ExpressVPN vs CyberGhost: Melyik VPN a legjobb?

Megpróbálom eldönteni, melyik VPN (ExpressVPN vagy CyberGhost) jobb, ha rejtélyes helyzet. Az egyikben kifejeződik a szó, ami azt jelenti szupergyors. A másikban a szellem szó szerepel, amelynek azt kell jelentenie online láthatatlanság.


De melyik a kettő kombinációja? A zavart megszüntetni szándékoztuk ezt összehasonlító áttekintés és döntött a győztesről. Kitalálod? 

ExpressVPN vs CyberGhost

ExpressVPN vs CyberGhost

ExpressVPN vs CyberGhost – szolgáltatások és szolgáltatások

Annak érdekében, hogy lefedje a VPN alapjainak nagy részét, áttekintettem az ExpressVPN és a CyberGhost alapjait Árképzés, Ügyfélszolgálat, Sebesség, Eszközök támogatása, DNS Szivárgásvédelem, és Magánélet.

Árazás

Vizsgáljuk meg az ExpressVPN és a CyberGhost árazási terveit. Nagyon ismert, hogy az ExpressVPN az egyik drágább szolgáltatások ott, míg a CyberGhost a olcsóbb lehetőség. Mindkét VPN 3 csomagot kínál, ahol az árak minél tovább csökkennek, ha feliratkozol.

A CyberGhost viszont a következőket kínálja:

 • Havonta 11,99 USD (havi terv)
 • Havonta 4,99 USD (éves terv – számlázás 59,88 USD)
 • Havonta 2,74 USD (3 éves terv – számlázás 99 USD)

Nyilvánvaló, hogy a CyberGhost pénzügyi szempontból jobb lehetőségeket kínál, például egy 3 éves előfizetés a CyberGhost-nal 0,95 dollárba kerül kevesebb, mint egy éves előfizetés az ExpressVPN-re. Mindkét VPN-nek 30 napos visszatérítési politikája van. A CyberGhost elfogadja a hitelkártyákat (Visa / Mastercard) és a PayPal, míg az ExpressVPN elfogadja a Bitcoin, PayPal, hitelkártyákat (Visa / Mastercard / American Express / Discover / stb.) És még sok más.

ExpressVPN vs CyberGhost árazási ítélet: CyberGhost

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálat nagyon fontos, ha VPN-t keres. Szolgáltatás-alapú termékként a VPN-eknek dedikált és tájékozott ügyfélszolgálati csapat annak biztosítása érdekében, hogy az ügyfelek igényei minél gyorsabban legyenek rendezve. Mind a CyberGhost, mind az ExpressVPN rendelkezik 24/7 élő csevegési lehetőség ügyfeleik számára. Mindkét VPN rendelkezik egy GYIK szakasz a megfelelő webhelyeken és útmutatókban, amelyek megmagyarázzák a VPN-szolgáltatások használatát.

ExpressVPN vs CyberGhost ügyfélszolgálati ítélet: Nyakkendő

Sebesség

A VPN természetesen zavarja az internet sebességét a titkosítási folyamatok végrehajtása miatt. Ennek eredményeként lassabb az internet sebessége. Ez megmagyarázza, miért kellene olyan VPN-t választania, amely gyors kiszolgálókkal rendelkezik, állandó letöltési sebességet kínál és támogatja a P2P megosztását. Az ExpressVPN és a CyberVPN sebességének tesztelése után a következőket találtuk:

ExpressVPN: a sebesség 11% -kal esett az amerikai szerver és 11,9% -kal az Egyesült Királyság szerverén, míg a feltöltési sebesség 13,8% -kal esett az amerikai szerver és 19,9% -kal az Egyesült Királyság szerverén.

CyberGhost: a kapcsolat sebessége 71,1% -kal esett az amerikai szerver és 12% -kal az Egyesült Királyság szerverén, míg a feltöltési sebesség 30,7% -kal esett az amerikai szerver és 10,5% -kal az Egyesült Királyság szerverén.

Számunkra nagy különbség volt a CyberGhost különféle szervereivel. Az ExpressVPN relatív átlagos veszteséget tartott a kipróbált szervereknél.

ExpressVPN vs CyberGhost sebességteszt ítélet: ExpressVPN

Eszköz-támogatás

Összehasonlítottuk az Express VPN és a CyberGhost támogatott eszközeit, hogy megtudjuk, melyik VPN kínál több eszközfajtát.

ExpressVPN:

 • ablakok
 • iOS
 • Linux
 • Android
 • Routerek
 • Mac

CyberGhost:

 • ablakok
 • Mac
 • Linux
 • Android
 • iOS

ExpressVPN vs CyberGhost eszköz támogatási ítélet: ExpressVPN

szerverek

Mind az ExpressVPN, mind a CyberGhost ismert nagyszámú szerver a világ minden tájáról. Az ExpressVPN áll több mint 2000 szerver több mint 94 országban, míg a CyberGhost rendelkezik több mint 2000 szerver több mint 60 országban. Nyilvánvaló, hogy az ExpressVPN globális lefedettséggel rendelkezik, mint a CyberGhost.

ExpressVPN vs CyberGhost szerver ítélet: ExpressVPN.

DNS szivárgásteszt

A legtöbb VPN által kínált szolgáltatás a következő DNS szivárgás elleni védelem. Számos olyan webhely teszteli a DNS-szivárgást, és minden VPN-felhasználónak azt tanácsolom, hogy félig rendszeresen ellenőrizze a szivárgást. Az ExpressVPN és a CyberGhost vonatkozásában mindkét VPN pozitívan tesztelte a DNS szivárgás elleni védelem szolgáltatását.

ExpressVPN vs CyberGhost DNS szivárgásteszt ítélet: Nyakkendő

Magánélet

Amikor megnézi a VPN adatvédelmi méréseit, ellenőrizheti, hogy milyen VPN protokollokat használnak, milyen titkosításokat valósítottak meg, és vannak-e nulla naplózás politika. A megállapítások listája a következő:

ExpressVPN:

 • VPN-protokollok: OpenVPN TCP / UDP-vel – SSTP – L2TP / IPsec – PPTP
 • Titkosítások: 256 bites AES titkosítás, AES-256-CBC, adatcsatornás szimmetrikus titkosítási séma és továbbító titkosítás.
 • Nulla naplózás politikája: Az ExpressVPN kijelenti, hogy szigorú bejelentkezési szabályzattal rendelkezik, és nekünk szerencsés bizonyítékok támasztják alá ezt.

CyberGhost:

 • VPN-protokollok: OpenVPN – L2TP / IPsec – PPTP
 • Titkosítások: AES 256 bites titkosítás 2048 bites kulccsal és MD5 a HMAC hitelesítéshez.
 • Zéró naplózási politika: A CyberGhost szigorú nulla naplózási politikát ígér. Sajnos a Általános Szerződési Feltételek oldalon más bizonyíték van.

ExpressVPN vs CyberGhost Zero-Log házirend-ítélet: ExpressVPN

ExpressVPN vs CyberGhost – Az ítélet

Az egyes VPN-ek önálló tesztelése után arra a következtetésre jutottunk, hogy Az ExpressVPN a jobb VPN. A CyberGhost tisztességes és olcsóbb, de az ExpressVPN jó okból jó hírnevet szerzett magának.

Ezenkívül a CyberGhost adatvédelmi politikájával kapcsolatos esetleges problémák kissé ellentétesnek tűnnek a VPN-szolgáltatók számára. Ha elakad a CyberGhost és az ExpressVPN között, ne habozzon, vegye fel az előbbit. Annak ellenére, hogy az ExpressVPN drága, jól elvégzi a munkát. Egyetért a győztesünkkel? Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map