Kako gledati boks uživo na internetu

Boks je oduvijek bio na meti prednjačenje tehnologije emitiranja (gdje još možete vidjeti da vam netko odgrize uho za uho?). Nedugo zatim sport je često prebačen u status drugog ili trećeg stupnja. Međutim, danas postoji nekoliko kanala, bilo uključenih televizija ili online, nego ikad prije emitiranja bokserskih događaja. Možete li ih sve imenovati? mogu. Evo najboljih usluga streaminga u boksu u 2019. godini.


Napokon boks prihvaća digitalno strujanje

Napokon boks prihvaća digitalno strujanje

Boks u povijesti emitiranja

Tijekom godina, boks utjecao na način zabavni prijenos napredovao. Zapravo, ako pogledate povijest snimanja i prijenosa, nešto je ulogiralo Thomas Edison i William Kennedy Dickson:

“Prvobitno je to učinjeno sa idejom pucanja nagradnih okršaja kako bi se ciljalo sportsko bratstvo.”

Proizvođači filmova u SAD-u od samog početka uvijek su tehnologiju emitiranja povezali s boksom. Između 1895. i 1896. god, slike boksa bile su jedna od prvi žanrovi pokretnih slika dobiti posebnu razliku. Tada je započeo i nastavio trend boksa koji pokazuje način emitovanja narednih 100 godina.

Čak i kad su radiopostaje uživo postale popularne, to je bio boks najveći sportski događaj u povijesti. Boks je ono što je ljude uvelo u redovne sportske emisije uživo. Kasnije je oblikovao sponzorirani programski model, pa čak i industrija satelitske i kablovske televizije.

Propadanje boksa

U novije vrijeme, dok je boks još uvijek bio popularan kada je u pitanju televizijska prezentacija, počeo je zaostajati u načinu na koji se sport distribuira i prenosi. To svi znaju biti više na kablovskoj televiziji više nije dovoljno.

S brojem moždine-rezači povećavajući se iz dana u dan da bi bilo koji sport mogao zaslužiti dostojan profit od televizijskog prijenosa, moraju biti i druga sredstva. Zbog boksačkog nedostatka entuzijazma za novijim tehnologijama, ljudi su postali izgubiti interes za sport.

Nije iznenađujuće čuti da je boks teško pratiti ili da nitko ne zna kada su boksačke igre uključene. I dok je Google mogao lako odgovoriti na ova pitanja, to ukazuje na veliko pitanje:

“Na današnjem je tržištu bez masovne dostupnosti teško ostati popularan.”

Pristup masama na svaki način daje prednost konkurenciji. To je zato što je u doba brzog rezanja sajla i prilagođene ponude, biti na satelitskom ili kablovskom TV-u to više neće smanjiti.

Prethodno u svijetu boksa!

Prije toga, emitovanje bokserskih igara bilo je učinkovito u domeni HBO i Showtime. Strategija nekoliko promotora vrtila se oko stvaranja novog borca ​​koji je daleko od televizije. To je sve u nadi da će premium kabelska kuća ponudio bi im šestoznamenkasti posao za prikazivanje javnosti.

Iako popularna u jednom trenutku, to je također bio model visokog rizika. Emiteri su bili prinuđeni da daju šanse mnogim borcima bez uvjerenja o uspjehu. Promoteri su znali da ne postoji način da postanu poželjni ako ih nitko ne može vidjeti.

Ali godine 2018. je donijela dramatičnu promjenu u industriji emitiranja boksa, vjerovatno velik kao i lansiranje HBO plati po prikazu ili prvo emitiranje Showtime prvenstvo boksa.

Međutim, nakon gotovo pet desetljeća, HBO je odlučio prestati emitirati bokserske događaje. Div je vidio pad gledanosti bokserskih mečeva posljednjih mjeseci. Pretplatnici uglavnom preferiraju TV emisije poput Game of Thrones i Westworld.

Stoga, tvrtka je odlučila nazvati da prestaje boksati. Najvjerojatnije budući da sve više i više streaming servisa u današnje vrijeme usredotočuje na emitiranje tučnjave.

Promjena u Boxing Broadcastu

Iako je boks već u prošlosti pokušavao iskoristiti web tehnologiju, uključujući i Golden Boy klupske revije na RingTV i Baseball ligeNa streaming platformi, sport nikad nije imao mnogo uspjeha s njim. Danas možete biti diehar obožavatelj boksa i uživati ​​u svakoj velikoj borbi, bez da posjedujete ni televiziju.

Da, nešto što ljubitelji boksa rade duže vrijeme ilegalno, sada je ne samo legalno, nego je i poprilično popularno. Ne morate uključiti televiziju da biste se sukobili. Zašto? Pa, zato što je svaka velika borba dostupna na određene web stranice / kanala za strujanje. Pogledajmo naše mogućnosti:

ESPN

ESPN LogoIkad čuli Najbolji rang? Pa, to je promocija boksa inkorporiran 1973 i postala je jedna od najvećih tvrtki u povijesti boksa. U slučaju da niste znali, službena je kuća emitiranja borbe promotora.

Još u 2017. godini, ESPN oborio rekord koji nijedan drugi kanal nije učinio u boksu. To je postao prvi ne-premium kanal koji je emitirao borbu protiv Pacquiaoa. Također je označio Pacquiao’s prva ne-PPV borba od 2005. godine.

Dok HBO više nije u mješavini boksačko-emitiranog programa, ESPN službeno je objavio da će ponoviti ono što je učinio u 2017. Kanal je emitirao još dvije karte Top Rank: Vasyl Lomachenko vs. Miguel Marriaga i Terence Crawford protiv Julius Indongo.

ESPN je poznat kao jedan od najvećih sportskih kanala u Sjedinjenim Državama. Dostupna je pomoću bilo kojeg pružatelja usluga TV platiti u zemlji. To je vrlo popularna platforma 86 milijuna u SAD-u. 93,2% od njih je s televizijom koja plaća, ali tko računa?

ESPN je zamijenio svoj prethodni Aplikacija WatchESPN s novim. Time možete dodirnuti sadržaj njegovih kanala, bilo kod kuće ili u pokretu. To je sve da pojednostavimo i stvorimo bolje, centraliziranije iskustvo za obožavatelje. U slučaju da se pitate za prethodni sadržaj na WatchESPN-u, sav je premješten. Ipak, njegovom sadržaju možete pristupiti na:

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Amazon Fire TV
 • Android TV
 • Apple TV
 • Chromecastov
 • Roku
 • Xbox One
 • PlayStation 4

ESPN+

Samo za informaciju, ESPN+ ne dolazi kao samostalna usluga, ali pomoći će vam izbjeći dugoročni ugovor s kablovima. Troškovi kanala u vlasništvu Disneya 4,99 USD mjesečno (49,99 USD, ako plaćate godišnje).

Novim pretplatnicima na raspolaganju je 7-dnevno besplatno probno razdoblje u slučaju da osjećaju da bi trebali uzeti uslugu radi probne vožnje. Ali što ćete dobiti zauzvrat? Pa, moći ćete prenositi utakmice uživo MLB, NBA, MLS, PGA Golf, i naravno, naša glavna danas atrakcija, boks.

Ta raznolikost sporta više je dobila ESPN + 2 milijuna pretplatnika. Taj će se broj stalno povećavati, pogotovo ako je Disney odlučio dodati ESPN + kao paket u okviru svoje nove usluge, Disney+.

Srećom za fanove u SAD-u, ESPN je obnovio ugovor s Top Rankom za dodatak 7-godišnje razdoblje. To je označeno kao “najcjelovitiji, ekskluzivni ugovor o pravima u povijesti boksa.”

Dogovor će trajati do kolovoza 2025. gdje 54 godišnje utakmice postavljeni su za emitovanje. To je nevjerojatno za ljubitelje boksa koji već imaju pretplatu ili su skloni prijaviti se za njega.

BoxNation

Boxnation LogoAko živite u Velika Britanija, Moram vam reći da posjedujete sredstva za to streaming vrhunski boksački događaji uživo i na zahtjev. BoxNation je kanal oko boksa koji svakodnevno emitira domaće i međunarodne događaje u boksu. Ako postoji mjesto za strujanje neke klobučke akcije, to je BoxNation.

2018. kanal produžio ugovor s Top Rank promocijama. To ih čini službenim voditeljem promocije u Velikoj Britaniji. Pretpostavljam da ESPN nije jedini top kanal boksača, a?? UK pretplatnici također će vidjeti Vasyl Lomachenko i Terencea Crawforda u njihovoj regiji.

BoxNation je započeo kao mali kanal slobodnog zraka preko Sky-a davne 2011. godine. S vremenom je počeo širiti svoje usluge da bi postali to što jeste danas. Sada možete pristupiti BoxNation putem pet kablovskih kanala:

 • Nebo
 • Besplatni pogled
 • Virgin Media
 • BT TV
 • TalkTalk

BoxNation TV provajderi

U 2013. godini BoxNation je postao ono što nazivamo vlastitom individuom. Uslugu i dalje možete dobiti preko gore spomenutih dobavljača. No BoxNation je dizajnirao aplikaciju za koju se korisnici naplaćuju £ 10 mjesečno za pregled potpuno pokrivanje BoxNation-a bez brige o bilo kakvim pretplatama na SKy ili Virgin Media.

To je bilo tada; sada, naknada je £ 12 s istim prednostima.Pretplata na BoxNation

Sve borbe možete prenositi uživo Android, iOS, PC ili Mac. Oh, usput, postoji mali izbor besplatni videozapisi na njihovoj web stranici u slučaju da želite testirati njihovu kvalitetu.

DAZN

DAZN LogoZahvaljujući grupi “Perform”, sada imamo streaming uslugu koja izgleda preuzima divove pay-TV-a. DAZN (izgovara se Dazone) postao je izmjenjivač igara za boksački navijači u SAD-u.

Prije nastanka kanala, gledatelji nisu mogli načiniti europske bokserske utakmice.

U redu, ugrizat ću. HBO i Showtime emitovao je na desetke ogromnih borbenih karata. Tu je i ESPN Ali sad, HBO je bacio ručnik ukupno, i DAZN je stupio da olujom preuzme industriju boksačke struje.

Navijači dobivaju više od toga 100 borbenih karata godišnje i neka od najvećih imena u cijelom boksu. Govorimo o sličnostima Anthony Joshua i moj osobni favorit, Golden Boy je osobni, Canelo Alvarez.

Govoreći o Alvarezu, dobio je ugovor s najplaćenijim sportašem u povijesti. DAZN je pristao na petogodišnji ugovor (11 borbi) koji će bokseru platiti najmanje 365 milijuna dolara. Evo što je rekao:

“Ponizan sam što sam izabran da vodim ovu novu viziju sporta u boksu, što će bez sumnje biti u korist navijača.”

Budući da se Canelo ukrcao na DAZN, kanal ima tendenciju da svoj uspjeh plati po pregledu pretvori u pokretač rasta pretplatnika. Bit će to korak u industriji. Uostalom, do potpisivanja je već bio 50-1.

Dostupnost i pretplata

HBO je nekad naplaćivao od 70 do 100 USD za plaćanje po prikazu. Pa, glavni cilj DAZN-a je osporiti ovaj PPV koncept okupljanjem milijuna kupaca koji traže jeftiniji način gledanja širokog spektra sportskog sadržaja. Točno četiri milijuna, uključujući 1,2 milijuna koji su samo gledali Canela Alvareza protiv Daniela Jacobsa.

Od 2019. godine DAZN je raširio krila na devet tržišta. U nastavku provjerite kako svaka zemlja ima različitu cijenu pretplate. Međutim, za nove pretplatnike postoji zajednička korist, a to je ono 30-dnevno besplatno probno razdoblje. Kad se to završi, naplatit će vam se kao takav:

 • Italija: (9,99 € / mjesec)
 • Austrija: (119,99 € / Godina, 11,99 € / Mjesec)
 • Švicarska: (12,90CHF / Mjesec)
 • Kanada: (150 USD godišnje, 20 USD mjesečno)
 • Japan: (¥ 1.750 / mjesec)
 • Španjolska: (9.9999 € / Godina, 9,99 € / Mjesec)
 • Sjedinjene Države: (99,99 USD godišnje, 19,99 USD / mjesec).
 • Brazil: (R $ 37,90 / mjesec)
 • Njemačka: (119,99 € / Godina, 11,99 € / Mjesec)

Ako bismo DAZN uspoređivali s ESPN +, primijetili biste da je DAZN skuplji od ESPN +. Međutim, nemojmo zaboraviti da prikazuje više borbenih sportova tjedno od Disneyjeve streaming usluge.

Nakon što dobijete pretplatu, budite sigurni da ćete gledati borbe najboljih boksaca širom svijeta koristeći bilo koju platformu koja vam padne na pamet. Moći ćete strujati DAZN Chromecast, Apple TV, pametni televizori, Roku, FireStick, PC, Mac, Android i iOS.

Sky Sports

Sky Sportski logotipSky Sports postoji otkad 1990, što znači da zabavlja ljubitelje sporta više od 39 godina. To je dovelo nogometno emitiranje na potpuno novu razinu u Ujedinjeno Kraljevstvo. Uostalom, lopta se na kraju mora vratiti kući.

Međutim, što se boksa tiče, kanal ne razočara ni malo. Prvo, osigurala je prava na televiziju Nova promocija Queensbury Boxing League-a: Reckoning. Ako ste pretplatnik na Skyu, sav događaj promocije bit će besplatan.

S druge strane, Sky je pristala pokazati 20 borbi svake godine do 2021. od Matchbox boks. Dakle, nastavite, vidjet ćete britanske zvijezde kao što su James DeGale, Kell Brook i Anthony Joshua već dugo vremena u budućnosti. Prema direktoru Sky Sportsa, Barney Francis.

“Velika predanost mrežnom i digitalnom sadržaju značit će interaktivnije iskustvo za sve obožavatelje borbe.”

Pa, Sky mora držati korak s tržištem. U slučaju da niste znali, divovski div ima više od 22.423.000 pretplatnika širom europske regije, što uključuje:

 • 12 milijuna + u Velikoj Britaniji & Irska.
 • 5 milijuna + u Njemačkoj i Austriji.
 • 4,9 milijuna u Italiji.

Sa uslugom Sky Go možete iskoristiti sve što vam pretplata na Sky nudi. Sve što se traži od vas je £ 10 instalacijska naknada i a 12-mjesečni minimalni ugovor. Ne zaboravite da bi neki od bokserskih događaja mogli biti dostupni i kao PPV Sky Sports Box Office.

BT Sport

BT Sport LogoKad vidite borbe poput Wilder-a protiv Fury-a i Warringtona v Framptona, morate nevoljko bokserskom sportu davati pažnju koju zaslužuje.

Pa, sport privlači pažnju kao BT Sport je drugi kanal koji emitira bokserske događaje u Velikoj Britaniji.

Pored Sky-a, BT Sports je u suradnji s BoxNation-om pokazati određene borbe uživo iz Frank Warren Promotionsa. Još u 2018. kanal je pokazao svoju prvu PPV borbu, a dobio je i puno pozitivnih reakcija BT-ovih kupaca.

Međutim, sve je krenulo krivim putem kad je BT krenuo ponovno punjenje za PPV događaje. Vidite, ogromni događaji nekada su bili dostupni s pretplatom na BT.

Obožavatelji su poludjeli i započeli teme diskusija na nekoliko foruma, uključujući i BT-ov vlastiti. To nije sve, neki od njih otišli su do kraja crte sugerirajući ” bojkot. Zašto bi morali plaćati dodatnu naknadu uz postojeću (ne baš jeftinu) pretplatu)? Evo kako BT Sport stoji u pogledu cijena:

 • £ 10 a mjesec (besplatno sa Starter ili Max 4K kombinacijom) ako ste korisnik BT TV-a.
 • £ 16 mjesečno ako imate BT širokopojasnu vezu.
 • £ 29.99 a mjesec. bez širokopojasne mreže.

Nakon što sve bude spremno, možete emitirati događaje top boksa Apple TV, Xbox, PlayStation, Android, iOS, PC ili Mac.

Showtime

Showtime LogoShowtime je pokrenut prije 43 godine kao američka televizijska mreža Premium. Kanal je toliko porastao tijekom godina da je dostigao ruku 29,7 milijuna kućanstava u Sjedinjenim Državama.

To je uglavnom zato što Showtime nudi vrhunski sadržaj baš kao što to radi i HBO. Su pričali filmove, originalne televizijske serije i, naravno, boks.

Međutim, HBO i Showtime izgubili su jednu zajedničku stvar, a to je boksersko emitiranje. Budući da je HBO na boksu mahao bijelom zastavom, Showtime je jedina premium mreža preostala s tim zadatkom.

Možete provesti svoje bokserske utakmice Showtime PPV. Ako izraz nije poznat, možete ga se sjetiti kao Showtime Entertainment Television ili SET.

1986. Showtime je počeo izlaziti na bokserskim utakmicama. To je učinio uvođenjem Showtime prvak boksa. To nije sve, također je pružilo ShoBox: Nova generacija gdje su nadolazeći bokseri glavna atrakcija.

Showtime je fanovima olakšao praćenje najnovijih događaja u boksu Aplikacija Showtime Anytime. Ako imate valjana pretplata putem kabla, moći ćete dodirnuti bilo koji Showtime sadržaj koji vam se sviđa na A. Provjerite popis pružatelja usluga u nastavku:

 • U-r
 • krmanoš
 • DirecTV
 • jelo
 • Granica
 • Mediacom
 • Optimalno
 • Spektar
 • Suddenlink
 • FiOS
 • WatchTV
 • Xfinity

Showtime Pružatelji usluga

Samostalna usluga struje?

Da, dobro ste vidjeli. HBO nije jedina mreža koja to postiže; Showtime može igrati i ovu igru. Pomoću usluge streaminga Showtimea moći ćete gledati sve kanale nagrađivani sadržaji, sportski i stand-up specijaliteti za malu naknadu do kraja mjeseca.

Najbolja stvar u vezi s ovom uslugom je da vam nije potrebna pretplata za kabel da biste joj pristupili. Pozdravi se od dugoročnih ponuda od sada. Sve što trebate učiniti je pretplatiti se na Showtime pomoću web stranice ili aplikacije Showtime. Samo je 10,99 $ / mjesečno, pa je jeftino s obzirom na to što ćete dobiti zauzvrat.

Nakon što dobijete pretplatu na Showtime, možete emitirati događaje vrhunskog boksa uživo Android TV, Amazon Fire Stick / TV, Apple TV, Chromecast, Xbox, LG Smart TV, PC, Mac, Android, iOS ili Roku.

Glavni događaj

Logotip glavnog događajaAko gledate boks u Australiji, vidjet ćete da je vaše najbolje mjesto “Glavni događaj”. to je Jedini australski PPV kanal, koji se lansirao natrag 1997. kao Event TV, a zatim glavna atrakcija.

Oba Foxtel i Optus televizija posjedovati uslugu. Znate što se događa kada njih dvoje surađuju, dobivate vrhunski sadržaj u regiji.

Kanal emitira sve vrste borbenih sportova, uključujući WWE, UFC i boks. Ali to nije sve; možete pronaći i odabrane koncerte. To je stvarno vrlo jednostavno.

Samo idite na web mjesto glavnog događaja i kupite svoj događaj. Nakon toga možete ga strujati Foxtel ili Optus TV koji sadrži Foxtel koristeći:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • PC
 • ortak
 • Chromecastov
 • PlayStation
 • Xbox
 • Pametni televizori

Ograničenja zaobilaženja – Pristup globalnom kanalu

Ovaj dio je vrlo važan za bilo koji streamer vani. Vidiš, kanali za strujanje pridržavaju se geo-ograničenja. To je postupak ograničavanja pristupa sadržaju usluge na temelju potrošačevih potreba geografska lokacija. Znam da je to frustrirajuće.

Kažu da Internet čini svijet malim globalnim selom u kojemu su svi povezani. Pa, ne prema mnogim web mjestima koja su ograničen na određene regije. Streaming usluge poput ovih spomenutih primjenjuju takva ograničenja zbog propisi o autorskim pravima.

Usluge strujanja mogu odrediti vašu lokaciju ispitujući vašu IP adresa. Ako se nalazite na području na kojem kanal ima prava na emitiranje, nećete imati problema. Međutim, ako niste, tada stvari postaju zamršene, počevši od a poruka o grešci.

Rješenje

Najbolji način za pristup bilo kojem sadržaju koji je blokiran u vašoj zemlji je putem VPN-a. Virtualne privatne mreže omogućuju vam tuneliranje internetskog prometa putem šifrirana veza. To je izravna veza između vas i web lokacije koju pokušavate uspostaviti.

Jednom kada se povežete s poslužiteljem, vaš stvarna lokacija bit će pomaknuta kao i jer više ne držite izvornu IP adresu. Da, sada ste dobili IP adresu na mjestu gdje se nalazi poslužitelj.

Na primjer, ako je poslužitelj na koji ste povezani u SAD-u, primit ćete račun Američka IP adresa. Kao rezultat toga, lajkovi ESPN +, Showtime, Hulu i više bit će dostupni za strujanje bez obzira gdje se nalazite.

Dopusti da te naučim kako se povezati na VPN u opsežnom koraku:

 1. Morat ćete početi odabirom a vjerodostojna VPN raditi s. Budući da sam taj koji piše ovaj vodič, preuzet ću se na preporuku ExpressVPN.
 2. Nakon toga, preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na Androidu, iOS-u, PC-u, Mac-u ili Fire Stick-u.
 3. Sada aktivirajte aplikaciju i prijavite se sa svojim VPN računom.
 4. Spajanje na poslužitelj na temelju odabranog kanala.
 5. Pričekajte vezu i uspostavite svoj kanal.
 6. Streaming boksački događaji bilo gdje u svijetu.

Odabir pravog VPN-a za postupak je prilično nužan. Već sam preporučio svog osobnog davatelja usluga. Međutim, nije jedini dostupan na tržištu. Pogledajte još vrhunske VPN usluge u tablici ispod.

Nešto o čemu se treba impresionirati!

S boksom se konačno okrenuo digitalno strujanje, ima koristi za sve. Borci će imati više izloženosti. I ne samo to, promotori će također imati više načina za izgradnju igrača i više borbi za sve koje mogu gledati. To je dobitna pobjeda za sve, od emitera do promotora do gledatelja. Već sam navela sve što trebate znati bokserske streaming usluge.

Sada, sve što trebate učiniti je odabrati odgovarajuću za svoje streaming potrebe i dobro je ići. Ne zaboravite, ako je kanal u drugoj zemlji, koristite VPN, i moći ćete pristupiti njegovom sadržaju ni u kojem trenutku. U slučaju da se na putu naletite na smetnje, kontaktirajte me u komentar u nastavku, i vidjet ću što mogu učiniti s tim.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me