ExpressVPN pregled – je li ovo najbolji VPN 2020. godine?

ExpressVPN pregled


ExpressVPN pregled – indeks sadržaja

 • Pregled
 • cijena
 • Metode Plačanja
 • VPN poslužitelji i lokacije
 • Privatnost i sigurnost
 • ExpressVPN Apps
 • Test brzine
 • Služba za korisnike
 • ExpressVPN vs ostali VPN-ovi
 • Dodatne mogućnosti
  1. Ubojiti prekidač
  2. Split tuneliranje
  3. MediaStreamer
 • Besplatna probna verzija ExpressVPN?
 • Za i protiv
 • Isplati li se ExpressVPN?

Pregled ExpressVPN-a

ExpressVPN je trenutno vodeći pružatelj VPN industrije. Njezin uspjeh počiva na izvanrednim značajkama, kao i na nevjerojatnoj korisničkoj podršci koju nudi.

Izuzetno brze brzine, izvrsna korisnička podrška 24 sata dnevno, vojne tehnike šifriranja i korisničke aplikacije klijenta – sve doprinosi njihovom zadovoljstvu korisnika. Štoviše, ExpressVPN poštuje strogu politiku nepojave, što povećava vašu anonimnost na mreži. Štoviše, značajku možete koristiti za bujicu bez gledanja preko ramena.

Njegova 30-dnevna garancija povrata novca glavna je prodajna točka – olakšavajući vam dobijanje ExpressVPN-a, bez rizika.

ExpressVPN ima operativnu nadležnost na Britanskom Djevičanskom otoku. To znači da VPN ima mogućnost zaštite vaših podataka od autoritarnih režima svojom politikom nulte evidencije.

Povrat novca zagarantovan 30 dana
Dopuštene istodobne veze 5 uređaja
Podržane usluge streaminga Netflix, BBC iPlayer, YouTube Red, Hulu i sve ostale glavne streaming poslovnice
Nema politike dnevnika Da
Šifriranje 256-bitni AES vojne klase
protokoli OpenVPN, L2TP-IPSec, PPTP
Posebne značajke VPN Split tuneliranje, Kill Switch, maskiranje IP adresa, DNS bez znanja, test brzine,
Korisnička podrška 24/7 podrška uživo
Lokacije poslužitelja 160+ gradova u 94+ zemalja
Broj poslužitelja 3000+ poslužitelja
Prekidači poslužitelja Neograničen
Promet podataka Neograničen
Podržani uređaji & web proširenja Windows, Linux, Mac, iOS, macOS, Apple TV, Amazon FireTV, Xbox, PlayStation, Routers Chrome, Firefox
VPN pravna nadležnost Britanski otok Virginia

Kako bismo osigurali da smo ispravno shvatili, odlučili smo izvršiti cjelovit test na ExpressVPN-u. Prikupili smo svoje iskustvo VPN-a i sastavili iskren pregled onoga što smo naučili. Stoga vam predlažemo da nastavite čitati kako biste praktički doživjeli sve prednosti i nedostatke koje ExpressVPN može ponuditi.

Cijene i mogućnosti plaćanja

ExpressVPN pregled - cijene i planovi

Kao i ostali najbolje ocijenjeni VPN-ovi, ExpressVPN nudi tri plana pretplate. Iako su naizgled visoke stope plana, pogledajmo kako se svaki od njih prodaje:

 • Tu je mjesečni plan koji se prodaje na 12,95 USD svaki mjesec – skupa opcija osim ako vam VPN ne treba manje od mjesec dana.
 • svoj 6-mjesečni plan ide za 9,99 USD mjesečno, koja se naplaćuje 59,95 USD svakih 6 mjeseci – nije preporučljivo.
 • Konačno, tu je godišnji plan koja se prodaje na 8,32 USD svaki mjesec – vrlo preporučljivo jer ćete plaćati samo 99,95 USD svakih 12 mjeseci.

Načini plačanja

Što se tiče izbora plaćanja, možete se prijaviti putem ExpressVPN koristeći gotovo bilo koji način plaćanja koji se sjetite. Bitcoin, Paypal, Visa, Mastercard, American Express i Otkrivanje prihvaćeni su.

ExpressVPN pregled - Načini plaćanja

30-dnevna garancija povrata novca

Povrat novca zagarantovan
30-dnevno jamstvo povrata novca nesumnjivo je jedno od glavnih prodajnih mjesta ExpressVPN-a. S obzirom da VPN ne nudi besplatnu probnu inačicu, pomoću ove značajke možete dobiti osjećaj o tome što može ponuditi prije nego što se na nju trajno obvezujete. Sve dok prekinete pretplatu u prvih 30 dana od pretplate, ExpressVPN će vam vratiti novac.

ExpressVPN pregled – poslužitelji i lokacije

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

ExpressVPN se može pohvaliti impresivnom distribucijom poslužitelja i lokacija. VPN ima preko 3000 poslužitelja u 160+ većih gradova, u 94+ zemalja. Imati tako opsežne, ravnomjerno raspoređene poslužitelje i lokacije diljem svijeta osigurava brze veze – jer se izbjegavaju potencijalni zagušenja na određenom poslužitelju..

Jednako tako, široka distribucija poslužitelja na svim kontinentima znači da se možete povezati s bilo kojom geografskom regijom. Štoviše, zainteresirali smo se za saznanje da ExpressVPN pokriva čak i represivne zemlje poput Kine, Turske i Rusije. Bilo da se želite povezati s poslužiteljem u Aziji, Africi, Europi, Sjeveru ili Jugu Amerike, ExpressVPN je pokriven. Štoviše, predviđamo da će VPN samo proširiti svoj domet do potencijalno svih regija širom svijeta.

Virtualni poslužitelji

Uočljivo je, ExpressVPN također posjeduje nekoliko lokacija virtualnih poslužitelja za određene zemlje. Ovi virtualni poslužitelji omogućuju vam odabir IP adrese udaljene zemlje poput Butana ili Šri Lanke, dok se promet preusmjerava u drugu regiju. Primarni cilj ovih poslužitelja je osigurati velike brzine, a da se pri tome zaštitite i zaštitite.

ExpressVPN pregled – privatnost i sigurnost

Privatnost

Sa zadovoljstvom smo saznali da ExpressVPN ima zakonsku nadležnost za rad sa Britanskih Djevičanskih otoka. Nadalje, Britanski Djevičanski otoci nisu vezani ni američkim pravilima o zadržavanju podataka niti DR-ovim propisima o DR-u – izuzeti su iz ugovora „nadgledanje 14 očiju“. To podrazumijeva da ExpressVPN nije vezan ni za jedan zakon koji će dijeliti podatke svojih korisnika s bilo kojom vladom ili režimom – opravdavajući njihovu tvrdnju da se pridržavaju stroge politike bez zapisivanja.

Doduše, ExpressVPN prikuplja minimalne korisničke podatke, ali koristi se samo za prepoznavanje i rješavanje operativnih problema. To znači da VPN na Britanskom otoku ne prikuplja osobne podatke koji bi u suprotnom ugrožavaju vašu internetsku privatnost..

sigurnosti

Zacijelo, ExpressVPN koristi najbolje tehnike šifriranja vojnog stupnja da bi osigurao vaše mrežne aktivnosti. VPN koristi trendi AES-256 šifru zajedno s rukovanjem RSA-406, kao i tehnike provjere autentičnosti SHA-512 HMAC. To je najviša razina sigurnosti koju VPN može pružiti. Štoviše, to je također standard sigurnosti koji koriste vlasti poput američke vlade i sigurnosni stručnjaci.

Također, ExpressVPN omogućuje savršenu tajnu naprijed – zajednički privatni ključ koji se mijenja svakih 60 sekundi. Ovaj sistemski trik otežava hakerima da prodru u bilo koje od vaših aktivnih enkripcija – a sve je omogućeno razmjenom ključeva Elliptic Curve Diffie-Hellman (ECDH)..

Iako većina najpopularnijih VPN-ova uglavnom drži takve sigurnosne standarde – budući da visoke enkripcije znatno utječu na brzinu – ExpressVPN je nekako uspio povezati njihov opsežni sigurnosni sustav s ultrabrzim brzinama. Nije poznato niti jedno drugo VPN koje nudi takav spoj visoke sigurnosti i velike brzine.