ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN – összehasonlító áttekintés

Sok ember számára a VPN kiválasztása nagyon nehéz döntés. Ebben a cikkben az ExpressVPN vs NordVPN vs VyprVPN összefoglalót fogom áttekinteni. Így van, hölgyeim és uraim, ez egy 3 az 1-hez! Korábban már összehasonlítottuk az ExpressVPN-t a NordVPN-vel és az ExpressVPN-t a VyprVPN-kel, de gondoltuk, érdekes lenne megnézni, hogy mindhárom szolgáltató miként hasonlít egymáshoz. Az összehasonlítást az árazásra és a magánéletre alapozom & biztonság, sebesség, szerverhálózat, ügyfélszolgálat, eszközkompatibilitás, valamint az American Netflix elérése és az egyes VPN-ek kiegészítő szolgáltatásai. Tehát, ha VPN-t keres, és elakad a három lehetőség között, ez a vélemény az Ön számára.


ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN - összehasonlító áttekintés

ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN – összehasonlító áttekintés

ExpressVPN VS NordVPN VS VyperVPN – áttekintés

Amikor egy új VPN-szolgáltató piacán van, fontos, hogy tisztában legyen azzal, amit az egyes VPN-ek kínálnak, és hogy összehasonlítják őket más, odakint nyújtott szolgáltatásokkal. A vélemény átírása során nyilvánvalóvá vált, hogy egyetlen VPN sem tökéletes, mindig van valami, amit valaki más végez jobban. Ennek ellenére könnyedén megkülönböztetheti a „jó” szolgáltatót a „rossz” szolgáltatótól. Az ExpressVPN és a NordVPN vs VyprVPN között egyértelműen elmondhatja, hogy minden opció megbízható és megbízható szolgáltatásokat kínál a felhasználók számára. Ha ezen VPN-ek mélyreható elemzését kívánja elvégezni, akkor nyugodtan olvassa el az egyes véleményeinket:

  • ExpressVPN áttekintés
  • NordVPN áttekintés
  • VyprVPN áttekintés

Ha elakad a három szolgáltató között, és arra törekszik, hogy meggondolja magát, ne feledje, hogy egy jó VPN-nek képesnek kell lennie arra, hogy meg tudja csinálni, amit akar. Annak ellenére, hogy ez az összehasonlítás egy VPN-t fog feltölteni a listán, érdemes időt kipróbálni a szolgáltatókra (akiknek mindegyike rendelkezik 30 napos visszatérítési politikával!), Mielőtt saját döntését meghozza..

Árazás

Az első tényező, amelyet az emberek általában az VPN felkutatására keresnek, az ár. Mindhárom VPN 3 tervvel rendelkezik, és minél hosszabb az ár, annál alacsonyabb a terv. Az ExpressVPN a legdrágább a három közül, kezdve 12,95 dollárral a havi tervnél, 59,94 dollárral a 6 hónapos tervnél és 99,84 dollárral az éves tervnél. A NordVPN ugyanazokat a 3 árakat 11,95, 54,00 és 83,88 dollárra becsüli. A VyprVPN esetében az árak 9,99, 59,94 és 80,04 dollár.

Az árazás szempontjából az ExpressVPN a legdrágább a csomagból, bár ugyanazt a 6 hónapos díjat osztja meg a VyprVPN-vel. Összességében a VyprVPN olcsóbb lehetőség, ha havi vagy éves előfizetést keres.

Magánélet & Biztonság

A magánélet és a biztonság két fő probléma a VPN-ek vonatkozásában. Az ExpressVPN és a NordVPN székhelye a Brit Virgin-szigeteken, illetve Panamán, míg a VyprVPN az Egyesült Államokban található. Ez azt jelenti, hogy a három közül a VyprVPN-t az Egyesült Államok adatmegőrzési törvényei miatt arra kényszeríthetik, hogy adja át ügyfelei adatait..

A titkosítást és a VPN protokollokat illetően:

  • Az ExpressVPN 256 bites AES titkosítást és OpenVPN, PPTP, SSTP, IPsec és L2TP protokollokat használ..
  • A NordVPN 256 bites AES titkosítást és OpenVPN, PPTP, IPSec, IKEv2 / IPsec és L2TP protokollokat használ..
  • A VyprVPN 128 bites és 256 bites AES titkosításokat használ, és Chameleon protokollját használja, amelyet az első protokollnak tekintnek, amely áttör a kínai törhetetlen tűzfalakon. OpenVPN és 256 bites titkosításokat használ.

A VyprVPN a 3 közül az egyetlen olyan VPN, amely akár 30 napig is naplózza felhasználóit. A szolgáltató szerint a naplók számlázással, szolgáltatásértékeléssel és hibaelhárítással foglalkoznak. Az ExpressVPN és az NordVPN szigorú nulla naplózási politikával rendelkezik, ami sokkal vonzóbb lehet a felhasználó számára.

Sebesség

VPN-szakértőnk sebesség-teszteket végzett mindhárom szolgáltatónál. Visszamondta azzal, hogy elmagyarázta, hogy mindhárom VPN miként tekinthető gyors internetsebességű VPN-nek, ám a NordVPN nyertes lett, kevesebb sebességcsökkentéssel. Az NordVPN-t szorosan követi az ExpressVPN, illetve a VyprVPN.

Szerverhálózat

Minél több szervert kínál a VPN, annál könnyebb feloldani a több földrajzilag korlátozott webhely blokkolását. A VyprVPN utoljára a szerverszámmal jön, több mint 60 országban 700+ szerverrel. Az ExpressVPN 2000+ szerverrel rendelkezik több mint 94 országban, és a NordVPN 4800+ szervert kínál 62 országban.

A másik kettőtől eltérően azonban a VyprVPN saját szervereit birtokolja és kezeli. Mindegyik szempontból mindhárom VPN-nek dicséretes számú kiszolgálója van nagyszámú országban. Ez azt jelenti, hogy mind a 3 VPN jó kiszolgálók széles választékát kínálja a földrajzi korlátozások nagy potenciáljának feloldásához. Az ExpressVPN előnyt élvezhet a többi 2 szolgáltatóval szemben, mivel szerverbázisa nagyobb országszámon megy keresztül.

Készülék kompatibilitás

Nem szabad meglepőnek mondani, hogy mindhárom szolgáltatás VPN alkalmazásokat kínál, amelyek támogatják az összes népszerű eszközplatformot: Mac, iOS, Android, Windows, Linus. A 3 közül a NordVPN az egyetlen VPN, amely szeder-felhasználók számára irányított alkalmazást kínál. Mind a 3 szolgáltatás különféle eszközökre konfigurálható, beleértve a PlayStation és az Xbox készüléket.

Azt javaslom, függetlenül attól, hogy melyik szolgáltatót választja, konfigurálja a VPN-t az útválasztóra. Ez garantálja az internethez csatlakoztatott összes eszköz védelmét. Ennek hátránya, hogy még a legtöbb online útmutatás segítségével is kicsit kellemesnek kell lennie a tech-alapú telepítéseknél, hogy ezt megtehesse..

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálat nagyon fontos szolgáltatás, amelyet VPN-ben kell keresni. Olyan támogató csoportra van szüksége, aki ismeri a terméket és a felmerülő problémákat. Beszélni szeretne egy barátságos ügynökkel is, aki el tudja magyarázni, mit kell nyugodtan tenni. A támogató csoportoknak, kifejezetten a VPN-ekhez, 24/7-es időkereten belül a felhasználói bázisnak is rendelkezésre kell állniuk.

A nagyszerűség mind a három szolgáltatónál az, hogy mindegyik 24/7-es élő csevegési lehetőséget biztosít tájékozott és barátságos ügynökökkel.

Hozzáférés az American Netflixhez

Hadd magyarázzam el, miért fontos a VPN azon képessége, hogy feloldja a Netflix USA blokkolását. Néhány évvel ezelőtt szinte minden VPN-szolgáltató képes volt feloldni az amerikai Netflix blokkolását. Ezt követően a Netflix elkezdett megosztott VPN IP címeket megcélozni, lassan kizárva szinte az összes VPN szolgáltatót.

A Netflix VPN-tilalmát súlyossá tették, hogy egyes szolgáltatók abbahagyták ezt a szolgáltatást a szolgáltatásukban. Ez az oka annak, hogy egy olyan VPN-sel találkozni, amely feloldhatja az USA Netflix feloldását, ritka és oka az ünneplésnek.

Az ExpressVPN, NordVPN és a VyprVPN egyfajta módon feloldja az USA Netflix blokkolását. Itt van ez a kérdés, bár az ExpressVPN és a NordVPN sokkal következetesebbek abban, hogy feloldják a streaming óriás amerikai tartalomlistáját. A VyprVPN alkalmanként feloldja a Netflix blokkolását, de leggyakrabban a Netflix „Úgy tűnik, hogy feloldót vagy proxyt használ” üzenettel kell szembenéznie.

Extra szolgáltatások

Végül nézzük meg az ExpressVPN, a NordVPN és a VyprVPN által kínált extra funkciókat. Mindhárom szolgáltató olyan szokásos szolgáltatásokat kínál, amelyekre a VPN-től elvárható. Úgy tűnik, hogy néhány ilyen „extra szolgáltatás” egynél több VPN-szolgáltatónál található, ám ezek közül kiemelkedik:

  • Az ExpressVPN lehetővé teszi a kedvenc szerver IP-jének mentését.
  • A NordVPN 2048 bites SSL titkosítást kínál.
  • A VyprVPN rendelkezik a Chameleon protokolllal, amely az volt a protokoll, amely sikerült áttörnie a kínai nagy tűzfalakon.

ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN – Az ítélet

Miután összehasonlítottuk az ExpressVPN-t a NordVPN-rel és a VyprVPN-sel, láthatjuk, hogy az ExpressVPN elsõ helyen áll. Annak ellenére, hogy ez a szolgáltató egy kicsit többet fizet, mint a másik kettő, minden osztályban továbbra is a fejére szegeződik. Nem meglepő, hogy az ExpressVPN a mai legjobb szolgáltatónak tekinthető.

A NordVPN egy pillanat múlva érkezik, és olyan figyelemre méltó funkciókat kínál, amelyek néha felülmúlják az ExpressVPN-t (például a sebesség). Azért, mert a NordVPN másodszor jön ki, az az, hogy az ExpressVPN folyamatosan nyújtott magas színvonalú szolgáltatást, amelyről ismert. Végül, a VyprVPN végül összekapcsolja a listát, különösen mivel ez az egyetlen VPN a 3 közül, amely a naplókat tartja.

Az összehasonlítás ellenére azonban az ExpressVPN, a NordVPN és a VyprVPN mind VPN szolgáltatók, amelyeket érdemes kipróbálni. Mindegyiküknek 30 napos visszatérítési politikája van, tehát azt javaslom, hogy adjon minden szolgáltatónak örvényt, mielőtt döntését meghozza. Mint mindig, kérlek, tudassa velem, mit gondol a megjegyzés szakaszban. Azt is nagyon szeretném tudni, hogy eddig milyen volt a VPN-tapasztalata.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me