ExpressVPN pregled – je li ovo najbolji VPN 2020. godine?

ExpressVPN pregled


ExpressVPN pregled – indeks sadržaja

 • Pregled
 • cijena
 • Metode Plačanja
 • VPN poslužitelji i lokacije
 • Privatnost i sigurnost
 • ExpressVPN Apps
 • Test brzine
 • Služba za korisnike
 • ExpressVPN vs ostali VPN-ovi
 • Dodatne mogućnosti
  1. Ubojiti prekidač
  2. Split tuneliranje
  3. MediaStreamer
 • Besplatna probna verzija ExpressVPN?
 • Za i protiv
 • Isplati li se ExpressVPN?

Pregled ExpressVPN-a

ExpressVPN je trenutno vodeći pružatelj VPN industrije. Njezin uspjeh počiva na izvanrednim značajkama, kao i na nevjerojatnoj korisničkoj podršci koju nudi.

Izuzetno brze brzine, izvrsna korisnička podrška 24 sata dnevno, vojne tehnike šifriranja i korisničke aplikacije klijenta – sve doprinosi njihovom zadovoljstvu korisnika. Štoviše, ExpressVPN poštuje strogu politiku nepojave, što povećava vašu anonimnost na mreži. Štoviše, značajku možete koristiti za bujicu bez gledanja preko ramena.

Njegova 30-dnevna garancija povrata novca glavna je prodajna točka – olakšavajući vam dobijanje ExpressVPN-a, bez rizika.

ExpressVPN ima operativnu nadležnost na Britanskom Djevičanskom otoku. To znači da VPN ima mogućnost zaštite vaših podataka od autoritarnih režima svojom politikom nulte evidencije.

Povrat novca zagarantovan30 dana
Dopuštene istodobne veze5 uređaja
Podržane usluge streamingaNetflix, BBC iPlayer, YouTube Red, Hulu i sve ostale glavne streaming poslovnice
Nema politike dnevnikaDa
Šifriranje256-bitni AES vojne klase
protokoliOpenVPN, L2TP-IPSec, PPTP
Posebne značajkeVPN Split tuneliranje, Kill Switch, maskiranje IP adresa, DNS bez znanja, test brzine,
Korisnička podrška24/7 podrška uživo
Lokacije poslužitelja160+ gradova u 94+ zemalja
Broj poslužitelja3000+ poslužitelja
Prekidači poslužiteljaNeograničen
Promet podatakaNeograničen
Podržani uređaji & web proširenjaWindows, Linux, Mac, iOS, macOS, Apple TV, Amazon FireTV, Xbox, PlayStation, Routers Chrome, Firefox
VPN pravna nadležnostBritanski otok Virginia

Kako bismo osigurali da smo ispravno shvatili, odlučili smo izvršiti cjelovit test na ExpressVPN-u. Prikupili smo svoje iskustvo VPN-a i sastavili iskren pregled onoga što smo naučili. Stoga vam predlažemo da nastavite čitati kako biste praktički doživjeli sve prednosti i nedostatke koje ExpressVPN može ponuditi.

Cijene i mogućnosti plaćanja

ExpressVPN pregled - cijene i planovi

Kao i ostali najbolje ocijenjeni VPN-ovi, ExpressVPN nudi tri plana pretplate. Iako su naizgled visoke stope plana, pogledajmo kako se svaki od njih prodaje:

 • Tu je mjesečni plan koji se prodaje na 12,95 USD svaki mjesec – skupa opcija osim ako vam VPN ne treba manje od mjesec dana.
 • svoj 6-mjesečni plan ide za 9,99 USD mjesečno, koja se naplaćuje 59,95 USD svakih 6 mjeseci – nije preporučljivo.
 • Konačno, tu je godišnji plan koja se prodaje na 8,32 USD svaki mjesec – vrlo preporučljivo jer ćete plaćati samo 99,95 USD svakih 12 mjeseci.

Načini plačanja

Što se tiče izbora plaćanja, možete se prijaviti putem ExpressVPN koristeći gotovo bilo koji način plaćanja koji se sjetite. Bitcoin, Paypal, Visa, Mastercard, American Express i Otkrivanje prihvaćeni su.

ExpressVPN pregled - Načini plaćanja

30-dnevna garancija povrata novca

Povrat novca zagarantovan
30-dnevno jamstvo povrata novca nesumnjivo je jedno od glavnih prodajnih mjesta ExpressVPN-a. S obzirom da VPN ne nudi besplatnu probnu inačicu, pomoću ove značajke možete dobiti osjećaj o tome što može ponuditi prije nego što se na nju trajno obvezujete. Sve dok prekinete pretplatu u prvih 30 dana od pretplate, ExpressVPN će vam vratiti novac.

ExpressVPN pregled – poslužitelji i lokacije

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

ExpressVPN se može pohvaliti impresivnom distribucijom poslužitelja i lokacija. VPN ima preko 3000 poslužitelja u 160+ većih gradova, u 94+ zemalja. Imati tako opsežne, ravnomjerno raspoređene poslužitelje i lokacije diljem svijeta osigurava brze veze – jer se izbjegavaju potencijalni zagušenja na određenom poslužitelju..

Jednako tako, široka distribucija poslužitelja na svim kontinentima znači da se možete povezati s bilo kojom geografskom regijom. Štoviše, zainteresirali smo se za saznanje da ExpressVPN pokriva čak i represivne zemlje poput Kine, Turske i Rusije. Bilo da se želite povezati s poslužiteljem u Aziji, Africi, Europi, Sjeveru ili Jugu Amerike, ExpressVPN je pokriven. Štoviše, predviđamo da će VPN samo proširiti svoj domet do potencijalno svih regija širom svijeta.

Virtualni poslužitelji

Uočljivo je, ExpressVPN također posjeduje nekoliko lokacija virtualnih poslužitelja za određene zemlje. Ovi virtualni poslužitelji omogućuju vam odabir IP adrese udaljene zemlje poput Butana ili Šri Lanke, dok se promet preusmjerava u drugu regiju. Primarni cilj ovih poslužitelja je osigurati velike brzine, a da se pri tome zaštitite i zaštitite.

ExpressVPN pregled – privatnost i sigurnost

Privatnost

Sa zadovoljstvom smo saznali da ExpressVPN ima zakonsku nadležnost za rad sa Britanskih Djevičanskih otoka. Nadalje, Britanski Djevičanski otoci nisu vezani ni američkim pravilima o zadržavanju podataka niti DR-ovim propisima o DR-u – izuzeti su iz ugovora „nadgledanje 14 očiju“. To podrazumijeva da ExpressVPN nije vezan ni za jedan zakon koji će dijeliti podatke svojih korisnika s bilo kojom vladom ili režimom – opravdavajući njihovu tvrdnju da se pridržavaju stroge politike bez zapisivanja.

Doduše, ExpressVPN prikuplja minimalne korisničke podatke, ali koristi se samo za prepoznavanje i rješavanje operativnih problema. To znači da VPN na Britanskom otoku ne prikuplja osobne podatke koji bi u suprotnom ugrožavaju vašu internetsku privatnost..

sigurnosti

Zacijelo, ExpressVPN koristi najbolje tehnike šifriranja vojnog stupnja da bi osigurao vaše mrežne aktivnosti. VPN koristi trendi AES-256 šifru zajedno s rukovanjem RSA-406, kao i tehnike provjere autentičnosti SHA-512 HMAC. To je najviša razina sigurnosti koju VPN može pružiti. Štoviše, to je također standard sigurnosti koji koriste vlasti poput američke vlade i sigurnosni stručnjaci.

Također, ExpressVPN omogućuje savršenu tajnu naprijed – zajednički privatni ključ koji se mijenja svakih 60 sekundi. Ovaj sistemski trik otežava hakerima da prodru u bilo koje od vaših aktivnih enkripcija – a sve je omogućeno razmjenom ključeva Elliptic Curve Diffie-Hellman (ECDH)..

Iako većina najpopularnijih VPN-ova uglavnom drži takve sigurnosne standarde – budući da visoke enkripcije znatno utječu na brzinu – ExpressVPN je nekako uspio povezati njihov opsežni sigurnosni sustav s ultrabrzim brzinama. Nije poznato niti jedno drugo VPN koje nudi takav spoj visoke sigurnosti i velike brzine.

Jednostavnost korištenja

ExpressVPN ima jednostavne i jasne korake za započinjanje. Postupak traje manje od 5 minuta:

 • Idite na službeno Web mjesto ExpressVPN
  • Klikni na Nabavite ExpressVPN dugme
  • Izaberi svoj preferirani plan pretplate (klikom na nju)
  • Unesite svoje email adresa
  • Izaberi svoj mogućnost plaćanja
  • Preuzmite i postavite svoj ideal VPN klijent
  • Unesite svoje aktivacijski kod
 • Spojiti

ExpressVPN pregled – Klijenti i aplikacije

ExpressVPN ponude minimalistički, pojednostavljeni VPN klijenti koji rade neprimjetno i dobro su optimizirani. S obzirom na to da te aplikacije za klijente sadrže ogroman broj vrhunskih ladica, ovo je nevjerojatno. Kao i skoro svi drugi vrhunski VPN pružatelji usluga, ExpressVPN ima klijente za oba Windows i Mac.

Dobijate i VPN aplikacije za iOS (iPad, iPhone) i Android uređaji. Ovi klijenti i aplikacije postavljaju VPN samo nekoliko klikova. Također možete ručno postaviti VPN vezu na svom uređaju ili usmjerivaču ako to odlučite. Dostupni su vodiči i vodiči za postavljanje. Aplikacije također uključuju brzi test, izvješće o dijagnostici, prekidač za zaustavljanje i ručni / automatski odabir protokola. Značajka testiranja brzine vrlo je korisna ako želite vidjeti koji su VPN serveri najbrži u vašoj regiji.

U našem smo pregledu testirali oba modela Klijentske aplikacije za Windows i Android.

Windows klijent aplikacija

Da biste povezali Windows klijent, trebat će vam jednokratni aktivacijski kod koji se šalje na vašu registriranu e-poštu.

Nakon što otvorite klijent, možete započeti klikom na ikonu gumb za spajanje u središtu. Ako to učinite, znači da ćete ih koristiti Pametna lokacija značajka – koja djeluje spajanjem na poslužitelj koji nudi najbolje brzine u tom trenutku.

ExpressVPN aplikacija za Windows

Međutim, ako se želite povezati s određenom lokacijom poslužitelja, dodirnite ikonu Odaberite lokaciju gumb, za početak. Bit ćete preusmjereni na popis poslužitelja gdje možete odabrati s dugog popisa poslužitelja koje nudi VPN. Nadalje, VPN je poslužitelje kategorizirao u regije radi pružanja prečaca do određenih kontinenta.

ExpressVPN Windows App 2

Iako se klijent za Windows može činiti jednostavnim, na njemu se nalazi mnoštvo naprednih funkcija – a sve vam stoji na raspolaganju. Za pristup ovim značajkama kliknite ikonu izbornika u gornjem lijevom kutu aplikacije. Jednom kada otvorite stranica s opcijama, možete prebacivati ​​između različitih odjeljka, uključujući Općenito, Protokol, Račun, preglednici, i Napredna izvršiti više podešavanja.

Android klijent aplikacija

Androidov klijent ExpressVPN-a pretjerano je sličan aplikaciji Windows. Njegovo sučelje je mnogo pojednostavljeno i minimalistički po izgledu. Da biste započeli, morate kliknuti gumb Poveži.

Android aplikacija ExpressVPN

Da biste odabrali određeno mjesto poslužitelja, morat ćete kliknuti na ciklus s tri točke na Pametna lokacija odjeljak. Nadalje, da biste pristupili stranici postavki, idite na početni zaslon i kliknite ikonu izbornika koja se nalazi u gornjem lijevom dijelu. Jednom kada ste na stranicu postavki, možete igrati s dostupnim VPN postavkama za poboljšanje iskustva u vezi.

Inače, ExpressVPN klijent aplikacija pruža savjeti i savjeti u donjem dijelu početne stranice. Da biste saznali više, možete kliknuti tekst veze na dnu, koji će vas dovesti do Vijesti i savjeti stranica.

Kompatibilnost

Dobar VPN trebao bi biti u mogućnosti podržati sve pametne uređaje koji se povezuju s internetom. VPN koji može podržati vaše prijenosno računalo, ali nije kompatibilan s vašim pametnim telefonom, riskira vašu internetsku privatnost.

Rado ćete znati da ExpressVPN nudi široku kompatibilnost uređaja, preglednika i proširenja; više od bilo kojeg drugog VPN-a u industriji. Bilo da se radi o računalu, pametnom telefonu ili tabletu, ExpressVPN ima softver za klijente za svakoga. VPN nudi i proširenja za glavne preglednike, uključujući Chrome, Firefox i Safari.

Uz to, kako biste zaštitili uređaje poput PlayStation, Xbox i Smart TV-a, ExpressVPN možete instalirati na kompatibilni usmjerivač i osigurati sve uređaje na kućnoj mreži. Još uzbudljivije, ExpressVPN ima savršenu značajku tajnosti naprijed koja vam omogućuje odabir aplikacija i uređaja koje želite zaštititi u određeno vrijeme. Osim toga, VPN nudi do 5 istodobnih veza uređaja pod jednim računom.

ExpressVPN je i jedan od rijetkih pružatelja VPN usluga koji korisnicima nudi VPN aplikaciju za Amazon Fire TV i Fire Stick kao i Android TV Boxe.

ExpressVPN pregled – brzina performansi

Ovaj VPN iznosi hrabre tvrdnje da nudi super velike brzine – više nego bilo koji drugi VPN u industriji. Znatiželjni smo i odlučili opravdati njihove tvrdnje. Brzinu smo testirali pomoću a Najbrži alat i zabilježili sve rezultate koje smo u nastavku skupili.

 • Za početak, evo početnog rezultata koji smo zabilježili bez VPN veze:Ispitivanje brzine bez ExpressVPN-a
 • Sada smo uključili ExpressVPN i povezali se sa serverom u blizini naše stvarne lokacije. Evo rezultata koji smo zabilježili:
 • Na kraju, evo rezultata koje smo zabilježili kad smo se povezali s udaljenim poslužiteljem:

Rezultati koje smo zabilježili opravdavaju tvrdnje VPN-a da nude najbolje brzine. Pri tome se možete pouzdati u ExpressVPN za strujanje HD sadržaja kao i bujica bez usporavanja. Jednako tako, VPN omogućuje i izvrsno dijeljenje datoteka P2P.

Kad smo testirali brzinu preuzimanja dok smo bili povezani s ExpressVPN-om, brzina interneta bila je oko 90% naše normalne brzine, doista vrlo impresivna. VPN klijent vam nudi pomoć u odabiru najbolje VPN lokacije. Karticu “Preporučeni” možete naći na temelju najbržih poslužitelja i također označiti svoje omiljene VPN servere na kartici Favoriti..

Američki Netflix možete dobiti u inozemstvu i putem američkih poslužitelja ExpressVPN. Imajte na umu da ne rade svi. Pokušajte se povezati s različitim poslužiteljima ako naiđete na Netflix proxy grešku ili se jednostavno obratite ExpressVPN-u radi podataka o VPN lokacijama radi s Netflixom.

DNS test propuštanja

Također smo obavili test DNS-a na propuštanje kako bismo potvrdili tvrdnje VPN-ove zaštite od curenja. Nakon provođenja DNS testa, bili smo impresionirani snimanjem nula propuštanja – kao što je prikazano na slici ispod:

ExpressVPN test propuštanja DNS-a

ExpressVPN pregled – podrška

Postoje različite metode za kontakt ExpressVPN u slučaju da vam treba podrška. Najbolji način je 24/7 live chat značajka gdje vam se pruža pomoć izravno. Također im možete poslati e-poštu ili stvoriti kartu za podršku na njihovom web mjestu pomoći. Uz to, postoji vrlo koristan odjeljak s FAQ-om i vodič za rješavanje problema. Kako se instaliraju vodiči ExpressVPN na njihovoj web stranici također je lako pratiti.

Objavili smo i popis savjeta i trikova na koje se možete obratiti u slučaju da imate bilo kakvih problema dok ste povezani na poslužitelje ExpressVPN-a.

ExpressVPN vs ostale VPN usluge

Ako želite dobiti općenitu ideju o tome kako se ExpressVPN zapravo mjeri protiv drugih VPN pružatelja usluga, pogledajte tablicu u nastavku. Nedavno smo objavili i detaljne preglede u kojima je detaljno prikazano kako se ExpressVPN uspoređuje s drugim VPN-ovima, uključujući NordVPN, IPVanish i VyprVPN.

Značajke ExpressVPN

Popularni pružatelj VPN-a tijekom godina je dodao nekoliko prilično korisnih značajki ExpressVPN-u. Evo nekoliko naših favorita.

ExpressVPN nudi niz karakteristika i podešavanja sljedeće generacije koji će vam omogućiti da povećate privatnost na mreži. Pokušali smo ih detaljno obuhvatiti:

SmartDNS (MediaStreamer)

ExpressVPN su također razvili značajku MediaStreamer. U osnovi je Smart DNS proxy usluga koja nam dolazi od velike pomoći u slučaju da želite prevariti svoju lokaciju na Apple TV-u, Roku, Chromecast-u, Smart TV-u, PS4 ili Xboxu. Svi ti uređaji izvorno ne podržavaju VPN. Međutim, adrese SmartVNS poslužitelja ExpressVPN mogu se izravno konfigurirati na njima. Imajte na umu da Smart DNS ne maskira vašu javnu IP adresu. Ni on ne kriptira vaš internetski promet. Pogledajte glavne razlike koje VPN izdvajaju od Smart DNS-a.

SmartDNS nudi poboljšanu brzinu u usporedbi s VPN-ovima. Međutim, oni ne jamče vašu internetsku sigurnost – unatoč tome što vam nude pristup geo-ograničenom sadržaju. Stoga, ako pristupate samo cenzuriranoj pravnoj usluzi, možete koristiti SmartDNS ExpressVPN-a za pregled sadržaja u HD i izvrsnim brzinama.

Stealth tehnologija

Bilo nam je posebno drago što smo saznali da ExpressVPN sada nudi stealth tehnologiju. Tajna tehnologija je izvrsno rješenje ako posjetite zemlje poput Kine koje imaju snažne zakone o cenzuri – blokiraju čak i redovite VPN-ove. Da biste riješili problem, trebat će vam VPN s tehnikama podmetanja na gornjoj ladici koja maskira OpenVPN da bi se prikazao kao redoviti HTTPS promet.

Srećom po nas, ExpressVPN koristi stealth tehnologiju koja čini trik. I dok ExpressVPN nije spomenuo tehnologiju prikrivanja na njihovoj web stranici, sa agentom za podršku potvrdili smo da ta značajka postoji.

.web adresa luka Tor

.Web adresa luka Tor još je jedna nevjerojatna softverska značajka koju nudi ExpressVPN koja omogućava obilazak cenzuriranog sadržaja i pregled blokiranih web stranica. Tor je besplatni softverski alat koji će vam omogućiti otvaranje web lokacija putem veze za enkripciju “najbolje u klasi” – osiguravajući anonimnost na mreži.

Stoga, ako ste u Kini ili bilo kojoj drugoj zemlji u kojoj su VPN blokirani, možete pristupiti ExpressVPN-u na svojem pregledniku Tor tako da upišete: http://expressobutiolem.onion/. Štoviše, mračni web ima .onion proširenje koje deblokira web stranice.

Split tuneliranje

ExpressVPN također nudi podijeljeno tuneliziranje. Ovo je značajka koja vam omogućuje prilagođavanje načina na koji vaš VPN povremeno radi. Na primjer, možete odabrati koje ćete aplikacije u određenom trenutku zaštititi pomoću VPN-a. Nadalje, ako određena aplikacija ne treba zaštitu, možete upotrijebiti značajku podijeljenog tuneliranja da biste je propustili iz šifriranja. Međutim, podijeljeno tuneliranje dostupno je samo za Windows, MacOS i kompatibilne usmjerivače.

Konkretno, split tunneling ima sjajne performanse na usmjerivačima. Možete odabrati određene gadgete koje želite osigurati ExpressVPN-om. Na primjer, ako idete na Netflix US putem pametnog televizora, tada nećete istovremeno osigurati ni prijenosno računalo ni pametni telefon..

Ubojiti prekidač

ExpressVPN razvio je “Network Lock Kill Switch”. U osnovi je to Internet Kill Switch koji automatski isključuje korisničku internetsku vezu kad god se njihova VPN usluga ugasi. Ova je značajka vrlo korisna u slučaju da često koristite VPN dok torrentujete, primjerice.

Test brzine

Ako pokrenete aplikaciju ExpressVPN, možete se pomaknuti do značajke “Brzi test”. Ovaj vrijedni dodatak omogućava vam provjeru koji VPN poslužitelji imaju najbolju brzinu i kašnjenje. Jednostavno kliknite na “Run Test” i pričekajte da se testovi zaključe. Također možete spremiti rezultate za buduće reference.

Osim značajki koje smo naveli gore, aplikacija ExpressVPN uključuje i DNS test propuštanja, IP provjeravač,  kao i veza do web mjesta za podršku. Možete se obratiti timu za podršku ExpressVPN-a iz VPN aplikacije.

ExpressVPN za Netflix US

Za ovaj smo pregled također testirali i VPN-ove mogućnost otključavanja Netflix US-a. Bili smo zadivljeni rezultatima – tamo gdje smo mogli prenositi Netflix američke sadržaje u HD-u. Štoviše, Netflix ima integrirani alat koji filtrira zajedničke IP adrese koje VPN-i koriste za blokiranje njihovih manevara na streaming utičnici. No ExpressVPN ima dodatni, jedinstveni skup IP adresa koje Netflixov alat za filtriranje nije lako identificirao. Osim VPN-ove značajke „sakrij moj IP“ igraju i značajnu ulogu.

ExpressVPN za BBC iPlayer, Hulu, HBO i druge

ExpressVPN je također odličan izbor za sve glavne streaming usluge kao što su BBC iPlayer, Hulu, HBO, Spotify, Kodi, YouTube Red i još mnogo toga. VPN nudi velike brzine koji omogućuju streaming HD videozapisa – rijetka mogućnost među VPN-ovima.

Korisnička podrška

ExpressVPN ima impresivan 24/7 sustav korisničke podrške. VPN nudi višestruke usluge podrške uključujući vodiče za rješavanje problema, upute za postavljanje, napredni sustav ulaznica, općenita često postavljana pitanja kao mi kao podrška 24 sata dnevno.

Konkretno, testirali smo njihov sustav za chat 24/7 živih i bili smo zadivljeni iskustvom. ExpressVPN-ov live chat ima stvarnog agenta koji uvijek želi pomoći. Kad smo pokrenuli chat uživo, agentu [Toni] je bilo potrebno manje od 10 sekundi za povrat teksta. I dok se naš upit činio previše očiglednim i pomalo provokativnim, agent je bio miran, pristojan i željan je odgovoriti na naše pitanje.

ExpressVPN-live-chat-Podrška

Da li ExpressVPN nudi besplatna suđenja?

U slučaju da imate iPhone, zapravo možete imati koristi od besplatnog 7-dnevnog pokusa ExpressVPN. Nažalost, ExpressVPN trenutno nije uključio opciju besplatne probne verzije u svoje VPN aplikacije na drugim uređajima kao što su Mac, Android ili Windows PC.

Slično ostalim davateljima vrhunskih VPN usluga, ovaj VPN ima politiku povrata novca od 30 dana. Pa biste to mogli smatrati besplatnim 30-dnevnim probnim programom sve dok želite dati svoje podatke o naplati. Možete otkazati pretplatu u roku od mjesec dana i budite sigurni da ćete dobiti svoj novac.

Poanta

prozodija

 • Izvrsne brzine
 • Politika bez zapisnika
 • Radi u Kini, Turskoj i Rusiji
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Šifriranje vojnog stupnja
 • Ubojiti prekidač
 • Dvostruki VPN
 • Torrent P2P dijeljenje je dopušteno
 • Deblokira Netflix SAD i glavne usluge struje
 • Sjajno korisničko iskustvo
 • Izvrsna kompatibilnost uređaja

kontra

 • Uznemirujuće cijenjene pretplatničke planove
 • Nema besplatnog suđenja

ExpressVPN: Presuda

Očito je ExpressVPN naš prvi izbor najbolji VPN za 2020. godinu. VPN pruža nenadmašne performanse, veliku pouzdanost i sjajne značajke. Njegova vojna standardna sigurnost znači da možete surfati Internetom bez potrebe da gledate preko ramena. ExpressVPN također ima vrhunsku reputaciju čuvanja vaših korisničkih podataka – podalje od znatiželjnih očiju, budući da se nalaze na Britanskim Djevičanskim otocima.

Iako je ExpressVPN zasigurno skup, on čini napredne planove svojim naprednim značajkama i performansama. Njegova je sposobnost deblokiranja svih glavnih prodajnih mjesta uključujući Netflix US i BBC iPlayer nevjerojatna. S preko 3000+ poslužitelja distribuiranih u 160+ gradova u 94+ zemalja, VPN nudi ultra velike brzine. Stoga je odličan izbor za korisnike koji gledaju HD videozapise i savršeno su pogodni za ljubitelje bujice.

Definitivno očekujem ExpressVPNCijene bi mogle poništiti ljude, osjećam da dobijam dobru vrijednost za svoj novac. Mogućnost korištenja njihovih usluga na dva uređaja istovremeno pokazalo se vrlo korisnim. ExpressVPN se nalazi na mojoj top 3 VPN usluga i sigurno ga preporučujem drugima. Za neke ljude ExpressVPN može izgledati skupo. Ako je to slučaj kod vas, pogledajte ove jeftinije ExpressVPN alternative.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me