Hogyan lehet letölteni torrenteket anonim módon a VPN segítségével

Hogyan lehet letölt torrenteket névtelenül? Mikor torrent letöltése vagy feltöltése, van egy nagy adatvédelmi kérdés aggódnia kell. Mindkét szerzői jog tulajdonosai és a te ISP képesek megfigyelni a kínzó tevékenységet. Az utóbbi időben sok fájlcserélők egész Európában perek fenyegetik, hacsak nem fizetnek hatalmas elszámolási díjakat. Ezért kiemelkedően fontos, hogy megvédje online adatvédelem és biztonságosan töltse le a torrenteket. Ebben a súgóban információt nyújtunk Önnek arról, hogyan teheti meg elrejteni online identitását és mag- vagy leech torrent fájlok névtelenül keresztül VPN. De először, hogy valójában hogyan működnek ezek a „szerzői trollok” nyomon követheti a torrent letöltési tevékenységét?


Töltse le a torrenteket biztonságosan és névtelenül a VPN segítségével

Töltse le a torrenteket név nélkül a VPN segítségével

Hogyan tudják a szerzői jogi tulajdonosok elkapni a „kalózkodásért”? – A torrentek biztonságos letöltése

Számos módszer létezik a szerzői jogok tulajdonosai számára nyomon követheti a letöltéseket és így elkaphatjuk letölteni. Az alábbiakban felsoroltam a vállalatok által leggyakrabban alkalmazott technikákat annak nyomon követésére, hogy ki töltötte le mit.

 • Forgalom naplózás: Ha fájlokat tölt le vagy tölt fel a webhelyekről vagy a fogadó webhelyekre, akkor az Ön IP-címét rögzíti. Noha ezeknek a webhelyeknek a többsége egyértelműen kijelenti, hogy ők „nem felelősek a felhasználók által feltöltött fájlokért” az EULA-ban, a szerzői jogok birtokosai nyomást gyakorolhatnak a felhasználói információk feltárására..
 • Torrent Honey-Pot: A tartalomtulajdonos itt két megközelítést alkalmazhat. Vagy maguk töltik fel a torrent fájlokat, vagy letölti ugyanazokat a fájlokat, amelyeket letölt. A torrentek letöltésekor vagy feltöltésekor mindenki más, aki ugyanazt a fájlt kiképzi vagy vetik, beleértve a szerzői jogokat is, láthatja az Ön nyilvános IP-címét.
 • P2P hálózati szippantás: P2P a peer-to-peer. Ez egy technika, amelyet a BitTorrent, Limewire, és Napster amely lehetővé tenné a felhasználók számára a fájlok közvetlen átvitelét egymás között, központi szerver nélkül. Amikor P2P-n keresztül oszt meg, az IP-címe hozzá lesz társítva a feltöltött fájlhoz. A szerzői jog tulajdonosai ezután megkérhetik az internetszolgáltatót az Ön fizikai helyétől az IP-cím alapján.

Hogyan lehet biztonságosan letölteni a torrenteket? Anonimitás elérése a VPN segítségével

Sajnos egyre több internetszolgáltató foglalkozik a jogtulajdonosok nyomása alapján. A legutóbb egy TeliaSonera nevű svéd internetszolgáltató átadta az egyes IP-címükkel kapcsolatos információkat a szerzői jogtulajdonosoknak. Azt állították, hogy ezek az IP-címek illegális fájlmegosztásban vesznek részt. Amikor az internetszolgáltató elkezdi nyilvánosságra hozni az adatait anélkül, hogy sok küzdelmet vetne fel, aggódnia kell.

Szóval hogyan? védi online névtelenségét és tartsa magában az internetes böngészési tevékenységet? A válasz VPN. A VPN a virtuális magánhálózat. Ez lehetővé teszi titkosítja az összes forgalmat áthaladva a biztonságos magán alagút. Ez azt jelenti sem a szerzői jog tulajdonosai, sem az internetszolgáltató, sem a hackerek nem hallgathatnak meg hogy mit csinálsz online. Valódi IP-címét mindig elrejtik. Azért, hogy letölt torrenteket névtelenül, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Először jelentkezzen be egy olyan VPN-szolgáltatónál, amely támogatja a P2P protokollt. Az ExpressVPN jó példa.
 2. Miután létrehozta a VPN-fiókját, ideje letölteni és telepíteni a VPN alkalmazást ugyanazon az eszközön, ahová torrent fájlokat szeretne letölteni.
 3. Indítsa el az éppen telepített VPN-alkalmazást, és jelentkezzen be a VPN-fiókjával.
 4. Ezután csatlakozzon egy VPN szerverhez. Általában minél közelebb van a VPN-kiszolgáló az Ön valós helyéhez, annál gyorsabb az Internet sebessége.
 5. Várjon néhány másodpercet, amíg a VPN kapcsolat meg nem jön.
 6. Most a valódi IP-címe teljesen el van rejtve. Úgy tűnik, hogy a VPN-kiszolgáló IP-címén keresztül csatlakozik az internethez.
 7. Végül töltse le a kívánt fájlokat névtelenül.

Torrent letöltése név nélkül – VPN-szolgáltató kiválasztása

Mielőtt feliratkozna egy VPN-szolgáltatóval, néhány olyan kérdés merül fel azonban, amelyeket tisztában kell lennie. Mindenekelőtt a VPN szerverhez való csatlakozás azt jelenti, hogy az összes forgalmat átirányítják. Ez bizonyos mértékben befolyásolja az internet sebességét. Megbízható VPN-szolgáltatókkal az Internet sebessége csak körülbelül 10% -kal csökken. Másodszor, csak olyan VPN-szolgáltatót válasszon, amely nem kötelezi azt letöltési / feltöltési korlátozások. A legfontosabb, győződjön meg arról, hogy a választott VPN-szolgáltatót választotta nem tart naplót az Ön böngészési tevékenységéről.

Miután sok VPN-szolgáltatót kipróbáltam, a legjobban lenyűgözött ExpressVPN. Nulla naplót vezetnek a böngészési tevékenységeimről, és több mint 87 országban vannak VPN szervereik. Noha vannak néhány ingyenes VPN, soha nem javasolnám ezek használatát. Súlyosan lelassítja az internet sebességét, és bizonyos esetekben nincs garancia arra, hogy nem fog naplót vezetni az online tevékenységekről. Itt van a listám a a legjobb VPN-szolgáltatók az anonim torzításhoz.

Usenet – Biztonságos torrent alternatívája

A BitTorrent a leghíresebb internetes fájlmegosztási forma, de ez természetesen nem az egyetlen. Messze, mielőtt a tornyok felszínre kerültek, Usenet kitalálták. A Usenet hozzá is használható letölthető zene, videó, szoftver és játékok online. Nagyon különbségek vannak a BitTorrent és a Usenet között.

 • A Usenet használatával nem kell feltöltenie a letöltött fájlt. Ezért a a nyilvános IP-cím nincs kitéve mint a torzítás esetén.
 • A Usenet használ SSL (Secure Socket Layer) titkosítása az adatokat a számítógépről vagy a számítógépre küldik.
 • A Usenet segítségével közvetlenül a Usenet szerverről töltheti le. Így ki tudja használni az internetszolgáltató teljes sávszélességét.

Az alábbiakban felsoroljuk a top Usenet szolgáltatók. Még ha nem is fontolgatja a BitTorrent-ről való váltást, ezekre a Usenet-szolgáltatókra érdemes megnézni egyedül a jobb ötletet.

RankProvider link
látogatás szolgáltató
14 napos ingyenes próbaperiódus
2látogatás szolgáltató
Ingyenes 30 GB 2 hétre
3látogatás szolgáltató
Ingyenes próbaverzió
4látogatás szolgáltató
Ingyenes próbaverzió
5látogatás szolgáltató

Torrent letöltése biztonságosan, biztonságosan és névtelenül a VPN-en keresztül

A kalózkodás elleni ügynökségek és az ügyvédi irodák beszivárognak BitTorrent rajok növekvő ütemben. Nem kétséges, hogy a szerzői jog tulajdonosai, mint például a Crystalis Entertainment, egyre nagyobb nyomást gyakorolnak Az internetszolgáltatók felfedik a felhasználókkal kapcsolatos információkat. A biztonságos oldalon maradáshoz, függetlenül attól, hogy letöltött-e torrenteket vagy sem, használja VPN. Végül is a legmegbízhatóbb módja annak, hogy személyazonosságát rejtették a kíváncsiskodó szemektől.

*Jogi nyilatkozat: Ez az útmutató csak oktatási célokat szolgál. A blog tulajdonosa semmiképpen sem vall be semmiféle kalózkodást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me