A legjobb alternatívák az ExtraTorrent számára

Az első, 2006-ban elindított ExtraTorrent egy olyan webhely, amely mindenesetre nagy nyomást gyakorolt ​​rajongói számára, hogy online maradjanak. 2017 egyik pontján a webhely megerősítette, hogy bezárt.

A legjobb alternatívák az ExtraTorrent számára

A legjobb alternatívák az ExtraTorrent számára

Ezt az internetszolgáltatók együttes erőfeszítései követik a szerzői joggal védett anyagok megosztásának csökkentése érdekében. Például az Egyesült Királyságban az internetszolgáltatók e-maileket küldtek a felhasználóknak, részletezve azt az időpontot és dátumot, amikor szélessávú kapcsolatukat felhasználták az egyes fájlok torrentre. Nem sokkal ezután a webhely újból felbukkant, de ezúttal más domain névvel. Az összes adatot, amelyet a másik domainjén tároltak, áthelyezték, nagyrészt rajongói izgalmára.

ExtraTorrent alternatívák

Az egyik dolog, amelyet még meg kell erősíteni, az, hogy az új webhelyet az előző adminisztrátorok üzemeltetik-e vagy sem. Ennek oka az, hogy amikor az Extratorrent először leállt, figyelmeztette a felhasználókat, hogy ne forduljanak copycat webhelyekhez, amelyek esetleg felhalmozódtak a pusztulása után. Látni kell, hogy az új domain annyi értéket fog-e nyújtani, mint a régi webhely. Itt található néhány legnépszerűbb kínzó webhely, amelyet az emberek ExtraTorrent alternatívaként használtak:


 • Nyilvános torrentek
 • Vuze
 • Legit Torrents
 • Internetes archívum
 • A Kalóz-öböl
 • 1337x
 • BitLord
 • RARBG

Figyelmeztető levelek a torrentinghez?

Akárhogy is is van, a felhasználók továbbra is a jó minőségű torrentokra támaszkodnak a webhelyen, és nem tűnik úgy, hogy hamarosan megváltozik. Az egyetlen dolog, amely útjában állhat, az internetszolgáltatók. A figyelmeztető levelek, amelyeket a felhasználók általában kapnak, amikor az internetszolgáltatók rájönnek, hogy kínzóak, általában csak az első cselekvés. Ha folytatja kínzó tevékenységeit, akkor az internetszolgáltató valószínűleg folytatja és szigorú intézkedéseket tesz a kapcsolat kezelésére. Ezt fojtásnak nevezik.

ISP fojtószelep

Az internetkapcsolat fojtásakor észreveheti, hogy nem fér hozzá olyan speciális webhelyekhez, mint régen. Az olyan webhelyekhez való hozzáférése, mint például az ExtraTorrent, szintén blokkolódik. A böngészési sebesség lelassul. Azt is látni fogja, hogy a videók betöltése hosszabb ideig tart. Mindezt azzal a céllal hajtják végre, hogy megakadályozzák az összes sávszélesség elfogyasztását, vagy bizonyos webhelyek elkerülését. Ezen a ponton alapvetően megsértik a hálózathoz való hozzáférésed szabadságát. Van valami, amit megtehetsz, hogy elkerülje ezt az internetszolgáltató általi mikromangazgatást? Természetesen van. A szabadság online visszaszerzésének legjobb módja a VPN-szolgáltatónál történő feliratkozás.

Az ExtraTorrent feloldása VPN használatával

A VPN kezdőbetűk a virtuális magánhálózatot jelentik. Ez egy szolgáltatóhoz tartozó szervergyűjteményre vonatkozik, amelyek a világ különböző országaiban működnek. A VPN-szolgáltatás elsődleges prioritása a biztonság biztosítása, a második pedig a névtelenség biztosítása. A biztonságot titkosítás biztosítja. Amikor feliratkozik egy VPN-szolgáltatásra, átirányítja az adatokat az internetszolgáltatóról a VPN-kiszolgálókra. Ennek során az internetszolgáltató már nem tudja ellenőrizni, hogy milyen forgalmat ér el. Az internetszolgáltató vak is marad, ha bármit is tesz online. Ez sokkal nehezebbé teszi a kapcsolat fojtását. Így használhatja VPN-t például az ExtraTorrent feloldásához:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
 3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
 4. Most csatlakozzon egy VPN szerverhez.
 5. Végül a világ bármely pontjáról hozzáférhet az ExtraTorrenthez.

A megfelelő VPN kiválasztásakor meg kell győződnie arról, hogy a feliratkozott szolgáltatás valóban támogatja-e a torrentet. Sokan nem támogatják a tevékenységet, ezért nagyon óvatosnak kell lennie. 

A legjobb VPN-k az ExtraTorrent feloldásához

A keresés megkönnyítése érdekében már azonosítottunk három legmagasabb szintű szolgáltatót, akiknél fontolóra kell vennie a feliratkozást. Itt található a legjobb VPN-k listája, amelyek feloldhatják az ExtraTorrent használatát.

1. ExpressVPN

Prémium szolgáltatás. Pontosan ezt kapja meg, ha feliratkozik egy olyan magas szintű szolgáltatóra, mint az ExpressVPN. A Brit Virgin-szigeteken székhellyel rendelkező szolgáltatás mintegy 2000 szervert kezel, amelyek világszerte több mint 60 országban vannak elosztva. Ez a szolgáltatás támogatja a VPN protokollokat, például az OpenVPN, L2TP / IPSec, SSTP és PPTP protokollokat, és elég széles választékot kínál Önnek. Az ExpressVPN szintén komolyan veszi a biztonságot, mivel 256 bites AES titkosítást kínál, és felhasználónként akár 3 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

A szolgáltatás szigorú nulla naplózási politikát tart fenn, és rendelkezik egy elhalványult kiszolgálók csoportjával, amelyekhez csatlakozhat, ha olyan országban tartózkodik, amely ellenséges a VPN-kapcsolatokra. Az ExpressVPN biztosítja, hogy a felhasználók nem jelentenek tevékenységi naplókat, és VPN kliense olyan verziókban érkezik, amelyek Android, Linux, iOS és Windows eszközökön futtathatók. A szolgáltatás 99% -os üzemidőt garantál. Az ExpressVPN biztosítja, hogy a felhasználóknak 24 órán keresztül elérhetővé váljon az ügyfélszolgálat, és ez történhet élő üzenetküldés, e-mailek vagy közösségi média útján. A szolgáltatás teljes mértékben támogatja a zaklatást, így ebben a tekintetben nincs semmi aggódása. A szolgáltató részletesebb elemzéséhez nézze meg az ExpressVPN áttekintést.

2. IPVanish

Nincs más olyan VPN-szolgáltatás, amely annyira támogatná a torrentit, mint az IPVanish. Ezt az amerikai székhelyű szolgáltatót 1999-ben hozták létre, így a szolgáltatás minőségében sok újdonságra számíthat. Az IPVanish nagyon hangosan szól a torzítás támogatásáról is. A szolgáltatás lehetővé teszi a névtelen P2P fájlmegosztást, és 256 bites AES titkosítást is kínál az optimális biztonság érdekében. Ha feliratkozik, legfeljebb 10 eszköz csatlakoztatható, mindegyik egy fiók alatt.

A szolgáltatás a szupergyors sebességéről ismert, tehát ha fájlokat torrent, streaming-et töltött le vagy töltött le, nem kellett aggódnia, hogy túl sokáig várjon. A szolgáltatás korlátlan sávszélességet és korlátlan szerverváltást garantál. Az IPVanish webes proxyval is rendelkezik, amelyet akkor használhat, ha inkább nem tölti le a VPN-klienst. A SOCKS5 webes proxy segít elrejteni a tartózkodási helyét, és hozzáférést biztosít a földrajzilag korlátozott oldalakhoz a világ minden tájáról. Vessen egy pillantást az IPVanish Review oldalra, hogy jobb képet kapjon arról, hogy milyen szolgáltatásra számíthat, ha feliratkozik erre a szolgáltatóra.

3. NordVPN

A NordVPN egy másik szolgáltató, amelyet figyelembe kell vennie. A szolgáltatás székhelye Panamában található, és az adatkezelő hatóságok hatáskörébe nem tartozik. Az NordVPN szigorú nulla naplózási politikát is fenntart, ezért várja meg, hogy a forgalom egyikét sem zavarja a regisztráció. A szolgáltatás 256 bites AES titkosítást kínál, és több mint 4000 szerverrel készen áll a kapcsolat megkönnyítésére. Az Ön biztonsága a szolgáltató dupla VPN titkosítási protokolljának köszönhetően javul. Ez a szolgáltatás egy másik helyett két különböző kiszolgálón keresztül irányítja a kapcsolatot, ezáltal megduplázva a biztonsági szintet.

A kiszolgálók széles skálájának köszönhetően a NordVPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megválaszthassák, melyik szerverhez csatlakozniuk kell. Ez azon a munkán alapul, amelyet online végeznek. Van még egy elmosódott kiszolgálócsoport, amelyhez a felhasználók csatlakozhatnak, hogy elrejtsék azt a tényt, hogy VPN-t használnak. Ezen felül olyan eszközök, mint például a CyberSec szoftver, amelyek megóvják a kapcsolatot a hirdetések és a rosszindulatú programok ellen. Ez csak néhány eszköz, amelyet a NordVPN használ a zökkenőmentes torrent, böngészés vagy játékélmény garantálására. Tudjon meg többet erről a NordVPN áttekintésünkön keresztül.

Összefoglaló a legjobb VPN-ből az ExtraTorrent feloldásához

Annak ellenére, hogy a legtöbb internetszolgáltató ellenezheti, a torzítás olyan tevékenység, amelyet hosszú ideje gyakorolni fognak. A lehető legjobb élmény biztosítása érdekében jobb, ha feliratkozik VPN-szolgáltatásra. Az Express VPN, az IPVanish és a NordVPN mind remek alternatívák, amelyeket fontolóra kell venni. Csak győződjön meg róla, hogy igénybe veszi az ingyenes próbaverziót vagy a pénz-visszafizetési garanciát, hogy feliratkozás előtt kipróbálhassa, mit kínálnak.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me