Az uTorrent legális és biztonságos a használata?

Az uTorrent legális? Az uTorrent biztonságos az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában vagy Ausztráliában történő használatra? A zaklatás egy ellentmondásos kérdés, amely oly régóta elfoglalta az internethasználók fejét. A Torrent szoftver által kínált kísértések végtelenek, és a felhasználók tisztában vannak azzal a prémium tartalommal, amelyet ingyenesen megkaphatnak a torrent segítségével. Számos alkalmazás és webes ügyfél van, amelyeket kifejlesztettek a torrenting megkönnyítésére. Bölcs dolog lenne, ha az emberek biztonságban lennének, és csak legális anyagokat tölthetnek le, de mindannyian tudjuk, hogy nem ez az eset az embereknél. Az emberek azt akarják, amit nem lehet, és a korlátozott tartalom a legfontosabb. Akkor torrent leszel, akkor miért nem csinálod biztonságosan, és csökkented annak kockázatát, hogy törvényes csatákba csúsztass? A legjobb az, ha VPN-t használhat a következő PC-kkel, Mac, Android, iOS, iPhone és iPad. Olvassa tovább, hogy megtudja, mennyire biztonságos lehet, ha VPN-t használ az Utorrentnél.  


Az uTorrent legális és biztonságos a használata?

Az uTorrent legális és biztonságos a használata?

Mi az uTorrent??

Ez egy olyan szoftver, amelyet a BitTorrent fejlesztett ki nehéz fájlok letöltésére. Az uTorrent inkább peer-to-peer (P2P) fájlmegosztó hálózati alkalmazás, amely elérhető a PC-n, a Mac-en és az Androidon. Lehetővé teszi a felhasználók számára a nagy fájlok megosztását. Két uTorrent verzió van: ingyenes és prémium. A prémium verzió alapvetően ugyanaz, de hirdetések nélkül. 

Az uTorrent biztonságos és legális?

Az uTorrent önmagában biztonságos attól függően, hogy milyen módon dönt. Az a kérdés, hogy az uTorrent jogszerű-e vagy sem, fel kell váltani azzal, amit az uTorrent illegálisnak tekint? Az uTorrent egy olyan szoftver, amely a felhasználók számára lehetőséget ad arra, hogy a letöltéskor megválaszthassák. Ne feledje, hogy az összes torrenttel kapcsolatos tevékenységet az uTorrent ügyfél rögzíti és tárolja, amellyel foglalkozik. Így az összes adata érzékenyvé válik a megfigyelésre, a jogsértésekre és a jogsértésekre.

Jogi vagy illegális?

A legális és az illegális letöltés közötti különbség megértése kulcsfontosságú ahhoz, hogy elkerüljük a túlságosan ismételt kérdést, hogy az uTorrent legális vagy nem. Amit a tulajdonos az ő hozzájárulásával feltölti és ingyenesen elérhetővé teszi az uTorrent-en, az törvényes. Amit a tulajdonos engedélye nélkül lehet letölteni, és amely általában cserébe pénzt igényel, az nem. Ha a felhasználó a megengedett törvényes korlátokon belül tölti le a letöltést, akkor semmiért nem kell aggódnia, ha azonban a szerzői joggal védett anyag letöltését választja, akkor jogi problémákba kerülhetnek. A tulajdonos megtudhatja az uTorrent ügyfelektől, hogy miben dolgozott, mert naplókat vezetnek a kínzó tevékenységeidről.

Használjon VPN-t az uTorrent használatával

A VPN segítségével letöltheti, elkészítheti és feltöltheti a torrent fájlokat személyazonosságának elfedésével. A VPN egy virtuális magánhálózat, amely anonim módon böngészheti az internetet, ideértve a torrent fájlok letöltését és feltöltését. Amikor az uTorrent-t egy VPN-sel használja, sem az Internet szolgáltatók, sem a szerzői jogi trollok nem tudják megismerni az Ön személyazonosságát vagy a tevékenységet..

 1. Válasszon VPN-szolgáltatót az alábbiakban javasolt szolgáltatások közül.
 2. Iratkozzon fel VPN-re.
 3. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert.
 4. Csatlakozzon egy ország szerveréhez, ahol a torrenttel kapcsolatos tevékenységek végrehajtása törvényes.
 5. Más IP-címmel semmi esetre sem az internetszolgáltatók, sem a szerzői jogok trollok nem tudják meg, hogy kicsoda vagy, és mit csinál.

Melyik VPN a legjobb?

Annyira könnyű beállítani a VPN-t, hogy megbízhatóat találni nem. Nem minden VPN-szolgáltató ad lehetőséget arra, hogy a VPN-eket torrentekhez használja. Számos olyan szolgáltatás van, amelyet figyelembe kell venni, mielőtt megvásárolná a VPN-szolgáltatót. A következőkre kell összpontosítania:

 1. Sávszélesség korlátozása: Győződjön meg arról, hogy az általuk kínált adatkorlát korlátozza, vagyis mekkora adatot használhat fel a letöltésekhez.
 2. Biztonság: Egy jó VPN képes a vírusokat és a rosszindulatú programokat is tartani.
 3. Sebesség: A fájlok letöltése és megosztása már időigényes gyakorlat, ezért a VPN-hez kell fordulni az átviteli folyamatok felgyorsítása érdekében..
 4. Naplózási politika: A biztonságos VPN-szolgáltatónak nem szabad naplóznia a forgalmát, ideértve a letöltött fájlokat, a meglátogatott webhelyeket és az Ön által használt alkalmazásokat..
 5. P2P támogatás: Válasszon olyan VPN-t, amely támogatja a P2P hálózatot.

A legjobb VPN-ek a Torrent számára

Korábban közzétettük az uTorrenthez használható legjobb VPN részletes áttekintését. Az alábbiakban összefoglaljuk a 3 legfontosabb VPN-szolgáltatót, amellyel a felhasználók általában torrentolódnak.

 1. ExpressVPN lehetővé teszi a felhasználók számára a torrent használatát, és támogatja a P2P fájlmegosztó hálózatokat. A legjobban, hogy nem tartanak nyilvántartást felhasználói adataikról, és elrejtik az Ön IP-címét, így az online tevékenységeit jelentéktelenné teszik, mivel az internetszolgáltatók soha nem fogják tudni, hogy te vagy az, amire te vagy.
 2. NordVPN tökéletes a torrent és a P2P szolgáltatást igénybe vevő felhasználók számára. 256 bites AES titkosítással működnek, és nem garantálják a felhasználók személyes adatainak és forgalmának naplózását. A NordVPN korlátlan sávszélességet és jó sebességet kínál.
 3. Korlátlan sávszélesség, 256 bites titkosítás és olyan támogatási protokollok, mint az L2TP, ideális VPN-t kínálnak a torrentinghez. IPVanish nincs naplózási politikája, és anonimitást biztosít a felhasználók számára. Az IPVanish használatával nemcsak a torzítás megengedett, hanem nyíltan ösztönözni is kell.

 Az uTorrent legális és biztonságos a használata – Wrap Up

Ha az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és más európai országokban él, akkor nehéz lehet az uTorrent használata torzító tevékenységekhez. A kalózkodásról szóló törvény legutóbbi módosítása szerint az egész világon a szerzői joggal védett anyag vetése és leezése a tulajdonos engedélye nélkül illegális. A VPN-feliratkozáskor a jogi kérdésekkel – például értesítő levelek és büntető fenyegetések – felhívást nem lehet kérni, ez garantálhatja a biztonságos eljutást ettől a bajtól. Az alább található megjegyzés részben tudassa velünk, mely VPN állítja a legjobban a torrent.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me