Kako sakriti IP adresu prilikom preuzimanja torrenta

Kako mogu sakriti svoju IP adresu prilikom preuzimanja bujica? uTorrent i bittorrent su oba torrent klijenta koja korisnicima omogućavaju preuzimanje i prijenos datoteka putem P2P (Peer-to-peer) protokol. To znači da se dijeljenje svih datoteka odvija bez centraliziranog poslužitelja. Sam proces ima i svoje prednosti i nedostatke. Možda je najveći nedostatak bujice onaj vaš IP adresa dodaje se u bujica bujica kad god ste peering / zasijavanje torrent datoteka. U ovome vodič za pomoć, pronaći ćete informacije o tome zašto i kako koristiti VPN za skrivanje IP adrese prilikom bujice.


Kako sakriti IP adresu prilikom preuzimanja torrenta

Kako sakriti IP adresu prilikom preuzimanja torrenta

Zašto da skrivam svoju IP adresu prilikom bujice?

Kao što je ranije spomenuto, kad god preuzmete / prenesite torrent datoteku, vaša se IP adresa dodaje u bujicu bujice. To u osnovi znači da svatko tko dijeli istu datoteku mogu vidjeti vašu IP adresu. vaš ISP i autorska prava trola mogu pratiti vašu aktivnost preuzimanja. Na kraju će vam poslati račun obavijest o kršenju autorskih prava na vašu e-poštu. Takvi su slučajevi osobito česti u SAD, Australija, Kanada, Švedska, Njemačka i Francuska. Međutim, nije sve propada i mraka. Još uvijek možete sakrijte svoju IP adresu prilikom bujice ako koristite VPN.

Da li VPN zaista sakriva moju IP adresu prilikom bujice?

VPN znači virtualna privatna mreža. To je alat koji već dugo koriste velike korporacije i odvjetničke tvrtke. VPN dopušta bilo kome encrypnjihov promet, sakrili svoju IP adresu, i pregledajte web anonimno. Popularnost VPN-a dramatično je porasla u posljednjih nekoliko godina iz dva glavna razloga. Prvo je VPN možete koristiti zaobići regionalna ograničenja i deblokiraj geo-ograničeno web stranice poput Hulu, HBO Go, Netflix, i BBC iPlayer.

Drugi razlog, i onaj najvažniji za bujice, je taj što možete preuzmite / prenesite torrent datoteke anonimno kad god ste spojeni na VPN poslužitelj. Kako radi? Pa, kad ste spojeni na VPN poslužitelj, vaš stvarna IP adresa je maskirana. Umjesto toga, web stranice i aplikacije vidjet će samo ono IP adresa VPN poslužitelja. Nitko neće moći pratiti vašu IP adresu u bujici.

Kako postaviti VPN na skrivanje IP adrese prilikom preuzimanja torrenta?

Postavljanje VPN-a do sakrij svoju IP adresu kada terentg nije tako teško kao što mislite. Ako želite ostati anoniman kada skidanje bujica, samo slijedite ove korake.

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a s brzim VPN poslužiteljima ako to već niste učinili. koristeći besplatne VPN usluge ima mnogo nedostataka. Besplatni VPN poslužitelji su obično preopterećen. To znači da preuzimanje torrent datoteke može trajati godinama.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikacija na uređaju koji bujite. VPN aplikacije dostupne su na PC, Mac, iOS, Linux, i Android.
 3. Ići www.whatismyip.network i zabilježite svoju IP adresu.
 4. Povežite se s VPN serverom putem VPN aplikacije. Vratite se na www.whatismyip.network i provjerite je li se promijenila vaša IP adresa.
 5. Ako vidite novu IP adresu, to je VPN poslužitelj na koji ste povezani.
 6. Uspješno ste sakrila svoju IP adresu. Sad možete preuzmite bujice anonimno.

Postoji puno VPN davatelja koje možete koristiti sakrij svoju IP adresu kada terentg. ExpressVPN je možda najbolje od svih njih. Evo mog popisa top VPN usluge do preuzmite bujice anonimno.

Usenet kao torrent alternativa

Ako želiš preuzmite video, glazbene ili softverske datoteke bez upotrebe bez dodavanja IP adrese torrent roj Usenet umjesto Bittorrent. Usenet ne koristi P2P protokol. Umjesto toga, možete preuzeti sve svoje datoteke s centralizirani poslužitelj. To znači da možete preuzeti datoteke s punim kapacitetom propusnosti. Uz Usenet su sva vaša preuzimanja SSL šifrirano. Drugim riječima, Usenet je oboje brže i sigurniji nego Bittorrent. Ako želite isprobati Usenet, provjerite bilo kojeg od najboljih Usenetovih dolje navedenih usluga.

LinkProvider Link
posjeta-usluga
14 dana besplatno probno razdoblje
2posjeta-usluga
Besplatno 30 GB za 2 tjedna
3posjeta-usluga
Besplatna proba
4posjeta-usluga
Besplatna proba
5posjeta-usluga

Kako sakriti IP adresu prilikom torrentinga? Koristite VPN.

Ako ozbiljno govorite o svojoj privatnosti, i ne žele se uhvatiti preuzimanje torrent datoteka, morate koristiti VPN. Ako odlučite da ne, bolje vam je korištenje Usenet umjesto da se uTorrent uhvati vašeg omiljeni filmovi, TV emisije ili softver na mreži.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map