Američki VPN poslužitelj

Američki VPN poslužitelj


Američki VPN poslužitelj

Američki VPN poslužitelj – Indeks sadržaja

Spajanje na VPN poslužitelj sa sjedištem u Sjedinjenim Državama može otvoriti više sadržaja za posluživanje vašeg mrežnog iskustva. Nemate pojma koliko su mi ograničene mogućnosti streaminga prije učenja kako se povezati s američkim poslužiteljem. Zbog toga vam želim pokazati kako to učiniti:

 • Zašto trebate američki VPN poslužitelj?
  • Pristupite sadržaju koji ograničava SAD
  • Pregledajte anonimno
  • Povećajte svoju sigurnost
  • Zaobići regionalne nesvjestice
  • Kupujte za manje
 • Kako se povezati s američkim serverom?
 • Najbolji VPN-ovi s vrhunskim američkim poslužiteljima
  • ExpressVPN
  • NordVPN
  • BulletVPN
  • SurfShark
  • IPVanish
  • VyprVPN
 • Koji sadržaj dobivam s američkim poslužiteljem?
 • Poslužitelj u Sjedinjenim Američkim Državama – odjava

Zašto trebate VPN s američkim poslužiteljem?

Postoji mnogo razloga zbog kojih bi se neko trebao povezati s američkim poslužiteljem. Za nekoga tko se nalazi izvan SAD-a potrebno je povezivanje na američki poslužitelj.

Pristupite internetskom sadržaju samo za SAD

Ako želiš pristup NAS-temeljen na sadržaju trebat će ti poslužitelj sa sjedištem u SAD-u s dovoljno propusnosti za prijenos i preuzimanje. Nakon povezivanja s američkim serverom, stječete privilegiju za pristup svim sadržajima sa sjedištem u SAD-u. Više se nećete suočavati s poteškoćama kada pokušavate pristupiti američkim web stranicama, kanalima ili uslugama.

Pregledajte web anonimno

Osim toga, moći ćete putem interneta pristupiti anonimnom identitetu. Imati svoje promet se preusmjerio preko američkog poslužitelja ili bilo koji poslužitelj šifrira vaše podatke i mijenja vašu IP adresu. Na taj način nitko ne može otkriti tko ste ili odakle se povezujete.

Bolja sigurnost

Preusmjeravanje prometa putem američkog poslužitelja kriptira ga. Osim skrivajući se tko si i gdje si, daje vam sve sigurnosne prednosti koje biste mogli tražiti. Nijedna treća strana ne može pristupiti vašim podacima ili ga modificirati. Iako SAD možda nemaju istu količinu nadzora kao zemlja poput Kine, vlada SAD-a nadzire mrežne aktivnosti svojih stanovnika.

Izbjegnite zatamnjenja

Ako vam je mučno i umorno ne možete gledati igru ​​svog omiljenog sporta putem interneta samo zato što se prikazuje na TV-u, povezujući se s određeni američki poslužitelj je rješenje. Ako je igra zatamnjena na nekom području, nije dostupna za streaming igre uživo putem određenog kanala ili usluge. Međutim, VPN preusmjerava sav internetski promet na uređaju putem američkog poslužitelja. Ovisno o gdje je poslužitelj u SAD-u, možeš zaobići zamračenja i udobno strujte sadržaj koji želite.

Kupujte za manje

Online kupovina postaje previše skupa za vas da biste se nosili? Zašto onda to još uvijek radite bez VPN-a? Kad se povežete s određenim poslužiteljima, to dobivate kupujte na mreži za jeftinije cijene.

Ovisi o državi na kojoj se poslužitelj nalazi. Recimo da dvije različite zemlje nude istu stavku, ali sa različite cijene. Sve što trebate učiniti je povežite se s poslužiteljem u zemlji u kojoj je cijena robe manja i moći ćete ga kupiti po željenoj vrijednosti.

Kako se povezati s američkim VPN serverom?

Internetski alat koji štiti vašu internetsku sigurnost i pomaže vam pristup bilo kojem sadržaju koji tražite? To je lako, VPN. Virtualna privatna mreža preusmjerava promet i sakriva vaš identitet kako vam se čini da pristupate internetu iz neke druge zemlje. To je zato što ćete koristiti namjenski poslužitelj u određenoj zemlji.

Jednom kada ste povezani, stižete do pristupite ekskluzivnom sadržaju regije jer ćete raditi s valjanom IP adresom. Dopustite mi da detaljnije razradim. Ako se povežete s poslužiteljem u SAD-u, dobit ćete an Američka IP adresa. Dakle, sadržaj poput HBO, američki Netflix i ABC možete ga vidjeti na bilo kojem teritoriju u kojem živite. To je jednostavno tako. Što je još jednostavnije, to je postupak za to. Hoćemo li učiti kako se povezati s američkim poslužiteljem? Idemo:

 1. Prije nego što započnem, trebate odabrati ugledni VPN raditi s. Pregledat ću neke od najboljih u industriji kako bih vam olakšao pretraživanje.
 2. Jednom kada postavite pogled na VPN davatelja, pretplatiti posjetite njihovu službenu web stranicu.
 3. Nakon toga, preuzmi njihovu aplikaciju na svom uređaju. VPN-ovi imaju klijente u većini operativnih sustava, uključujući iPhone, iPad, Android, macOS i Windows. Oh, tu je i Vatreni štap.
 4. Ako je VPN dovoljno vjerodostojan, vidjet ćete da je njegov popis poslužitelja složen s opcijama za povezivanje. U našem slučaju treba nam Američki poslužitelj.
 5. Pronađite jedno i pritisnite gumb za povezivanje. Za uspostavljanje veze morat ćete pričekati nekoliko sekundi.
 6. Kad vas aplikacija obavijesti da postoji veza, upotrijebite je IP Verifier dvostruko provjeriti.
 7. Čestitam, sada imate američku IP adresu i može pregledavati Internet kao američki korisnik.

Najbolji VPN-ovi s američkim poslužiteljima

VPN more je puno ribe za izabrati, ali koja od njih može nahraniti vaš mrežni apetit? Većina VPN-ova obećava iste usluge i zajamčene rezultate. Međutim, Naišao sam na dosta njih koji ne drže kraj dogovora. 

Neki su dobri, drugi su loši. To je razlog zašto posebno oprezni prilikom odabira VPN-a toplo se preporučuje. Ne brinite, vaš posao neće biti tako težak kao što mislite.

Postoje neke specifičnosti VPN-a na koje morate paziti. Osim što ih imam Američki poslužitelji, VPN koji odaberete mora imati prikrivene sigurnosne značajke, izvrsna brzina, i najvažnije bez trupaca politika. Srećom, izvršio sam istraživanje za vas i evo što sam smislio. Ovo su najbolji VPN davatelji koji imaju izvrsne američke servere.

ExpressVPN

VPN s izvrsnim američkim poslužiteljima? Unesi ExpressVPN. Tvrtka koristi an 256-bitna enkripcija AES-a s OpenVPN protokolom prema zadanim postavkama. To pružatelja usluga čini odličnim izborom u pogledu sigurnosti. Iako ovaj davatelj ne vodi evidenciju, zabilježeni su neki metapodaci. Štoviše, tvrtka je smještenog u BVI, izvan nadležnosti vlade SAD-a i Velike Britanije.

To znači da tvrtka ne podliježe nikakvim zakonima o zadržavanju. Tvrtka nema što predati vladi ako se pita o korisničkim zapisnicima. Svi poslužitelji koriste zajedničke IP adrese, pa IP adresu dijelite sa stotinama drugih korisnika. Nadalje, ExpressVPN ima aplikacije dostupne za Windows, MacOS, Android, iOS, Linux (naredbeni redak) i određenih usmjerivača. Dodao sam an ExpressVPN pregled da biste detaljno pogledali davatelja usluga.

prozodija

 • Tamo su 34 Lokacije ExpressVPN servera u Sjevernoj Americi,
 • Sa sjedištem izvan Pet očiju
 • Nudi jaku zaštitu podataka i sigurnost.
 • Preko 1000 super brzih poslužitelja proširilo se u 90 zemalja.
 • Najbolji protokoli za šifriranje za čvrstu sigurnost i privatnost
 • Izvrsno za neblokiranje sadržaja.

kontra

 • Njegove usluge dolaze po prilično skupoj cijeni.

NordVPN

Slijedi Panama NordVPN što mi se čini vrlo korisnim kada je u pitanju pristup američkom sadržaju. Ova VPN poštuje privatnost korisnika jer nudi pravila o ne-zapisu. To znači da nema pohranjenih podataka korisnika. Zapravo, ovaj VPN poznat je po svojoj sigurnosti. Najvažnija karakteristika je njegova dvostruki VPN. Poslužitelji s dvostrukim skokovima usmjeravaju vaš promet putem dva VPN-a. Opcija Tor over VPN koji šalje izlaz putem Tor mreže putem izlaska iz VPN poslužitelja.

Većina IP adresa se dijeli, ali po potrebi su dostupni i određeni IP poslužitelji. Koristi se OpenVPN protokol 256-bitna enkripcija standard. Ovo samo pokazuje koliko je siguran ovaj VPN. Uz to, ovaj davatelj ima aplikacije za Windows, MacOS, Android i iOS. Pročitajte cijelu NordVPN pregled ovdje.

prozodija

 • NordVPN ima 1817 poslužitelja u Sjedinjenim Američkim Državama.
 • Ovaj je pružatelj izgradio reputaciju privatnosti.
 • Pruža sigurnu i šifriranu vezu
 • Moguće je deblokirati širok raspon web lokacija sa geološkim zaključavanjem
 • Nudi 24/7 live chat i prijateljsku korisničku podršku

kontra

 • Ne volim njihove brzine poslužitelja.
 • Tražili su podatke o mojoj kreditnoj kartici da aktiviraju besplatnu probnu inačicu.

BulletVPN

Po mom mišljenju, BulletVPN možda su malo iza VPN-a na našem popisu, ali to je ipak jedan od najsigurnijih i najpouzdanijih VPN-a koje možete dobiti. Ovaj davatelj upravlja mrežom poslužitelja u svim dijelovima svijeta, a on neprestano raste. Štoviše, BulletVPN puno brine sigurnost i brzina.

Tvrtka koristi industriju najbolji sigurnosni protokoli osiguraju svoje kupce kad pristupaju webu. BulletVPN slijedi bez zapisnika politika. Ne bilježi niti pohranjuje mrežne aktivnosti korisnika. Kako je brzina važna, tvrtka se brine da njegovi poslužitelji nisu preopterećeni. Tvrtka je poznata kao jedan od rijetkih davatelja usluga najbrže dostupne brzine. Nadalje, BulletVPN ima i aplikacije za sve platforme. Ako želite naučiti nešto više o ovom robusnom VPN-u, pogledajte ovo Pregled BulletVPN-a.

prozodija

 • Djeluje 12 poslužitelja u Sjedinjenim Američkim Državama.
 • Uključuje Killswitch.
 • Ima izvrsne VPN protokole.
 • VPN alternativa? Opcija Smart DNS.
 • Obuhvaća 29 zemalja osim SAD-a.
 • Pouzdana podrška.

kontra

 • Nisam dobio dovoljno opcija na njihovom popisu poslužitelja.

Surfshark

Još jedan od mojih favorita bio bi Surfshark. To je nagrađivani VPN koji šifrira vaše mrežne podatke i čuva vas bez ikakvih problema. Za dobavljača VPN usluga koji već dugo nije na tržištu, popis poslužitelja Surfshark prilično je geografski raznolik. Tvrtka posluje više 800 poslužitelja u 50 zemalja oko svijeta. Stručnjaci vjeruju da su Surfsharkove usluge usporedive s etabliranim liderima u industriji koji su na tržištu već duže vrijeme.

Surfshark dijeli dom s ExpressVPN-om, Britanski Djevičanski otoci. Ostale značajke poput brzine i lokacije poslužitelja daju Surfsharku ovu konkurentnu prednost. Pomoću Surfsharka možete se uvjeriti vaša je lokacija privatna, a vaši osjetljivi podaci zaštićeni, u svakom trenutku. Surfshark ima više načina za ponuditi kupcima. Saznati u ovom pregledu.

prozodija

 • 15 Surfershark lokacija poslužitelja u Sjevernoj Americi.
 • Podržava dijeljenje datoteka P2P
 • 24/7 podrška uživo
 • Politika bez zapisnika i prekidač za uklanjanje
 • DNS bez znanja i jaka enkripcija

kontra

 • Otkrio sam da im je mjesečni plan precijenjen.

IPVanish

Sjedište SAD-a, IPVanish je VPN s jakom reputacijom u VPN industriji. Tvrtka tvrdi da je jedina Top Tier VPN usluga na tržištu koja se može pohvaliti više od toga 1300 poslužitelja smještenih u više od 60 zemalja. Ova VPN korisnicima omogućuje i više od toga 40.000 različitih IP adresa.

IPVanish ima prednost nad svojim konkurentima. To je Tier1 mreža, što znači da posjeduje svoje poslužitelje. Ovaj davatelj posjeduje i radi poslužitelji u preko 80 gradova, Najveći koncentracija VPN servera nalazi se u Sjedinjenim Državama. Dobijte više informacija o IPVanish u ovaj pregled.

prozodija

 • 18 poslužitelja u Sjedinjenim Državama.
 • Preko gornje potpore
 • Povezuje se s deset uređaja po računu.
 • 1000+ poslužitelja u 60 zemalja.
 • Dostupan je prekidač za Internet Internet.

kontra

 • Ne možete pristupiti Netflixu s ovim.

VyprVPN

Napokon dolazimo do posljednjeg VPN-a koji je preko cijelog napisao privatni i siguran Internet, VyprVPN. Ovaj pružatelj nudi ekskluzivne značajke u kojima se možete zaštititi. kada ste na mreži.

Ovaj pružatelj nudi svojim kupcima pristup do vrha linije sigurnosne značajke, veliki server park, i pristojan služba za korisnike. Da ne spominjem da se hvali 17 američkih poslužitelja za vas.

Naše VyprVPN pregled dat će vam više detalja o ovom uglednom VPN-u. Međutim, ovdje je kratki pogled na značajke VyprVPN-a.

prozodija

 • Ima 17 US VPN poslužitelja.
 • Neovisno revidirano kako bi dokazalo da ne vodi zapisnike.
 • Ima jednostavne aplikacije za svaki uređaj.
 • VyprVPN Porazi od bacanja.
 • Za VyprVPN, neograničeno znači neograničeno.
 • Ovaj davatelj koristi više protokola za šifriranje.

kontra

 • Volio bih više ako doda još poslužitelja.

Popis popularnih američkih sadržaja

Dakle, što ćete iz svega toga dobiti nakon što se povežete s američkim poslužiteljem? Vjeruj mi, puno. Pogledajte ih sami:

 • Netflix
 • Amazon Prime Video
 • Hulu
 • Reddit
 • Youtube uživo
 • abeceda
 • nacionalna komunikaciona mreža
 • Lisica
 • Spotify
 • Showtime
 • CW TV
 • TruTV
 • Mreža hrane
 • TNT
 • MLB
 • Syfy
 • Planet Životinja

Američki VPN poslužitelj – završne riječi

Nije tajna da su SAD izvor najpopularnije svjetske zabave. Nitko se ne bi iznenadio kad bi čuo za korisnike koji traže američki VPN poslužitelj. Cilj VPN-a koje smo pregledali gore je tunela u Sjedinjene Države pružanjem an Američka IP adresa. Mnogi su razlozi koji navode korisnike da odaberu američki VPN poslužitelj. Žele li pristup američkom Netflixu ili bijeg zatamnjenja, spajanje na američki poslužitelj može vam pomoći. Mislite li da sam pogodio oznaku s VPN-ovima koje sam spomenuo? Javite mi svoje misli u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map