A legjobb Kickass torrentek alternatívái

Miután a Kickass Torrents a legnépszerűbb kínzó weboldalak, teljesen elérhetővé vált, miután az Egyesült Államok kormánya lefoglalta összes domainjét. Míg a Torrentert a KAT-oldalak tükrözésére használták fel, miután egy domain bezáródott, addig ezúttal magunknak kell védekeznünk. A KAT, a Kat.cr és más KAT tükörhelyek szintén offline állapotba kerültek. Mivel Artem Vaulin, a Kickass Torrents tulajdonosa továbbra is börtönben várja, hogy tudomást szerezzen arról, hogy az USA-ba eljuttatják-e, ez a probléma hamarosan megszűnik. Ebben a cikkben a Kickass Torrents legjobb alternatíváit tárgyalom.


Megjegyzés: A VPN Guru semmilyen módon nem támogatja ezen információk bármelyikének illegális célokra történő felhasználását. A VPN Guru nem támogatja a szerzői jogok megsértését, és nem is célja jogellenes tevékenységek ösztönzése.

Kickass torrentek alternatívái

Kickass torrentek – életre tiltva?

Torrent – amire figyelni kell

Mielőtt elkezdenénk beszélni a KAT helyett alkalmazható különféle alternatívákról, le kell fednünk néhány Torrenting alapot.

Először is, a torrenting önmagában nem illegális. A Torrenting P2P fájlmegosztásnak nevezett adatátviteli formát használ. A fájlmegosztás ezen formájában a tipikus kliens / szerver internetes modellt elhagyják egy fájlmegosztási modell mellett, amely a hálózat összes rendszerét kliensként és szerverként egyaránt látja.

Néhány dolognak felmerülnie kell a fejedben, amikor elkezded megérteni, hogyan működnek a torrentok:

 • Torrent bekapcsolásakor ténylegesen csatlakozik egy P2P megosztó hálózathoz. Az Ön által használt eszköz automatikusan mind ügyfél, mind szerver lesz a hálózaton.
 • Az Ön nyilvános IP-je, amely felhasználható földrajzi helyzetének meghatározására, látható lesz a hálózat többi számítógépén is.
 • Nem minden torrenting-webhely szűrte meg azokat a lehetőségeket, amelyeket illegális tartalom miatt jelentenek a felhasználó számára. Figyelembe kell vennie azt, amit kínozol, és győződjön meg arról, hogy megvan a törvényi jogai erre.
 • A torrentek a támadók nagyon népszerű módja a rosszindulatú programok elterjesztésére. Vigyázzon, amikor kiválasztja a torrent fájlt, és ellenőrizze, hogy nem fertőzött-e meg.
 • A torrentek minél gyorsabban oszlanak meg, annál több ember tárolja azt a rendszerükön. Minél több vetőt talál egy torrentben, annál gyorsabb lesz a letöltés.
 • Időszakos szokásainak köszönhetően az internetszolgáltató elindíthatja a kapcsolatot. Igen, az internetszolgáltató képes nyomon követni a kínzó történetet.

Van Kickass Torrent le?

Igen. A Kickass Torrent hivatalosan leállt. Nem tűnik úgy, hogy ez a tény hamarosan megváltozik. Valójában a webhely az elmúlt 2 évben nem működik.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy nem látjuk, hogy ez visszatér.

Az egész mögött álló ember, Artem Vaulin, az elmúlt 2 évben lengyel börtönben volt, arra számítva, hogy kiadatják az Egyesült Államoknak, és megpróbálták:

 • A szerzői jogok megsértésének összeesküvésének egy száma.
 • A pénzmosás elkövetésének összeesküvésének egy száma.
 • Két szempont a szerzői jogok megsértése.

Ha Vaulin kiszabadul, 20 év börtönbe kerülhet (a pénzmosási díj miatt). Ezek nem könnyű díjak, és Vaulin nehéz küzdelmet szenvedett jogi csatáival.

Ezen okok miatt jobb lehet, hogy minden más kínzó igényét máshol keresné. Olvassa tovább, hogy megtudja, mely webhelyek működnek a Kickass Torrents kiváló alternatívájaként.

Kickass torrentek alternatívái

Csak annyit kell tennie, hogy keresse meg a „Torrent” szót, és megtalálja a soha véget nem érő lehetőségek listáját, amelyek közül választhat. Ugyanakkor nem mindig biztonságos, ha valamelyik véletlenszerű webhelyre kattint. Ezért az alábbiakban felsoroljuk az ajánlott torrent webhelyek listáját, amelyek segítenek a helyes irányba állítani:

1. Nyilvános torrentek

Ez a weboldal hozzáférést biztosít ezer köztulajdonban levő filmhez, amelyek minden kategóriát és műfajt lefednek. Maga a webhely kicsit keltezett, de a BitTorrent ügyfelekkel továbbra is tökéletesen működik. A nagy rész az, hogy 100% -ban biztos lehet abban, hogy nem megsérti a szerzői jogi törvényeket ezen a kínzó oldalon.

2. Vuze

A Vuze elsősorban és egy BitTorrent ügyfél, de rendelkezik a legfontosabb torrentekre vonatkozó fejezettel. A wiki oldalán megtalálhatja a legális kínzó lehetőségek listáját is. Ez a lista több ezer torrent lehetőséget kínál Önnek, és mindent lefed, a koncertektől az akadémiai torrentokig.

3. Legit torrentek

Itt van egy másik kínzó oldal, amely csak a legális torrentokat tárolja. Az egyik előnye, hogy 2014 óta nem frissítették. Ennek ellenére továbbra is számos letölthető tartalmat talál, például játékokat, könyveket, szoftvereket, filmeket és zenét..

4. Internetes archívum

Talán a legnagyobb legális torrent-tároló, az Internet Archive tízmilliónyi kínzó lehetőséget kínál a szerzői jogok megsértésének kockázata nélkül. Szinte bármilyen torrent klienst felhasználhat a webhely tartalmának letöltésére. Maga a weboldal néhány ügyfelet ajánl, köztük a fent említett Vuze-t.

5. A Kalóz-öböl

A „leginkább használt torzítóhely” egyik versenyzője, a Pirate Bay nem igényel bevezetést. Ezt a lehetőséget általában időnként offline módba helyezik, ám eddig mindig sikerült visszatérnie. A TPB-n széles választékot találhat ingyenes jogi tartalomról, de a keresése során legyen különösen óvatos. A TPB híres kalóz- és illegális képességeiről.

6. 1337x

Ez egy viszonylag új webhely, amelynek népszerűsége felgyorsult, miután a Kickass Torrents offline állapotba került. Ezt a lerakatot nem tekintik olyan veszélyesnek, mint a KAT vagy a TBP, és még mindig nem mozgatja felhasználóit balra, jobbra és középre.

7. BitLord

Ez egy olyan webhely, amelyet a kígyózó családoknak ajánlunk, mivel a „felnőttek számára nem engedélyezett” fájlkészítője miatt. Torrentje a tartalom nagy részét közvetlenül a webhelyről is.

Az elkerülhető torzító helyek listája:

Kutatásaink során kereszteztünk számos népszerűsített torzító webhelyet, amelyek rosszindulatú programokkal vannak megtévesztve. Íme néhány webhely, amelyről azt gondoljuk, hogy minden áron el kell kerülnie:

  • BitLord
  • Extremerent (extratorrent.cd)
  • Get-Torrent
  • BitTheif
  • Torrentz2

A fájl torrent elolvasása előtt mindenképpen olvassa el a megjegyzéseket, és megtudhatja, hogy a fájl sérült-e vagy sem, ha aktív közösséggel rendelkező webhelyet használ. Ezenkívül a torrent megkezdése előtt mindig telepítse és futtasson rosszindulatú programokat. Végül, ügyeljen arra, hogy elkerülje az új „forró” tartalmakat, mivel azokon általában a legtöbb rosszindulatú program található.

Hogyan lehet megvédeni magát a torzítás közben

Számos olyan jogi lehetőség létezik, amelyben igénybe lehet venni a tartalmakat az internetről való zsaroláskor. Ennek ellenére sokan, akik a KAT oldalait használják, nem rosszindulatú szándékból teszik ezt. Az olyan webhelyek, mint a KAT, a TPB, a BitLord és az 1337X, aktívan tesztelik az összes torrentüket, hogy megsérüljenek a sérült fájlok. Ez azonban nem mindig működik. A rosszindulatú programok, különösen a kémprogramok, nagyon veszélyesek. Torrentolása közben szükség van valamilyen védelemre, és a VPN a legjobb megoldás.

A VPN-k online alatt elrejtik az Ön IP-jét, hatékonyan a digitális azonosítóját. Ez megakadályozza, hogy minden támadó belépjen a kapcsolatba, és a rendszert egy robot támadásban használja. Ezenkívül elrejti a forgalmát az internetszolgáltatójától, ami azt jelenti, hogy nem fogják látni, hogy kínzó. Más szavakkal, az internetszolgáltatója nem lesz képes fojtani a kapcsolatot, megakadályozhatja a weboldalak elérését, és nem kémkedhet az internetes kommunikációban..

Javasoljuk, hogy az ExpressVPN-t használja VPN-szolgáltatóként. Az ExpressVPN átlátható adatvédelmi politikájával rendelkezik, amely felhasználóbarát, katonai szintű titkosításokat, a legújabb VPN-protokollokat és több mint 2000 szervert tartalmaz, amelyekhez csatlakozni lehet. Kipróbálhatja a szolgáltatást a 30 napos visszatérítési politikájával, kérdés nélkül. Ha nem ez a szolgáltatás, amelyet keresett, itt található a torrent legfontosabb VPN-jeinek listája:

KickAss Torrent Alternatívák – Következtetés

Szeretném befejezni ezt a blogot, emlékeztetve az olvasókat arra, hogy a torrenting nem feltétlenül jelenti az illegális letöltések folytatását. Hasonlóképpen, a VPN elsősorban kiberbiztonság is. Amit viszont úgy dönt, hogy ezzel kezdi, az a kockázat, amelyet vállal. Mi, a VPN Guru munkatársa, semmilyen módon nem támogatjuk ezen információk rosszindulatú vagy illegális tevékenységekre történő felhasználását.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me