LiquidVPN pregled 2020 – Vodič za usporedbu

Tekući VPN osnovan je početkom 2013. godine, a sjedište mu je u Michiganu, SAD. Za tvrtku koja je osnovana tek nedavno, LiquidVPN djeluje vrlo dobro u pogledu rasta i profitabilnosti. To znači da sve više i više kupaca i dalje vjeruje u svoje VPN pružatelje. U ovom ćemo pregledu istražiti neke ključne čimbenike za koje mislim da su doprinijeli popularnosti ove tvrtke, a također ću osvijetliti vrstu kvalitetne usluge koju biste trebali potražiti kada tražite pouzdanog VPN pružatelja usluga. , Započet ćemo ovaj LiquidVPN pregled sa sažetkom prednosti i nedostataka.


Tekući VPN pregled 2020

Tekuće VPN prednosti i nedostaci:

prozodija

 • Tekuća brava
 • P2P optimizirani poslužitelji
 • Deblokirajte američke kanale poput Netflixa SAD i Hulu
 • Neograničeni prekidači poslužitelja
 • Neograničeno prebacivanje priključaka
 • DDoS zaštićene VPN veze
 • Neograničeno mučenje
 • Nulta trupca
 • 8 Multi-prijava
 • Pametno strujanje
 • Posebne mrežne topologije
 • Modulacija IP VPN poslužitelja
 • Ukupna propusnost od 65 Gbps
 • 41 VPN poslužitelji u 13 zemalja
 • 2168 Javne IP adrese

kontra

 • Nema Live Chat
 • 7-dnevna politika povrata novca
 • Nema besplatnog suđenja.

Vodič za cijene

LiquidVPN nudi svojim kupcima tri plana cijena za pružanje fleksibilnosti kao i niz usluga prema pristupačnoj cijeni. Tri plana su:

 • SideKick: 7 USD mjesečno, 57 USD po yea
 • Cestovni ratnik: 10 USD mjesečno, 69 USD godišnje
 • Ultimativno: 18 USD mjesečno, 106 USD godišnje

Tekući VPN pregled 2017. Planovi i cijene

Tekući VPN pregled 2020. Planovi i cijene

prisan drug

Uz LiquidVPN i dalje dobijate puno uz najpovoljniji paket. Jedna od pogodnosti koja dolazi s plaćanjem 57 USD godišnje za ovaj paket je ta što ćete moći istovremeno povezati do 2 uređaja.

Cestovni ratnik

Ovo je paket s najviše pretplatnika među sve tri. Cijena s 10 USD mjesečno prilično je jednostavna za proračun, ali opet, plaćanje 69 dolara za cijelu godinu dovodi do uštede novca. Pomoću ovog plana moći ćete prijaviti do 4 uređaja putem jednog računa.

Ultimativno

Na vrhu paketa imamo Ultimate plan, koji za 18 USD mjesečno ili 106 USD godišnje omogućava povezivanje do 8 uređaja putem jednog računa. Pretplatite se na ovaj plan ako planirate imati zajedničku VPN vezu između male grupe korisnika.

Metode Plačanja

LiquidVPN pregled - Načini plaćanja

LiquidVPN pregled – Načini plaćanja

Tekući VPN svojim kupcima omogućuje plaćanje putem različitih metoda:

 • MasterCard
 • PayPal
 • Unovčiti
 • JCB
 • Američka karta
 • Diners Club
 • Na putu
 • Bitcoin

Povrat novca zagarantovan

Kao i kod većine drugih vjerodostojnih pružatelja VPN-a, LiquidVPN svojim korisnicima pruža 7-dnevni probni period kroz koji mogu testirati uslugu koju primaju i odlučiti isplati li je platiti. Ako odlučite da to nije, možete zatražiti povrat novca u roku od 7 dana; ali opet morate upotrebljavati manje od 5 GB jer je ovo ograničenje upotrebe. Imajte na umu da pružatelji VPN-a kao što su ExpressVPN i BulletVPN ponudite 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ipak, 7 dana je prilično dovoljno za testiranje bilo koje VPN usluge.

Poslužitelji & Njihove lokacije

LiquidVPN pregled - Lokacije poslužitelja

LiquidVPN pregled – Lokacije poslužitelja

LiquidVPN ima poslužitelje u oko 50 zemalja, uključujući Kanadu, Njemačku, Švedsku, Rusiju, Veliku Britaniju, Švicarsku, Singapur, Nizozemsku, Rumunjsku i SAD. Ovo bi se moglo smatrati nekoliko, ali onda LiquidVPN opet nastoji proširiti svoju mrežu na veće pokrivenost tijekom određenog razdoblja..

Trenutno svi njihovi poslužitelji rade na namjenskim poslužiteljima s mrežnom vezom od 1 ili 10 Gbps. gdje su neki poslužitelji optimizirani za zaštitu od DDoS-a (poslovni i igrački), dok su drugi podešeni za P2P promet (ljubitelji bujice). Njegovih 50+ poslužitelja pruža do 400 IP adresa koje uključuju namjenske, zajedničke, dinamičke i modulirane IP adrese.

LiquidVPN pregled – jedinstvene značajke

Kroz naporan rad i inovacije, LiquidVPN je uspio smisliti mogućnosti koje bi se mogle svidjeti mnogim tehničkim umovima. Pogledajmo što imaju u trgovini.

Tekuća brava

Tekuće zaključavanje u osnovi vam omogućuje da nastavite s internetskim aktivnostima u slučaju da vam VPN veza iz bilo kojeg razloga prekine. Također vas sprječava od curenja WebRTC, IPv4 i IPv6; i omogućuje vam da dopustite ili odbijete određene IP adrese, lokalni ili određeni mrežni promet od pokretanja tekućeg zaključavanja. Imajte na umu da ova usluga funkcionira samo ako koristite stolno računalo; tj. Windows ili Macintosh.

Modulacija IP-a

Ova značajka funkcionira tako da automatski i kontinuirano mijenja vašu IP adresu unutar iste sesije VPN veze. To znači da poslužitelj koji koristite ostaje isti kako bi se izbjegli prekidi ili problemi sa stabilnošću. Kroz to, također može blokirati hakere i cyber uljeze čineći vas nedodirljivim.

Pametno strujanje

Smart Streaming omogućuje vam smanjivanje DDoS napada čak i pri 10 000 Mbps bez usporavanja ili zaustavljanja brzine interneta.

Comodo vatrozid

Ovo je kombinacija prekidača za uklanjanje VPN-a i vatrozida kojim je jedini internetski promet dopušten do vas onaj koji dolazi putem VPN poslužitelja. Također sprječava bilo kakvo curenje DNS-a dopuštajući samo odobrene DNS zahtjeve.

P2P svugdje

LiquidVPN serveri posebno su optimizirani za upotrebu P2P i bujice jer ne nameću ograničenje propusnosti i na taj način omogućuju slobodno prenošenje i preuzimanje torrenta.

Topologije mreže

LiquidVPN podržava četiri topologije VPN tunela koje mogu koristiti samo korisnici koji koriste OpenVPN protokol:

 • Javna IP topologija: Pogodno za preuzimanje P2P, VOIP i igranje, ova topologija ne koristi NAT vatrozid za vaš uređaj & stoga nije prikladan za pametne telefone ili druge ručne uređaje.
 • Dijeljena IP topologija: To jamči zaštitu vatrozidom i omogućuje dijeljenje jedne IP adrese među nekoliko korisnika čime zbunjuju sve koji se nadaju da vas hakiraju.
 • Moduliranje IP topologije: Vaša IP adresa se neprestano modulira, pa vam jamči visoku anonimnost (djeluje samo za korisnike iz EU-a i SAD-a).
 • Statička IP topologija: Ovdje uvijek imate istu IP adresu & ovo je korisno ako želite održavati istu vezu (npr. postavljanje tvrtke) na daljinu jer omogućuje prosljeđivanje porta za određeni promet.

Tekući VPN klijent

Ovo je potpuno opremljeni softver koji se lako može povezati s bilo kojim VPN-om koristeći OpenVPN, SSTP ili L2TP. Korisničko sučelje je jednostavno za korištenje i redovito se ažurira. Uspjeli smo deblokirati američke web lokacije poput Netflixa, Hulua i Amazon Primea dok smo bili povezani s američkim VPN poslužiteljima LiquidVPN-a..

LiquidVPN pregled - Klijenti i aplikacije

LiquidVPN pregled – klijenti & Aplikacije

Kompatibilnost

Tekućina VPN nekako je ograničena u pogledu dostupnosti klijenta. Njihov VPN klijent možete preuzeti na Windows i Macintosh OS X. Korisnici Androida mogu koristiti Android VPN koji se može pronaći u Google Play Storeu. Međutim, korisnici iOS-a i Linuxa morat će pričekati još malo. Iskreno, izostanak namjenske aplikacije LiquidVPN za iPhone i iPad pomalo je razočarao.
Imajte na umu da je i ručna konfiguracija VPN-a za LiquidVPN moguća ako možete slijediti korisne upute sadržane u njihovim vodičima za postavljanje..

Sigurnost i privatnost

Evo što LiquidVPN može ponuditi s obzirom na opseg razine šifriranja i politiku privatnosti. Sigurno je reći da upravo ova VPN usluga vrednuje važnost anonimnosti i sigurnosti na mreži.

protokoli & Šifriranje

LiquidVPN podržava L2TP / IPSec, OpenVPN i SSTP kao svoje protokole. SSTP VPN tunel omogućava vam najjače vatrozidove kroz AES zaštitu. CBC 256-bitna AES enkripcija šifre koju koristi OpenVPN smatra se najtraženijim alatom za zaštitu korisnika jer može ograničiti čak 2048 bitnu RSA šifriranje ključeva..

Pravila o privatnosti

Politika privatnosti koju je iznio LiquidVPN smatra se jasnom i sažetom uglavnom zbog činjenice da ih njihovo sjedište u SAD-u prisiljava da se nose s visokom razinom strogosti u zakonima o privatnosti i jurisdikcijama..

LiquidVPN pohranjuje samo statistiku upotrebe i ID-ove poslužitelja sesije korisnika & zadržava pravo da prekine račun za svakog tko ustanovi da krši njihove uvjete pružanja usluge.

Korisnička podrška

LiquidVPN se za rešavanje problema svojih kupaca oslanja na brzi i brzi sustav ulaznica. Tim za podršku brzo je riješiti sve upite i čak nudi daljinske sesije za vaš uređaj za daljnju pomoć. Nedostaje značajka podrške za chat uživo.

Sa druge strane, web-lokacija LiquidVPN pomalo je zasićena informacijama tako da ćete, iako bi u početku moglo biti dosta toga, vjerojatno pronaći tamo što tražite u usporedbi s drugim web-lokacijama pomoći.

Tekući VPN pregled 2020. – zaključak

Kao nedavni sudionik na tržištu pretrpanih davatelja VPN usluga, LiquidVPN relativno dobro radi. To je rezultat vrhunskih usluga i dodanih značajki koje nisu uobičajene s drugim pružateljima usluga. Isprobajte i vidite hoće li se podudarati s vašim očekivanjima. Bez obzira želite li deblokirati američke kanale poput Netflix USA i Hulu ili jednostavno želite ostati anonimni tijekom bujice, ova VPN usluga pokrivena je. Nadamo se da će vam ovaj LiquidVPN pregled dati bolju predstavu o prednostima i nedostacima ovog VPN-a i na kraju vam pomaže da se odlučite je li LiquidVPN prava usluga za vas ili ne. U slučaju da ste isprobali ovog posebnog VPN pružatelja, podijelite svoje iskustvo u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map