A legjobb 5 BitTorrent-ügyfél

Ha szokta nagy mennyiségű média letöltését a készülékére, akkor valószínűleg hallott már róla, vagy akár egy BitTorrent klienst is használt erre. Az ügyfél alapvetően fájlmegosztási protokoll, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az adatok megosztását az interneten keresztül. Ez egy olyan technológia, amely a 2000-es évek eleje óta működik, és lehetővé tette az emberek számára, hogy azóta egész sok tartalmat terjesszenek. A BitTorrent kliens fájlok letöltéséhez történő felhasználásának egyik előnye, hogy nincs támaszkodva egy központi szerverre. A központosított szerver hiánya azt jelenti, hogy a hitelesítés nem okoz késést, és ez mindent sokkal gyorsabbá tesz.


A legjobb 5 BitTorrent-ügyfél

A legjobb 5 BitTorrent-ügyfél

Hogyan válasszuk ki a legjobb BitTorrent klienst

Nehéz választani a használni kívánt BitTorrent klienst, különösen az első felhasználók számára, mivel sokuk létezik a piacon. Ebben az áttekintésben néhány legnépszerűbbet vizsgálunk meg, és megvizsgáljuk azokat az előnyöket és hátrányokat, amelyeket mindannyian kínálhatnak. Az uTorrent, a Transmission, a Vuze, a Deluge, a Popcorn Time és a qBitTorrent nézetet fogjuk vizsgálni; meglehetősen átfogó választás, ha kérdezel tőlem. Számos olyan jogi kérdéssel foglalkozunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy minden felhasználónak elképzeléssel kell rendelkeznie, valamint arról, hogy miként lehet az ügyfelek dolgozni, miután kiválasztotta, hogy melyik szolgáltatót kívánja feliratkozni..

Torrent – jogi következmények

A kínzó fájdalmakat érintő jogi kérdések sokkal közelebb vannak a BitTorrent-ügyfelek használatához, valamint a letöltött tartalom jogszerűségéhez. A legtöbb szerencsére sokféle ingyenes tartalom letölthető torrent webhelyekről az interneten keresztül.

A megtalálható típusú programok közé tartozik a nyílt forráskódú szoftverek, a köztulajdonban lévő könyvek és filmek, az archívumok és még sok minden más. A probléma az, hogy az a tartalom, amelyet a legtöbb ember szeretne, illegálisan reprodukálódott. Jogvédett anyaggal, például tévéműsorokkal beszélünk A visszatérő vagy Trónok harca.

Az, hogy a letöltött tartalom legális vagy illegális-e, a magánszemély dönti el. A világ számos kormánya mindazonáltal megpróbál minden tőle telhetőt elriasztani a kalóz anyag letöltésétől törvények végrehajtásával, ahol a fogva tartottaknak sok pénzbírsággal kell fizetniük, vagy akár börtönbüntetéssel kell szembenézniük..

Mindezen korlátozások ellenére továbbra is olyan embereket talál, akik tovább mennek és töltenek le médiafájljaikat anélkül, hogy attól tartanának, hogy a kormány elkapja őket. Erre képesek, mert csatlakoznak egy olyan hálózathoz, amely lehetővé teszi számukra az Internet-kapcsolat titkosítását, és tevékenységeik névtelen végrehajtását. Ez a hálózat valószínűleg virtuális magánhálózat, más néven VPN. Ha az egyik jó szolgáltató indul, akkor mi azt javasoljuk ExpressVPN. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a legjobb VPN-szolgáltatókat, amelyeket felhasználhat a torony letöltésére.

Fájlok letöltése a BitTorrent segítségével

Amint megkaptad, a fájlok letöltése a BitTorrent segítségével nagyon könnyű. Az első lépés egy olyan BitTorrent ügyfél keresése, amely az Ön számára legjobban működik. A következő ülésen megadott listának sokféle lehetőséget kell adnia Önnek.

Miután kiválasztotta az ügyfelet, a következő lépés az lenne, ha előfizet egy minőségi VPN-szolgáltatásra. Ennek soha nem szabad offline állapotba lépnie, így biztosak lehetnek a magánéletben és a védelemben, amikor csatlakozik az internethez.

Ezután az első letöltés elindításához a torrent webhelyre kell irányítania. Kipróbálhat egy nyilvános webhelyet, mint például a Kickass Torrents és a The Pirate Bay, vagy a magántulajdonban lévő webhelyeket, például a What.cd vagy a The Popcorn. Ha ez az első alkalom, akkor azt tanácsoljuk, hogy kezdje el a nyilvános oldalakkal, mivel azok gyorsabban használhatók, de később élvezheti a magánhelyeket, mivel sokkal biztonságosabbak..

A bejelentkezés után keressen egy filmet, TV-műsort vagy zenealbumot, amelyet letölteni szeretne, és kattintson a torrent / mágnes linkre.

Végül, dőljön hátra, és hagyja, hogy a link megnyíljon a torrent kliensen. Kap néhány felszólítást a képernyőn; kövesse velük a kapcsolatot, és másodpercek alatt megkezdi a letöltést. Amint elkészült, értesítést kap arról, hogy a letöltés befejeződött.

A legjobb 5 BitTorrent-ügyfél

Most, hogy van egy ötlete, hogy mit kell tennie, menjünk át öt iparági kedvenceken, amelyeket az induláshoz fontolhat meg:

1. qBittorrent

Elkezdjük a listánkat egy olyan ügyféllel, aki véleményünk szerint a legjobb, amellyel feliratkozhat. qBittorrentnek nagyon sok dolgára van szükség, és az egyik az, hogy nyílt forráskódú. Ez azt jelenti, hogy bárki javíthatja a kódját. Nem mellékelnek semmilyen hirdetést vagy bloatware szoftvert, és a népszerű ügyfelek funkcióival egyaránt épülnek, & sokféle szolgáltatás, amely a felhasználók túlnyomó többségét érdekli.

A veszélyeztetett funkciók között szerepel a torrent létrehozása, RSS feliratkozás, távoli hozzáférés, torrent lekérdezés, saját médialejátszó, beépített keresés és a szelektív tartalom letöltése. Az ügyfél számos eszközzel jól működik & platformokat, beleértve a Linuxot, a Windowsot és a Mac OSX-et.

2. uTorrent

Mivel mindegyikük leginkább használt BitTorrent kliense, az uTorrent az évek során számos változáson ment keresztül. Valószínűleg továbbra is a legnépszerűbb, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a legjobb. Az uTorrent elérhető Mac, Windows, Linux és Android rendszereken. Bár az uTorrent ingyenes, jelenleg hirdetésalapú.

3. Vuze

A Vuze a BitTorrent ügyfeleknél az első helyet tartotta, de az évek során a jobb szolgáltatók vonzóbb ajánlatokkal álltak elő. & Úgy tűnik, nem voltak olyan lelkesek az alkalmazkodáshoz.

A felhasználók leginkább a Vuze-val kapcsolatos panaszok miatt azok a hirdetések vannak, amelyeket hagynak felbukkanni, amikor a szokásos előfizetésed alatt állnak. Az egyetlen módja annak, hogy megszabaduljanak tőlük, a Vuze Plusra való áttérés, és évente 28,90 euróba kerül.

A használhatóság szempontjából nagyon sok felhasználó panaszkodott arról, hogy az ügyfél milyen erőforrásokat igényel, valamint a használt eszközhöz telepített bloatware mennyiségével kapcsolatban is. A kínált szolgáltatások minden bizonnyal érdemes megnézni, olyan dolgokkal, mint a távoli menedzsment, a vizualizációk, az integrált médialejátszó, a tartalom felfedezése automatizált leírások révén, valamint a fájlok konvertálása az eszközök között.

Az egyedülálló értékesítési pont a Vuze-nál az, hogy csak akkor működik, ha a VPN-kapcsolat létrejött. Ez egy beépített kill kapcsoló, amely csak a rejtjelezett szolgáltatáson keresztül teszi lehetővé a dolgok letöltését. A Vuze verziói kompatibilisek az Android, Mac OSX, Windows és Linux rendszerekkel.

4. Átvitel

Következő lépés a Transmission, egy másik népszerű ügyfél, amely a piacon az egyik legjobb felhasználói felülettel rendelkezik. A szolgáltatás ingyenes és nyílt forráskódú, egy olyan ajánlattal, amely websebesség támogatást, tracker szerkesztést, globális szolgáltatást tartalmaz & torrent sebességkorlátozások, addon támogatás, valamint a BitTorrent protokoll titkosítása.

A szolgáltatás elérhető Linux, OSX, FreeBSD, Gentoo és Windows rendszert futtató felhasználók számára.

5. Nagyon érdekes

Ha egy csupasz csont megközelítést keres egy BitTorrent ügyféllel, akkor a Deluge lehet, hogy csak az Ön számára. Ez az ügyfél könnyű és egyszerűen használható, és nincs sok olyan csengő és síp, amelyet sok más alternatívával talál. Várhat a képességektől kezdve a mágneses linkek támogatásától, a távoli webkezeléstől, az olyan pluginekhez, mint például az RSS támogatás, és az OSX, Linux FreeBSD és Windows alapú eszközökkel való kompatibilitástól.

6. Pattogatott kukorica idő

A film kedvelői minden bizonnyal élvezni fogják az ügyfelek használatát, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy videóikat TV-műsorok és filmek formájában közvetítsék. A közvetített tartalmat a torrent oldalak nagy gyűjteményéből veszik át, és önmagában ez a tény meglehetősen megnehezítette a bűnüldöző szervek számára, hogy leépítsék. Az alkalmazás nyílt forráskódú & ez lehetővé teszi a fájl streamingjét a letöltés közben. Mac OSX, Linux, Android és Windows platformon fog futni.

Következtetés a legjobb 5 BitTorrent ügyféllel

Most, hogy már áttekintette a legjobb öt BitTorrent ügyfél kiválasztását, az Ön sorában megvizsgálja az ötöt, és eldönti, melyiket fogja használni a nagyméretű fájlletöltésekhez. Ne felejtsen el olyan hiteles VPN szolgáltatást igénybe venni, mint például ExpressVPN a letöltések biztosítása érdekében nem kívánja a szerzői jogok megsértésére vonatkozó értesítéseket az internetszolgáltatójától vagy a DMCA-tól, amely kitölti a postaládáját.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map