IPVanish pregled 2020

IPVanish je savršen izbor ako tražite kombinaciju brzine, performansi i vrhunske sigurnosti i privatnosti. VPN je koristan za ljubitelje bujice jer ima apsolutnu nulu pravila zapisivanja i sve što pristupite on-line ne može biti povezano s vama – potpuna mrežna sloboda. Nadalje, IPVanish je široko poželjan, ima veliku korisničku bazu i najbolji je VPN za Kodi.


IPVanish pregled 2020

IPVanish pregled 2020

S više od 750 poslužitelja u više od 60 zemalja, IPVanish se smatra jednim od najtraženijih pružatelja VPN rješenja ne samo u SAD-u, već i u cijelom svijetu. Jedan je od ponuđača koji dolazi s ponudom posebno za korisnike koji se prvi put okreću VPN-u. Nadam se da ću vam u ovom pregledu detaljno prikazati značajke koje biste trebali očekivati ​​nakon što se prijavite s njima, kao i kako se IPVanish uspoređuje s drugim poznatim VPN davateljima kao što su ExpressVPN, NordVPN, HMA i VypVPN u smislu izraza cijene, politike povrata, aplikacija, lokacija VPN poslužitelja i brzine. Započet ćemo ovaj IPVanish pregled kratkim pregledom onoga što ovaj pružatelj VPN usluga može ponuditi.

Brza statistika

Povrat novca zagarantovan 7 dana
Dopuštene istodobne veze 10 uređaja
Podržane usluge streaminga Kodi, ESPN, MLB TV, HBO, NBC Sports, Sling TV, WWE mreža, CBS Sports, Spotify, Crunchyroll
Nema politike dnevnika Da
Šifriranje 246-bitni AES vojnog stupnja
Posebne značajke Dozvoljena je prekidačka prekida, dijeljenje tunela i BitTorrent P2P
Korisnička podrška 24/7 podrška uživo
Lokacije poslužitelja 75+ lokacija poslužitelja u 60+ zemalja
Broj poslužitelja 1000+ poslužitelja
Prekidači poslužitelja Neograničen
Podržani uređaji Windows, Linux, Mac, iOS, iPhone, iPad, iPod, Android, Kindle Fire.
VPN pravna nadležnost Ujedinjene države

IPVanish je počeo s radom 1999. godine i otada je radio na putu da postane jedan od najboljih VPN-ova u industriji. IPVanish je i jedina poznata VPN usluga „najviše razine“, jer oni u potpunosti posjeduju i kontroliraju mrežu svojih poslužitelja. Iako se nalazi u Sjedinjenim Državama, VPN to nadoknađuje držanjem stroge politike zabrane zapisa. U ovom pregledu želimo istražiti sve elemente VPN-a i pomoći vam da odlučite vrijedi li se pretplatiti na IPVanish.

Plan cijena