akkor a vállalat felléphet Ön ellen.

Ha a beceneved megsérti a szerzői jogokat, fiókját betilthatjuk. Ha barátsági megjegyzést fűz a platformon lévő többi játékoshoz, ez tilthatja Önt is. Röviden: meg kell győződnie arról, hogy nem engedi magának semmilyen sértő magatartást a platformon, ha folytatni akarja a játékot.

6. Más számlák feltörése vagy a játékosok megtámadása

Ez az egyik legsúlyosabb bűncselekmény, amelyet el lehet követni annak érdekében, hogy tilthassák a platformon. Ha egy másik játékos pályáját folyamatosan végzi azzal a szándékkal, hogy megszakítsa a játékot, akkor esélyed van arra, hogy tiltja a peronon.

Ha egy lépéssel tovább lép, és más játékosok fiókjába csapkod be bizonyos információk megszerzése érdekében, akkor 100% -ban valószínűleg örökre betiltottad. Ha más játékosok adatait közzéteszik azok hozzájárulása nélkül, az tilthatja Önt is.

7. Jogosulatlan bevétel

Sok más játékplatformtól eltérően, a PUBG-nek nincs lehetősége a játékosoknak pénzt keresni belőle. Ez soknak csalódást okozhat, az oka annak, hogy néhány játékos megpróbálja manipulálni a rendszerrel, és pénzt keresni.

Ha a társaság ezt megtudja, a játékos betiltásra kerül. Ha bevételt szeretne keresni a PUBG-től, akkor ezt először a cégnek jóvá kell hagynia.

Mindaddig, amíg el nem engedi magának a tisztességes játékot, továbbra is játszhat, hogy megnyerje a csirkevacsoráját. Az új játékszabályokkal a játékosok nehezebben csalnak, és a valódi játékosoknak esélyt nyújtanak a csúcsra is.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me