ExpressVPN vs Hotspot pajzs: Melyik VPN a legjobb?

ExpressVPN VS Hotspot pajzs: Melyik VPN-re kell feliratkoznod? A VPN elkötelezettség, és a VPN választása drasztikusan befolyásolja az Ön személyes adatait. Tehát természetesen azt is meg akarja győződni arról, hogy helyesen dönt. Ha elakad az ExpressVPN és a Hotspot Shield, a két leginkább letöltött VPN között, nézd meg ezt az összehasonlító áttekintést, hogy megtudd, melyik VPN érdemel figyelmet. Felhívjuk figyelmét, hogy ez az összehasonlítás a Hotspot Shield prémium verzióján alapul.


ExpressVPN vs Hotspot Shield - melyik VPN a legjobb

ExpressVPN vs Hotspot Shield – melyik VPN a legjobb

ExpressVPN VS Hotspot pajzs – szolgáltatások és szolgáltatások

Annak érdekében, hogy átfogó képet kapjunk a szolgáltatók által kínált szolgáltatásokról és szolgáltatásokról, összehasonlítottam az ExpressVPN és a Hotspot Shield árait, ügyfélszolgálatát, internetes sebességét, eszköz támogatását és szervereit..

Árazás

Kezdjük azzal, hogy átnézzük mind az ExpressVPN, mind a Hotspot Shield árképzési tervét.

Az ExpressVPN 3 különböző árat kínál:

 • $ 12.95 havonta (havi terv)
 • $ 9.99 havonta (kétéves terv – számla 59,95 USD)
 • $ 6.67 havonta (Éves terv – számla 99,95 dollár + három ingyenes hónap az első évben)

A Hotspot Shield 4 különböző árat kínál:

 • $ 12.99 havonta (havi terv)
 • $ 8.99 havonta (kétéves terv – számla 53,94 USD)
 • $ 5.99 havonta (Éves terv – számlázás 71,88 USD)
 • $ 3.49 havonta (3 éves terv – számlázás 125,64 USD)

Az árképzésről a Hotspot Shield jobb terveket kínál a felhasználók számára a költségvetés alapján. 3 éves tervük csak durván 26 dollárral haladja meg az ExpressVPN éves tervét.

Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, amelyet egyértelműen megszabtak a visszatérítési politikában, kérdés nélkül. A Hotspot Shield 45 napos visszatérítési politikát kínál, azonban nem tudtam megtalálni az interneten a visszatérítési politikájukat, hogy megállapítsam, vannak-e korlátozások a házirendre. Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és értesítést kaptam arról, hogy politikájuk nem korlátozza a sávszélességet vagy a kapcsolatokat.

ExpressVPN VS Hotspot pajzs árképzési ítélete: Hotspot pajzs.

Vevőszolgálat

Mind a Hotspot Shield, mind az ExpressVPN rendelkezik élő csevegési lehetőséggel ügyfélszolgálatához.

Az ExpressVPN használatával a webhely bárhol elérheti az élő chat portált. Nem kérnek azonosító információt az élő csevegés működéséhez. Az ügyfélszolgálati munkatársak teljes körű tájékoztatást kapnak az ExpressVPN által kínált lehetőségekről, és gyorsan megválaszolhatják az esetleges kérdéseket. Ha az ügynöknek kétszer ellenőriznie kell az információkat, akkor erről értesíti Önt, és kérje meg, hogy légy türelmes, amíg visszakeresnek a válaszhoz..

A Hotspot Sheild élő csevegési lehetősége kissé csalódást okozott. A kezdéshez a csevegőportálhoz csak az árazási oldalukról férhet hozzá. Nincs gomb, amelyre kattinthat, a csevegés csak felugrik az oldal alján. Ezenkívül névre és e-mail címre is szükségük van, mielőtt beszélgetni tudnának az ügyfélszolgálattal. Az elvégzett többszörös tesztek során ügynökeik hosszú ideig folyamatosan abbahagyták a válaszadást (legfeljebb 2 perc rádiócsendet tapasztaltam meg) anélkül, hogy tájékoztatták volna a válasz késleltetésének szükségességéről. Megválaszolták a szolgáltatással kapcsolatos összes alapvető kérdést, de nagyon homályos válaszokkal válaszoltak minden olyan kérdésre, amely nincs a GYIK-ban.

ExpressVPN VS Hotspot pajzs ügyfélszolgálat ítélete: ExpressVPN.

Sebesség

Szakembereink mind az ExpressVPN, mind a Hotspot Shield sebességvizsgálatát elvégezték.

Az ExpressVPN sebessége meglehetősen konzisztens volt az összes tesztelt kiszolgálón. Általában a letöltési sebesség körülbelül 10% -kal csökkent az összes kiszolgálón.

A Hotspot Shield sebessége nem volt olyan következetes a kiszolgálók között, amelyeket szakértőink kipróbáltak. A letöltési sebesség néha csak 0,9% -kal lassabb volt, máskor 22,7% -kal lassabb.

ExpressVPN VS Hotspot pajzs sebesség ítélete: Hotspot pajzs.

Eszköz-támogatás

Az ExpressVPN támogatott alkalmazásokat kínál a következőkre:

 • Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Blackberry és válasszon útválasztó modelleket.
 • Bővítmények: Chrome, Firefox, Safari.

Az ExpressVPN segítségével egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolatot is elérhet.

A Hotspot Shield támogatott alkalmazásokat kínál a következőkre:

 • Windows, Mac, Android, iOS, Windows telefon.
 • Bővítmények ehhez: Chrome és Firefox.

A Hotspot Shield segítségével egyszerre akár 5 egyidejű kapcsolatot kaphat.

ExpressVPN VS Hotspot pajzs eszköz támogatási ítélete: ExpressVPN

szerverek

Az ExpressVPN 2000+ szervert kínál 148 szerverhelyen 92 országban. Szerver-listájuk elérhető a weboldalukon.

A Hotspot Sheild kicsit trükkösebb volt. Vártam, amíg letöltöttem az alkalmazást, hogy kitaláljam, hány szerverük van. Még akkor is, még mindig nem tudtam megtudni, hogy hány szervert kínálnak. Azt tudjuk, hogy a Hotspot Shieldnek csak 24 országában van szervere.

ExpressVPN VS Hotspot pajzs kiszolgáló ítélete: ExpressVPN

ExpressVPN VS Hotspot pajzs – Adatvédelem & Biztonság

A szolgáltatásoktól függetlenül a VPN szolgáltatásának legfontosabb szempontja a felhasználó magánéletének és biztonságának megközelítése. A két szolgáltató így tesztelte:

A VPN biztonságának értékelésekor általában megvizsgáljuk a VPN-protokollokat, titkosításukat és naplózási politikájukat. Íme, amit az ExpressVPN VS Hotspot Shield-rel találtunk:

ExpressVPN:

 • VPN-protokollok: OpenVPN TCP / UDP-vel – SSTP – L2TP / IPsec – PPTP.
 • Titkosítások: 256 bites AES titkosítások, AED-256-CBC, adatcsatorna szimmetrikus titkosítási sémája, továbbító titkosítás.
 • Naplózási politika: Az ExpressVPN szigorú nulla naplózási politikával rendelkezik (kipróbált és tesztelt).

Hotspot pajzs:

 • VPN protokollok: A Hotspot Shield saját, Catapult Hydra nevű protokollt használ, amelyet az anyjuk, AnchorFree fejlesztettek ki..
 • Titkosítások: 128 bites AES titkosítások, TLS 1.2 szerverek, továbbító titoktartás.
 • Naplózási politika: A Hotspot Shield nulla naplózású politikával rendelkezik (az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően, amelyet a Demokrácia és Technológia Központ állít be).

Az ExpressVPN egy kétség árnyékán bebizonyította, hogy nem vezetnek naplókat a böngészési tevékenységeiket végző felhasználóikról. A Hotspot Shield-et ezzel szemben azzal vádolták, hogy felhasználói adatait megosztotta harmadik felekkel.

ExpressVPN VS Hotspot pajzs adatvédelem & Biztonsági ítélet: ExpressVPN

ExpressVPN VS Hotspot pajzs – Záró ítélet

Az elvégzett tesztek és a Hotspot Shield, valamint az ExpressVPN által kínált szolgáltatások alapján egyértelmű, hogy az ExpressVPN egyértelmű nyertes. Lehet, hogy a Hotspot Shield olcsóbb, de jellemzői és a magánélet védelme & A biztonság nem volt jó az ExpressVPNéval szemben. Ha továbbra is ragadt a két szolgáltató között, ne habozzon feliratkozni az ExpressVPN-re. Lehet, hogy drágább, de legalább garantáltan garantálja egy valóban biztonságos és magánszemélyes kapcsolatot a szolgáltatásaival.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map