IP-cím elrejtése torrent letöltéskor

Hogyan tudom elrejteni az IP-címem torrent letöltésekor? uTorrent és bittorrent egyaránt torrent kliensek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a fájlok letöltését és feltöltését a P2P (Peer-to-peer) protokoll. Ez azt jelenti, hogy minden fájlmegosztás központi kiszolgáló nélkül zajlik. Maga a folyamatnak mind előnyei, mind hátrányai vannak. A lelkesedés talán a legnagyobb hátránya, hogy az ön IP-cím hozzáadódik a torrent raj bármikor peering / vetés egy torrent fájl. Ebben súgó, információkat talál arról, hogy miért és miért Hogyan használjuk a VPN-t az IP-cím elrejtésére torrent közben.


IP-cím elrejtése torrent letöltéskor

IP-cím elrejtése torrent letöltéskor

Miért rejtsem el az IP-címemet torrenting közben?

Mint korábban említettem, amikor egy torrent fájlt tölt le / tölt fel, az IP-címét hozzáadják a torrent rajhoz. Ez alapvetően azt jelenti, hogy bárki megosztja ugyanazt a fájlt láthatja az IP-címét. A ti ISP és szerzői trollok nyomon tudja követni a letöltési tevékenységeket. Végül el fognak küldeni neked a szerzői jogok megsértéséről szóló értesítés az e-mail címre. Az ilyen esetek különösen gyakoriak a USA, Ausztrália, Kanada, Svédország, Németország és Franciaország. Ez azonban nem minden végzet és homály. Még mindig megteheted elrejti IP-címét torrentálás közben ha használsz VPN.

Valóban elrejti a VPN az én IP-címemet torrentingkor?

VPN virtuális magánhálózatot jelent. Ez egy olyan eszköz, amelyet a nagyvállalatok és az ügyvédi irodák már régóta használtak. A VPN bárkinek lehetővé teszi encrypt a forgalom, elrejteni az IP-címüket, és böngészhet név nélkül az interneten. A VPN népszerűsége drámai módon nőtt az elmúlt néhány évben két fő ok miatt. Az első az, hogy a VPN segítségével használható megkerülni a regionális korlátozásokat és feloldja a földrajzi korlátozást olyan webhelyek, mint a Hulu, HBO Go, Netflix, és BBC iPlayer.

A második és a torrentokra relevánsabb ok az, hogy tudsz torrent fájlokat letölthet / tölthet fel névtelenül amikor csatlakozik egy VPN szerverhez. Hogyan működik? Nos, ha csatlakozik egy VPN szerverhez, akkor a a valódi IP-cím el van maszkolva. Ehelyett a webhelyek és alkalmazások csak a A VPN szerver IP címe. Senki sem fogja nyomon követni az Ön IP-címét a torrent rajban.

Hogyan állítsuk be a VPN-t az IP-cím elrejtéséhez torrent letöltéskor?

A VPN beállítása nak nek elrejteni az IP-címedet, amikor torrenting nem olyan nehéz, mint gondolnád. Ha maradni akarsz névtelen mikor torrent letöltése, csak kövesse ezeket a lépéseket.

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál gyors VPN-kiszolgálókkal, ha még nem tette meg. használata ingyenes VPN szolgáltatások sok hátránya van. Ingyenes VPN szerverek általában túlterhelt. Ez azt jelenti, hogy a torrent fájl letöltése korosztályt vehet igénybe.
 2. Töltse le és telepítse a VPN app azon az eszközön, amelyen küzdesz. A VPN alkalmazások elérhetőek a következő helyen: PC, Mac, iOS, Linux, és Android.
 3. Menj www.whatismyip.network és jegyezze fel IP-címét.
 4. Csatlakozás egy VPN szerverhez a VPN alkalmazáson keresztül. Menjen vissza a www.whatismyip.network oldalra, és ellenőrizze, hogy megváltozott-e IP-címe.
 5. Ha új IP-címet lát, akkor az a VPN-kiszolgáló címe, amelyhez csatlakozik.
 6. Sikeresen teljesítetted elrejtette az IP-címét. Most tudsz letölt torrenteket névtelenül.

Nagyon sok VPN-szolgáltató használható elrejteni az IP-címedet, amikor torrenting. ExpressVPN talán a legjobb közülük. Itt található az én listámop VPN szolgáltatások nak nek letölt torrenteket névtelenül.

A Usenet mint a torrent alternatívája

Ha akarod letölthet video-, zene- vagy szoftverfájlokat anélkül, hogy anélkül kellene hozzáadnia az IP-címét a torrent rajhoz, használja Usenet a Bittorrent helyett. A Usenet nem használja a P2P protokollt. Ehelyett letöltheti az összes fájlt a központosított szerver. Ez azt jelenti, hogy a fájlokat teljes sávszélességgel letöltheti. A Usenet használatával az összes letöltés SSL titkosítva. Más szavakkal, a Usenet egyaránt gyorsabb és biztonságosabb mint Bittorrent. Ha kipróbálni szeretné a Usenet-et, akkor nézze meg az alább felsorolt ​​Usenet-szolgáltatók bármelyikét.

RankProvider link
látogatás szolgáltató
14 napos ingyenes próbaperiódus
2látogatás szolgáltató
Ingyenes 30 GB 2 hétre
3látogatás szolgáltató
Ingyenes próbaverzió
4látogatás szolgáltató
Ingyenes próbaverzió
5látogatás szolgáltató

Hogyan lehet elrejteni az IP-címet torrentingkor? Használja a VPN-t.

Ha komolyan veszi a magánéletét, és nem akarnak elkapni torrent fájlok letöltése, használnod kell VPN. Ha úgy dönt, hogy nem, akkor jobb, ha használja Usenet uTorrent helyett, hogy megkapja a kedvenc filmek, TV-műsorok vagy online szoftver.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map