NordVPN vs IPVanish összehasonlítás – melyik VPN jobb?

NordVPN vs IPVanish: melyik VPN-szolgáltatónak regisztrálnia kell 2018-ban? Az IPVanish és a NordVPN egyaránt olyan VPN-szolgáltatások, amelyekről ismert, hogy csillagközi ügyfélszolgálatot nyújtanak azoknak az előfizetőknek, akik saját VPN-védelmükre támaszkodtak rájuk, és ez a tény önmagában csak nagyon megnehezíti a két közül választást. Ha azonban alaposan megnézed, rájössz, hogy vannak bizonyos különbségek, amelyek segíthetnek eldönteni, hogy a két szolgáltatás közül melyikre támaszkodik. Megpróbáljuk ezeket a különbségeket előtérbe helyezni ebben az IPVanish vs NordVPN összehasonlításban. Remélhetőleg, amíg elkészült rajta, megtudja, melyik szolgáltatás működik a legjobban az Ön számára.


NordVPN vs IPVanish összehasonlítás

NordVPN vs IPVanish összehasonlítás

NordVPN vs IPVanish: Árképzés

Mielőtt belekezdenénk a két szolgáltatás által kínált olyan szemtelen tulajdonságokba, úgy gondoljuk, hogy jobb, ha azzal kezdjük, hogy mennyit fog fizetni, ha feliratkozol bármelyik szolgáltatóra. A két szolgáltatás által kínált ártartomány nagyon hasonló, bár az IPVanish kissé olcsóbb, mint a NordVPN. A NordVPN havonta 11,95 dollárt számít fel a szolgáltatásért, míg IPVanish csak 10 dollárt kér. Az NordVPN hat hónapos tervvel rendelkezik, amelynek ára 7,00 dollár, az IPVanish pedig 8,99 dollárt számít fel egy három hónapos tervért. Mindkét szolgáltatásnak éves csomagja van, amely 5,75 és 6,49 dollárba kerül a NordVPN és az IPVanishért.

Várható, hogy az új VPN-felhasználók, akik nem állnak biztosak benne a két szolgáltatónál, érdemes kipróbálni őket, és ezért mindketten pénz-visszatérítési garanciákat és ingyenes próbaidőszakot kínálnak saját felhasználóik számára. A NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt, míg az IPVanish csak rövidebb időtartamot biztosít, a hét napos pénz-visszafizetési garanciával. Csak akkor élvezheti az ingyenes próbaverziót, ha iOS-felhasználó az IPVanish számára, de ha nem, fordulhat az NordVPN ingyenes VPN-próbaverziójához, amely minden felhasználó számára nyitva áll..

Összességében, ha ennyire aggódik az ára miatt, akkor azt tanácsolnánk, hogy vegye fel a NordVPN-t, de csak akkor, ha azt tervezi, hogy hosszú távra átlép. A kétéves 3,29 USD havi terv lehetővé teszi, hogy sok pénzt takarítson meg, és továbbra is élvezze a megbízható VPN szolgáltató szolgáltatásait..

NordVPN vs IPVanish: Jellemzők

A VPN-szolgáltatástól elvárt funkciók tájékoztatják az emberek többségének döntését, mivel ezek a legfontosabb tényezők, amelyek meghatározzák a várt szolgáltatási színvonalat. Ezt meg tudtuk határozni:

  • Szoftver: IPVanish és NordVPN mindkettő rendelkezik jól megtervezett alkalmazásokkal, amelyekben könnyedén navigálhat, de voltak olyan esetek, amikor az IPVanish-ról azt mondták, hogy számos probléma merül fel, különösen a Mac OS alkalmazásával kapcsolatban.
  • Szerverváltás: Mindkét szolgáltatásnak lehetővé kell tennie a kiszolgálók közötti váltást, lehetővé téve a kedvenc szolgáltatásának maradását.
  • VPN protokollok: Mind a NordVPN, mind az IPVanish esetében élvezheti a titkosítást olyan protokollokkal, mint például az OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec, és bár a NordVPNnek van egy kis előnye az IKEv2 / IPSec és az SSTP kínálatával együtt..
  • Streaming támogatás: A streamerek örömmel tudják, hogy a NordVPN számos olyan csatornát közvetít, amelyeken a BBC iPlayer, az Amazon Prime, a Hulu és a Netflix elérhető. Az IPVanish ugyanakkor az online csatornák nagy többségét is feloldja, de nem engedik fel az amerikai Netflix blokkolását..
  • Hozzáadott szolgáltatások: IPVanish egy olyan funkciót kínál a felhasználók számára, amelyet valójában sehova nem tudnak megszerezni, ha ingyenes NAT tűzfalat tartalmaznak a felhasználók számára, és lehetőséget adnak a LAN forgalom blokkolására, amikor online vagy. A NordVPN sokat előre gondolkodott a szolgáltatásával azáltal, hogy úgy konfigurálta, hogy szoftverét automatikusan frissítse, kettős titkosítással együtt, valamint a CyberSec nevű kiegészítő eszközzel, amely megvédi a rosszindulatú programokat.

Teljesítmény

A többi eszközzel való kompatibilitást tekintve mind a NordVPN, mind az IPVanish jól megmutatja szoftverének verzióit, amelyek jól működnek a piacon lévő összes népszerű platformmal. Ezek az operációs rendszerek tartalmazzák az iOS, Mac, Android, Windows, Linux és számos intelligens TV-t.

Mindkét szolgáltatónak nagy szerverhálózata van, és a NordVPN 61 országban valamivel nagyobb 1100 szerverhálózattal rendelkezik, szemben az IPvanish-nal, amely körülbelül 850 szervert tartalmaz. Az ilyen nagy kiszolgálóhálózatok korlátlan sávszélességet és szerverváltást tesznek lehetővé, miközben óriási támogatást nyújtanak a streaminghez és a többszörös kapcsolatokhoz. Az IPVanish akár 10 kapcsolatot is lehetővé tesz, míg a NordVPN lehetővé teszi a 6 csatlakozást.

Azoknak, akik néhány dolgot tudnak a VPN-szolgáltatásokról, tisztában kell lenniük azzal a ténnyel, hogy a VPN-szolgáltatások az Internet-sebesség bizonyos részébe belemennek, de ez a csökkentés nagymértékben függ attól, hogy milyen szolgáltatót választott együtt. Ebben az esetben az IPVanish úgy tűnik, hogy a legkisebb sebességcsökkenést szenvedett el a NordVPN-hez képest, de a teszt eredményeink többsége többé-kevésbé következetlen volt.

Vevőszolgálat

A NordVPN élő csevegőszolgáltatásán keresztül mindig kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálat képviselőivel, e-mailjeire pedig gyorsan válaszolnak, ha hatékonyan támogatják a hatékony e-mail támogatást. Az IPVanish használatához kizárólag az e-mail támogatásra kell támaszkodnia, mivel nincsenek beállítva élő csevegőszolgáltatások.

Árazás & Biztonság

A NordVPN és az IPVanish által kínált biztonsági szintek egyszerűen csúcsminőségűek, mindkét szolgáltató 256 bites AES titkosítást, internetes megszakítókat, DNS szivárgás elleni védelmi mechanizmusokat és nulla naplózási irányelveket kínál. Abban az esetben is, ha mindkét előfizetőn keresztül névtelenül kínozsz, bár az IPVanish veszélyeztetheti felhasználói identitását, jóvoltából az USA-ban székhellyel jár, ahol szigorú adatszabályok vonatkoznak. Arra a következtetésre jutottunk, hogy az NordVPN-nek jobb előnye van pusztán ennek a ténynek köszönhetően, mivel székhelye Panamában van, ahol ilyen szabályok nem vonatkoznak.

NordVPN vs IPVanish: Következtetés

Az eredmények, amelyeket megtettünk, mindkettőt bebizonyították IPVanish és NordVPN szívesen kínálnak magas színvonalú szolgáltatást, tehát nagyon jól teljesítettek. Megállapíthatjuk azonban, hogy a NordVPN végül a jobb választásnak ítéli meg a díjat, jóllehet nagyon alacsony árrés mellett. Több szerverük van szerte a világon, és az élő chat-szolgáltatásuk azt jelenti, hogy valós időben beszélgethet az ügyfélszolgálati csapatával, és a lehető leggyorsabban rendezheti problémáját. Ha azonban olyan VPN-szolgáltatót keres, amelyet különösen használhat a Kodi-val, akkor az IPVanish-t ajánljuk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me