Najbolja VPN za skrivanje IP adrese

Koji su najbolji VPN-i za skrivanje IP adrese? Koristite Internet, imate IP adresu. Ne možete ih se riješiti ili pristupiti stvarima bez njega. Međutim, ono što možete učiniti je sakriti. Razlog zašto biste ga željeli maskirati odnosi se na činjenicu da vaša IP adresa može otkriti podatke o vama, uključujući vašu geolokaciju. Mnogo tih podataka mogu koristiti oglašivači, korporacije, vlade ili svatko tko ne zna kako spriječiti nositi posao ljudi. To čini skrivanje vaše IP adrese odličnim načinom da ostanete anonimni i zaštitite internetski identitet. Da biste to učinili, trebat će vam davatelj VPN usluga. Zbog toga ćemo vam u ovom članku dati predstavu o tome najbolji VPN-ovi koji se koriste za sakrivanje IP adrese.


Najbolji VPN za skrivanje IP adrese

Najbolji VPN za skrivanje IP adrese

Kako sakriti IP adresu putem VPN-a

VPN stvara privatni digitalni tunel putem interneta između vašeg uređaja i bilo koje web stranice ili usluge kojoj pokušavate pristupiti. To se događa preusmjeravanjem vaše veze putem VPN poslužitelja u drugoj zemlji, zbog čega izgleda kao da se povezujete s internetom iz druge države. Nakon povezivanja s jednim od VPN poslužitelja postat ćete anonimni jer se vaša IP adresa (Internet Protocol) zamijeni s onom VPN poslužitelja. S tim novim IP-om postajete neprekidni putem interneta i ispunjavate uvjete za pristup ograničenom sadržaju. Stoga, kad god želite sakriti svoju stvarnu lokaciju, jednostavno pokrenite VPN aplikaciju i odaberite zemlju iz koje se želite povezati. Nakon toga moći ćete pregledavati web koristeći potpuno drugačiji identitet. Slijedite ove korake za maskiranje vaše IP adrese na mreži:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj uređaj.
 3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se.
 4. Odaberite jedan od VPN poslužitelja i povežite se s njim.
 5. Provjerite svoju IP adresu putem web stranice poput WhatIsMyIP.network kako biste bili sigurni da je promjena izvršena.
 6. Uspješno ste sakrili svoju IP adresu od davatelja internetskih usluga, vlada i trećih strana.

Najbolji VPN-ovi za skrivanje IP adrese

Za bolju privatnost i anonimnost na mreži morate sakriti svoju IP adresu kada koristite Internet. Nikada ne znate što bi moglo biti tamo jer je Internet prepun hakera, špijuna i cyber kriminala. Da biste osigurali zaštitu od svih ovih prijetnji na mreži, potreban vam je VPN. Ta virtualna privatna mreža može vam pružiti potrebnu sigurnost skrivanjem svoje IP adrese. VPN je najbrži, najlakši i najsigurniji način da se to postigne. Ne samo da će VPN sakriti vaš IP, već će vam i omogućiti da to učinite pregledajte web anonimno. Nastavite čitati kako biste otkrili najbolje VPN-ove za skrivanje vaše IP adrese.

1. ExpressVPN

Ovo je nevjerojatno brz i super siguran pružatelj usluga. Ima poslužitelje u više od 90 zemalja, što je povezivanje s jednim od njegovih poslužitelja doista lako. ExpressVPN nudi širok spektar servera prilagođenih P2P, neograničeno p2p torrenting i prekidač kill. Samo ExpressVPN koriste se samo najmoćniji protokoli šifriranja kako bi se osiguralo održavanje najviše razine sigurnosti. Express VPN nudi i 30-dnevno jamstvo povrata novca i 24/7 korisničku uslugu, što ga smatra kvalificiranim pružateljem usluga. U ovome članak, naučit ćete više o ExpressVPN-u.

2. BulletVPN

BulletVPN brz je i siguran VPN sa svim potrebnim značajkama za postizanje globalne internetske privatnosti korisnika. Ovaj davatelj usluga ima mrežu poslužitelja u svim dijelovima svijeta uz velike brzine. Nudi neograničeni P2P / torrenting, neograničene prekidače na poslužitelju i najbolju mogućnost Smart DNS. Bullet VPN ovisi o sigurnosti i brzini, zbog čega koriste PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1, IKEv2 protokole i osiguravaju da njihovi poslužitelji nisu preopterećeni. Možete računati na njihovu 24/7 premium korisničku podršku i njihovu politiku plaćanja povrata od 30 dana. Više o BulletVPN u ovaj pregled.

3. NordVPN

Nadolaze velike brzine, kao i snažne osobnosti i sigurnosne značajke NordVPN. Sigurnost je u najboljem redu kod ovog davatelja usluga zahvaljujući njegovoj dvostrukoj metodi šifriranja. NordVPN ima poslužitelje u preko 55 zemalja. Omogućuje neograničen P2P / torrenting, širok raspon poslužitelja prilagođenih P2P i uključuje zaštitu od zlonamjernog softvera. Njihova podrška 24 sata dnevno uvijek je spremna odgovoriti na upite svojih kupaca. Za 30-dnevno jamstvo povrata novca za one koji se ne žele predati prerano Pogledajte našu pregled na NordVPN za više informacija o ovom davatelju usluga.

4. IPVanish

IPVanish je opisan kao vrlo brz i siguran davatelj usluga koji posjeduje mrežu servera. Sa poslužiteljima u preko 60 zemalja možete se povezati iz bilo kojeg dijela svijeta. IPVanish omogućuje neograničenu P2P / torrenting, značajku killswitch i podršku u razgovoru 24 sata dnevno. Klijentima je dopušteno 7 dana da isprobaju IPVanish prije nego što odluče žele li se pretplatiti na njegove usluge. Ako želite saznati više o IPVanish-u, svakako pročitajte naš pregled.

Najbolji VPN za skrivanje IP-a

Ako odlučite koristiti Internet, nezaštićen i sa stvarnom IP adresom, samo ste se napravili lakim plijenom svuda od hakera i cyber kriminalaca. Nadziru se vaše osjetljive informacije, otkriva se vaša lokacija i zna se vaš identitet koliko bi još gore mogao doći? O čekaj, tvoja se privatnost može narušiti i vaša sigurnost može biti narušena. Pa gdje ćete biti? Sve to možete izbjeći i zaštititi sve što radite i imati na mreži tako što ćete jednostavno sakriti svoju IP adresu. Mnogobrojni pouzdani pružatelji usluga mogu vam pomoći u tome da ih odmah postignete. Jesmo li pogodili Martu s našim najboljim VPN prijedlozima? Javite nam svoje misli komentiranjem u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map