ExpressVPN VS Hola – Melyik VPN-t kell használni?

A VPN piacán sok lehetőséggel kell számolnia. Mindannyian a legjobbak legjobbjaként mutatkoznak be, de valójában hányuk él a szabványok szerint? Ez elvezet minket a csatába ExpressVPN és Hola VPN Plus.


Itt sok a kockázat: a te adatvédelem, biztonság és személyes információk, ami ezt a döntéshozatali folyamatot még súlyosabbá teszi. Ezen okok miatt azért vagyunk itt, hogy segítsen nektek kitalálni.

ExpressVPN VS Hola - Melyik VPN-t kell használni

ExpressVPN VS Hola: Melyik VPN-t kell használni?

Ezúttal összehasonlítjuk ExpressVPN és Hola. Ezen összehasonlítás célja nem az, hogy lehetőséget biztosítson neked a Hola szolgáltatásaira. Megmutatja neked a különbség a tényleges VPN szolgáltatás (ExpressVPN) és a pénzszerző csalások között (Hola). Ez a cikk azzal indul, hogy kijelentem, hogy a Hola 100% -osan veszélyes, és bár VPN-ként hirdeti magát, inkább egy proxy.

ExpressVPN VS Hola – Szolgáltatások és szolgáltatások

Annak érdekében, hogy megfelelően megnézhessem a szolgáltatók által kínált szolgáltatások és szolgáltatások sorozatát, összehasonlítottam a árazás, internetes sebesség, ügyfélszolgálat, eszköz támogatás és szerverhálózat minden ExpressVPN és Hola.

Árazás

Kezdjük a árképzési tervek mind az ExpressVPN, mind a Hola számára.

A Hola viszont ingyenes és prémium szolgáltatást is kínál. Prémium kategóriájú, 4 különböző árképzési tervvel rendelkezik:

 • Havi:$ 11.95
 • Évi: 6,99 USD
 • Félévenkénti: $ 3.99
 • Tri-éves:$ 2.99

Értékelés: Ami az árazást illeti, itt Hola minden költségvetésnél jobb árat tervez. Nézze meg a 2 éves tervüket. Ez körülbelül 4 dollár, ami sokkal olcsóbb, mint az ExpressVPN éves terve. Mindkét szolgáltató felkínálja előfizetőit 30 napos pénzgarancia-politika.]

Az ExpressVPN esetében azonban a politika érvényes 100% “nincs feltett kérdés”. Mivel a Hola-felhasználóknak figyelmeztetniük kell arra, hogy melyik készüléket telepítik először a Hola-ra, azaz ha visszatérítést használnak. Az iOS és az Android felhasználóknak visszafizetést kell kérniük az Apple és a Google részéről.

Ítélet: Szia jobb árképzési tervekkel rendelkezik, de ExpressVPN jobb visszatérítési politikája van.

Vevőszolgálat

ExpressVPN 

Ha ExpressVPN felhasználó, akkor hozzáférhet a élő chat portál bárhol a webhelyen. Az élő csevegés aktiválásához nincs szükség személyes információkra. Az ügyfélszolgálat tehetséges és jól tájékozott az ExpressVPN által kínált szolgáltatásokról és ajánlatokról. Nem valószínű, hogy kérdést tesz fel nekik, és nem válaszolnak. Most, ha az ügynöknek kétszer ellenőriznie kell valamit, erről értesíti Önt, és arra kéri Önt, hogy legyen türelmes, amíg nem válaszolnak az Ön számára.

Szia 

Másrészt Hola, nem kínál élő ügyfélszolgálati szolgáltatást. Ők azonban kínálnak ügyfélszolgálat e-mailben. Néhány alkalommal kipróbáltam az e-mail funkciót az átlagos válaszadási arány kiszámításához. Amit észrevettem, azokra a kérdésekre, amelyekre a weboldal könnyen megválaszolható, meglehetősen sok időben (4 óra, illetve 5 óra) válaszolnak. A visszatérítési politika sajátosságaival kapcsolatos kérdéseim (a weboldalon nem szereplő) kétszer egy nap alatt válaszoltak.

ExpressVPN

 • élő chat funkció
 • 24 órás ügyfélszolgálat

Szia

 • nincs élő csevegési lehetőség (csak e-mail)
 • egy GYIK-ot a weboldalon

 Ítélet: ExpressVPN

Sebesség

Nehéz volt megbecsülni az ExpressVPN és a Hola közötti sebességkülönbséget, de itt van.

ExpressVPN 

Ezzel szemben az ExpressVPN, végrehajtja a VPN összes funkcióját. Ez azt jelenti, hogy lelassítja az internet sebességét. Szakembereink úgy találták, hogy az ExpressVPN általában volt konzisztens az összes szerverén. A letöltési sebesség átlagosan 10% -kal csökkent, függetlenül a szerver helyétől.

Szia

Az a tény, hogy Hola egy P2P hálózat azt jelenti, hogy ez nem lassítja az internet használatát. Ennek oka az, hogy Hola nem igazán irányítja át forgalmát. Igaz, hogy a (böngésző kiterjesztés) Hola Unblocker hihetetlenül lassú, egészen addig a pontig, amikor úgy tűnt, hogy egyszerűen nem voltunk csatlakozva az internethez.

ExpressVPN

 • lenyűgöző feltöltési és letöltési sebesség.

Szia 

 • gyors sebesség a titkosítás hiánya miatt

Ítélet: ExpressVPN

Eszköz-támogatás

ExpressVPN

Használja ki az ExpressVPN előfizetését az alkalmazások letöltésével és manuális konfigurálásával az összes eszközén. Csak egy VPN-előfizetéssel Ön egyszerre öt eszköz csatlakoztatására a ExpressVPN. Más szavakkal, meg kell osztania az egyetlen előfizetését (VPN-kapcsolat) öt másik eszközzel.

Szia 

A Hola használatával egyetlen fiókját is használhatja tíz egyidejű eszköz mint például az Android, a PC, a Mac, a játékkonzolok és még a SmartTV-k is. Így teljes mértékben kihasználja a Hola lehetőségeit azáltal, hogy megosztja fiókját másokkal.

ExpressVPNAz alábbi platformok támogatott alkalmazásai:

 • Windows, Mac, Blackberry, Linux, Android, iOS, válassza ki az útválasztó modelleit
 • Bővítmények ehhez: Chrome, Safari, Firefox
 • egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolatot kaphat.

Szia támogatott alkalmazásokat kínál:

 • Windows, Mac, Linux, Android, iOS, válasszon útválasztó modelleket.
 • Hola Unblocker: Chrome, Firefox, Edge, Safari
 • A Hola P2P hálózatként korlátlan eszközkapcsolatot kínál.

Döntés: Hola

szerverek

ExpressVPN

Az ExpressVPN egy prémium szolgáltató, amely a kiszolgálók széles választéka szerte a világon, nagyon biztonságos hálózat beállítása. A jelenleg birtokló társaságnak kb 160 VPN szerver helye feszít®fája 94countries, több mint 3000 VPN szerver. A kiszolgálók megóvják a felhasználók adatait és titkosítják őket, mielőtt más hálózatokba lépnének.

Szia 

A VPN-szolgáltatók általában fizetnek annak a szervernek a karbantartása érdekében, amelyen biztonsági célokból továbbítják a felhasználók adatait. Hola Nincs vagy nincs szervere és mivel ez egy ingyenes szolgáltatás, előfizetéskor szerverré válhat. Azoknak, akik használni akarják a szolgáltatást, és nem akarják, hogy mások csatlakozzanak a hálózatukhoz, fizetniük kell a prémium tervért. Hola szabadságának lényege csökkent.

ExpressVPN

 • 2000 szerver 148 helyszínen található 90 országban.
 • A teljes szerverlista megtalálható a webhelyen, mindenki számára világos.

Szia

 • nem rendelkezik szerverrel.
 • A Hola az eszközöket – amelyek nem fizetõ felhasználókhoz tartoznak – „szerverként” használja.

Ítélet: ExpressVPN

ExpressVPN VS Hola – Adatvédelem & Biztonság

A VPN alapvető szempontja, hogy a vállalat hogyan kezelje a felhasználók adatvédelmét és biztonságát. Mivel a VPN-ek elsősorban a kiberbiztonsági eszközök, fontosabb, hogy a VPN valódi adatvédelmet és biztonságot kínáljon, mint sokféle funkcióval. Noha az ExpressVPN használata teljesen biztonságos, nem mondhatjuk ugyanezt a Hola-ról. Általában a VPN-ket tekintjük meg titkosítások, protokollok és naplózási irányelvek hogy értékelje, mennyire biztonságos és magántulajdonban van. A két szolgáltató összehasonlításakor ezt találtuk:

ExpressVPN

ExpressVPN ajánlatok erős titkosítási protokollok, kiváló biztonsági szolgáltatások, és nincs szivárgás. Ez azt jelenti, hogy ez a szolgáltató nem veszélyezteti az adatok biztonságát. A vállalat igénybe veszi a a titkosítás legmagasabb szintje, amely törhetetlennek tekinthető. Az ExpressVPN rendelkezik a kill kapcsoló, amelyet hálózati zárnak neveznek. Ez a szolgáltatás segíti az adatok biztonságát azáltal, hogy biztosítja a forgalmat, ha a VPN-kapcsolat bármikor leesik.

Szia 

Hola egy VPN nincs titkosítás vagy kill kapcsoló. Ez azt jelenti, hogy nem biztonságos kiterjedt felhasználói naplókat tart. Miközben állítja, hogy a peer-to-peer kapcsolatok biztonságosak, nem az. Valójában Hola-ban nincs semmi névtelen vagy biztonságos. VPN-nek nevezi magát, ha valójában proxy.

ExpressVPN:

 •  OpenVPN TCP / UDP – SSTP – L2TP / IPsec – PPTP használatával
 • AED-256-CBC, adatcsatornás szimmetrikus titkosítási séma, 256 bites AES titkosítások, továbbító titkosítás
 • Egy korábban kipróbált és tesztelt szigorú nulla naplózási politika

Szia:

 • Nincs VPN-protokoll.
 • Nincs titkosítás.
 • Talált felhasználói adatok naplózására és eladására.

Értékelés: Míg Hola egyáltalán nem tesz semmit a felhasználó magánéletének és biztonságának védelme érdekében, az ExpressVPN a globális közösség egésze számára valódi nulla naplózású VPN-ként bizonyította magát..

Ítélet: ExpressVPN

Miért nem biztonságos Hola??

Nem csak az Hola naplót vezet az online tevékenységeiről és tárolja a személyes adatait, de az is lehetővé teszi harmadik felek (fizetett felhasználók) számára az online kapcsolat elérését. A naplózási információkról nem csak a minimális összegről van szó. Ez a VPN hatalmas adatokat naplóz, amelyek bevonják a felhasználókat. Mindent elolvashatnak a saját részükön Adatvédelmi irányelvek. Fontos továbbá emlékeztetni, hogy a Hola peer-to-peer VPN.

Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy az egész világon kiszolgálóknak fizettek, a Hola a felhasználói kapcsolatok útján jelzi a jeleit. Más szavakkal: a felhasználó sávszélességét használja. A valóságban csatlakozik más felhasználók hálózatához, és ők csatlakoznak a tiédhez. Röviden szólva: ez egy nem biztonságos VPN nagyon alacsony titkosításokkal. Ha feliratkozik erre a VPN-re, fenyegetéseknek teheti ki magát és feladhatja magánéletét a folyamat során.

ExpressVPN VS Hola – Záró ítélet

Visszatekintve a szakértőink által elvégzett tesztekre, egyértelmű, hogy az ExpressVPN messze van jobb szolgáltató, mint Hola. Nem számítva az ExpressVPN mindenekelőtt VPN. Hola viszont nem. Nem tudom elég hangsúlyozni, hogy Hola milyen veszélyes.

ExpressVPN

Az ExpressVPN itt nyeri le a győztest, és nagyon ajánlom.

Szia

A Hola veszélyes szolgáltató, amelyet azt tanácsolom, hogy minden áron kerülje el.

Sem én, sem a VPN Guru itt tartózkodó többi tagja nem ajánlja senkinek a szolgáltatás használatát. Nem ért egyet? Ha úgy gondolja, hogy az ExpressVPN egyértelmű nyertes, tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me