Gledajte Kayo Sports izvan Australije – najbolji VPN-ovi

Ako živite u Australiji, vjerojatno znate da nemate toliko mogućnosti kada je riječ o strujanju vaših omiljenih sportova putem interneta. Međutim, sve što je riješeno kao Kayo Sports sada postoji u regiji. Kanal okuplja neke od najpopularnijih sportova pod jednim krovom. Postoji samo jedan problem. Kayo Sports dostupan je samo za korisnike u Australiji. Ako želite pristupiti kanalu u inozemstvu, morate koristiti VPN. Stoga je evo opsežnog vodiča koji ističe najbolje VPN-ove za Kayo Sports.


Najbolji VPN za Kayo Sports

Najbolji VPN za Kayo Sports

Što je Kayo Sports?

Kayo Sports internetski je kanal za streaming uživo i na zahtjev kojim upravlja nitko drugi Foxtel. Dobivate preko 50 sportova diljem svijeta ne samo u Australiji. Kanal je dobro izgrađen kako bi poboljšao vaše sportsko strujanje. Jednom pretplatom, bilo osnovnom ili premijskom, kanalu ćete pribaviti puno privilegija.

Možete odjednom prenositi do 4 igre odjednom i skakati na događaje koji su promijenili igru ​​ako ste sustigli. Također možete odabrati opciju bez spoilera gdje kanal skriva sve rezultate tako da možete strujati reprodukcije bez da znate što se dogodilo. To je samo polovica.

Kayo Sports ima dvije vrste pretplate, Basic i Premium. Osnovni se naplaćuje 25 USD mjesečno, dok premija košta 35 $ mjesečno. Jedina je razlika što u premiumu možete koristiti do 3 istodobna uređaja. Dok koristite basic, imate samo 2. Ostale privilegije dostupne su za obje.Kayo Price

U oba će se pretplata pretplatiti na 14-dnevnu besplatnu probnu verziju. Možete doslovno uzeti kanal za probnu vožnju prije nego što se odlučite. Tko zna, možda na kraju ne zadovolji vaše potrebe (u što sumnjam).

Najbolji VPN za Kayo Sports – Brzi pogled

Ako upišete riječ VPN u bilo koju trgovinu ili tražilicu, ustanovit ćete da postoji stotine davatelja usluga. Budite oprezni i ne koristite one koje nude svoju uslugu besplatno. Oni nisu pouzdani i mogu ugroziti vaš identitet tijekom pregledavanja weba. A da i ne spominjem kako većina njih prodaje vaše podatke sestrinskim tvrtkama. Kako inače mislite da oni plaćaju za poslužitelje na kojima radite? Na kraju postajete njihov glavni izvor prihoda. S tim u vezi sljedeći VPN pružatelji su vrhunski testirani VPN-ovi za Kayo Sports. O svakom pojedinom detaljno ću govoriti kasnije u pregledu. Dakle, pogledajte ih ovdje i pomaknite se malo dalje za dubinsku analizu.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark

Kako deblokirati Kayo Sports izvan Australije

Australija voli sport, ali tako to radi i cijeli svijet. Nepravedno je zadržavanje kanala poput Kayoa za australsku regiju. Kanal dolazi na vašu lokaciju ispitujući vašu javnu IP adresu. Kao što možda znate, vaš IP je ono što predstavlja vašu stvarnu fizičku lokaciju. Ako Kayo utvrdi da živite u inozemstvu i pristupate usluzi izvan njezina područja pokrivanja, blokirat će vas na licu mjesta. Sve što ćete dobiti je ova poruka o pogrešci:

“Nažalost, Kayo Sports dostupan je samo za ljubitelje sporta u Australiji”

Da biste zaobišli problem, trebali biste koristiti virtualnu privatnu mrežu. To je internetski alat koji usmjerava vaš promet putem sigurnog poslužitelja u zemlju koju odaberete. Nakon povezivanja dobit ćete IP adresu u regiji u kojoj se nalazi poslužitelj i čini se da pregledavate na tom području. Na primjer, ako se povežete s australijskim poslužiteljem, dobit ćete australijsku IP adresu. Kao rezultat toga, Kayo Sports će biti dostupan za streaming, iako ste u inozemstvu. Evo kako možete deblokirati Kayo Sports izvan Australije:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga. Preporučam vam upotrebu ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte njihovu VPN aplikaciju na kompatibilni uređaj kao što su Android, iOS, PC ili Mac.
 3. Prijavite se svojim VPN računom i povežite se s australijskim poslužiteljem.
 4. Pokrenite web stranicu Kayo Sports ili njezinu namjensku aplikaciju.
 5. Gledajte više od 50 sportova uživo ili na zahtjev, ma gdje bili.

Kao što sam spomenula, naći ćete stotine VPN-ova za Kayo Sports. Već sam odabrao 4 najbolje kritike u ovom članku. Ukratko možete pogledati što slijedi u donjoj tablici.

Najbolji VPN za Kayo Sports – potpuni pregled

Ako odete na njihovu službenu web stranicu, vidjet ćete vrlo važnu izjavu koja se tiče VPN-ova. To je ono što na web stranici mora reći: “Kayo ne podržava virtualne privatne mreže (VPN). Ako na vašem uređaju imate omogućen VPN, morat ćete ga isključiti. ” Ne brinite, recenziju sam napravio sa razlogom. Iako je Kayo tijekom vremena uspio blokirati VPN pristup, još uvijek postoje VPN-ovi koji mogu izbjeći odbrambeni mehanizam kanala. Nastavio sam testirati puno VPN pružatelja usluga i otkrio sam da neki od najboljih u industriji još uvijek mogu deblokirati kanal u inozemstvu. Sada, pogledajmo dublje najbolje VPN-ove za Kayo Sports.

ExpressVPN

ExpressVPN pregled

ExpressVPN je VPN usluga koja dolazi izravno s Britanskih Djevičanskih otoka. Davatelj ne vodi zapisnike u slučaju da se bojite da 5 očiju špijuniraju ono što radite. Ako od tvrtke zahtijevaju podatke o korisnicima, ostavit će ih praznih ruku. Kako mogu prikupljati podatke o pojedincima ako se ništa ne poduzima?

ExpressVPN ima ogromnu poslužiteljsku mrežu koja pokriva 128 lokacija. Govorimo o više od 2000 poslužitelja u 94 zemlje, a to je zaista velik broj u slučaju da ste netko tko voli ući u geo ograničeni sadržaj u cijelom svijetu. Aplikacije na većini operativnih sustava koji uključuju Android, iOS, PC, Mac, kao i Fire Stick lako ćete koristiti..

Štoviše, kad je u pitanju zaštita, pretplatnici također mogu odabrati koji VPN protokole koristiti sa popisa koji uključuje SSTP, PPTP, L2TP / IPSec i OpenVPN. Ovo su najbolje ako želimo govoriti o sigurnosti i enkripcijama. Možete odabrati i koji dio prometa želite šifrirati zahvaljujući njihovoj posebnoj funkciji tunela.

Jedna pretplata omogućuje upotrebu 3 istodobne veze. I ne samo to, već ExpressVPN nudi i svoju Smart DNS značajku, MediaStreamer. Otključavate više od 150 kanala širom svijeta bez gubitka brzine veze u tom procesu.

Ovaj VPN ima puno više za ponuditi svojim korisnicima. Provjerite što sve ovaj VPN ima u trgovinama, prolazeći kroz ovo ExpressVPN pregled.

NordVPN

NordVPN pregled

NordVPN ujedno je i jedna od najvećih VPN usluga u industriji. Ima najveću mrežu poslužitelja među svim davateljima na našoj listi. Mreža uključuje više od 5000 poslužitelja u 60+ zemalja, što je puno s obzirom na to da imate neograničeno prebacivanje poslužitelja.

Ovaj VPN sa sjedištem je u Panami, što znači da nema uplitanja regulatornih tijela za podatke. Što se tiče sigurnosti, ovaj VPN ističe se u ovom glavnom. Morate imati ekskluzivne mogućnosti koje ćete upotrebljavati ako ste pretplatnik NordVPN. Prvo, možete iskoristiti njihovu dvostruku VPN značajku. Ovaj vam omogućuje preusmjeravanje mrežnog prometa preko dva poslužitelja umjesto jednog.

Zamislite da se vaši podaci dvaput kriptiraju uz sigurnost vojnog stupnja. To znači da nije moguće da bilo koji cyber zločinac dođe do vaših podataka. Međutim, kada su vaši podaci dvostruko šifrirani, brzina vaše veze drastično će pasti. Dakle, žrtvovat ćete brzinu zbog sigurnosti. Drzi to na umu.

Drugo sigurnosno obilježje bit će CyberSec. Ova usluga štiti vaš uređaj od bilo kojeg virusa, zlonamjernog softvera ili zlonamjernog softvera. Možete ići na internet, a da ne morate stalno gledati preko ramena. Još jedna stvar, NordVPN omogućuje do 6 istodobnih veza. To znači da možete imati koristi od zaštićene mreže zajedno s još 5 pojedinaca pod istim računom. Ako želite znati više, pročitajte ovo sveobuhvatno NordVPN pregled.

BulletVPN

Pregled BulletVPN-a

BulletVPN već duže vrijeme nema u industriji, ali zasigurno je napravilo utjecaj. Ovaj VPN nudi servere samo u 30 različitih zemalja, uključujući Australiju, naravno. Ali ono što nedostaje u poslužiteljima, to dobiva na sigurnosti. BulletVPN nudi vam izbor između PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 i IKEv2. OpenVPN i IKEv2 koji su vam najbolji ulozi kada je u pitanju sigurnost

BulletVPN ne prikuplja zapise o bilo kojoj korisničkoj aktivnosti, niti može povezati ostale prikupljene podatke s bilo kojim određenim korisnikom. Drugim riječima, možete raditi sve što želite putem interneta bez bojazni tko će prikupljati ono što ste posjetili dok ste povezani s BulletVPN.

Sjedište VPN-a je u Estoniji, zemlji izvan 14 Oči, što je odličan za one koji njeguju svoju privatnost. BulletVPN omogućuje 3 istodobna povezivanja, što znači da biste ih mogli istovremeno pokrenuti na svom Windows računalu, iOS telefonu i Android tabletu. Iako je nov, jedan je od rijetkih VPN-a koji nude Smart DNS uslugu. Ako ne znate kako to konfigurirati na svom uređaju, uvijek možete provjeriti vodiče na web mjestu ili pitati njihov tim za podršku za pomoć. Za više informacija, preskočite ovo Pregled BulletVPN-a.

SurfShark

SurfShark

Surfshark je još jedan novi ulazak u VPN posao uz BulletVPN. Prvo je ponudio proširenja preglednika Chrome i Firefox prije pokretanja rodne Android aplikacije. S nedavno pokrenutom aplikacijom za iOS usluga se proširila na sve glavne platforme. SurfShark ima pristojnu mrežu servera od 800 poslužitelja u 50 različitih zemalja. Ovo je dobar broj za VPN koji je upravo pokrenuo svoje usluge.

Sada, razgovarajmo o glavnoj atrakciji ovog VPN-a, neograničenim istodobnim vezama. Bukvalno plaćate jednu pretplatu i svi koji znate mogu imati koristi od sigurne mreže. To je nešto što do sada nije učinio nijedan od najboljih VPN-ova u industriji. Oni nude vrlo prilagođenu aplikaciju za iOS, PC, Mac i Android kako bi se pojedincima koji ne bave tehnologijom lakše kretali. Ne zaboravite, ovaj je također prihvatio sustav pravila o ne-zapisu i njeguje potrebu korisnika za privatnošću.

Kada je riječ o curenju DNS-a, ovaj VPN ima leđa. Jednom kada se povežete putem Surfsharka, vaše DNS adrese otići će na vlastite DNS poslužitelje Surfsharka, sprječavajući propuste koji mogu izložiti vašu mrežnu aktivnost. Želite znati više? Pogledajte ovo SurfShark pregled.

Uređaji kompatibilni s Kayo Sportsom

Svoje omiljene sportske događaje možete prenositi uživo ili na zahtjev na sljedećim platformama:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • PC
 • ortak
 • Chromecastov
 • Apple TV
 • Android TV

Što je Kayo Sports?

Evo što možete pronaći na australskom servisu za strujanje:

 • AFL
 • Kriket
 • Tenis
 • NRL
 • NFL
 • NBA
 • NBL
 • Formula 1
 • superautomobila
 • Golf
 • Nogomet
 • Ragbi unija
 • Surfanje
 • Hokej
 • Bejzbol
 • Boks
 • WNBL
 • UFC
 • rvanje
 • Svjetski kup akrobacije
 • Ritmičko svjetsko prvenstvo
 • bacajući
 • Triatlon Super lige

Najbolji VPN za Kayo Sports – zaključak

Sada imate sve što trebate znati o najboljim VPN-ovima za Kayo Sports. Kanal je izvrstan za one koji vole uživo prenositi svoje omiljene sportove. Sada, čak i ako živite izvan Australije, Kayo Sports vam je na raspolaganju. Dobro pročitajte recenziju i odaberite VPN koji odgovara vašim potrebama. Nakon toga, struji Kayo Sports bilo gdje u svijetu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map