ExpressVPN vs VyprVPN – összehasonlító értékelés

Az ExpressVPN és a VyprVPN, mindkettő nagyon nagy név a VPN-iparban, mindkettőnek jelentős csoportja van lojális előfizetőkkel. Bárki számára, aki újonnan csatlakozik a VPN-hez, kicsit nehéz lehet választani a kettő között, főleg ha nem biztos benne, hogy mindkét szolgáltatás kínál, és ráadásul nem is ismeri az ezen egyszerű technológiához kapcsolódó műszaki feltételeket. Ha ez úgy hangzik, akkor segítséget nyújtunk Önnek ezen áttekintés során, összehasonlítva, hogy mi várható el mindkét szolgáltatástól, és megmutatjuk azokat a tényezőket, amelyeket figyelembe kell vennie a VPN-szolgáltatás megfontolásakor..

ExpressVPN vs VyprVPN

ExpressVPN vs VyprVPN

ExpressVPN vs VyprVPN összehasonlító áttekintés

Ne feledje, hogy annak ellenére, hogy megállapításaink arra utalhatnak, hogy az egyik szolgáltató a kettő közül a jobb, tudjuk, hogy minden ügyfélnek megvan a saját igénye, amelyet ki kell elégíteni. Ezért nem szabad semmilyen nyomás alá kerülnie, ha arra a következtetésre jutunk, hogy egy adott szolgáltató felülmúlja a másik szolgáltatót, ám ez utóbbi lenne a legmegfelelőbb az Ön igényeinek. Szánjon időt és tesztelje mindkét szolgáltatót, áttekintésünkben szereplő információkat használva általános ismereteként. További információkért megtekintheti az ExpressVPN és a VyprVPN áttekintést. Kezdjük az ExpressVPN és a VyprVPN összehasonlításunkkal.

Árazás & Fizetés

Egy olyan tényezővel kezdjük, amelyet úgy gondolunk, hogy sok vásárló figyelembe veszi még azelőtt, hogy átnézné az egyes szolgáltatások által kínált lehetőségeket; a csomag ára. Egy hónap előfizetés, ExpressVPN 12,95 dollárt számít fel, míg a VyprVPN 9,99 dollárt számít fel ugyanazon időtartamra. Az ExpressVPN egy 6 hónapos és egy éves időtartamot számít fel 59,94 és 99,84 dollárban, 59,94 és 80,04 dollárban. VyprVPN. Az ExpressVPN egyértelműen drágább választás, de csak az egy hónapos és egész évre szóló csomagok esetében. A 6 hónapos előfizetési költségek mindkét csomag esetében azonosak, tehát ha kipróbálta a mindkét ajánlat 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját, és máris megtette a választást, a 6 hónapos opció nem veszi figyelembe az árat..


Magánélet & Biztonság

Az egyik elem, amelyet körültekintően kell megvizsgálnia, amikor mérlegeli, hogy a VPN-szolgáltatás valóban magántulajdonban van, annak kell lennie, hogy tárolja-e az Ön böngészési előzményeit vagy sem.. ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, ahol nem vonatkoznak adatmegőrzési törvények, de a VyprVPN-t azonban arra kényszeríthetik, hogy ha az Egyesült Államokban székhellyel rendelkezzenek, akkor átadják ügyfeleik adatait. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő technológia alkalmazásával a kormány képes lesz követni a böngészési előzményeket egy adott felhasználóra, és nem teszi őket anonimává. Ez a felhasználó kikapcsolhatja azokat a felhasználókat, akik kizárólag a magas szintű biztonság érdekében feliratkoznak egy VPN-szolgáltatóra, így az ExpressVPN előnyt élvez a VyprVPN-rel szemben kizárólag azért, mert garantálják az ügyfelek számára az összes adatvédelmet, mivel nem jelentkeznek be és nem rögzítik böngészési előzményeiket..

Sebesség

Noha a legtöbb ember online tesztektől függ, hogy felmérjék, mennyire gyors a kapcsolat, elmentem és olyan szoftvert kerestem, amely több információt adna fel az általam kezelt sebességről. Kiderült, hogy az ExpressVPN volt a jobb választás a kettő között, 100% – os sebességnél, összehasonlítva VyprVPN a tisztességes 80%. Annak ellenére, hogy a VyprVPN teljes szerverrel rendelkezik, ezek még mindig nem felelnek meg az ExpressVPN hálózatának minőségeinek. A VyprVPN kiszolgálói szintén jelentős sebességcsökkenést tapasztalnak, és ez az ExpressVPN-nek újabb jelet ad a VyprVPN-hez képest..

A szerversebességek kezelésekor a konzisztencia szintén fontos kérdés, és úgy tűnik, hogy az ExpressVPN nagyon jól megértette ezt a tényt. Az összes szerverhelyük konzisztens kapcsolódási sebességet kínál, közel nulla drop-off értékkel. A VyprVPN-nek szintén nincs lemondása, bár a szolgáltatás nem hasonlítható össze az ExpressVPN által kínált csökkentett sebességcsökkentési szinttel.

Szerverhálózat

Minél több kiszolgáló van egy VPN-szolgáltatásban, annál hosszabb a földrajzi korlátozó csatornák és webhelyek felsorolása, amelyek az adott hálózaton keresztül elérhetők. ExpressVPN sokat tett annak érdekében, hogy szervereik jól eloszlanak a világ különböző országai között, és ez arra törekedett, hogy nagyszámú ügyfelet vonzzon. Másrészt az a tény, hogy a VyprVPN magántulajdonban van az összes szerverével, szintén meglepően lenyűgöző, mivel teljes mértékben ellenőrzik az ügyfelek forgalmának kezelését. A több mint 50 országban való elhelyezkedésük és a számolás szintén óriási előnye

Összességében az ExpressVPN nagyobb kiszolgálóhálózattal rendelkezik, vagyis több országból érheti el a tartalmat, mint amennyit a VyprVPN hálózatán belül tudna elérni..

Vevőszolgálat

Fontos, hogy bármilyen szolgáltató ügyfélszolgálati csoportja mindig rendelkezésre álljon, hogy szükség esetén segítséget nyújtson, és ügyfeleinek minden problémáját rendezze, amikor felmerülnek. Ezen a téren mind az ExpressVPN, mind a VyprVPN sokat tettek annak érdekében, hogy az ügyfelek kérdései azonnal rendeződjenek, és hogy a csapatok jól képzett egyénekből álljanak, akik készek foglalkozni mindennel, ami rájuk dobhat. Mindkét szolgáltatás élő csevegési lehetőséget nyújtott ügyfeleinek, sőt a közvetlen e-mailekre is válaszolt. Megállapíthatjuk, hogy mind az ExpressVPN, mind a VyprVPN a jó ügyfélszolgálat szempontjából egyenlő.

Készülék kompatibilitás

Egyre több VPN-szolgáltatás keményen dolgozik annak biztosítása érdekében, hogy minden szoftverük zökkenőmentesen működjön minden olyan eszközön, amelyet az ügyfelek titkosítani akarnak. ExpressVPN és a VyprVPN nem kivételek, mivel a két szolgáltató gondoskodott arról, hogy alkalmazásuk működjön a Windows, Android, iOS, PlayStation és Linux eszközökön, biztosítva az online védelmet, függetlenül attól, hogy milyen készüléket választott használni.

Ha azt szeretné, ha az összes eszköz a VPN-kapcsolatot használja, anélkül, hogy mindegyiket be kellene állítania, akkor ennek okos módja az, ha előbb beállítja az útválasztót a VPN-sel, majd az internetkapcsolatot elosztja az egész otthoni vagy irodai Wifi-n keresztül. Ily módon minden eszköz védett lesz, és egyikük sem teheti ki online biztonsági fenyegetéseknek.

Extra szolgáltatások

A technológia ma továbbra is szupergyorsan fejlődik, és mint ilyen, a VPN-vállalatok feladata a legfrissebb és legfontosabb eszközök és szolgáltatások nyújtása, ha egyáltalán érdekli, hogy az ügyfelek első választása maradjon. ExpressVPN és VyprVPN itt szinte nyaka és nyaka, a VyprVPN-t félretéve az ExpressVPN egyik sajátossága, amelyeknek nincsenek. Ez a választás a kedvenc szerver IP-jének mentésére. Egyébként mindkét szolgáltató olyan funkciókat kínál, mint a gyilkos kapcsoló, a felhasználóbarát felületek, a lopakodó mód és a torrent-barát beállítások.

Következtetés: ExpressVPN vs VyprVPN

Ha tartottál pontszámot, ExpressVPN úgy tűnik, mint a kettő jobb VPN-je, ám ez nem igazán veri le a VyprVPN-t nagy különbséggel. Ha olyan zseb-barát választást keres, amely nem veszélyezteti az értéket, akkor a VyprVPN-t kell választania, de összességében az ExpressVPN fenntartja a magas színvonalú és szolgáltatási szintet, igazolva ez az előfizetés meglehetősen drága árát..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me