ExpressVPN vs Unlocator VPN – melyiket válassza?

Mindkét ExpressVPN és Unlocator vezető szolgáltatók a VPN és az intelligens DNS mezőben. Az utóbbi időben a Unlocator elindította VPN szolgáltatását, és figyelembe véve a Unlocator piaci helyzetét, feltételezhetjük, hogy rövid időn belül verseng az ExpressVPN-vel. Ezért van szükségünk válaszokra. Melyik VPN jobb? Ebben az áttekintésben, áttekintjük e két óriás tulajdonságait és megnézheti, melyik tetejét látja VPN-szolgáltatásként.


ExpressVPN vs Unlocator

ExpressVPN vs Unlocator

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Gyors összehasonlítás

Mielőtt továbblépne, és mélyebben belemerüljön ezen VPN-ek műszaki jellemzőibe, átfogó összehasonlító táblázatot adtam neked, hogy rávilágítson a kérdésre..

ExpressVPNUnlocator
KözpontBrit Virgin szigetekDánia
Egyidejű kapcsolatok55
Visszatérítési időszak30 nap30 nap
Naplózási politikaNincs naplóNincs napló
Szerver száma200041
Szerver helyek94 ország36 ország
Ár12,95 $ / hó$ 9.99 / hó
Intelligens DNSIgenIgen
Ingyenes próbaverzióNemIgen
WeboldalLátogasson el az ExpressVPN oldalraLátogasson el a Unlocator oldalra

Ez nem minden olyan szolgáltatás, amelyet ezekben a cikkekben tárgyalunk. Ez csak egy gyorsabb megközelítés, ha mindegyiket ki szeretné értékelni. Ha ellátogat valamelyik VPN-webhelyre, azt állíthatja, hogy az iparág legjobbja. Nos, itt vagyunk, hogy bebizonyítsuk, hogy állításaik igazak-e vagy sem. A felülvizsgálat végére megláthatja, hogy a mi álláspontunk az egyik szolgáltató felé fordulhat, amelyik a kettő közül a jobb.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy a másik nem olyan jó. Minden attól függ, hogy a felhasználó végül mit keres. Miután megvizsgáltuk a sebességet, a Netflix kompatibilitást, a támogatást és az Unlocator és az ExpressVPN egyéb szolgáltatásait, egy nagyon tisztességes áttekintést készítettünk. Kezdjük, kezdjük meg?

Fizetés & Árazás

Mielőtt bármilyen funkciót ellenőrizne, lépjen az árképzési szakaszba, és ellenőrizze, hogy a VPN tervei megfelelnek-e a költségvetésének. Ez nem minden, azt is meg kell győződnie arról, hogy támogatják-e azt a fizetési módot, amelyet ténylegesen használ. Kicsi összehasonlítást végeztem a kettő között, és itt van ez, amit felöttem.

ExpressVPN

ExpressVPNAz árak kissé drágábbak, mint a Unlocator, de nyilvánvaló okból. Később ebben a cikkben rájön, hogy az ExpressVPN sokkal több szolgáltatást kínál, mint a Unlocator. Az ExpressVPN költségei 12,95 dollár havonta, 9,99 dollár egy 6 hónapos tervvel és 8,32 dollár egy éves tervvel. Az éves terv nagyon jó ötletnek tűnik, ha hosszú ideig hajlandó befektetni az ő szolgáltatásukba.

ExpressVPN áttekintés - árképzési tervek

Korlátozott ideig online, exkluzív ExpressVPN kedvezmény bárki számára, aki weboldalunkon keresztül feliratkozik az ExpressVPN-re. Exkluzív kedvezményünkkel most 49% -ot spórolhat ExpressVPN előfizetéséből. Nem csak ezt, de 3 plusz hónapot kap ingyen.ExpressVPN kedvezmény

Ami a módszereket illeti, az ExpressVPN lehetővé teszi, hogy szolgáltatásaiért fizetni tudjon Visa, Mastercard, PayPal, és több. Még akkor is használhatja a bitcoint, ha aggódik a biztonsága miatt.

ExpressVPN áttekintés - fizetési lehetőségek

Unlocator VPN

A Unlocator egy intelligens DNS szolgáltatás volt és továbbra is egy intelligens DNS szolgáltatás, ezért tartotta az előfizetést a VPN mellett, arra az esetre, ha valaki közületek valójában nem akarja a VPN biztonságát. A Smart DNS szolgáltatásra előfizethet havonta 4,95 dollárért, más tervekkel együtt.

Unlocator intelligens DNS-ár

Ami a VPN-előfizetést illeti, ez kissé drágább, mint a Unlocator. Sajnálom, nem akarok elfogult lenni, csak kettőt értékeljük. Megvásárolhat egy A Unlocator előfizetése havi 9,99 dollárra, 6 hónapra 8,17 dollárra és 6,58 dollárra évente.Unlocator VPN költség

A fizetési módok esetében a Unlocatornak kevesebb lehetősége van, mint az ExpressVPN. Először is, a Bitcoin opció hiánya, ami elengedhetetlen azok számára, akik ápolják az internetes biztonságot. A Unlocator VPN-re feliratkozhat a következővel Visa, MasterCard, Amex, Discover, Google Pay és Apple Pay.Unlocator fizetési módszerek

Ítélet: Az ExpressVPN nyer mind a „Árképzés”, mind a „Fizetési módszerek” területén. Noha drágább, mint a Unlocator VPN, az ExpressVPN valójában azt adja meg, amit fizet. Véleményem szerint a Unlocator túl sokat terhel, és túl keveset ad.

Biztonság és adatvédelem

A VPN-szolgáltatók elsősorban az Ön biztonsága és magánéletének biztosítása érdekében léteznek, és ellenőrizheti, hogy mind az ExpressVPN, mind a Unlocator nagyon komolyan veszi a biztonsági előírásaikat.. Mindkét VPN-szolgáltató számos biztonsági protokollt támogat közül lehet választani, mégis az egyik jobb, mint a másik.

Az Unlocator alkalmazásával kapcsolatos egyetlen probléma az, hogy nem minden protokoll támogatott, amikor az alkalmazásukat használja. Ha használni szeretné ezeket a protokollokat, manuálisan kell beállítania a kapcsolatot a készüléken. Az egyetlen 2 eszköz, amely válthat a protokollok között, a Windows és az iOS. A napos oldalon, mind az ExpressVPN, mind az Unlocator a legújabb katonai minőségű AES-256 titkosítást használja.

Ami az adatvédelmet illeti, az ExpressVPN-vel kapcsolatban nem érkezett panasz. Ez a szolgáltató közismert, hogy eleget tesz annak, amit állít webhelyén. A Unlocator viszont kissé megijedt, amikor észrevettem a DNS szivárgást, miközben az egyik szerverükön működtek. A támogatás tudatta nekem, hogy úgy tűnik, így Hibrid tech, ahol intelligens DNS-kiszolgálóikat egyidejűleg használják. Tehát az internetszolgáltató semmit sem fog látni, mivel úgy tűnik, hogy az Ön adatai szivárognak a saját szervereiken. Kicsit attól tart, hogy figyelembe veszi, amit webhelyükön megemlítettek.

“Könnyen kezelhető VPN-alkalmazásunk Mac, Windows, IOS és Android rendszerekhez biztonságban tartja Önt és megóvja magánéletét a kíváncsiskodó szemtől és a rossz fiúktól.”

Nem vagyok biztos benne a kíváncsiskodó szemmel kapcsolatban. De hé, adjuk nekik egyelőre a kétség előnyeit.

Ítélet: Az ExpressVPN ezen a tartományon is az Unlocator VPN-t is felveszi.

Szerverhálózat

Hallottál már valaha arról, hogy „annál érdekesebb”? Pontosan ezt kell keresni egy VPN-ben, amikor a kiszolgálói hálózatra vonatkozik. Minél több kiszolgáló van egy VPN-nél, annál nagyobb esélye van a korlátozott csatornák feloldására az egész világon. Ebben a részben, valójában nincs összehasonlítás a kettő között. Az Unlocator még mindig fiatal és rúgó VPN, óriási ambíciókkal, de még mindig kicsi ahhoz, hogy versenyezzen egy olyan óriással, mint az ExpressVPN..

Össze tudja hasonlítani egy 2000+ szerverhálózatot azzal, amelynek csak 41 van? Természetesen nem, és idő pazarlás lenne erre. De ne felejtsük el, hogy a Unlocator VPN az intelligens DNS-kiszolgálóin működik, tehát elmondhatjuk, hogy továbbra is óriási számú földrajzilag korlátozott csatornát tudnak feloldni, függetlenül attól, hogy hány VPN-kiszolgálójuk van.

A Unlocator VPN 41 országot fed le, amely az ExpressVPN szerver disztribúciójához képest sápadt. A vezető szolgáltató 145 szerverhelyet szétszórt a föld körül. Ez 94 országot foglal magában.

Ítélet: ha garantálni szeretné a jó streaming élményt, miközben feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmak világszerte való felhasználását, akkor az ExpressVPN szerverhálózata segítséget nyújt ehhez.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Speed ​​Performance

Ez az a rész, amire mindannyian vártál. Mindannyian tudjuk, hogy egy VPN titkosítás csökkenti az internet sebességét. De a kérdés az, hogy mennyire érinti az Ön kapcsolata? Ez a válasz abban rejlik, hogy a VPN szerverei gyorsak-e vagy sem. Ebben az arculatban az ExpressVPN ismét megnyeri, mivel csak 7% -ot csökken, amikor VPN-kiszolgálóra csatlakozik.

ExpressVPN Sebességteszt

Láthatjuk a sebességteszt eredményeimet, amikor ExpressVPN-t használtam:

 • Először az eszköz teljesítményét rögzítettem anélkül, hogy csatlakoztam volna a VPN szerverhez.
  Sebességteszt ExpressVPN nélkül
 • Ezután elindítottam az ExpressVPN-t, és csatlakoztam egy tartózkodási helyem közelében lévő szerverhez. Így biztosítjuk a leggyorsabb sebességet. Itt van, amit kaptam:
 • Amikor csatlakoztam egy távoli szerverhez, a kapcsolat egy kicsit csökken. A feltöltési sebesség azonban növekedett.

Unlocator VPN Speed ​​Test

Mint már korábban mondtam, az ExpressVPN nyeri ezt, mivel a Unlocator drasztikusan megrontotta a kapcsolatot. Hadd vezessenek benned, amit csináltam:

 • Újra rögzítettem az eszköz teljesítményét VPN kapcsolat nélkül, hogy később összehasonlítsam.Eredmények unlocator nélkül
 • Ezután csatlakoztam egy londoni szerverhez, ami elég rossz volt. Úgy értem, hogy nézzem meg a letöltési és feltöltési sebesség csökkenését.London Unlocator Server
 • Ezután csatlakoztam egy másik szerverhez, hogy megnézem, csak ez az. Nem, kiderült, hogy ugyanaz.Egy másik Unlocator VPN

Ítélet: Az ExpressVPN megnyeri ezt a fordulót, amikor az eszköz sebessége van.

Vevőszolgálat

Ha jó ügyfélszolgálattal rendelkezel, akkor úton vagy az iparág egyik legjobb vállalatává válni. Szerencsére ez a mérkőzés a kettő között. Mindkettő nagyszerű ügyfélszolgálatot kínál, és van egy élő csevegési lehetőség is.

Az ExpressVPN ügyfélszolgálati ügynökei elég hatékonyak és profiak, amikor megoldják az Ön problémáit. Másrészről, A Unlocator támogatása másodpercek alatt válaszolt a kérdésemre. Nagyon jó volt, figyelembe véve a legtöbb legfontosabb VPN-nek néhány percet, mielőtt válaszolnak neked.

Mindkét VPN webhely tartalmaznak útmutatókat, amelyek segítenek a készülék egyszerű beállításában. Nem számít, legyen az VPN vagy intelligens DNS, konfigurációs oktatóanyagok vannak mindenre, amit a webhelyekről tudnia kell.

Ítélet: Mindkét VPN nagyszerű támogatási szolgáltatásokkal rendelkezik. Döntetlen.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – eszköz kompatibilitás & App

Leginkább az összes VPN-szolgáltató ugyanolyan platformokat támogat. Az ExpressVPN és az Unlocator klienseit olyan operációs rendszerekben is megtalálhatja, mint például Windows, Mac, Android, iOS, valamint az Amazon Fire TV.

Nem tudja beállítani VPN-kapcsolatot olyan játékkonzolokon, mint a PlayStation és az Xbox, mivel ezek nem natív módon kompatibilisek a VPN-kliensekkel. Ha meg szeretné osztani a kapcsolatot az ilyen platformokkal, telepítenie kell a VPN-t az útválasztón, és igen, megteheti.

Az egyik dolog, amivel az ExpressVPN válogatja a Unlocator programot, az, hogy böngésző-bővítményeket kínál. Egyenlők voltak ebben a kategóriában, de az ExpressVPN ismét kiemelkedő.

Az ExpressVPN karcsú kialakítású és egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik. A Unlocator VPN alkalmazás túl egyszerű, mégis nagyon egyszerű. Ha eléggé navigál az alkalmazáson, láthatja, hogy nem sok munkát végeztünk rajta.

Az ExpressVPN alkalmazás egyszerű, de nagyon hatékony. Beállítások szakaszukban sok közül lehet választani és használni, míg a Unlocator csak akkor kínál, ha automatikusan csatlakozni akar, vagy be szeretné kapcsolni a gyilkos kapcsolót. Ez az. Mi a jó és A kettő között azonban a közös csatlakozás könnyű. Csak válasszon ki egy szervert, és nyomja meg a csatlakozás gombot. Ez ennyire egyszerű.

Ítélet: Mivel az Unlocator nem rendelkezik kiterjesztésekkel és opciókkal a dedikált alkalmazásukon belül, az ExpressVPN diadalmaskodik.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Streaming Services

Először is, mindkét VPN szolgáltató képes felszabadítani az USA Netflix streaming platformját. A Netflix képes blokkolni a VPN-hozzáférést, és ezt már jó ideje megteszi. Még az egyik legnépszerűbb VPN, mint például a Az IPVanish nem érheti el a csatorna amerikai könyvtárát. A Unlocator révén a VPN iparágában is újszerű lehet.

Az ExpressVPN ismert, hogy megkerüli a streaming szolgáltatások VPN-k blokkolására irányuló kísérleteit. Tehát számíthat rá erre. Mindkettő rendkívül jól működött a Netflixre vonatkozó mindenféle földrajzi korlátozás megkerülésében és ez fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni.

Az ExpressVPN 94 országban rendelkezik szerverrel, ami azt jelenti, hogy több száz csatornát nyithat fel, miközben a szolgáltatást használja. Nem is beszélve az intelligens DNS funkciójáról. A Unlocator viszont intelligens DNS szerverein működik. Szó szerint hozzáférhet a szolgáltatás által támogatott összes csatornához egyetlen VPN szerver használata közben. Ellenőrizze a webhelyüket, hogy megtudja, melyik 230 csatornát támogatja az Unlocator.

Ön feloldhatja az alábbiakat:

 • Hulu
 • ITV
 • NBC Sports
 • Most TV
 • Spotify
 • Starz
 • beIN Sports
 • Canal Play
 • FuboTV
 • Epix
 • ESPN
 • Fox Sports
 • Netflix USA
 • AMC
 • A&E
 • BBC iPlayer
 • BlinkBox
 • Prime Video
 • WWE hálózat
 • 4. csatorna
 • A CW
 • CBC
 • BT Sport
 • CTV

Ítélet: Mindkettő feloldhatja az USA Netflix és több száz csatornát a világ minden tájáról. Ez a kategória az ExpressVPN és a Unlocator VPN egyaránt vonatkozik.

Unlocator VPN vs ExpressVPN – a végső ítélet

Mind a Unlocator, mind az ExpressVPN kiváló VPN szolgáltatók. Számos funkciót kínálnak, felhasználóbarátak, függetlenül attól, hogy milyen felhasználó vagy, és nagyon megbízhatóak a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához. Tehát, ezt a felvilágosító áttekintést követően nézzük meg jobban, hogy ezen VPN-ek mindegyike kiváló és mi hiányozhat.

ExpressVPN

Előnyök

 • 2000+ szerver.
 • MediaStreamer Smart DNS.
 • 24 órás, megbízható csevegési támogatás
 • Korlátlan szerverváltás.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • Öt párhuzamos kapcsolat.
 • Nulla naplózás politika.
 • Feloldja az USA Netflix feloldását.
 • Split alagút.

Hátrányok

 • Drága tervek.

Unlocator

Előnyök

 • 30 napos készpénz-visszafizetési garancia.
 • Ingyenes próbaverzió.
 • 24/7 élő chat támogatás
 • Korlátlan sávszélesség.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • 5 egyidejű csatlakozás.
 • Intelligens DNS.
 • Együttműködik a Netflix-szel

Hátrányok

 • Kicsit drága.
 • Kis szerverhálózat.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Végső gondolatok

Ha végleges ítéletet hozunk, Az ExpressVPN jön létre, mint a kettő jobb VPN-je. Nem akarjuk kiküszöbölni azt a tényt, hogy a Unlocator még mindig új, és még sok tennivalónk van a csúcsra jutáshoz. Legalább ez feloldhatja a Netflix blokkolását, ahol csak a legnépszerűbbek nem tudják. Nézze meg, mit kellett mondanom ebben a felülvizsgálatban, és válassza ki, melyik VPN jobb. Ki győztes ebben az ExpressVPN vs Unlocator viszályban. Ha többet szeretne tudni erről a kettőről, nézd meg ezt ExpressVPN felülvizsgálat vagy Unlocator VPN áttekintés.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map